Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπηκα κι εγω στην λιστα...δεν καταλαβαινω τι σημαινει το "χωρις μενν":tongue:....βοηθεια δεν εχω,τα πρωινα μονη μου και απο το μεσημερι και μετα με τον συζυξ.Εχει μια χαρα οταν ερχεται τι να σας πω!!Κι εγω τον περιμενω πως και πως...καταλαβετε τι εννοω.Τα εχω παιξει,ευτυχως εχω την αδερφη μου που με βοηθησε παρα πολυ στην αρχη κι ακομη οποτε μπορει ερχεται.Lovetwins(αν το θυμαμαι καλα)λυπαμαι πολυ για την μανουλα σου,να εισαι καλα εσυ και η οικογενεια σου να την θυμοσαστε.Οσος χρονος κι αν περασει ο χαμος της μανας δεν ξεπερνιετε ποτε!Εμενα η μανουλα μου δουλευει και κουραζεται πολυ,οποτε μονο ΣΚ,αν καταφερει κι ερθει να με βοηθησει με τις δουλειες του σπιτιου,παλι καλα που μου στελνει και κανα φαγητο μες την εβδομαδα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Μπηκα κι εγω στην λιστα...δεν καταλαβαινω τι σημαινει το "χωρις μενν":tongue:....βοηθεια δεν εχω,τα πρωινα μονη μου και απο το μεσημερι και μετα με τον συζυξ.Εχει μια χαρα οταν ερχεται τι να σας πω!!Κι εγω τον περιμενω πως και πως...καταλαβετε τι εννοω.Τα εχω παιξει,ευτυχως εχω την αδερφη μου που με βοηθησε παρα πολυ στην αρχη κι ακομη οποτε μπορει ερχεται.Lovetwins(αν το θυμαμαι καλα)λυπαμαι πολυ για την μανουλα σου,να εισαι καλα εσυ και η οικογενεια σου να την θυμοσαστε.Οσος χρονος κι αν περασει ο χαμος της μανας δεν ξεπερνιετε ποτε!Εμενα η μανουλα μου δουλευει και κουραζεται πολυ,οποτε μονο ΣΚ,αν καταφερει κι ερθει να με βοηθησει με τις δουλειες του σπιτιου,παλι καλα που μου στελνει και κανα φαγητο μες την εβδομαδα.

χωρίς menn εννοούμε αν χρειάστηκε να μπουν σε θερμοκοιτίδες, απλή παρακολούθηση ή εντατική. Δηλαδή να έφυγες από το μαιευτήριο χωρίς τα μωρά.

Όση βοήθεια είναι πάντα καλοδεχούμενη!! Μένεις αθήνα;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΑΡΓΥΡΩ να σου ζησουν κι εσενα τα μωρακια σου!!!

lovemtwins δεν μπορω να καταλαβω τον πονο σου αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι θα χασω ποτε την μανουλα μου!!!μπορει να μην την εχω κοντα να συναντιομαστε μονο 3 φορες τον χρονο αλλα την ημερα μπορει να μιλαμε 8 ωρες(οχι συνεχομενα)στο τηλεφωνο!!!λυπαμαι πολυ!!!

αχχχ δεν ξερω αν σας το εχω ξαναπει αλλα ουτε κι εγω θα εχω καμια βοηθεια θα ερθει η μαμα μου για το πολυ τις πρωτες 40 μερες μετα ομως τι γινεται????και η δουλεια του αντρα μου ειναι λιγο περιεργη δηλαδη εκτος απο το στανταρ 6-3 που λειπει μπορει να λειπει και 24ωρο η ακομα και εβδομαδα!!!

ΡΙΝΙΩ σημερα δεν θα εκανες την β επιπεδου?????μακαρι να πηγαν ολα καλα περιμενουμε νεα σου!!!!

οι ηδη διδυμομανουλες οταν εχετε χρονο θα μπορουσατε να μας πειτε τι ειναι χρησιμο να παρουμε και τι οχι και απο ποτε πρεπει να αρχισουμε αγορες???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!

Θυμάστε πού σας είπα ότι κάτι ύποπτο γινόταν;

Λοιπόν είχα καθυστέρηση....και έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό :(:shock:αλλά λίγο αχνό.

Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό είναι μάλλον θετικό και μου πρότεινε από μόνος του να το ¨ρίξω¨ λόγω κρίσης. Είπε δεν είσαι από κείνους που κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν όπως όπως και ότι θα στερηθούν τα ήδη παιδιά σου πράγματα και ότι είναι και 3η καισαρική ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος κτλ κτλ. Μου πρότεινε να γίνει και γρήγορα, την άλλη εβδομάδα, για να την ακούσουμε καθόλου καρδούλα να είναι δηλ. μόνο κύτταρα.

Κάτσαμε με τον άνδρα μου και σκεφτήκαμε πολύ, βάλαμε τα πάντα, μείναμε άυπνοι 3 νύχτες και τελικά αποφασίσαμε να το κρατήσουμε!

Σήμερα το πρωί ζαλιζόμουν και ήμουν πολύ χάλια στο σχολείο....

Γύρισα πίσω και είδα αίμα. Τελικά η κύηση από ότι μου είπε ο γιατρός ήταν βιοχημική.

Ανακουφίστηκα πολύ αλλά έχω δυσαρεστηθεί πολύ με το γιατρό και τις προτάσεις του.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Νουνού μου μάλλον πρέπει να ανοίξει λογαριασμό google αλλά κάνε και μια προσπάθεια έτσι γιατί κάπου ζητάει όλο το μέιλ. Άνοιξα εγώ σε άλλα μπλοκ από yahoo.

Έμεινα λίγο πίσω στο μπλοκ γιατί είχα στο μυαλό μου άλλα θέματα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν είχα καθυστέρηση....και έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό :(:shock:αλλά λίγο αχνό.

Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό είναι μάλλον θετικό και μου πρότεινε από μόνος του να το ¨ρίξω¨ λόγω κρίσης. Είπε δεν είσαι από κείνους που κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν όπως όπως και ότι θα στερηθούν τα ήδη παιδιά σου πράγματα και ότι είναι και 3η καισαρική ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος κτλ κτλ. Μου πρότεινε να γίνει και γρήγορα, την άλλη εβδομάδα, για να την ακούσουμε καθόλου καρδούλα να είναι δηλ. μόνο κύτταρα.

Κάτσαμε με τον άνδρα μου και σκεφτήκαμε πολύ, βάλαμε τα πάντα, μείναμε άυπνοι 3 νύχτες και τελικά αποφασίσαμε να το κρατήσουμε!

Γύρισα πίσω και είδα αίμα. Τελικά η κύηση από ότι μου είπε ο γιατρός ήταν βιοχημική.

Ανακουφίστηκα πολύ αλλά έχω δυσαρεστηθεί πολύ με το γιατρό και τις προτάσεις του.

Νουνού μου μάλλον πρέπει να ανοίξει λογαριασμό google αλλά κάνε και μια προσπάθεια έτσι γιατί κάπου ζητάει όλο το μέιλ. Άνοιξα εγώ σε άλλα μπλοκ από yahoo.

κοριτσακι λυπαμαι... ενα παιδακι ειναι παντα ευπροσδεκτο!!! τι να σου πω για τον γιατρο. απαραδεκτος. νομιζω οτι δεν πρεπει να προσπαθουν να επηρρεαζουν τετοιες αποφασεις. αλλο να υπαρχει καποιος λογος υγειας αλλα λογω κρισης;!

4o4op3.png

Φροσακι μου πολυ στεναχωρηθηκα γιατι το θελατε!!!:(

Δεν σου ειπε να κανεις χοριακη; που ξερει οτι ειναι βιοχημικη;

Πολλες κοπελες με αιμα φτανουν στη γεννα!

Οταν προκυψει νεα εγκυμοσυνη,αλλαξε γιατρο για μενα.....

Τσακω μια αγκαλιτσα τωρα......:P

Kοριτσάκια μου σας ευχαριστώ!

Μου είπε να μην κάνω χοριακή. Να περιμένω μια εβδομάδα και να πάω στο ιατρείο του κατευθείαν για υπέρηχο.

Βιοχημική γιατί το τεστ ήταν μαλλον θετικό.

Να σας πω την αλήθεια κι εγώ στεναχωρήθηκα σήμερα γιατί εμείς δεν προσπαθούμε για 4ο παιδί κι αν ερχόταν έτσι από ατύχημα-ευτύχημα θα το κρατούσαμε (είναι από τα πράγματα που έχουμε συμφωνήσει με τον άνδρα μου). Απλά με φρέναρε ο γιατρός. Αφού τελικά δεν έγινε ούτε αυτό μάλλον θα μείνουμε με τους 3 μας. Ελπίζω να καταλάβατε τί θέλω να πω.

ρε Φρόσω......

η ευχή ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!!

Να ξαναευχηθώ?

Γιατί πιστεύω ότι τπτ δεν έχει τελειώσει?????

Γιατί πιστεύω ότι θα γίνω νουνά????

αχ...αχ...αχ...

συγκινήθηκα τώρα..

ΥΓ. Για μένα...δε μου άρεσε η στάση του γιατρού σου.. γενικότερα..

και για την επιρροή και για το γρήγορο πόρισμα..

να έβλεπες κάποιον άλλον?

τον δικό μου πχ..??;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

όχι τίποτα άλλο αλλά είχα και τη νονά έτοιμη :P την παπίτσα :P

:D:D:D:D

Kοριτσάκια μου σας ευχαριστώ!

Μου είπε να μην κάνω χοριακή. Να περιμένω μια εβδομάδα και να πάω στο ιατρείο του κατευθείαν για υπέρηχο.

Βιοχημική γιατί το τεστ ήταν μαλλον θετικό.

Να σας πω την αλήθεια κι εγώ στεναχωρήθηκα σήμερα γιατί εμείς δεν προσπαθούμε για 4ο παιδί κι αν ερχόταν έτσι από ατύχημα-ευτύχημα θα το κρατούσαμε (είναι από τα πράγματα που έχουμε συμφωνήσει με τον άνδρα μου). Απλά με φρέναρε ο γιατρός. Αφού τελικά δεν έγινε ούτε αυτό μάλλον θα μείνουμε με τους 3 μας. Ελπίζω να καταλάβατε τί θέλω να πω.

αυτό με το μάλλον θετικό και με την αχνή γραμμή........

οκ θα το πω...

κι εμένα αχνότατη γραμμή ήταν και ήταν 3!

πήγαινε ψάξου..!

και ξεκίνα να σκέφτεσαι και λιγάκι ροζ.....;);)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...