Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ γέννησα 35+2, βάρος μικρής 2620 και μικρού 2300 και τα πήρα μαζί μου φεύγοντας αλλά επί 4 μέρες ήταν στη ΜΕΝΝ στα κουνάκια. Παρεπιμπτόντως, ΜΕΝΝ είναι όλα μαζί και οι θερμοκοιτίδες και τα κουνάκια.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Στα εφερναν στο δωματιο η πηγαινες να τα δεις; εαν πηγαινες φοραγες το υπεροχο πρασινο ρομπακι,σκουφακι κ απολυμανες τα χερια σου;

μου τα εφερναν στο δωματιο!!!τα επαιρνα κανονικα αγκαλια και εγω και ο αντρας μου φορωντας το κανονικο μου νυχτικο!!!!

και επειδη εχω σπουδασει ιατρικη...ξερω ποια ειναι η μενν!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

μου τα εφερναν στο δωματιο!!!τα επαιρνα κανονικα αγκαλια και εγω και ο αντρας μου φορωντας το κανονικο μου νυχτικο!!!!

Επειδη ειμαι μαμα ξερω ποια ειναι η μενν κ που ειχαν τα μωρα μου!

Nunu αγορι+κοριτσι 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι 35+5! 2670+2300....2+5 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι 34+2! 1920+1720...χωρις μενν!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι 37+3!2800+3100.....χωρις μενν!

Διαφημίσεις

καντυ καλως ηρθες!

νομιζω μας καλυψε η νουνουκα...ειναι και δυσκολη ωρα τωρα να γραφουμε!

εγω γεννησα 37+3, 2800γρ και 3100γρ και τους πηρα κατ ευθειαν.

εγω σημερα πηρα τον μεγαλο και πηγα για καφεδακι σε μια φιλη για μια ωριτσα...πολύ μ αρεσε!!

Κατι πρεπει να κανουμε παντως κ ας χαλαει ο καιρος γτ αλλιως δε βγαινει..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσια ειστε καταπληκτικες!!!!με κανετε και νιωθω υπεροχα και εχω συγκινηθει με τις ιστοριες για τα μωρα σας!!!!!

lovemtwins τα πηρες 1900γρ στο σπιτι???????ετρωγαν κανονικα??πωπω φοβερο θα ηταν!!

κοριτσια εγω εχω πολυ πολυ ασχημη εμπειρια απο διδυμα και γι αυτο ειμαι πολυ συγκρατημενη και οταν εμαθα για τα δυο στεναχωρηθηκα απιστευτα!!!τωρα βεβαια αρχησα να το συνηθιζω και να σκεφτομαι οτι σε μενα θα πανε ολα καλα και τωρα που διαβαζω κι εσας ειμαι πολυυυυυ χαρουμενη!!!να ειστε παντα καλα κι εσεις και τα μωρα σας!!!

πολυ κοντινο συγκενικο μου προσωπο γεννησε στις 24 εβδομαδες εμειναν στη μενν 3 μηνες και αντιμετωπησαν φοβερα προβληματα εκανα πολλα χειρουργεια και γενικα ολο αυτο το διαστημα κανενας δεν μπορουσε να τους πει οτι σε 10 ωρες που θα πηγαιναν να τα ξαναδουν θα ζουσαν το περασα κι εγω μαζι γιατι ημουν εκεινο το διαστημα μαζι τους αν και εχουν περασει 12 χρονια και τωρα ειναι μια χαρα τα παιδακια η δικη μου εγκυμοσυνη μου ξυπνησε παλιες μνημες!!!!:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ καλως ηρθες!

νομιζω μας καλυψε η νουνουκα...ειναι και δυσκολη ωρα τωρα να γραφουμε!

εγω γεννησα 37+3, 2800γρ και 3100γρ και τους πηρα κατ ευθειαν.

εγω σημερα πηρα τον μεγαλο και πηγα για καφεδακι σε μια φιλη για μια ωριτσα...πολύ μ αρεσε!!

Κατι πρεπει να κανουμε παντως κ ας χαλαει ο καιρος γτ αλλιως δε βγαινει..

αχ τελεια να σου ζησουν!!!!ειχες καλη εγκυμοσυνη???εμεινες καθολου στο κρεβατι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ ολα καλα θα πανε....καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια με τις αλλες!!!

Να κανεις θετικες σκεψεις κ θα γεννησεις 2 υπεροχα στρουμπουλα μωρακια!!!

Εχετε δει το φυλο;

Nunu αγορι+κοριτσι 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι 35+5! 2670+2300....2+5 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι 34+2! 1920+1720...χωρις μενν!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι 37+3!2800+3100.....χωρις μενν!

Διαφημίσεις

Επιτέλους ένας επιστήμονας της προκοπής στο καφέ μας, Λαβμι!! Γιατί εδώ έχουμε πολλές κυρίες της εκπαίδευσης, μερικές ξέμπαρκες εργαζόμενες σαν κι εμένα και κάποιες full-time mommies!!! Τι ειδικότητα είσαι??? :shock::shock::shock::shock:

120247mcv711uxx1.gif

Εχετε δει το φυλο;

σ ευχαριστω παρα πολυ!!!κι εσυ να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου!!

το ενα ειναι αγορακι και το αλλο μαλλον κοριτσακι:rolleyes:

αυτο προσπαθω να σκεφτομαι δεν με νοιαζει να ειναι στρουμπουλα αλλα να ειναι τοσο οσο χρειαζεται για να μην τα κρατησουν μεσα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εχετε δει το φυλο;

6/9 γεννησες?????κι εγω τοτε γεννηθηκα :tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

σ ευχαριστω παρα πολυ!!!κι εσυ να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου!!

το ενα ειναι αγορακι και το αλλο μαλλον κοριτσακι:rolleyes:

αυτο προσπαθω να σκεφτομαι δεν με νοιαζει να ειναι στρουμπουλα αλλα να ειναι τοσο οσο χρειαζεται για να μην τα κρατησουν μεσα

Μμμμμμ κ μενα ετσι μου ελεγαν,ενα+ενα αλλα ξεπεταχτηκε τσουτσουνι στις 18 εβδ....τοτε μας αφησε να τον δουμε!!!

Γερα να ειναι πανω απο ολα...... να τους μιλας απο τωρα,σε νιωθουν!

6/9 γεννησες?????κι εγω τοτε γεννηθηκα :tongue:

Εισαι καλος ανθρωπος καλε εσυ!!!!!!!;):P

καλα ενταξει δεν θα μαλωσουμε γιαυτο...και νομιζω οτι και εγω μαμα ειμαι!!!:D

Να τσακωθουμε; για ποιο λογο;

Γιατρος δεν ειμαι αλλα εαν ενα μωρακι γεννηθει πριν τις 37 εβδ,το θεωρουν προωρακι! οποτε παει στη μενν,ειτε θερμοκοιτιδα,ειτε κουνακι!!!

Φυσικα εαν ειναι πριν τις 37 εβδ κ κατω απο 2500 κιλα για τα ιδιωτικα νοσοκομεια κ 2200 για τα δημοσια παλι τα παρακολουθουν γιατι ειναι προωρα με χαμηλο βαρος!!!

http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49810&lngItemID=101974

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...