Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!

Θυμάστε πού σας είπα ότι κάτι ύποπτο γινόταν;

Λοιπόν είχα καθυστέρηση....και έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό :(:shock:αλλά λίγο αχνό.

Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό είναι μάλλον θετικό και μου πρότεινε από μόνος του να το ¨ρίξω¨ λόγω κρίσης. Είπε δεν είσαι από κείνους που κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν όπως όπως και ότι θα στερηθούν τα ήδη παιδιά σου πράγματα και ότι είναι και 3η καισαρική ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος κτλ κτλ. Μου πρότεινε να γίνει και γρήγορα, την άλλη εβδομάδα, για να την ακούσουμε καθόλου καρδούλα να είναι δηλ. μόνο κύτταρα.

Κάτσαμε με τον άνδρα μου και σκεφτήκαμε πολύ, βάλαμε τα πάντα, μείναμε άυπνοι 3 νύχτες και τελικά αποφασίσαμε να το κρατήσουμε!

Σήμερα το πρωί ζαλιζόμουν και ήμουν πολύ χάλια στο σχολείο....

Γύρισα πίσω και είδα αίμα. Τελικά η κύηση από ότι μου είπε ο γιατρός ήταν βιοχημική.

Ανακουφίστηκα πολύ αλλά έχω δυσαρεστηθεί πολύ με το γιατρό και τις προτάσεις του.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Νουνού μου μάλλον πρέπει να ανοίξει λογαριασμό google αλλά κάνε και μια προσπάθεια έτσι γιατί κάπου ζητάει όλο το μέιλ. Άνοιξα εγώ σε άλλα μπλοκ από yahoo.

Έμεινα λίγο πίσω στο μπλοκ γιατί είχα στο μυαλό μου άλλα θέματα.

μηπως να εκανες μια χοριακη για να εισαι σιγουρη!!!!

ενταξη ο γιατρος απλα απαραδεκτος αυτο ειναι καθαρα δικη σας αποφαση αυτον ποιος τον ρωτησε:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καφέ έχω αλλά αρκετά. Αδιαθέτησα σίγουρα ξέρω τη διαφορά ;).

Κορίτσια μου δεν έχω λόγια με συγκινείτε πάρα πολύ.

Η τρυφερότητα και η αγάπη που μπορείς να πάρεις από αυτό το φόρουμ δεν συγκρίνεται ούτε με εκίνη των φίλων σου....δεν ξέρω τί φταίει....κι εγώ έτσι νιώθω για σας. Μάλλον το ότι μοιραζόμαστε τόσο κοινά πράγματα.

Κ τι νονα;;; την καλυτερη!!!!!!!!!!!!;):P

τς....τς.....

ποιος τη χάρη μου!!!!!!!!

πώς είναι τα Σεβόπαιδα?

ρινικά, αυτιά, βροχικά??

καλύτερα?

πόσες μέρες μένουν για να τελειώσει η αντιβίωση?

ξενυχτάτε ή είναι εξαντλημένα και κοιμούνται περισσότερο λόγω αδιαθεσίας?

Εγώ για να πώ την αμαρτία μου..

εάν χθες δεν έβαζα τον Γιωργύλο στο κρεββάτι μας :oops::oops::oops::oops: (ναι ξέρω ό,τι και να πείτε δίκιο θα έχετε..)

νομίζω ότι δε θα κοιμόμουν ούτε 5 λεπτά..

τώρα φυσικά το μετάνιωσα γιατί φοβάμαι..όλα αυτά που έχετε γράψει κι έχουμε πει..

αλλά λύγισα..μπρος τη νύστα..ρε κορίτσια..:oops::?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καφέ έχω αλλά αρκετά. Αδιαθέτησα σίγουρα ξέρω τη διαφορά ;).

Κορίτσια μου δεν έχω λόγια με συγκινείτε πάρα πολύ.

Η τρυφερότητα και η αγάπη που μπορείς να πάρεις από αυτό το φόρουμ δεν συγκρίνεται ούτε με εκίνη των φίλων σου....δεν ξέρω τί φταίει....κι εγώ έτσι νιώθω για σας. Μάλλον το ότι μοιραζόμαστε τόσο κοινά πράγματα.

Aλλο καφε κ αλλο κοκκινο!!!!

Κ με καφε υγρα υπαρχει εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!

Ξανα τσακω αγκαλιτσα....!!!:P

Διαφημίσεις

τς....τς.....

ποιος τη χάρη μου!!!!!!!!

πώς είναι τα Σεβόπαιδα?

ρινικά, αυτιά, βροχικά??

καλύτερα?

πόσες μέρες μένουν για να τελειώσει η αντιβίωση?

ξενυχτάτε ή είναι εξαντλημένα και κοιμούνται περισσότερο λόγω αδιαθεσίας?

Εγώ για να πώ την αμαρτία μου..

εάν χθες δεν έβαζα τον Γιωργύλο στο κρεββάτι μας :oops::oops::oops::oops: (ναι ξέρω ό,τι και να πείτε δίκιο θα έχετε..)

νομίζω ότι δε θα κοιμόμουν ούτε 5 λεπτά..

τώρα φυσικά το μετάνιωσα γιατί φοβάμαι..όλα αυτά που έχετε γράψει κι έχουμε πει..

αλλά λύγισα..μπρος τη νύστα..ρε κορίτσια..:oops::?

Αντιβιση παιρνει μονο το μικρο γιατι εχει κ ωτιτιδα!!!

Βγαζει το 11ο δοντακι,δεν με αφηνει να το δω αλλα εχθες εχωσα δαχτυλο κ με γρατζουνισε....οποτε 1-2 μερες υποθεση να βγει!

Ο μεγαλος βηχει σαν το γαιδουρι ακομα....εισπνοες μονο αυτος!

Δεν κοιμουντε καλα το βραδυ....συνηθως 3-4 ειμαστε ορθιοι!

Μην το μετανιωνεις που τον πηρες....καλα εκανες; ποναγε;

Εγω θα ηθελα να κοιμουντε μαζι μας που κ που αλλα δεν θελουν!:?

Φροσακι!!!!!! Τι διαβαζω??!! Κανε μια χοριακη μωρε να εισαι σιγουρη...Τον γιατρο δεν τον σχολιάζω...στον κουβά κατ ευθείαν:evil:

Κι αν δεν εισαι τελικά, λεω να το προχωρησετε για τον 4ο πιο συνειδητα... αφου τελικα χαρηκες, ετσι δεν ειναι? Σου πανε τα παιδια!

Και τη νονα, δεν το συζητω, μην την αφησουμε στα κρυα του λουτρού!

σεβη δοντακι παλι ε? Μεχρι ποτε μας βασανιζουν αυτα τα δοντια τελικά?? Γιατι βγαζουν και πιο μεγαλα, ετσι δεν ειναι? Πονανε το ιδιο?

παπιτσα και τι εγινε που τον πηρες? η νυστα ειναι νυστα! Κι εγω σημερα πηρα τον μικρο γιατι θα μου κοβοταν η μεση να τον χαιδευω στην κουνια...ειχε μια χαζη γκρινια κατα τις 6:30 το πρωι και δεν κοιμοταν. Ευτυχως μετα το κοψε στον υπνο μεχρι της 9 παρα κι εκλεισε κι εμενα το ερμο το ματακι μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Aλλο καφε κ αλλο κοκκινο!!!!

Κ με καφε υγρα υπαρχει εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!

Ξανα τσακω αγκαλιτσα....!!!:P

δεν ξέρω από καφέ και κόκκινα..αλλά για να το λέει η Σεβ κάτι θα ξέρει!!!!

(εμότικον που σταυρώνει δάχτυλα..)

Αντιβιση παιρνει μονο το μικρο γιατι εχει κ ωτιτιδα!!!

Βγαζει το 11ο δοντακι,δεν με αφηνει να το δω αλλα εχθες εχωσα δαχτυλο κ με γρατζουνισε....οποτε 1-2 μερες υποθεση να βγει!

Ο μεγαλος βηχει σαν το γαιδουρι ακομα....εισπνοες μονο αυτος!

Δεν κοιμουντε καλα το βραδυ....συνηθως 3-4 ειμαστε ορθιοι!

Μην το μετανιωνεις που τον πηρες....καλα εκανες; ποναγε;

Εγω θα ηθελα να κοιμουντε μαζι μας που κ που αλλα δεν θελουν!:?

τί πράμα κι αυτό να μη μας αφήνουν να δούμε τα ούλα/δόντια τους? !

κι εμένα πάντως έχουν καθιερώσε στάνταρ ωρίτσα που σηκώνονται το βράδυ..

και ξέρεις..είμαστε και μες τα σκοτάδια, αγκαλιά και πέρα δώθε..

γμτ δεν ξέρω αν είναι καλή λύση αυτό που κάνουμε..αλλά δεν μπορώ να τα αφήσω και τα 2 να κλαινε βραδιάτικα..να σηκώσουν την πολυκατοικία στο πόδι..(σ.σ. αλλό να νοικιάζεις κι άλλο ιδιοκτήτης..), συν του ότι στεναχωριέμαι, συν του ότι εάν δεν κάνουμε έτσι θα βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου μετά..γιατί αν κοιμάται το ένα θα ξυπνήσει μετά από κάποιες τσιρίδες..αν όχι..παρασύρει το ένα το άλλο στο κλάμμα ολοένα και πιο πολύ! :?

Οχι μονο την καλυτερη,την πιο γλυκια,την πιο ομορφη,την πιο ναζιαρα,την πιο εξυπνη φιλεναδα της παρεας μας παιρνει...!!!:P

χαχα! αδικούνται πολλές αλλά ας το ευχαρηστηθώ! Σημειώνω ποστ number!! :P καλά..κορίτσια γνωστά και άγνωστα που ενδεχομένως διαβάζετε να ξέρετε τα λέει αυτά γιατί της έχω δώσει το κατιτίς μου! :P:p

Μήπως με καλοβλέπεις για συμπεθέρα? γιατί για νύφη σας πέφτω λίγο μικρή..:tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας! Χάθηκα, μου έχετε λείψει αλλά τρέχω και δε φτάνω! Μου έδωσαν δουλειά για το σπίτι και όποτε ξεκλέβω λίγο χρόνο ασχολούμαι με αυτό για να προλαβαίνω. Διάβασα λίγο την τελευταία σελίδα μόνο!

Φρόσω έχεις δίκιο για το γιατρό. Δεν μπορεί έτσι να προδικάζει τι θα κάνετε εσείς!

Ντακούλα οι ευχές σου είναι εγγύηση έτσι;; Θα σε έχω υπόψη μου!!

Καλώσηρθατε οι καινούριες!!

Ελπίζω να τελειώσω μέχρι αύριο και να μπορέσω να σας μελετήσω καλύτερα!

Μέχρι τότε φιλάκια σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

κοριτσια δεν ειμαι καλα :( πηγαμε χθεσ στον γιατρο και δεν ακουσαμε καρδουλα ειμαι στην 6η εβδομαδα ο γιατροσ ειπε να μην ανυσηχουμε αλλα με εχει παρει απο κατω :cry:

καλέ αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός μην τρελαίνεσαι..

εγώ πάντως καρδούλα/καρδούλες άκουσα αργότερα από ότι πήγες εσύ. 9η εβδομάδα ήταν..κι έτρεχε.. οπότε κοολ!

Επεξεργάστηκαν by duckface
Σ.Σ.φυσικά δεν είχα το γιατρό που είχα μετά και με ξεγέννησε..νιώθω κάθε φορά υποχρέωση να το γράφω αυτό

Paulo Coelho

Σεμίν καλή δουλειά! Τί δουλειά κάνεις και μπορείς και την κάνεις κι από το σπίτι? μή μου πεις λογίστρια?

ξέχασα να σε ρωτήσω τις πο\ροάλλες από κοντά..

μα..με πήραν μονότερμα οι άλλες οι σουσουράδες..:)

Αργυρώ καλώς ήρθες να σου ζήσουν τα κορίτσια σου!

Lovemtwins..δε θέλω ούτε να φαντάζομαι τον πόνο και την απώλεια αυτή..

Σημαντικό όμως είναι να έχεις την οικογένεια σού καλά και να σε στηρίζει στη φάση αυτή..Δεν ξέρω τί να σου γράψω.. νομίζω κι εμένα θα με πόναγε πολύ..όπως όλες μας..μα αυτό που λέω για να παρηγορώ τους άλλους..κι έχει μια κυνικότητα μέσα του αλλά και μια μεγάλη αλήθεια..είναι ότι ..

το χειρότερο είναι όταν φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός.. γιατί σε αντίθετη περίπτωση ο πόνος είναι δυσβάσταχτος ακόμα περισσότερο..κι ότι στον κύκλο της ζωής έτσι γίνεται..συνήθως..να φεύγει ο γονιός πρώτα..

Τζέμι τζεμι..

ομοιοπαθούσα κι εσύ..στο κρεββάτι εεε?

ουφ..άντε να δούμε πού θα μας βγει αυτό..

ελπίζω σε καλό..

κι εμείς μέχρι της 9 κοιμηθήκαμε..

Paulo Coelho

να δώσω μπάμιες ή είναι νωρίς?

θα πέσει πολλή ισταμίνη και σπόρι λέτε ?? να το αφήσω καλύτερα?

θα ρωτήσω και ντοκτόρ μανιάνα που θα πάμε για εμβόλιο..

μα πείτε κι εσείς..σας υπολογίζω πολύ σε αυτά τα θέματα..

σε όλα δηλαδή ;)

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...