Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αχ τελεια να σου ζησουν!!!!ειχες καλη εγκυμοσυνη???εμεινες καθολου στο κρεβατι???

ευχαριστω!

Γενικα ειχα πολυ καλη εγκυμοσυνη...θα ηθελα να την ξαναζησω δηλαδη! -οκ οι τελευταιες εβδομαδες ηταν κπαως δυσκολες:rolleyes:- Στο κρεββατι δεν εκατσα καθολου.

Επιτέλους ένας επιστήμονας της προκοπής στο καφέ μας, Λαβμι!! Γιατί εδώ έχουμε πολλές κυρίες της εκπαίδευσης, μερικές ξέμπαρκες εργαζόμενες σαν κι εμένα και κάποιες full-time mommies!!! Τι ειδικότητα είσαι??? :shock::shock::shock::shock:

χαχαχα!!Συμφωνω, κι εγω αγαπω ιατρικη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μμμμμμ κ μενα ετσι μου ελεγαν,ενα+ενα αλλα ξεπεταχτηκε τσουτσουνι στις 18 εβδ....τοτε μας αφησε να τον δουμε!!!

Γερα να ειναι πανω απο ολα...... να τους μιλας απο τωρα,σε νιωθουν!

Εισαι καλος ανθρωπος καλε εσυ!!!!!!!;):P

ωχχχχ λες????εγκεφαλικο θα παθει ο αντρας μου!!!θελει παρα πολυ ενα κοριτσακι και για να μην λεω βλακειες κι εγω θελω και το εχω πιστεψει μεσα μου!!!!πριν δουμε οτιδηποτε στον υπερυχο ελεγα οτι εχω ενα κι ενα καποια στιγμη μου ειπε ο γιατρος οτι το ενα ειναι αγορι το ξερω του λεω και το αλλο ειναι κοριτσι,με κοιτουσε παραξενα που το ξερεις λεει αφου το αλλο δεν φαινεται ξεκαθαρα.....αλοιμονο λεω να μην ξερω τι εχω μεσα μου:P:p

χαχαχα γιατι εχω γεννηθει 6/9???οι παρθενοι ειμαστε καλοι τα δινουμε ολα οσο μας φερεται και ο αλλος καλα ετσι ομως και μας κανουν κατι η μας φερθουνε ασχημα τοτε γινομαστε τερατα:shock:το μυαλο μας κανει χιλιαδες στροφες για να βρουμε την καταληλη εκδικηση!!!προσεχε γιατι εχεις και 2:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ευχαριστω!

Γενικα ειχα πολυ καλη εγκυμοσυνη...θα ηθελα να την ξαναζησω δηλαδη! -οκ οι τελευταιες εβδομαδες ηταν κπαως δυσκολες:rolleyes:- Στο κρεββατι δεν εκατσα καθολου.

χαχαχα!!Συμφωνω, κι εγω αγαπω ιατρικη!!

οταν λες δυσκολες????το μονο προβλημα μου μεχρι τωρα ειναι οι καουρες και οι πονοκεφαλοι βεβαια ειναι και νωρις ακομα ειμαι στην μεσηοποτε εχω πολυ δρομο ακομα αλλα για πες να προετοιμαζομαι:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οταν λες δυσκολες????το μονο προβλημα μου μεχρι τωρα ειναι οι καουρες και οι πονοκεφαλοι βεβαια ειναι και νωρις ακομα ειμαι στην μεσηοποτε εχω πολυ δρομο ακομα αλλα για πες να προετοιμαζομαι:rolleyes:

δυσκολες επειδη εχεις αρχισει και βαραινεις και δεν μπορεις να κανεις πολλά πραγματα. Λαχανιάζεις, εχεις καουρες, ο υπνος ειναι πιο δυσκολος. ΕΜενα στο τελος με ειχε πιασει τρελη φαγουρα, και ειχαν πρηστει και πολύ τα ποδια μου, δε μου εμπαιναν παπουτσια και δεν μπορουσα να περπατησω!!! Αχ τα θυμαμαι τωρα και συγκινουμαι. Τελεια ηταν!!!!

Παντως η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

δυσκολες επειδη εχεις αρχισει και βαραινεις και δεν μπορεις να κανεις πολλά πραγματα. Λαχανιάζεις, εχεις καουρες, ο υπνος ειναι πιο δυσκολος. ΕΜενα στο τελος με ειχε πιασει τρελη φαγουρα, και ειχαν πρηστει και πολύ τα ποδια μου, δε μου εμπαιναν παπουτσια και δεν μπορουσα να περπατησω!!! Αχ τα θυμαμαι τωρα και συγκινουμαι. Τελεια ηταν!!!!

και ολα αυτα τα ''ωραια'' απο ποτε αρχησαν???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Σχετικα αργα σε μενα...θυμαμαι ηταν η εβδομαδα μετα το πασχα...δηλ γυρω στην 33η εβδομαδα...

σχεδον 1 μηνα πριν γεννησεις!!παλι καλα!!!

και να σας ρωτησω και κατι αλλο???ποσα κιλα πηρατε????εγω ναι μεν ξεκινησα την εγκυμοσυνη με παραπανω κιλα αλλα εως τωρα δεν εχω παρει καθολου γιατι δεν μπορω να φαω αν ξεχαστω και φαω μια μπουκια παραπανω υποφερω νομιζω οτι το στομαχι μου δεν χωραει τιποτα:shock:λετε να τα παρω απο δω και περα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

σχεδον 1 μηνα πριν γεννησεις!!παλι καλα!!!

και να σας ρωτησω και κατι αλλο???ποσα κιλα πηρατε????εγω ναι μεν ξεκινησα την εγκυμοσυνη με παραπανω κιλα αλλα εως τωρα δεν εχω παρει καθολου γιατι δεν μπορω να φαω αν ξεχαστω και φαω μια μπουκια παραπανω υποφερω νομιζω οτι το στομαχι μου δεν χωραει τιποτα:shock:λετε να τα παρω απο δω και περα??

εγω δεν πηρα πολλά, και οσα πηρα τα εχασα αμεσως.

ομως μετα με το θηλασμο και την κλεισουρα στο σπιτι ξαναπηρα κιλα, κι ακομα προσπαθω να τα χασω...που θα μου πανε ομως τα ατιμα!

Στο τελος παντως νομιζω μπαινουν τα πολλα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

εγω δεν πηρα πολλά, και οσα πηρα τα εχασα αμεσως.

ομως μετα με το θηλασμο και την κλεισουρα στο σπιτι ξαναπηρα κιλα, κι ακομα προσπαθω να τα χασω...που θα μου πανε ομως τα ατιμα!

Στο τελος παντως νομιζω μπαινουν τα πολλα...

καλα εσυ εισαι το προτυπο μου!!!!θηλαζεις??και τα 2??αποκλειστηκα???ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φοβομουν πως αυτο δεν ειναι εφικτο και δεν θελω να σκεφτομαι οτι μπορει να μην καταφερω να θηλασω τουλαχιστον 6 μηνες:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διάβασα για φαγούρα και άρχισα να ξυνομαι!!!! Θυμήθηκα την δική μου που είχα γδαρθει απο το ξύσε ξύσε! Εγώ πάντως θάθελα να ζήσω άλλη μια εγκυμοσύνη πιο νορμαλ:D

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

καλα εσυ εισαι το προτυπο μου!!!!θηλαζεις??και τα 2??αποκλειστηκα???ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φοβομουν πως αυτο δεν ειναι εφικτο και δεν θελω να σκεφτομαι οτι μπορει να μην καταφερω να θηλασω τουλαχιστον 6 μηνες:oops:

κι εγω ηθελα αλλά δεν ηξερα αν θα μπορουσα να τα καταφερω. Κι αλλες κοπελες εδω εχουν θηλασει. Παντως σε προετοιμαζω οτι στην αρχη ειδικα ειναι πολύυυυ δυσκολο:rolleyes: Μακαρι να σου πανε καλα και σ αυτο!

Διάβασα για φαγούρα και άρχισα να ξυνομαι!!!! Θυμήθηκα την δική μου που είχα γδαρθει απο το ξύσε ξύσε! Εγώ πάντως θάθελα να ζήσω άλλη μια εγκυμοσύνη πιο νορμαλ:D

χαχαχα! Θυμασαι που τα λεγαμε?!?! Ωραια ηταν!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εβελινα βαστα γερά! Τώρα αρχίζουν τα ωραία αλλα και η κούραση!

Κάντυ καλώς ήρθες και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Οχι άγχος!

Εγώ τελικά είμαι η βασίλισσα της ΜΕΝΝ???? μόνο εμείς μείναμε ένα μήνα μέσα? γεννησα 32+5, μπεμπης 2150 7 μέρες θερμοκοιτιδα και άλλες 18 στα κουνακια για να μάθουμε να τρώμε. Η μικρά 2000 14 θερμοκοιτιδα+17.

Εμείς ήταν να μην μάθουμε να τρώμε γιατι τώρα δε σταματάμε!!!!

p1Utp3.png

Εβελινα βαστα γερά! Τώρα αρχίζουν τα ωραία αλλα και η κούραση!

Κάντυ καλώς ήρθες και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Οχι άγχος!

Εγώ τελικά είμαι η βασίλισσα της ΜΕΝΝ???? μόνο εμείς μείναμε ένα μήνα μέσα? γεννησα 32+5, μπεμπης 2150 7 μέρες θερμοκοιτιδα και άλλες 18 στα κουνακια για να μάθουμε να τρώμε. Η μικρά 2000 14 θερμοκοιτιδα+17.

Εμείς ήταν να μην μάθουμε να τρώμε γιατι τώρα δε σταματάμε!!!!

σ ευχαριστω πολυ!!!κι εσυ να χαιρεσαι τα μωρακια σου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...