Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σέβη μπορεί να έχεις χαμηλό σίδηρο αλλα απο σίδερο φουλ!!!:tongue::D

Τζεμινι και γω εχω αρκετό μαλλί αλλα δεν μπορώ να παραβλέψω τις τούφες που χανω καθημερινά... Σίγουρα κάτι έχει απορυθμιστει ( σίδηρος,θυροειδης) γιατι δεν εξηγείται τόση τριχοπτωση. Αυτή τη βδομάδα θα κάνω εξετάσεις.

Λαερτα μου φαίνεται τα θες όλα δικά σου! Δεν αρκεί που τον έβαλε για ύπνο??? ο δικός μου προσεχε χτες τον μπεμπη για να ξεκουραστω γω (ανεκδοτο αυτο) και τον άφησε να κλαίει. κατέβηκε μια στιγμή στην αυλή λέει, η στιγμή κράτησε ένα μισάωρο στο νερό!!!

Εγώ έφτιαξα πορτοκαλοπιτα

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Sevi 2ωρο ε?? Φαντάζει υπεροχο!!

Τουλαχιστον ειστε καλύτερα? Πιστυεω πως ναι μιας κ εκανες κ το κεκάκι!! Ωραιο βγηκε? Εγω δεν ξαναμπαινω στην κουζινα μεχρι Τεταρτη στανταρ! απο μακρια κ αγαπημενοι, παρολο που μ αρεσει!!

Οντως του χρονου που θα περπατανε δεν ξερω τι και πως θα κανω...να πω την αληθεια τωρα δεν μπορω να τους φανταστω μεγάλους!!

joy ολο να βγειτε λες, εμεις τι να κανουμε?? Δε μας σκεφτεσαι καθολου?:tongue:

μοριτσα κ εγω ημουν σιγουρη οτι κατι επαιζε με τον σιδηρο αλλά ηταν οκ τελικα...μπορει να ειναι δηλ και της εγκυμοσυνης. Σε καθε περιπτωση κανε εξετασεις φυσικα να σαι σιγουρη. Για θυρεοειδη δεν ξερω...

ο μεγαλος κοιμαται, μικρος οχι αλλά ειναι ησυχος κ τον κραταει ο μπαμπας... Περιμενω να κανω ενα ντουσακι να χαλαρωσω λιγο. Βασικα με πονανε πολύ τα ποδια μου (εχω κ ενα θεμα μα τα γονατα) και σκεφτομαι αυριο να μην παω γυμν..Να αραξω στον καναπε με μαξιλαρες και να τα κρατησω λιγο ψηλα...θα δω και πάλι..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμ μου σαβ/κα μεσημερι παντα εχει νανι,καθεται ο Γιωργος καραουλι,δεν κοιμαται ποτε μεσημερι κ την κανω εγω!!!!!:tongue:

Αυτο λεγαμε με τον Γιωργο σημερα....πως ηταν περυσι που καναμε 2 ωρες να πιουνε γαλα κ φετος σε 5 λεπτα εχουν πιει 300ml......περπατανε,αντιλαμβανονται τι τους λεμε,μας αντιγραφουν....ειναι καλυτερα αλλα εχει ζορι το κυνηγητο κ η περιεργεια τους να πιασουν τα παντα!!!

Ο μεγαλος μου ειναι ικανος να κατσει 1 ωρα κ να βαζει σχηματακια-κυβακια στη θεση τους σε ενα αεροπλανακι του μικυ!

Ο μικρος θελει κυνηγι,παρεα κ φυσικα να διαλυει τα παντα!

Μοριτσα θυροειδη εχω φυσιολογικο τωρα αλλα παιρνω Eythrox.....

Το καλο που εχουν κ ελπιζω να κρατησει ειναι οτι δεν τσακωνονται κ παντα θελουν ο ενας τον αλλον για παιχνιδι!

Τα πρωινα καθοντε ανετα μονα τους στο δωματιο κ παιζουν ησυχα κ ηρεμα!

Το καλο που εχουν κ ελπιζω να κρατησει ειναι οτι δεν τσακωνονται κ παντα θελουν ο ενας τον αλλον για παιχνιδι!

Τα πρωινα καθοντε ανετα μονα τους στο δωματιο κ παιζουν ησυχα κ ηρεμα!

αχ αυτο ειναι οντως πολύ ωραιο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τρελοκόριτσα!! Βλέπω κρατάτε γερά και παρόλο τις αδιαθεσίες και τα ζόρια!! Θα ρθουν καλύτερες μέρες που θα παέι;

Η καλύτερη ιδέα που ειπώθηκε ήταν για την έξοδο!!!!

Κατά τ άλλα και μεις πήγαμε στην παρέλαση χτες κουνήσαμε τα σημαιάκια μας!! Από υγεία σχετικά καλά είμαστε, ένα μικρό βηχαλάκι δεν υποχωρεί και έκανα μια επανάληψη τα ομοιοπαθητικά γιατί πριν αναρρώσουμε ξανακρυώσαμε. Πολύ μπέρδεμα ο καιρός...

Φρόσω θα σε παρακολουθούμε, για να γίνεις μέλος όμως θέλει να έχουμε λογαριασμό yahhoo, google κλπ που δεν έχω και με μπέρδεψε. Για πες; τι κάνουμε;

Νάκι κάνε αυτό που σου λέει η μαμά σου γιατί θα αποτρελαθούμε. Και γω φλερτάρω την ιδέα μιας μικρής βοήθειας αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω λεφτά έτσι. Δεν τα βγάζω πέρα όμως...

Εγώ προσπάθησα να φτιάξω σπανακοκεϊκ και φυσικά δεν ξέρω αν τρώγεται. Μα και γω να μην φτιάχνω ένα νορμάλ κεκάκι...

Σέβη μια χαρά τα βρισκώ τα νινιά σου. Εμένα μόνα τους μόνο με τηλεόραση απσχολούντε, μα τι έκανα λάθος :confused::confused::tongue:

Gemini85 νοικοκυροκόριτσο!!! Με το γάλα το ξένο τι έγινε; είχες καμία επιτυχία; Με τις κρεμούλες πως πάνε;

moritsa έχουμε πει οι άντρες δεν είναι για βαριές δουλειές!!!:D:D

Laerta σε τι μορφή παίρνεις και τους δίνεις;

joy έχεις π.μ!!!

Σας φιλώ προς το παρόν!

Τζίνι περιμένουμε νέα σου!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εδώ είμαι κ εγώ και επιβιωνω ακόμα.. Έχω πάρει εδώ και 15 μέρες και τον μπεμπη στο σπιτι... Μέχρι στιγμής τα κρατάω όλη μέρα μονη μου μιας και μονη βοήθεια που μπορώ να έχω είναι απο την πεθερά μου που για λόγους ψυχικής υγείας την χρησιμοποιω μόνο όταν είναι ανάγκη... Ευτυχώς βοηθάει αρκετά και ο άντρας μου.. Βέβαια τα μωρα μου σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήσυχα.. Φαντάζομαι βέβαια ότι καποια στιγμή αυτό θα αρχίσει να άλλαζει όσο μεγαλώνουν...

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι σταμάτησα τον θηλασμο γιατί δεν προλαβαινα να βγάζω γάλα.. Τα μωρα μου αρνιοντουσαν να πιάσουν στήθος...

tJYkp3.png

Βλέπω ότι καποια μωρακια είναι αρρωστουλια... Περαστικά σας!!!

Ρε κορίτσια ποτέ προλαβαινετε και φτιάχνεται και γλυκά;;;

Τζεμιν εσύ είσαι πολυ προχωρημένη.. Ολόκληρα τραπεζοματα;;;

tJYkp3.png

Kαλημερα!

Σημερα δεν εχει γυμναστηριο, αλλά αραλικι οσο γινεται φυσικά:rolleyes: Εχω ενα να βαλω πλυντηρια...

νουνου ξενο δεν ξαναδοκιμασα. Θα το κανω πάλι αν βγουμε κανα Σαββατο. Την κρεμα χτες μπορω να πω οτι την εφαγαν κανονικά και ικανοποιητικη ποσοτητα. Μονο χτες δηλ δε θηλασα το απογευμα. Σημερα θα τους φτιαξω πιο πολυ. Και χτες το βραδυ μπορω να πω ξυπνουσαν στο 3ωρο και κατι...κάτι ειναι κι αυτο!!

Α! Βαλτε με κι εμενα στο κλαμπ της μυξας...Τι επαθαν, κρυωσανε?? Τους βαζω λιγο εκεινο το φυσητηρι με ή χωρις ορο...Μπορω να κανω κατι αλλο?

εβελινα μη στεναχωριεσαι με το θηλασμο...ειναι δυσκολο με διδυμα ετσι κι αλλιως...

μπραβο που τα κρατας και μονη σου...μακάρι να κρατησει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κ απο μας!!!!

Nunu δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο,μαθανε να παιζουνε στο δωματιο τους με η χωρις εμας!

Τηλεοραση η τραγουδακια θελουν οπωσδηποτε το βραδυ για να πιουνε το γαλα τους!

Eβελινα μου κ εγω μεχρι 2 μηνων τους ειχα μονη μου,μετα εκανα την χαζομαρα κ για 3 μηνες φωναζα την πεθερα μου για βοηθεια στο ταισμα...τα νευρα κροσια!

Αντι να βαζει το παιδι να ρευτει το κοιμιζε,αλλα ελεγα αλλα εκανε!

Τζεμ ρουφηκτηρι η φυσητηρι παντα με ορο!!!!!!!!!!!

Δεν στο ειπε η παιδιατρος;;; δεν στο εδειξαν στο νοσοκομειο;;;

Εμενα μου το εδειξαν στη μενν.....

Διαφημίσεις

Τζεμ ρουφηκτηρι η φυσητηρι παντα με ορο!!!!!!!!!!!

Δεν στο ειπε η παιδιατρος;;; δεν στο εδειξαν στο νοσοκομειο;;;

Εμενα μου το εδειξαν στη μενν.....

μου το εδειξεβ αλλά τωρα που του μεγαλου του ετρεχε σα νερακι ειπα να μην το βασανισω με ορο...δεν το ξανακανω λοιπον:rolleyes:

Α! θελω κι εγω να παιζουν μονα τους!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μου το εδειξεβ αλλά τωρα που του μεγαλου του ετρεχε σα νερακι ειπα να μην το βασανισω με ορο...δεν το ξανακανω λοιπον:rolleyes:

Α! θελω κι εγω να παιζουν μονα τους!!

Για να το πετυχεις οταν τους βαζεις στο παρκο,δεν θα καθεσαι απο πανω τους!

Βεβαια θελει προσοχη γιατι βαζουν το δαχτυλακι στο ματακι του αλλου παιδιου!

Σημαντικο ειναι να μην τσακωνονται.....αλλιως δεν θα μπορεις να τα αφησεις!

Εμας ο μεγαλος υποχωρει οταν του παιρνει τα παιχνιδια ο μικρος!

Φυσικα ο μικρος δεν δινει με τπτ το παιχνιδι του,ενω ο μεγαλος μας τα δινει ολα!!!

Εαν αφησω μονο τον εναν στο δωματιο κ παω τον αλλον για πλυσιμο γινεται χαμος,μολις γυρισω ηρεμει αμεσως....

καλησπερα διδυμομανουλες!!!!

απ οτι καταλαβα απο τα τικερακια σας δεν ειναι καμια εγκυουλα....:rolleyes:

να σας ζησουν τα μωρακια σας να τα δειτε οπως επιθυμειτε!!!!

εγω σημερα μπηκα στην 18η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου και εχω διδυμακια ξερουμε οτι εχουμε ενα αγορακι και κατα πασα πιθανοτητα και ενα κοριτσακι!!!!

χαιρομαι παρα πολυ που βρηκα το θεματακι σας γιατι αφου το εχετε περασει σιγουρα θα μπορειται να μου απαντησετε σε πολλα ερωτηματα μου και να μου λυσετε πολλες αποριες μου!!!

καλως σας βρηκα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ, καλωσήρθες και καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις! Ο,τι θες ρώτα κι αν ξέρουμε θα σου πούμε!

Α! Βαλτε με κι εμενα στο κλαμπ της μυξας...Τι επαθαν, κρυωσανε?? Τους βαζω λιγο εκεινο το φυσητηρι με ή χωρις ορο...Μπορω να κανω κατι αλλο?

Με πρόλαβε η Σεβ για τον ορό και το ρουφιχτήρι και ο λόγος είναι ότι χτυπάει στ'αυτιά. Όμως έχει τύχει να το κάνω κι εγώ γιατί ήταν πάρα μα πάρα πολύ νερό αλλά δεν πρέπει με τίποτα.

Laerta σε τι μορφή παίρνεις και τους δίνεις;

Νουνούκι μου, μάλλον για την αλόη λες, ε? Εχω φυτό και κόβω κατευθείαν από τα φύλλα του. Αμα θες, θα πω στη γιαγιά μου να σου δώσει κι εσένα ένα φυτό να έχεις.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εδώ είμαι κ εγώ και επιβιωνω ακόμα.. Έχω πάρει εδώ και 15 μέρες και τον μπεμπη στο σπιτι... Μέχρι στιγμής τα κρατάω όλη μέρα μονη μου μιας και μονη βοήθεια που μπορώ να έχω είναι απο την πεθερά μου που για λόγους ψυχικής υγείας την χρησιμοποιω μόνο όταν είναι ανάγκη... Ευτυχώς βοηθάει αρκετά και ο άντρας μου.. Βέβαια τα μωρα μου σε γενικές γραμμές είναι πολύ ήσυχα.. Φαντάζομαι βέβαια ότι καποια στιγμή αυτό θα αρχίσει να άλλαζει όσο μεγαλώνουν...

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι σταμάτησα τον θηλασμο γιατί δεν προλαβαινα να βγάζω γάλα.. Τα μωρα μου αρνιοντουσαν να πιάσουν στήθος...

Άντε ρε κορίτσι και αναρωτιόμουν που είσαι εσύ και η Ιθάκη! Μπράβο για τα μωρά, μπράβο που τα κρατάς και μόνη σου και αντέχεις και είναι και ήσυχα και μη στενοχωριέσαι για το γάλα. Εντάξει, μακάρι να γινόταν αλλά αφού δεν μπόρεσες δεν τρέχει και τίποτα, μια χαρά θα μεγαλώσουν και με το ξένο. Αγάπη να υπάρχει....

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα...

Πως τα πήγατε με την αλλαγή της ώρας??

Εμείς φτου φτου, φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλά! εχθές κοιμηθήκαμε από τις 9:30!!!!! Μακάρι να μείνουμε εκεί και να μην το μεταφέρουμε αργότερα πάλι... να προλαβαίνω να κάνω καμιά δουλειά ή να χαλαρώνω λίγο...

Πάντως, και οι δικοί μου τσακώνονται. Είναι αδύνατο να τους αφήσεις στο δωμάτιο δίχως επίβλεψη... ή που θα κάνουν βουτιά με το κεφάλι από καναπέ/καρέκλα κλπ ή που θα αλληλοδαγκώνονται ή που θα αλληλοτσιμπιούνται (αυτό είναι καινούργιο :mad:)....

Ότι παιχνίδι έχει ο Αιμίλιος, το θέλει ο Φίλιππος... δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Λαέρτα... κάτι είχες αναφέρει σχετικά με το "μαζί", ότι τα χωρίζεις δωμάτιο κλπ... τί ήταν? είναι κάποια μέθοδος???

Καλό απόγευμα να έχετε

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...