Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!!

Laerta ναι θέλω αλόη!!!!!!!

Candy εγώ πήρα κάπου στα 22κιλά, έχασα τα 12 κιλά όταν γέννησα και μέχρι το χρόνο έχασα και άλλα 12. Φυσικά επιστρέφοντας στη δουλειά πήρα 5 πίσω που δε λέω να χάσω!!:D:D Ρώτα ότι θες έχεις την πλήρη προσοχή μας είσαι το νέο μας κοιλουμπάκι!!! χιχι Για μένα για τα κιλά αν δεν την πατήσεις στην αρχή μετά το ελέγχεις. Αθήνα μένεις; που θα γεννήσεις ξέρεις;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunu αγορι+κοριτσι 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι 35+5! 2670+2300....2+5 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι 34+2! 1920+1720...χωρις μενν!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι 37+3!2800+3100.....χωρις μενν!

Moritsa αγορι+κοριτσι 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι 36! κατω απο 2500.....χωρις μενν!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

κι εμενα χτες ξυπνουσαν ανα 3,5 ωρες!!! Μια χαρα μου φανηκε!!

φευγω παω gym...νεος στοχος χασιματος κιλων τα Χριστουγεννα.:rolleyes:

witch που εισαι καλέ εσυ??? τι κανουν τα γουιτσακια??

sevi μ αρεσεις με τη λιστα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

κι εμενα χτες ξυπνουσαν ανα 3,5 ωρες!!! Μια χαρα μου φανηκε!!

φευγω παω gym...νεος στοχος χασιματος κιλων τα Χριστουγεννα.:rolleyes:

witch που εισαι καλέ εσυ??? τι κανουν τα γουιτσακια??

sevi μ αρεσεις με τη λιστα!

ειμαστε μια χαρα!λιγο απ ολα.κουραζομαστε,περναμε καλα,τρεχουμε και δεν προλαβαινουμε,πηγαινουμε βολτες,αρρωστησαμε και λιγο αλλα ολα καλα.

age.png

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....2+5 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

καλημέρα, κορασίδες!!! τι κάνουν τα μπεμπάκια σας? βλέπω έχουμε νέες αφίξεις μελλουσών διδυμομαμάδων...κάντυ, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να το πιστέψεις!!! θα κάνεις δύο πανέμορφα παιδάκια, ασχέτως αν χρειαστεί να μείνουν λίγο στη μενν ή καθόλου, που στο εύχομαι!!!

εγώ γέννησα στις 33 εβδομάδες ακριβώς, ο μεγάλος 2080, ο μικρός 1770...έκατσαν στη μενν συνολικά 20 μέρες ο μικρός (κι όμως τον πιο μικρό τον πήραμε νώρίτερα!!!) και 24 μέρες ο μεγάλος, γιατί είχε ένα προβληματάκι στα πνευμονάκια του, μιας και δεν πρόλαβα να κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης...όλα καλά όμως τώρα! και να σκεφτείς ότι τώρα περισσότερα μικρό-προβλήματα (παλινδρόμησης και αναπνευστικά) έχει ο μικρός που τον πήραμε νωρίτερα...οπότε όλα είναι πολύ πολύ σχετικά!!! δεν χρειάζεται να τα σκέφτεσαι αυτά από τώρα...κάτσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου που θα σου φέρει στη ζωή δύο υπέροχα πλασματάκια!!!

ως προς το θηλασμό, δυστυχώς είναι δύσκολο με δύο μωρά και όσες τα καταφέρνουν να θηλάσουν αποκλειστικά για μένα είναι ηρωίδες!!! εγώ έβγαζα γάλα με θήλαστρο για 5,5 μήνες, αλλά έδινα και ξένο γιατί δεν επαρκούσε το δικό μου...όπως και να' χει όμως, μεγαλώνουν και είναι υγιή και αυτό έχει σημασία!!! όλα τα άλλα μην τα αφήνεις να σε προβληματίζουν...

περιμένει και μια φίλη μου δίδυμα αγόρια...θα έχουν λιγότερο από ένα χρόνο διαφορά από τα δικά μου και έχω ενθουσιαστεί...ανυπομονώ να γεννηθούν, να μεγαλώσουν και να καθόμαστε να τα βλέπουμε να παίζουν μπάλα όλα μαζί!!! :-P:razz::-P

τα δικά μου έχουν αρχίσει να κοιμούνται πιο νωρίς το βράδυ, ίσως και λόγω αλλαγής της ώρας...8.30-9.00 το αργότερο έχουν κοιμηθεί...βέβαια ξυπνάνε και πιο νωρίς το πρωί...γύρω στις 6 δηλαδή...επίσης ο μικρός συνεχίζει να ξυπνάει το βράδυ, άλλοτε στη 1, άλλοτε στις 3, αλλά ευτυχώς τρώει και κοιμάται σχετικά εύκολα, οπότε δε με κουράζει όσο παλιότερα...α! δε σας είπα έβγαλαν και οι δύο τα 2 κάτω δοντάκια!!! έχουν πολύ γελιο...βέβαια, πλέον αποφεύγω να πλησιάσω το χέρι μου στο στόμα τους, γιατί αν το αρπάξουν και το δαγκώσουν, σου κόβουν κομμάτι!!!

μια ερωτησούλα...από καρεκλάκια φαγητού, ποιο να προτιμήσω? σκεφτόμουν αυτά που πάνε πάνω σε καρέκλες ή σε τραπέζια και πιάνουν λιγότερο χώρο, αλλά μου είπαν πως είναι για μεγαλύτερα παιδάκια...οπότε μάλλον πρέπει να πάρω κάποιο που να στέκεται μόνο του...εσείς πήρατε δύο? ή τα βολέψατε με ένα? θα παραγγείλω και τα καρεκλάκια που μου πρότει νε η εύη, αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψουν για τάισμα...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλημέρα!!!

Βλέπω κάνετε πινακάκι!!! Βάλτε και εμένα.

Αγόρι + Αγόρι. 36 εβδομάδες ακριβώς. 2600 και 2300, 15 μέρες στην μονάδα.

Χαιρετώ τις καινούριες μας διδυμομανούλες! Τα δίδυμα είναι μεγάλος μπελάς αλλά διπλή ευτυχία και νομίζω οτι όλες μας συμφωνούμε σε αυτό!!! :)

Σελεστίν εγώ τους πήρα τον καθένα το δικό του καρεκλάκι απο τα ψηλά, όχι αυτά της καρέκλας. Τις περισσότερες φορές κλαίνε γιατί θέλουν να φάνε την ίδια ώρα και αυτά με βολεύουν γιατί μπορώ να τους ταίζω μαζί.

Κάντυ και εγώ είχα τρομερές καούρες! Και οι μικροί μου βγήκαν σαν τους Μπίτλς στα μαλλιά τους, αν και ξανθούλικα! Άλλα προβλήματα δεν αντιμετώπισα στην εγκυμοσύνη πέρα απο τις ταχυπαλμίες που έκανα προς το τέλος και τα πάρα πολλά κιλά που πήρα (και που φυσικά δεν μπορώ να χάσω).

Θέλω πολύ να διαβάσω και τα προηγούμενα σχόλια σας αλλά δεν προλαβαίνω... Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον καλό μου και έχω δουλίτσες!!!!

Τα χαιρετίσματα μου σε όλες!!!! :)

ixhPp3.png

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι , 35+5! 2670+2300....2+5 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι , 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κορίτσι35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Jasmini αγόρι+αγόρι, 37+3! 2560+2240.....(χωρίς μενν)!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...