Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....2+5 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα!!!

Κάντυ καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Συμβουλές σου δώσανε τα κορίτσια και απλά θα συμφωνήσω!! Απόλαυσε αυτή την όμορφη και χαλαρή περίοδο!!!

Εγώ γέννησα με καισαρική στις 37+3 εβδομάδες και δεν μείναμε καθόλου στην ΜΕΝΝ. Έφυγα μαζί με τα μικρά στο σπίτι και τα θήλασα αποκλειστικά μέχρι τον 7ο μήνα και μετά συνέχισα τον θηλασμό μαζί με τροφές έως και τα 2 χρόνια. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία!!!

Nunu τι τη θες την αλόη? Αν και πάντα χρειάζεται, αλλά έτσι ρωτάω για κάτι συγκεκριμένο?

Να κοιτάτε να κόβετε τα μέσα φύλλα από την αλόη για οποιαδήποτε χρήση, όχι τα έξω...

RKdwp3.png

Anthi να ζησετε!!! κ φυσικα καλα να περασετε!!!

Celestine μου εγω εχω κ απο τα δυο....αυτο που δενει στη καρεκλα το παιρνεις μαζι σου κιολας! το μεγαλο οχι κ φυσικα πιανει χωρο!

Ρωτα την παιδιατρο σου να σου πει!

Να κοιτάτε να κόβετε τα μέσα φύλλα από την αλόη για οποιαδήποτε χρήση, όχι τα έξω...

Ναι πολύ μεγάλη προσοχή! Θέλει "τέχνη" το κόψιμο και προσοχή..γιατί τα υπόλοιπα μέρη έχουν δηλητήριο.. Κατά τα άλλα δηλώνω κι εγώ μεγάλη φαν χρόνια τώρα. Που όμως την έχω σταματήσει..εδώ και καμμιά διετία..λόγω κόστους..

Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον καλό μου και έχω δουλίτσες!!!!

Να ζήσετεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάντυ καλώς ήρθες!

Όλα καλά σου εύχομαι και ρόδινα να είναι μέχρι το τέλος!

Καλέ τί σας έπιασε με τις ΜΕΝΝ?????

Εγώ γέννησα 33+3. 1480 η μεγάλη και 1830 ο μικρός (οξύμορο εε?)

Μείνανε 25 και 19 μέρες αντίστοιχα. Καλά στο μικρό τον αφήσαμε εμείς δυο μέρες παραπάνω από ότι ήταν να βγει..:oops::oops: για κάποιους δικούς μας λόγους..

Σελεστίν εγώ πήρα εξ'αρχής τα 2 πράσινα καρεκλάκια που εφαρμόζουν στις καρέκλες όπως έχεις δει και στο βίντεο από μοδερκαρε. Είναι μικρά σε όγκο πάνε παντού (γιατί φαντάσου ότι θα πρέπει να έχεις σε άλλη περίπτωση και τα δύο, και τα αυτόνομα δηλ. και τα καρέκλας).

Εγώ ΠΑΝΤΑ τα ταίζω και τα δύο ταυτόχρονα σε ΟΛΑ τους τα γεύματα από την αρχή..πλην εξαιρετικών σπάνιων περιπτώσεων ανά περίπτωση σε ξυπνήματα το βράδυ, αδιαθεσίας κτλ κτλ και με βολεύουν τα καρεκλάκια αυτά πολύ!

Να υποθέσω δηλ. ότι καθόσαστε πλέον?

Τα καθισματάκια της έβη θα τα πάρω κι εγώ. Μα θα πάρω μόνο ένα..

γιατί πλέον ΔΕΝ κάθονται! Θέλουν να είναι συνέχεια όρθια!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδικά η Μαρίσα πιάνεται από το τραπέζι του σαλονιού και πάει γύρω γύρω!!!!

Ο μπόυ είναι πιο "πίσω" λιγάκι. Δεν πάει φ\γύρω γύρω και δεν αφήνει το ένα του χέρι ή και τα δύο όπως κάνει καμιά φορά η αδερφή του, η οποία έχει καλύτερη ισσορροπία.

Καλά το τί τούμπες έχουν γίνει το τελευταίο τριήμερο δε λέγονται! Ευτυχώς..είναι στα πλαίσιά τους..τα υποφερτά δηλ.

Ευτυχώς που το Σάββατο στρώσαμε! Είχαν έρθει οι γονείς μου και μας βοήθησαν..και με κουρτίνες..γιατί αλλιώς...θα στρώναμε Φεβρουάριο..

Καλά δεν τα έχω τελειώσει όλα...

Κορίτσια τρέχω πολύ με τις δουλειές και με τα πιτσιρίκια και δεν μπορώ να μπαίνω να γράφω. Εν τω μεταξύ από το κινητό όταν μπαίνω..πάω να μπω..λέει read only Και δεν μπορώ να γράψω γιατί δεν έχει κάποιο java script..ξέρει τπτ καμιά? προσπαθώ να το βάλω αλλά δεν..

το κινητό μου είναι το Νοκια Ε55 ή Ε550 κάτι τέτοιο..

Ωχ..

την κάνω

φιλιά σε όλες!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

καλημέρα, κορασίδες!!! τι κάνουν τα μπεμπάκια σας? βλέπω έχουμε νέες αφίξεις μελλουσών διδυμομαμάδων...κάντυ, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να το πιστέψεις!!! θα κάνεις δύο πανέμορφα παιδάκια, ασχέτως αν χρειαστεί να μείνουν λίγο στη μενν ή καθόλου, που στο εύχομαι!!!

εγώ γέννησα στις 33 εβδομάδες ακριβώς, ο μεγάλος 2080, ο μικρός 1770...έκατσαν στη μενν συνολικά 20 μέρες ο μικρός (κι όμως τον πιο μικρό τον πήραμε νώρίτερα!!!) και 24 μέρες ο μεγάλος, γιατί είχε ένα προβληματάκι στα πνευμονάκια του, μιας και δεν πρόλαβα να κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης...όλα καλά όμως τώρα! και να σκεφτείς ότι τώρα περισσότερα μικρό-προβλήματα (παλινδρόμησης και αναπνευστικά) έχει ο μικρός που τον πήραμε νωρίτερα...οπότε όλα είναι πολύ πολύ σχετικά!!! δεν χρειάζεται να τα σκέφτεσαι αυτά από τώρα...κάτσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου που θα σου φέρει στη ζωή δύο υπέροχα πλασματάκια!!!

ως προς το θηλασμό, δυστυχώς είναι δύσκολο με δύο μωρά και όσες τα καταφέρνουν να θηλάσουν αποκλειστικά για μένα είναι ηρωίδες!!! εγώ έβγαζα γάλα με θήλαστρο για 5,5 μήνες, αλλά έδινα και ξένο γιατί δεν επαρκούσε το δικό μου...όπως και να' χει όμως, μεγαλώνουν και είναι υγιή και αυτό έχει σημασία!!! όλα τα άλλα μην τα αφήνεις να σε προβληματίζουν...

περιμένει και μια φίλη μου δίδυμα αγόρια...θα έχουν λιγότερο από ένα χρόνο διαφορά από τα δικά μου και έχω ενθουσιαστεί...ανυπομονώ να γεννηθούν, να μεγαλώσουν και να καθόμαστε να τα βλέπουμε να παίζουν μπάλα όλα μαζί!!! :-P:razz::-P

τα δικά μου έχουν αρχίσει να κοιμούνται πιο νωρίς το βράδυ, ίσως και λόγω αλλαγής της ώρας...8.30-9.00 το αργότερο έχουν κοιμηθεί...βέβαια ξυπνάνε και πιο νωρίς το πρωί...γύρω στις 6 δηλαδή...επίσης ο μικρός συνεχίζει να ξυπνάει το βράδυ, άλλοτε στη 1, άλλοτε στις 3, αλλά ευτυχώς τρώει και κοιμάται σχετικά εύκολα, οπότε δε με κουράζει όσο παλιότερα...α! δε σας είπα έβγαλαν και οι δύο τα 2 κάτω δοντάκια!!! έχουν πολύ γελιο...βέβαια, πλέον αποφεύγω να πλησιάσω το χέρι μου στο στόμα τους, γιατί αν το αρπάξουν και το δαγκώσουν, σου κόβουν κομμάτι!!!

μια ερωτησούλα...από καρεκλάκια φαγητού, ποιο να προτιμήσω? σκεφτόμουν αυτά που πάνε πάνω σε καρέκλες ή σε τραπέζια και πιάνουν λιγότερο χώρο, αλλά μου είπαν πως είναι για μεγαλύτερα παιδάκια...οπότε μάλλον πρέπει να πάρω κάποιο που να στέκεται μόνο του...εσείς πήρατε δύο? ή τα βολέψατε με ένα? θα παραγγείλω και τα καρεκλάκια που μου πρότει νε η εύη, αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψουν για τάισμα...

να σου ζησουν τα μωρακια σου!!!ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου και τις συμβουλες σου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα!!!

Βλέπω κάνετε πινακάκι!!! Βάλτε και εμένα.

Αγόρι + Αγόρι. 36 εβδομάδες ακριβώς. 2600 και 2300, 15 μέρες στην μονάδα.

Χαιρετώ τις καινούριες μας διδυμομανούλες! Τα δίδυμα είναι μεγάλος μπελάς αλλά διπλή ευτυχία και νομίζω οτι όλες μας συμφωνούμε σε αυτό!!! :)

Σελεστίν εγώ τους πήρα τον καθένα το δικό του καρεκλάκι απο τα ψηλά, όχι αυτά της καρέκλας. Τις περισσότερες φορές κλαίνε γιατί θέλουν να φάνε την ίδια ώρα και αυτά με βολεύουν γιατί μπορώ να τους ταίζω μαζί.

Κάντυ και εγώ είχα τρομερές καούρες! Και οι μικροί μου βγήκαν σαν τους Μπίτλς στα μαλλιά τους, αν και ξανθούλικα! Άλλα προβλήματα δεν αντιμετώπισα στην εγκυμοσύνη πέρα απο τις ταχυπαλμίες που έκανα προς το τέλος και τα πάρα πολλά κιλά που πήρα (και που φυσικά δεν μπορώ να χάσω).

Θέλω πολύ να διαβάσω και τα προηγούμενα σχόλια σας αλλά δεν προλαβαίνω... Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον καλό μου και έχω δουλίτσες!!!!

Τα χαιρετίσματα μου σε όλες!!!! :)

να σου ζησουν κι εσενα τα μικρουλια σου και σ ευχαριστω πολυ καθε συμβουλη σας ειναι πολυτιμη για μενα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλή σας μέρα!!!

Κάντυ καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Συμβουλές σου δώσανε τα κορίτσια και απλά θα συμφωνήσω!! Απόλαυσε αυτή την όμορφη και χαλαρή περίοδο!!!

Εγώ γέννησα με καισαρική στις 37+3 εβδομάδες και δεν μείναμε καθόλου στην ΜΕΝΝ. Έφυγα μαζί με τα μικρά στο σπίτι και τα θήλασα αποκλειστικά μέχρι τον 7ο μήνα και μετά συνέχισα τον θηλασμό μαζί με τροφές έως και τα 2 χρόνια. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία!!!

Nunu τι τη θες την αλόη? Αν και πάντα χρειάζεται, αλλά έτσι ρωτάω για κάτι συγκεκριμένο?

μπραβο τελεια!!!!!!!!!!να σου ζησουν τα μικρακια σου!!!!!σ ευχαριστω πολυ μου δινεις πολλες ελπιδες με αυτα που ειπες!!!τωρα θα αρχισω κι εγω να το φανταζομαι θα γεννησω 37+++ θα παρω μαζι μου τα μωρα μου στο σπιτι και θα τα θηλασω αποκλειστηκα τουλαχιστον για 6 μηνες!!!!!

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι μπορει με ολα αυτα που λεω να με θεωρειτε χαζη και οτι κανω ονειρα παρανοικα....χωρις καμια βοηθεια και με δυο μωρα στο σπιτι ειναι εφικτο αυτο που ονειρευομαι η ζω σε αλλο κοσμο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

duckface σ ευχαριστω για τις ευχες σου κι εσυ να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου!!!

ΑΝΘΗ ξεχασα να σου ευχηθω να ζησετε να ειστε παντα καλα να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

μπήκα να ξαναγράψω...μα δεν......

δεν..σας λέω....

όλη μέρα ασχολία 100% με τα μπεμπέ...

και μετά τις 21.00 τρέχω να προλάβω καμιά δουλειά..

ή όταν κοιμηθούν και όσο..μέσα στην ημέρα..

το φρύδι μου ΔΕΝ πάει άλλο...

καλή μέρα σήμερα..

αντε να βγούμε γιατί από σκ μέσα κι έχουμε τρελαθεί! Κι εγώ μαζί..

ρε Σεβ..άρρωστοι ακόμα? τώρα κάτι είδα..

άντε ρε..ΚΑλά σε πάει κι εσένα..

ξαναβγαίνω γμτ !!!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

joy κοριτσι+αγόρι 36+6! 2560+2540 Χωρίς μενν

κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!!!!!!!!!!

ειμαι κ εγω μια μελλουσα διδυμομανουλα,αυριο μπαινω στην 22η εβδομαδα κ εχω ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι...........

η χαρα μου αλλα και το αχγος μου δεν περιγραφονται για αυτην την εγκυμοσυνη......:):):)

αυριο θα παω να ξανακανω την β επιπεδου,γιατι οταν την εκανα πριν λιγες μερες η μικρη μου δεν καθοταν για να μετρησει ο γιατρος ολα οσα ηθελε κ για αυτο πρεπει να ξαναπαμε.....

εχω πολυ αγχος για αυριο,γιατι ο γιατρος βρηκε κατι ασβεστωσεις ανευ σημασιας οπως μου ειπε στην καρδουλα της μικρης μου,αν κ ολα τα αλλα ειναι καλα δεν εχουμε λογο να ανησυχουμε,αλλιως ισως χρειαστει να κανω αμνιοπαρακεντηση για να ειμαστε σιγουροι για συνδρομο down.....

η αυχενικη μας ωστοσο ηταν τελεια.....λετε να ανησυχω αδικα???εχει καμια αντιστοιχη εμπειρια????

ευχομαι να ειναι ολα καλα αυριο,κ σε ολες τις κοπελες που περιμενουν διδυμακια να εχουν μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.....κ μετα ποιος μας πιανει??????

διδυμομανουλες σας ερχομαστε να μας δωσετε τα φωτα σας!!!:):)

κανε διορθωση σε εμενα ο μικρος 7 μερες η μικρη καθολου. ετσι για τους τυπους!

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...