Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Mash εμας ηταν οι μυξουλες κ το μπουκωμα που τα ξυπνησε....καθαρισαμε μυτουλα,καναμε μονο aerolin(μας αφηνει εως 4 φορες τη μερα)...

Μετα ξυπνησαν 8 παρα κ τωρα κοιμουντε εδω κ 1 ωρα!!!

Θελω να ξυπνησουν να παμε στη μαμα μου για φαγητο....

Μοριτσα εμενα η τριχοπτωση οφειλεται στο χαμηλο σιδηρο!!! αλλα παντα ειχα προβλημα....τωρα παραγινε!!!

Διαφημίσεις

Σέβη, και μας είναι μπουκωμένα και τα δυο. Αερολίν δεν μας έχει πει να κάνουμε καθόλου, έχω φτάσει στο σημείο να παρακαλάω για φάρμακα μου φαίνεται. Είναι και τα δόντια στη μέση...

Τουλάχιστον εσας κοιμήθηκαν ως πιο αργά, και παίρνουν και υπνάκο. Μεγαλεία! Οι δικοί μου οι μπουμπούνες είμαι σίγουρη ότι θα κοιμηθούν λίγο πριν το μεσημεριανό για 15 λεπτά και μετά δεν θα κοιμηθούν για μεσημέρι και θα γκρινιάζουν μέχρι το βράδυ. Το έχω ξαναδεί το εργακι... :(

Τώρα φεύγω στ΄αλήθεια, με στραβοκοιταει ο άντρας μου που θελει να συνεχίσει τα ιντερνετικά του.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

πωπω, κορίτσια, βλέπω διαβίουμε βίους παράλληλους! Κι εμείς γκρίνια αφόρητη, ξυπνήματα όλη νύχτα όπως πάντα, μπουκώματα, φτερνίσματα και μαγειρεύω και ταυτόχρονα. Το σίδερο που έχω δεν θα το αναφέρω. Και τώρα μόλις είδα ότι ο δικός μου που έβαλε τον μικρό για ύπνο δεν τον σκέπασε καν και κοιμόταν έτσι το μωρό!!! Ε τρελλαίνεσαι μετα απ'αυτό ή όχι??? :evil::evil::evil: Και μετά σου λένε φταίνε οι ορμόνες! Γκρρρρ!!! Κι από καραφλίαση μια χαρά πάω, σε λίγο δεν θα έχω τι να χτενίσω...

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπερα και καλη κυριακη και καλο χεινωνα (λογω αλλαγης ωρας!)

Περαστικα στα μωρακια με τις μυξουλες και τις γκρινιτσες!

Εγω τραπεζι μολις τελειωσε...με βοηθησαν οι ξαδερφες μου σε λατζα κτλ. Εδωσα και κρεμα και αραξα στον καναπε...ελπιζω να κρατησει καμποσο αυτη η ηρεμια. Περιττο να πω ειμαι ορθιο πτωμα...Τραπεζι του χρονου παλι, ε μα πια! Σας ειπα οτι ειχα και χτες βραδυ κοσμο? παραγγειλαμε ομως... Εχω φαει κι ενα σκασμο, τα χω παρει ολα πισω τα κιλα:evil:

Φροσω θα το παρακολουθουμε το μπλογκ σου! Τα λες πολύ ωραια κιολας!!

Μοριτσα κι εγω απο τριχοπτωση συνεχιζω ακαθεκτη,,,,ευτυχως εχω πολύ μαλλι για χασιμο, και γενικα αισθανομαι τοοσ χαλια που το τελευταιο που με νοιαζει ειναι το μαλλι...αληθεια θα νοιωσω ποτε ξεκουραστη οπως παλια:confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε το μεσημερι,πηραμε τα φαρμακακια μας κ κοιμηθηκαμε 2 ωριτσες...εγω κ τα παιδια!!!

Τωρα θα φτιαξω ενα κεκακι για να ξεχασω οτι εχω σιδερο 6 πλυντηρια!!!:tongue:

Λαερτα μου ομοιοπαθουσες ολες...με αυτο παιρνω κουραγιο,λεω δεν ειμαι μονο εγω κ ετσι αντεχω!!! με εχει βοηθησει πολυ!

Gem μην σε απογοητευω απο τωρα αλλα του χρονου θα τρεχουν οι μικροι κιολας...εκει να δεις! κ@λο δεν θα βαζεις κατω....

Εχω βαρεθει να λεω μη,οχι,κακο.....

Τζινι που εισαι; της το ειπες;

Παπιτσα κανενα νεο; ζει ο Ριβις.....

Εχω μερες να μπω και έχετε γραψει τόσα!!! Πολύχρονοι οι εορτάζοντες!!!

Εμείς πήγαμε παρέλαση σήμερα. Δεν έβρεχε. Ειχε μόνο ένα ωραίο αεράκι!!

Κορίτσια ξέρω ποια είναι η λύση για να χαλαρώσουμε!!

Να ξαναβγούμε έξω!!!!

Εχω μερες να μπω και έχετε γραψει τόσα!!! Πολύχρονοι οι εορτάζοντες!!!

Εμείς πήγαμε παρέλαση σήμερα. Δεν έβρεχε. Ειχε μόνο ένα ωραίο αεράκι!!

Κορίτσια ξέρω ποια είναι η λύση για να χαλαρώσουμε!!

Να ξαναβγούμε έξω!!!!

Ναι,ναι,ναι.....

Αλλα αυτη τη φορα μας βλεπω να μπλεκουμε σε ενοπλη ληστεια!!!:!::lol:

Διαφημίσεις

Με την Joy κοντα ειστε!

Κοιμηθηκαν τα καμαρια σας;

ε όχι και πολύ κοντά.. ναι, τα έβαλα εγώ τα μωρά και τώρα λέω να ξυστώ λίγο, δεν πρόλαβα καθόλου μέσα στο ΣΚ. :-P:razz::-P

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...