Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ωχ. Κιεγώ έβλεπα οτι γεννησα κ οτι τα εντυνα με τα καινουρια ρουχαλακια τους. Τυχαιο? Μας έχει φάει το άγχος μου φαίνεται και η ανυπομονησία. Ήκάνω λάθος? Όσο πλησιάζει ο καιρός όλο και πιο περίεργα βλεπω κι εγώ. Όταν βεβαια καταφέρνω να κοιμηθώ. Γιατί είναι κι αυτό ένα θέμα.

Διαφημίσεις

υπαρχει πιο χαζη εγω

Λοιπον ειχα δει στον υπνο μου οτι ειχα παει για υπερηχο και τα μωρα ειχαν ιωση μεσα στην κοιλια μου.Να κλαιω εγω λοιπον γιατι δεν ηξερα πως θα τους βαλω θερμομετρο αφου δεν εχω γεννησει και ειναι στην κοιλια μου ακομη

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

υπαρχει πιο χαζη εγω

Λοιπον ειχα δει στον υπνο μου οτι ειχα παει για υπερηχο και τα μωρα ειχαν ιωση μεσα στην κοιλια μου.Να κλαιω εγω λοιπον γιατι δεν ηξερα πως θα τους βαλω θερμομετρο αφου δεν εχω γεννησει και ειναι στην κοιλια μου ακομη

Α πιο σοβαρή η δικη σου κατασταση.................

Διαφημίσεις

μμμ...οταν ειναι ασπρες σημαινει οτι δεν αιματωνονται οποτε δεν μπορεις να κανεις πολλα.να μας πεις αν θα λειτουργησει η κρεμα γιατι ειμαι πολυ περιεργη.απο την εμπειρια μου οσο ημουν στην αισθητικη δεν εκαναν κατι οι κρεμες.απλα με τη συσφιξη φαινονταν λιγοτερο.να μας πεις λοιπον μηπως αναθεωρησω και σωθουμε κι εμεις!!!

k εμενα ο γυναικολογος μου ειπε οτι μονο το λειζερ κανει δουλεια, αλλα πρεπει να γινει συντομα μετα τη γεννα , οσο νοι ραγαδες ειναι ακομη κοκκινες

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Και αν δεν γίνεται τίποτα τι να κάνουμε? Θα μείνουμε με αυτές και θα τις υποστούμε. Αλήθεια ένα λέιζερ για αυτή την περίπτωση πόσο στοιχίζει? Γνωρίζει καμία?

δεν ξερω αλλα σιγουρα θα μαθω.αλλα δεν ρωταω τωρα γιατι δεν ειναι στανταρ οι τιμες ολες τις εποχες.ειδικα σε σενα glorr που εισαι κοντα μου και μπορεις να πας περιστερι θα σου πω πολυ συγκεκριμενα οταν και αν χρειαστεις και θα σου κανουν και καλυτερη τιμη γιατι ειμαι πελατισσα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...