Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημέρα, κορασίδες!!! τι κάνουν τα μπεμπάκια σας? βλέπω έχουμε νέες αφίξεις μελλουσών διδυμομαμάδων...κάντυ, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να το πιστέψεις!!! θα κάνεις δύο πανέμορφα παιδάκια, ασχέτως αν χρειαστεί να μείνουν λίγο στη μενν ή καθόλου, που στο εύχομαι!!!

εγώ γέννησα στις 33 εβδομάδες ακριβώς, ο μεγάλος 2080, ο μικρός 1770...έκατσαν στη μενν συνολικά 20 μέρες ο μικρός (κι όμως τον πιο μικρό τον πήραμε νώρίτερα!!!) και 24 μέρες ο μεγάλος, γιατί είχε ένα προβληματάκι στα πνευμονάκια του, μιας και δεν πρόλαβα να κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης...όλα καλά όμως τώρα! και να σκεφτείς ότι τώρα περισσότερα μικρό-προβλήματα (παλινδρόμησης και αναπνευστικά) έχει ο μικρός που τον πήραμε νωρίτερα...οπότε όλα είναι πολύ πολύ σχετικά!!! δεν χρειάζεται να τα σκέφτεσαι αυτά από τώρα...κάτσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου που θα σου φέρει στη ζωή δύο υπέροχα πλασματάκια!!!

ως προς το θηλασμό, δυστυχώς είναι δύσκολο με δύο μωρά και όσες τα καταφέρνουν να θηλάσουν αποκλειστικά για μένα είναι ηρωίδες!!! εγώ έβγαζα γάλα με θήλαστρο για 5,5 μήνες, αλλά έδινα και ξένο γιατί δεν επαρκούσε το δικό μου...όπως και να' χει όμως, μεγαλώνουν και είναι υγιή και αυτό έχει σημασία!!! όλα τα άλλα μην τα αφήνεις να σε προβληματίζουν...

περιμένει και μια φίλη μου δίδυμα αγόρια...θα έχουν λιγότερο από ένα χρόνο διαφορά από τα δικά μου και έχω ενθουσιαστεί...ανυπομονώ να γεννηθούν, να μεγαλώσουν και να καθόμαστε να τα βλέπουμε να παίζουν μπάλα όλα μαζί!!! :-P:razz::-P

τα δικά μου έχουν αρχίσει να κοιμούνται πιο νωρίς το βράδυ, ίσως και λόγω αλλαγής της ώρας...8.30-9.00 το αργότερο έχουν κοιμηθεί...βέβαια ξυπνάνε και πιο νωρίς το πρωί...γύρω στις 6 δηλαδή...επίσης ο μικρός συνεχίζει να ξυπνάει το βράδυ, άλλοτε στη 1, άλλοτε στις 3, αλλά ευτυχώς τρώει και κοιμάται σχετικά εύκολα, οπότε δε με κουράζει όσο παλιότερα...α! δε σας είπα έβγαλαν και οι δύο τα 2 κάτω δοντάκια!!! έχουν πολύ γελιο...βέβαια, πλέον αποφεύγω να πλησιάσω το χέρι μου στο στόμα τους, γιατί αν το αρπάξουν και το δαγκώσουν, σου κόβουν κομμάτι!!!

μια ερωτησούλα...από καρεκλάκια φαγητού, ποιο να προτιμήσω? σκεφτόμουν αυτά που πάνε πάνω σε καρέκλες ή σε τραπέζια και πιάνουν λιγότερο χώρο, αλλά μου είπαν πως είναι για μεγαλύτερα παιδάκια...οπότε μάλλον πρέπει να πάρω κάποιο που να στέκεται μόνο του...εσείς πήρατε δύο? ή τα βολέψατε με ένα? θα παραγγείλω και τα καρεκλάκια που μου πρότει νε η εύη, αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψουν για τάισμα...

γεια σου κοπελια! εγω θα σου προτεινα να παρεις τα καρεκλακια πρωτα που σου ειπα κ να τα δοκιμασεις. εγωωαν τα ειχα παρει πρωτα δεν θα αγοραζα τα μεγαλα.θα τα δενεις στην καρεκλα και απλα στη πλατη της καρεκλας θα δεσεις ενα μαξιλαρακι απο αυτα που βαζουμε στις καλεκλες του μπαλκονιου τα πιο λεπτα για να μην χτυπανε τα κεφαλακια τους. και δεν θα γεμιζεις πραγματα εξτρα.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Παπιτσα μου ναι αρρωστουλια ειναι παλι!!!

Τουλαχιστον θα κανουμε το εμβολιο της γριπης κ πιστευω να ειναι λιγο καλυτερα τον χειμωνα!!!

Ρινιω καλως ηρθες στη παρεα μας!

Εχω διαβασει απο αλλες κοπελες για ασβεστωσεις αλλα ολα ηταν μια χαρα!!!

Κ σε σενα το ιδιο θα ειναι!!!

Θα εχεις παρεα κ την Καντυ.....:P

ρινιω καλωσηρθες κι εσυ! Χωρις αγχος ολα θα πανε καλά στην εγκυμοσύνη!

anthi να ζησετε!!!!! για πες, τι θα κανετε σημερα?

celestine εμενα μου εχουν φερει καρεκλάκια σταθερα. ακομα δεν τα εχω χρησιμοποιησει αλλά βλεπω οτι πιανουν πολύ χωρο...

νυστάζωωωω..........

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ρινιώ και Κάντυ... (όταν ήμουν μικρή έλεγα πως αν θα έκανα κόρη όταν μεγάλωνα θα την έβγαζα Κάντυ και αν έκανα αγόρι θα το έβγαζα Άντονυ!!) - άσχετο!

Χαλαρώστε και απολαύστε το διπλό θαύμα!!!! Όλα να πάνε καλά σας εύχομαι!!!!

Celestine, εμείς από την Αθήνα που είμασταν (λόγω έλλειψης χώρου) και από τη στιγμή που άρχισαν να τρώνε κρέμες είχαμε τα καρεκλάκια που τα διπλώνεις και τα κουβαλάς παντούν. Μας έχουν βολέψει απίστευτα γιατί έτσι έχουν το δικό τους κάθισμα οπουδήποτε! Βέβαια, θα μου άρεσαν και κάτι ψηλά ξύλινα που έχω δει όμως.... πιάνουν χώρο ενώ ως γνωστόν... no money, no honey!!!!

Καλό απόγευμα!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω εχω τα μικρα με διαροια. πρωτος ο μικρος που απο το πρωι τον επιασε 5-6 φορες και τωρα μου εκανε μια φορα και η μικρη. ελεγα οτι ειναι απο δοντι του μικρου αλλα να πιασει και την μεγαλη; τυχαιο; μηπως κυκλοφορει καμμια ιωση; λαπα τους εδωσα.γαλα λενε δεν κανει με διαρροια ε; δεν εχουν αλλα π.χ. πυρετο λαιμο κλπ.

4o4op3.png

κοριτσια εγω εχω τα μικρα με διαροια. πρωτος ο μικρος που απο το πρωι τον επιασε 5-6 φορες και τωρα μου εκανε μια φορα και η μικρη. ελεγα οτι ειναι απο δοντι του μικρου αλλα να πιασει και την μεγαλη; τυχαιο; μηπως κυκλοφορει καμμια ιωση; λαπα τους εδωσα.γαλα λενε δεν κανει με διαρροια ε; δεν εχουν αλλα π.χ. πυρετο λαιμο κλπ.

Εμένα στην διαροια μου είπε να δίνω γάλα με λιγότερη λακτόζη που είναι ποιο εύπεπτο απο τον οργανισμό. Και να δώσεις και αλμόρα.

Καλωσορίσατε Ρινιώ και Κάντυ, μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι. Ο,τι μπορούμε να βοηθήσουμε με τις απορίες μας όλες ευχαρίστως θα το κάνουμε.

Εγώ γέννησα στις 34 και 3 εβδομάδες, δύο αγόρια, 2250 και 1900.Ο πρώτος έμεινε στη ΜΕΝΝ δύο μέρες και τον πήρα μαζί μου σπίτι βγαίνοντας από το ΙΑΣΩ, ο δεύτερος έμεινε 15 μέρες για να πάρει βάρος και να μάθει να τρώει. Στήθος να θηλάσουν απευθείας δεν πιάσανε, έβγαζα με το θήλαστρο γάλα κάθε τρεις ώρες για 5,5 μήνες και τους έδινα και συμπλήρωμα γιατί δεν έφτανε, μέχρι που σταμάτησα γιατί δεν άντεχα άλλο και γιατί είχε μειωθεί. Είναι εφικτός ο θηλασμός διδύμων, βλέπεις και τις κοπέλες εδώ. Εγώ είχα πάθει άσχημη κατάθλιψη με το όλο θέμα και είχα ρίξει μαύρο δάκρυ και ακόμα και τώρα με πονάει πάρα πολύ γιατί έβλεπα τον εαυτό μου σαν αποτυχημένη μάνα, αλλά μάλλον επαιζε και μια επιλόχειος που μου εκδηλώθηκε με αυτό τον τρόπο. Το σημαντικό είναι να είναι γερά τα μωρά σου και να μεγαλώνουν κανονικά, το τι γάλα θα πιουν είναι δευτερεύον.

Εδώ τα δόντια μας έχουν θερίσει, ο ύπνος μας είναι απίστευτα ταραγμένος και δεν ξεκουραζόμαστε καθόλου. Κι όλη τη μέρα γκρίνια... αντε, να περάσει κι αυτό. Ο μικρός κάνει λίγα βηματάκια και μετά βουτάει μπροστά, ο μεγάλος ούτε που να το σκεφτεί να περπατήσει μόνος του ο τεμπέλης. Ρε κορίτσια, έχουμε μείνει πίσω σ΄αυτό, να αρχίσω να αγχώνομαι;

Φεύγω για να δώσω γιαούρτι και να μαγειρέψω για βράδυ.

Επεξεργάστηκαν by Mash
Εντιτ γιατί είδα καραμπινάτο ορθογραφικό λάθος, κι είμαι και δασκάλα τρομάρα μου. Φτου μου!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Ευη διαρροιες ειχαν οι δικοι μου το καλοκαιρι απο τα δοντια!

Τουλαχιστον 10 φορες τη μερα......

Joy τι ειναι η αλμορα;

σωπα ρε συ τοσο πολυ; εμενα ο μικρος με το που ηπιε το γαλα 5 φορες στο καπακι εκανε. ερεψε τονδολιο. μου ειπε ο γιατρος οτι για να πιασει και τα δυο μαζι και τοσο πολυ ειδικα το μικρο μπορει να ειναι ψιλοιωσουλα οποτε καλυτερα να μην του δωσω γαλα. λαπα κ σουπιτσες ακομα και για βραδυνο.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Ευη διαρροιες ειχαν οι δικοι μου το καλοκαιρι απο τα δοντια!

Τουλαχιστον 10 φορες τη μερα......

Joy τι ειναι η αλμορα;

Η αλμόρα είναι ηλεκτρολύτες για να αναπληρώσουν τα χαμένα υγρά. Σε περιπτωση εμετών και διαροιας τους δίνω πάντα και βοηθάει πολύ. Και για να μην χάνουν το γάλα δινω με λιγότερη λακτόζη

Τώρα που λέτε για υγρά, άρχισα επιτέλους να τους στύβω πορτοκάλια για να πίνουν και λίγο χυμό, ο Αλέξανδρος τρελαίνεται, ο Μίλτος δεν το πολυθέλει. Τον αραιώνω με νερό αλλά δεν είμαι σίγουρη πόσο να βάζω. Μισό μισό είναι καλό, ή θέλει λιγότερο νερό;

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Ευη μας ειχαν μουρλανει στη διαρροια αλλα τις απογευματινες ωρες,καθε μισαωρο λερωμενοι!

Ο μικρος που ειχε το μεγαλυτερο προβλημα εβγαλε σε 1 μηνα 5 δοντια!

Ο μεγαλος 2 μαζι κ σταματησε......

Mash μου αρεσει η αιτια που εγραψες στο μην σου για το λαθος!

Δεν χρειαζεται ομως,πατας edit διορθωνεις οτι θες κ υποβολη μετα!;):P

Χυμο δεν εχω δωσει ακομα αλλα το καλοκαιρι που δοκιμασε δεν τους αρεσε! πρεπει ομως να το μαθουν,θα τους δωσω αυριο κ βλεπουμε γιατι ουτε νερο δεν θελουν οι δικοι μου! σταγονα-σταγονα με παρακαλια!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Θα θέλαμε πολύ να πάμε κάπου ή να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο σήμερα αλλά δυστυχώς με την κρίση και με έλλειψη ατόμου για να μας κρατήσει τα μωρά θα μείνουμε σπίτι και θα φάμε σπιτική πίτσα αφού κοιμηθούν τα μωρουλίνια (πράγμα που σημαίνει οτι πολύ πιθανόν να μείνουμε νηστικοί...χμμμμ)

Μας, μην σκέφτεσαι οτι είναι πίσω τα μωρά στο περπάτημα. Αν δεν κάνω λάθος μαζί με τα δικά μου δεν είναι; Ο μεγάλος έχει περίπου δύο εβδομάδες που περπατάει μόνος του και ο μικρός σέρνεται σαν καβούρι, στραβά. Ούτε να μπουσουλήσει σωστά δεν μπορεί ο κεφάλας μου, χαχαχα... Όλα ανάποδα τα κάνει αυτό το μωρό. Η παιδίατρος μου ειπε οτι αν μέχρι τους 20 μήνες δεν κάνουν ούτε ένα βήμα μόνα τους τότε αρχίζουμε και ψαχνόμαστε με φυσιοθεραπείες. Και το κλασικό πια, οτι το κάθε μωρό θέλει τον δικό του χρόνο...

Εγώ μέχρι τώρα ανησυχούσα για το περπάτημα και τώρα ανησυχώ για την ομιλία. Μάλλον πάντα κάτι θα βρίσκω να με ανησυχεί, έτσι δεν είναι;

Διάρροιες δεν έκαναν σοβαρές μέχρι τώρα οπότε δεν μπορώ να δώσω σωστή συμβουλή. Μια φορά μόνο που ήταν μικρούλια και έπιναν μόνο γάλα η γιατρός μου είπε να τους το δώσω αραιωμένο. Το αλμόρα είναι ηλεκτρολύτες σε σκόνη αν δεν κάνω λάθος, το διαλύεις σε νερό και το δίνεις για να μην πάθει το μωρό αφυδάτωση.

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...