Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν nufi για να σε βοηθήσω με το menu.

Καλό θα ήταν να μην έχεις πολλές σάλτσες στο τραπέζι, αφου θα κάτσουν και τα παιδιά. Κανά ψητό με ρυζάκι ωραίο θα ήταν! Εκτός αν θέλεις finger food και φτιάξεις κοτομπουκιές, τυροπιτα, σουφλε (οχι τοσο finger) , ψητά λαχανικά. Κολοκυθόπιτα!!

Είχαμε πάει σε κάτι φίλους και είχαν φτιάξει ταλιατελες με καπνιστό σολωμό και ήταν νοστιμότατο. Και πολύ γρήγορο..

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!

Όταν τα λέω εγώ να με πιστεύετε. Δεν έλεγα εγώ στην κάντυ ότι ήρθε μια εγκυούλα θα εμφανιστούν κι άλλες σιγά σιγά!!

κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!!!!!!!!!!

ειμαι κ εγω μια μελλουσα διδυμομανουλα,αυριο μπαινω στην 22η εβδομαδα κ εχω ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι...........

η χαρα μου αλλα και το αχγος μου δεν περιγραφονται για αυτην την εγκυμοσυνη......:):):)

αυριο θα παω να ξανακανω την β επιπεδου,γιατι οταν την εκανα πριν λιγες μερες η μικρη μου δεν καθοταν για να μετρησει ο γιατρος ολα οσα ηθελε κ για αυτο πρεπει να ξαναπαμε.....

εχω πολυ αγχος για αυριο,γιατι ο γιατρος βρηκε κατι ασβεστωσεις ανευ σημασιας οπως μου ειπε στην καρδουλα της μικρης μου,αν κ ολα τα αλλα ειναι καλα δεν εχουμε λογο να ανησυχουμε,αλλιως ισως χρειαστει να κανω αμνιοπαρακεντηση για να ειμαστε σιγουροι για συνδρομο down.....

η αυχενικη μας ωστοσο ηταν τελεια.....λετε να ανησυχω αδικα???εχει καμια αντιστοιχη εμπειρια????

ευχομαι να ειναι ολα καλα αυριο,κ σε ολες τις κοπελες που περιμενουν διδυμακια να εχουν μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.....κ μετα ποιος μας πιανει??????

διδυμομανουλες σας ερχομαστε να μας δωσετε τα φωτα σας!!!:):)

Ρηνιώ καλώς μας ήρθες, να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και θα χαρούμε πολύ να σας μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας!!

Νακι την αλόη τι θέλω για πολλούς σκοπούς, επάλειψη, φάγωμα κλπ!! Περισσότερα για τη χρήση τους ξέρει η Laerta και η Παπίτσα!!

Συνταγή σοκολατόπιτας θα σου παραθέσω εντός ολίγου!!

Κολασμένη σοκολατόπιτα!!!

Nufi, halloween;; πως και έτσι;

τζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινι;

φιλια σε όλες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σοκολατόπιτα

Υλικά

360γρ βούτυρο

1050γρ κουβερτούρα

12 αυγά

1 βανίλια

2 φλιτζάνια τσαγιού φαρίνα απ

1,5 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη

500 γρ κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Λιώνουμε τα 550 γρ κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων και προσθέτουμε το βούτυρο, για να λιώσει και αυτό. Χτυπάμε τα αυγά μαρέγκα (Συμβουλή της πεθεράς με λίγο κρύο νερό μέσα θα αφρατέψει) και τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη βανίλια.

Ενσωματώνουμε όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε την μαρέγκα την οποία ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Στρώνουμε λίγο βούτυρο στο ταψί ή λαδόκολλα και ρίχνουμε το μίγμα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 179 βαθμούς για 15- 17 λεπτά.

Λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα την ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε την πίτα.

Καλή Επιτυχία

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ρε νουνούκι..μια φωτό από πεθερά δεν έβαλες να δούμε!:tongue::tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

θεωρητικά πότε ξεκινούμε τα πηρουνάτα οεο?

μου φαίνεται πως τα παπιά προτιμούν να μασάνε παρά να καταπίνουν μόνο τις αλοιφές...

δεν ξέρω εάν είναι καλό αυτό ή κακό..βέβαια..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

καλωσήρθατε νεες εγγυουλες!

DUCK εγω απο 12 μηνων προσπαθησα με πιρουνακι,τωρα τα τρωνε ολα κομματακια εκτος παο κοτοπουλο και μοσχαρι

SEVI βάλε μας και εμας 36+5 (νομίζω) 2480+1350,ο μικρουλης μου 38 μερες ΜΕΝΝ

JOY σε σκεφτομουνα χθες.Μιλησα με τον παιδοψυχολογο του σχολειου,στο ερωτημα μου για το ιδιο δωματιο που κοιμουντε τα μωρα και οτι εχω θεμα με τον ένα που δεν κοιμαται καλα και αν πρεπει να τους αλλαξω δωματιο΄η απαντηση του ήταν: θα το μελετησω,θα διαβασω βιβλια για διδυμα και θα σας απαντησω τον επομενο μηνα στην συναντηση:confused:,στο ερωτημα μου για το τι να κανω που τσακωνοντε και θελουν το ίδιο παιχνιδι,η απαντηση του ήταν ε,παιρνετε τα ίδια παιχνιδια και στους 2 δεν ειναι κακο:confused:.Τωρα εγω τι να πω...

Ρινιώ καλώς ήρθες!!!!!!

Πολύ μου αρέσει το ονοματάκι σου!

Μην άγχεσαι! Να είσαι θετική!

Κοίτα να το απολαύσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς εδώ θα σας λέμε ό,τι μπορούμε..(κι όποτε μπαίνουμε..:oops:)!

Δύο οι εγκυούλες στο καφέ μας λοιπόν!!!

Paulo Coelho

καλωσήρθατε νεες εγγυουλες!

DUCK εγω απο 12 μηνων προσπαθησα με πιρουνακι,τωρα τα τρωνε ολα κομματακια εκτος παο κοτοπουλο και μοσχαρι

κοίτα εάν έχουν πάρει από τη μαμά τους..

που κατά κει φαίνεται..;)

μάλλον για αυτό τους αρέσει και τα προτιμούν από τώρα..

εεεε λέω κι εγώ σιγά σιγά να μειώσω την πολτοποίηση..

εξάλλου πια όλα στα χέρια τα θέλουν και να μασάνε!

Τί να πώ?

JOY σε σκεφτομουνα χθες.Μιλησα με τον παιδοψυχολογο του σχολειου,στο ερωτημα μου για το ιδιο δωματιο που κοιμουντε τα μωρα και οτι εχω θεμα με τον ένα που δεν κοιμαται καλα και αν πρεπει να τους αλλαξω δωματιο΄η απαντηση του ήταν: θα το μελετησω,θα διαβασω βιβλια για διδυμα και θα σας απαντησω τον επομενο μηνα στην συναντηση:confused:,στο ερωτημα μου για το τι να κανω που τσακωνοντε και θελουν το ίδιο παιχνιδι,η απαντηση του ήταν ε,παιρνετε τα ίδια παιχνιδια και στους 2 δεν ειναι κακο:confused:.Τωρα εγω τι να πω...

ααααααααα καλάααααα

Paulo Coelho

πάω να ετοιμάσω απογευματινό.

μετά θα τα πάω τζάμπο.

το πρωί βόλτα και κούνιες ήμασταν!

μια χαρά σήμερα! Η μαρίσα ακόμα κοιμάται..!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Λοιπόν εμας δε τα είπε έτσι. Για το δωμάτιο μας είπε να μην τα αλλάξουμε ακόμα, γιατι εμάς κοιμόνται καλά το βράδυ και μια ενδεχόμενη αλλαγή δωματίου ίσως έκανε διαταραχή ύπνου και είναι κάτι που δε το θε΄λουμε. Αρα μου λεει αστο ακόμα.

Τώρα όταν τσακώνονται για τα παιχνίδια και αρχίζει το ξύλο, επεμβαίνουμε λέει. Τα πέρνουμε αγκαλιά και λέμε οτι δεν θέλω τα παιδάκια μου να μαλώνουν και να χτυπάνε γιατι τα αγαπώ και τα δύο. Τους πέρνεις το παιχνίδι και τους λες αφου δεν μπορείτε να πέξεται μαζί θα σας το πάρω, και όταν θα μπορέσετε να παίξετε μαζί θα το έχετε πάλι. Και το πέρνεις!!

Ακούγεται λίγο κ'άπως αλλά προσπαθώ να το κάνω και πάμε καλά κάπως. Βασικό είναι επίσης να μάθουν να είναι υπεύθυνα για τις πράξεις τους. Να τα αφήνεις να μάθουν λεει. Αυτό στα πλαίσια μην χτυπήσουν πάντα.

Εμας μας πρότινε και ένα βιβλίο. Σχολείο για γονείς.

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Frosobal αγορι+αγορι 38! 3340+3200....(χωρις μενν)!

Naki αγορι+αγορι 36+2! 2000+2030......15+20 μερες(κουνακια)!

Mpougos αγορι+αγορι 36+5! 2480+1350....0+38 μερες μενν!

Kοριτσια καλησπερα,ειμαι μανουλα σε δυο υπεροχες κορουλες 4 μηνων.Ευχομαι στις εγκυουλες με το καλο να υποδεχτουν τα μωρακια τους και σε ολες τις μανουλες καλη δυναμη και φυσικα,ολα τα μωρακια να ειναι γερα και τυχερα.Σας διαβαζω οποτε προλαβαινω και σας συμβουλευομαι.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...