Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλώς ήρθατε στην παρέα μας ομορφοκόριτσα!! εκεί που μας την πέσαν τα αγόρια!! χαχα

Πόσων εβδομάδων γέννησες, χρειάστηκαν παρακολούθηση? (συμπληρώνουμε λίστα εδώ!!).

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλώς ήρθατε στην παρέα μας ομορφοκόριτσα!! εκεί που μας την πέσαν τα αγόρια!! χαχα

Πόσων εβδομάδων γέννησες, χρειάστηκαν παρακολούθηση? (συμπληρώνουμε λίστα εδώ!!).

Δεν πιστευω να κοροιδευεις την λιστα μας;;;;;;:rolleyes::tongue:

Kοριτσια καλησπερα,ειμαι μανουλα σε δυο υπεροχες κορουλες 4 μηνων.Ευχομαι στις εγκυουλες με το καλο να υποδεχτουν τα μωρακια τους και σε ολες τις μανουλες καλη δυναμη και φυσικα,ολα τα μωρακια να ειναι γερα και τυχερα.Σας διαβαζω οποτε προλαβαινω και σας συμβουλευομαι.

Να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!!!!!!

Να μας γραφεις κιολας τα νεα σου!

Καλησπέρα κοριτσια!!

Κλαωσηρθες κι εσυ αργυρω! Να σου ζησουν οι κορουλες σου, επιτελους και λιγο ροζ! α! Θα μπει και η σεμιν και θα μας ροζισει λιγο ακομα!

joy βρισκω πολυ ενδιαφεροντα τα του παιδοψυχ...θα τα θυμαμαι αραγε οταν χρειαστουν?? Επισης πιστευεις οτι για τα δωματια μπορει να ισχυει και το αντιθετο? Δηλαδη να τα εχεις χωρια και οταν αποφασισεις να τα βαλεις μαζι να κανουν διαταραχη υπνου:confused: Ή βλακεια λεω??...

Μου εχουν φερει ενα βιβλιο "μεγαλωνοντας διδυμα" αλλά γραφει απο 1 ετους και ΄πανω κ ουτε χρονο να το ξεφυλλισω δεν εχω...

Επισης συμφωνω με την ιδεα σου ως προς τα φαγητα. νΟμιζω θελουν ευκολα φαγητακια που πιανονται πχ κεφτεδακια, πιτακια, τοστακια κομμενα, κοτομπουκιες, σαλατα ζυμαρικων με πενες κτλ

νουνουκα αντε κι εσυ με τη σοκολατοπιτα βραδιατικα! Ειπαμε μπαινουμε σε προγραμμα παλι. Τα χριστουγεννα τα επομενα γλυκάκια!

παπιτσα θελουν να φανε κανονικά λες τα παπια?

Σημερα γεματη μερα πάλι. Πρωι γυμναστηριο, σουπερμαρκετ, και το απογευμα μεχρι τωρα πηγαμε στην πεθερα μου βολτα! Ωραια ηταν!!

Με την κρεμα ο μεγαλος εχει ενα θεματακι, δηλ παει να πιπιλισει το κουταλι...αλλά τρωει τελικά...και μετα απο 2-3 κουταλιες εκνευριζεται και κλαιει... ΚΑι πάλι απ την αρχη. Μπορω να κανω κατι για να μαθει το κουταλι καλυτερα ή απλά ειναι θεμα χρονου να συνηθισει?

Επισης, πολύ πασαλειμμα ρε κοριτσια!!!!!!!!!!! Καθε φορα που τρωνε θα αλλαζουμε ρουχα? ετσι παει η δουλεια?? και καλά τα παιδια, κι εμεις τι στο καλο να φοραμε στο σπιτι?? ποσες φορμες να εχουμε τελοσπάντων, υπάρχει και κριση!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!

Κλαωσηρθες κι εσυ αργυρω! Να σου ζησουν οι κορουλες σου, επιτελους και λιγο ροζ! α! Θα μπει και η σεμιν και θα μας ροζισει λιγο ακομα!

joy βρισκω πολυ ενδιαφεροντα τα του παιδοψυχ...θα τα θυμαμαι αραγε οταν χρειαστουν?? Επισης πιστευεις οτι για τα δωματια μπορει να ισχυει και το αντιθετο? Δηλαδη να τα εχεις χωρια και οταν αποφασισεις να τα βαλεις μαζι να κανουν διαταραχη υπνου:confused: Ή βλακεια λεω??...

Μου εχουν φερει ενα βιβλιο "μεγαλωνοντας διδυμα" αλλά γραφει απο 1 ετους και ΄πανω κ ουτε χρονο να το ξεφυλλισω δεν εχω...

Επισης συμφωνω με την ιδεα σου ως προς τα φαγητα. νΟμιζω θελουν ευκολα φαγητακια που πιανονται πχ κεφτεδακια, πιτακια, τοστακια κομμενα, κοτομπουκιες, σαλατα ζυμαρικων με πενες κτλ

νουνουκα αντε κι εσυ με τη σοκολατοπιτα βραδιατικα! Ειπαμε μπαινουμε σε προγραμμα παλι. Τα χριστουγεννα τα επομενα γλυκάκια!

παπιτσα θελουν να φανε κανονικά λες τα παπια?

Σημερα γεματη μερα πάλι. Πρωι γυμναστηριο, σουπερμαρκετ, και το απογευμα μεχρι τωρα πηγαμε στην πεθερα μου βολτα! Ωραια ηταν!!

Με την κρεμα ο μεγαλος εχει ενα θεματακι, δηλ παει να πιπιλισει το κουταλι...αλλά τρωει τελικά...και μετα απο 2-3 κουταλιες εκνευριζεται και κλαιει... ΚΑι πάλι απ την αρχη. Μπορω να κανω κατι για να μαθει το κουταλι καλυτερα ή απλά ειναι θεμα χρονου να συνηθισει?

Επισης, πολύ πασαλειμμα ρε κοριτσια!!!!!!!!!!! Καθε φορα που τρωνε θα αλλαζουμε ρουχα? ετσι παει η δουλεια?? και καλά τα παιδια, κι εμεις τι στο καλο να φοραμε στο σπιτι?? ποσες φορμες να εχουμε τελοσπάντων, υπάρχει και κριση!!!

Λοιπόν με το θέμα του φαγητού. Το κουτάλι θα το μάθει σιγά σιγά. Εμείς απο τον 6 και μετά αρχίσαμε τις κρέμες και πάλι δυσκολευτήκαμε.

Είχα πάρει απο το mothercare κάτι φανταστικές ποδιές. Σα μπούζα χωρίς πλάτη. Με μανίκια φαντάσου που το μπροστα είναι ύφασμα αλλά απο κάτω έχει σα ναιλον και δεν περνάει τίποτα. Επίσης στην αρχή έβαζα απο πάνω και μια ποδιά χωρίς μανίκια. Σε σχέδιο πειρατες και κάτι με αστερακια. Ακόμα τις χρησιμοποιω αν σου λεει κάτι!!!

Τώρα για τον ύπνο. Δεν ξέρω αν ισχύει το αντίθετο. Δηλαδή να μην κοιμούνται καλά επειδή είναι σε διαφορετικό δωμάτιο??

Λοιπόν με το θέμα του φαγητού. Το κουτάλι θα το μάθει σιγά σιγά. Εμείς απο τον 6 και μετά αρχίσαμε τις κρέμες και πάλι δυσκολευτήκαμε.

Είχα πάρει απο το mothercare κάτι φανταστικές ποδιές. Σα μπούζα χωρίς πλάτη. Με μανίκια φαντάσου που το μπροστα είναι ύφασμα αλλά απο κάτω έχει σα ναιλον και δεν περνάει τίποτα. Επίσης στην αρχή έβαζα απο πάνω και μια ποδιά χωρίς μανίκια. Σε σχέδιο πειρατες και κάτι με αστερακια. Ακόμα τις χρησιμοποιω αν σου λεει κάτι!!!

Τώρα για τον ύπνο. Δεν ξέρω αν ισχύει το αντίθετο. Δηλαδή να μην κοιμούνται καλά επειδή είναι σε διαφορετικό δωμάτιο??

α οκ...ειναι φυσιολογικο δηλαδη!!

ευχαριστω για τις ιδεες!!

εννοω να εχουν συνηθισει να κοιμουνται μονα τους και μετα αν τα βαλεις μαζι να ενοχλειται το ενα απ το αλλο:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Δελφινοκόριτσα!!!

Σέβη οχι προς θεού, δεν κοροϊδεύω τη ΛΙΣΤΑ!!:D:D Αλλά λείπουν και πολλές κοπέλες ακόμα!

Η σοκολατόπιτα είναι κολασμένη απλά και πρέπει να δοκιμαστεί απο όλους πριν από κάθε δίαιτα!! χεχε

Βοηθάει!

Τζεμινιώ θα μάθει ο μικρός, εμένα ο Κων έκανε εβδομάδες να το ευχαριστηθεί!

Φροσάκι ωραία τα γράφεις, στο μπλόγκ εννοώ. Πρέπει να ανοίξουμε λογαριασμό σε google κλπ για να γίνουμε μέλη;;;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευχαριστω για το καλωσορισμα!Καλημερα και καλο μηνα,εγω γεννησα 35 εβδομαδων και δοξα Τον Θεο,ολα πηγαν καλα,δεν χρειαστηκε να μπουν θερμοκοιτηδα,αφου γεννηθηκαν 2440 η μια και 2600 η αλλη.Τσουπωτες δηλαδη για διδυμα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Ευχαριστω για το καλωσορισμα!Καλημερα και καλο μηνα,εγω γεννησα 35 εβδομαδων και δοξα Τον Θεο,ολα πηγαν καλα,δεν χρειαστηκε να μπουν θερμοκοιτηδα,αφου γεννηθηκαν 2440 η μια και 2600 η αλλη.Τσουπωτες δηλαδη για διδυμα!!

Κορίτσαροι!! Μπράβο να σου ζήσουν και να τις χαίρεσαι!!!

Νύφες :tongue::tongue::tongue:

Τώρα σε τι φάση είσαι; Την παλεύεις, έχεις βοήθεια;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλως ηρθες και απο μενα και να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!!

καλημερα σε ολες και καλο μηνα....

δυσκολη μερα για μενα σημερα...πριν απο 8 χρονια ακριβως εχασα την αγαπημενη μου μανουλα!!!ο πονος ,η θλιψη,η αναγκη για μια της λεξη, μια αγκαλια δεν περναει ποτε....:(

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Frosobal αγορι+αγορι 38! 3340+3200....(χωρις μενν)!

Naki αγορι+αγορι 36+2! 2000+2030......15+20 μερες(κουνακια)!

Mpougos αγορι+αγορι 36+5! 2480+1350....0+38 μερες μενν!

Argyro30 κοριτσι+κοριτσι 35!2440+2600.....(χωρις μενν)!

Καλημερα και sweet November να εχουμε!!

Μολις γυρισα απο gym και γραφω στα πεταχτά!

love αυτη η απωλεια νομιζω δεν ξεπερνιεται ποτε...ομως να σκεφτεσαι τα παιδακια σου που ειναι καλά και οτι η μανουλα σου θα χαιροταν πολύ μ αυτο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kοριτσια καλησπερα,ειμαι μανουλα σε δυο υπεροχες κορουλες 4 μηνων.Ευχομαι στις εγκυουλες με το καλο να υποδεχτουν τα μωρακια τους και σε ολες τις μανουλες καλη δυναμη και φυσικα,ολα τα μωρακια να ειναι γερα και τυχερα.Σας διαβαζω οποτε προλαβαινω και σας συμβουλευομαι.

Να σου ζησουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...