Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα και καλη εβδομαδα και απο εμας!!!

βροχη και σημερα και κλεισμενοι σπιτι!ευτυχως σημερα δεν μαλωσαν σχεδον καθολου και επαιζαν καλα μαζι!!!:D

καντυ,καλως ηρθες!!!ευχομαι μια ευκολη και τελειομηνη κυηση!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλησπερα κοριτσια. περαστικα σε ολα τα μωρακια...

εμενα εχουν λυσσαξει. χαιρονται που περπατανε και πανε σαν τα χαζα οπου δεν πρεπει. σε γωνιες, καλωδια, λαπτοπ. δεν μαζευονται με τιποτα δεν ξερω τι να τα κανω. εφυγε και ο συζυγος σε 7μερο ταξιδι παλι και εχω τη μαμα και γυναικα.

να ρωτησω τις πιο μεγαλες μαμαδες, τα ουλα του γιου μου σε καπιο σημειο ειναι απιστευτα πρησμενο σαν καρουμπαλο. προφανως βγαζει δοντακι αλλα ειναι ετσι 10 μερες περιπου και τπτ ακομα. και υποφερει ο κακομοιρης τι ναντου κανω; του βαζω τζελ αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι βοηθαει. τι αλλο ναντου κανω;

επισης για απογευματινο τι τους δινετε;

εβελινα κουραγιο. βαστα γερα!!! μπραβο που τα καταφερνεις μονη σου.

εγω τα βαζω μαζι, παιζουν για λιγο και μετα κυλιουνται το ενα πανω στο αλλο και γελανε.

καντυ καλωσορισες!!! με το καλο να κρατησεις τα μωρακια σου στην αγκαλια σου.

4o4op3.png

ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα και τις ευχες σας!!!!

γενικα εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη απο την αρχη δεν ειχα τιποτα που να με ενοχλει ουτε ναυτιες ουτε ζαλαδες ουτε αποκολησεις γενικα δεν ειχα τιποτα!!!κανω ολες τις δουλειες μου κανονικα γενικα δεν εχω βοηθεια απο κανεναν γιατι ειμαστε μακρια απο τους γονεις μου και οτι χρειαζομαι εχω τον αντρα μου το ιδιο βεβαια θα ισχυσει και μετα την γεννα και αυτο με τρομαζει:shock:αλλα θα το παλεψω!!!δεν εχω κι αλλη επιλογη:oops:

μεχρι ποια εβδομαδα της εγκυμοσυνης σας φτασατε??γεννησε καποια σε εβδομαδα που τα μωρα δεν χρειαστηκαν να παραμεινουν στην κλινικη??δεν θελω να γυρησω μονη μου σπιτι:cry::cry:θελω να φτασω μεχρι το τελος και να τα παρω μαζι μου βγαινοντας απο το νοσοκομειο...ειμαι παραλογη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα!!! Κάντυ καλώς μας ήρθες και μη βλέπεις ότι μόνο εσύ είσαι έγκυος, σε λίγο θα εμφανιστούν κι άλλες!! Μέχρι εκείνη τη στιγμή έχεις την απόλυτη προσοχή μας!!

Λοιπόν για τα ερωτήματα σου και τις ανησυχίες σου το πρώτο που έχω να σου πω είναι ότι ήρθες στο κατάλληλο σημείο!! Όλες εμφανιστήκαμε ακριβώς με τα ίδια άγχη και όλες κρατάμε τα νινάκια μας στα χέρια. Η δίδυμη κύηση απ ότι θα σου έχουν πει ήδη είναι υψηλού κινδύνου και πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω χωρις όμως αυτό να σημαίνει ότι θα κλειστείς στο σπίτι ή ότι θα έχεις οποιοδήποτε θέμα. Πιο ειδικά να σου πω εγώ γέννησα 35+3 μέρες τα μωρά χρειάστηκε να παραμείνουν σε παρακολούθηση 5 μέρες και τα βάρη γέννησης ήταν 2040 και 2300. Άλλες κοπέλες έχουν γεννήσει νωρίτερα και χρειαστηκαν θερμοκοιτίδα για περισσότερο καιρό και κάποιες γέννησαν σε επόμενες από μένα και πήραν τα μωρά κατευθείαν. Οι θερμοκοιτίδες και γενικότερα η φάση του να μη φύγεις με τα μωρά από το νοσοκομείο είναι από τις δυσκολότερα ψυχολογικά φάση αλλά είναι και αναγκαία. Η δικιά μου "συμβουλή" είναι να διατηρήσεις τη ψυχολογία που έχεις τώρα και όλα θα πάνε τέλεια!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καντυ καλως ηρθες στη παρεα μας.....συμφωνω απολυτα με οτι ειπε η Nunu....!!!Oλα καλα θα πανε...

Εγω γεννησα 35+5.....ο μεγαλος 2290 κ εμεινε 9 μερες,ο μικρος 1830 κ εμεινε 13 μερες!

Λεω να κανουμε λιστα ωστε να μην τα γραφουμε συνεχεια!:P να ξερουμε...

Nunu αγορι+κοριτσι 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι 35+5! 2670+2300....2+5 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι 34+2! 1920+1720....2-3 μερες μενν!

Nunu αγορι+κοριτσι 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

evi 35 +5. κοριτσι, 2300 δεν εμεινε στην μοναδα-αγορι, 2670, 2 μερες στην μενν και 5 για να μαθουμε να τρωμε!!!

4o4op3.png

Διαφημίσεις

34εβδ.κ 2 μερες...αγορι-κοριτσι

1720γρ κ 1920γρ

μειναμε μεσα 9 μερες για να παρουν βαρος,δεν μπηκαν εντατικη μονο 2-3 μερες θερμοκοιτιδα.:D

Η θερμοκοιτιδα μενν ειναι! λιγο σας κρατησαν για το βαρος σας! σε δημοσιο γεννησες;

Η θερμοκοιτιδα μενν ειναι! λιγο σας κρατησαν για το βαρος σας! σε δημοσιο γεννησες;

οχι σε ιδιωτικη κλινικη.απλα δεν χρειαστηκαν διασωληνωση και επιναν απο την αρχη με μπιμπερο.τα πηρα σπιτι περιπου 1990 γρ.θερμοκ μπηκαν μονο για να εχουν σταθερη θερμοκρασια

zPebKet.jpgW5KDp2.png

οχι σε ιδιωτικη κλινικη.απλα δεν χρειαστηκαν διασωληνωση και επιναν απο την αρχη με μπιμπερο.τα πηρα σπιτι περιπου 1990 γρ.θερμοκ μπηκαν μονο για να εχουν σταθερη θερμοκρασια

Διασωληνωση ουτε οι δικοι μου χρειαστηκαν.....αλλα εντατικη ηταν τα μωρα!;):P

Διασωληνωση ουτε οι δικοι μου χρειαστηκαν.....αλλα εντατικη ηταν τα μωρα!;):P

δεν ειμασταν εντατικη...γιατι καταρχην δεν ειχε μενν η κλινικη που γεννησα!:Dη νοεγνολογος που ειχα μουχε πει πως αν χρειαζοταν μενν θα γινοταν διακομηδη στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο...:eek::eek:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

δεν ειμασταν εντατικη...γιατι καταρχην δεν ειχε μενν η κλινικη που γεννησα!:Dη νοεγνολογος που ειχα μουχε πει πως αν χρειαζοταν μενν θα γινοταν διακομηδη στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο...:eek::eek:

Στα εφερναν στο δωματιο η πηγαινες να τα δεις; εαν πηγαινες φοραγες το υπεροχο πρασινο ρομπακι,σκουφακι κ απολυμανες τα χερια σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...