Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Για τον βήχα την νύχτα, ζέστανε λίγο ελαιόλαδο και ψιλόκοψε μέσα μια σκελίδα σκόρδο και άφησέ το για 2 ώρες περίπου. Μετά κάνε επάλειψη στα πόδια του παιδιού, σαν μασαζ, και φόρα του κάλτσες να κοιμηθεί έτσι την νύχτα. Εγώ έχω δει αποτέλεσμα!!!

Κάτι ακούω....ξυπνήσανε τα μαμουνάκια! Σας φιλώ...

αα!!!θα το δοκιμασω την επομενη φορα που θα εχουμε βηχα!!!:D

καλημερα και απο μενα!!!τελειωσα με μαγειρεμα και σιδερωμα !!!το απογευμα ειμαστε για παιδοτοπο και γενεθλια!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Σελεστίν δεν ξέρω το τηλέφωνο του Πρίφτη. Εγώ πήγαινα μόνο στο Αττικό κι όταν του είπα να μου πει πού έχει ιατρείο γέλασε και είπε ότι δεν έχει.

Ο άλλος που είναι μαζί λέγεται Δούρος. Είναι επίσης καταπληκτικός.

Νουνού υπέροχα όλα στη βάπτιση. Κάνατε εξαιρετική δουλειά!

Τζέμινι κουκλάκια τα τζεμινάκια! Κι εσύ όμως αν βγάλεις την κοιλιά :D είσαι κούκλα-μοντέλο!

Τζίνι τελειώσατε με τους εμμετούς; Βρε παιδιά εμμετοί επί 3 να ξερνάνε τα παιδιά όπου να ναι...νομίζεις ότι το σπίτι ποτέ δεν θα ξεβρωμίσει.

νουφι γράψε όποτε μπορέσεις για το παιδικό μουσείο εμπειρίες.

Δεν μπορώ να γράψω άλλα γιατί κάποιος γκρινιάζει :rolleyes:.

Σας κάνω κόπυ από άλλο ποστ μου

http://3boys-froso.blogspot.gr/

Το μεγάλωμα 3 αγοριών δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Όμως πολλές φορές μπορεί να γίνει ευτράπελη και απροσδόκητη.

Οι περιπέτειες μας θα περιγράφονται (θα προσπαθήσουν δηλ. :-D) σε αυτό το μπλοκ.

Θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τις ανησυχίες και τις χαρές μας ως νέοι γονείς.

Καλησπέρα, κορίτσια! Κι εμείς πήγαμε για φαι χτες σε μια ταβέρνα κοντά στο σπίτι μου που εχει και .... παιδότοπο με νταντά!!!! Ξεσαλώσαμε! Περάσαμε πολύ ωραία και να τον χαίρομαι τον άντρα μου κι εσείς τους δικούς σας!

Φρόσω, μπράβο για το μπλογκ, ανυπομονώ να διαβάζω τα κατορθώματά σας!

Σέβη, πως πάτε εσείς? Τι κάνουν τα αγόρια μου? Σήμερα κι εμείς βήχουμε αρκετά, η γκρίνια δεν περιγράφεται και τους έδωσα γάλα με μέλι και αλόη και θα βάλω ξερή μουστάρδα στις κάλτσες, κατόπιν οδηγιών της γιαγιάς μου. Ναι, μη γελάτε!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τζίνι, εσύ τι έκανες τελικά? Τα παιδιά καλά είναι? Πάντως εγώ όσες φορές είχα να απολύσω κάποιον, στενοχωριόμουν πάρα πολύ και το έπαιρνα βαριά και κατάκαρδα. Κι ειδικά όταν αρχίζουν να σου κλαίγονται μετά. Πωπωπω, καλύτερα να χωρίσεις παρά να απολύσεις... ένιγουέι, κουράγιο σου εύχομαι κι αφού το πήρες απόφαση να της το πεις στα ίσα, προχώρα και μην κοιτάς πίσω. Ξεφούρνισέ το και φρόντισε να έχεις κατεβάσει κάνα σφηνάκι πιο πριν. :evil::evil: Όσο για τον άντρα σου, μη στενοχωριέσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα, όπως πάντα άλλωστε σ'αυτές τις περιπτώσεις. Μόνο όταν ζεις κάποιον από κοντά, καταλαβαίνεις τι γίνεται...

120247mcv711uxx1.gif

Laerta να τον χαίρεσαι!

Και της τζέμινι γιόρταζε;

Από χθες το βράδυ έχουν όλοι πολύ γκρίνια. Τρελάθηκα λέμε....

Και δεν φτάνει αυτό κάτι ύποπτο συμβαίνει.....ελπίζω να διαψευστώ.

γεια σας,γεια σας!!!!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι χαλωσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθε η μανιτσα μου και καθαρισε κυριολεκτικα και μεταφορικα:D,εμεινε μονο η τζαμαρια που περιμενω το χαλι ,μαλλον την τριτη, εχω παραγγειλει μοκετα ,βρηκα σε προσφορα με 25 ευρωπουλα το τμ.

αχ,τι ευτυχια!!!!!!!!!!!!

τωρα εχω να κανω μονο τα δικα μας ρουχα,των μωρων τα ειχα ετοιμασει μερες τωρα.

επισης η μαδερ μου εκανε κυρηγμα και τονισε οτι πρεπει να παρω γυναικα για το σπιτι γιατι εκεινη ειναι μακρια και στο τηλ ολο νευριασμενη και κουρασμενη ειμαι και αγχωνεται,στεναχωριεται κλπ κλπ...

την ιδια αποψη εχει και ο αντρας μου,οποτε θα το κοιταξω και βλεπουμε.

αλλο νεο :εχω ξεκινησει να αλεθω αρκετα λιγοτερο τα φαγητα και ο μεγαλος αν βρει κανενα κομματι που ειναι καπως το φτυνει κατευθειαν και σταματαει επιτοπου να τρωει.

θα επιμεινω ομως γιατι ηδη νομιζω αργησαμε.

κατα τα αλλα οι μυξες εχουν μειωθει πολυ οποτε πιστευω ειμαστε οκ και απ'οτι φαινεται ο μικρος θα γλιτωσει την αντιβιωση.

λαερτα και τζεμ να χαιρεστε τους αντρες σας!!!!!!!!

φροσω πολυ ωραια ιδεα!!!!!!!θα μου πεις καποια στιγμη πως φτιαχνεις μπλογκ.

να σε ρωτησω για να παρακολουθουμε τα νεα σας πρεπει να εχουμε και εμεις?

παω για ενα μπανακι και τα λεμε αργοτερα.

ΥΓ και χρειαζομαι νεο υπολογιστη.Μου αρεσουν οι μακ αλλα τσουζουν οι ατιμοι παρα πολυ(μπορω να διαθεσω τα μισα απο την τιμη τους),αφηστε που δεν ειμαι καθολου σιγουρη για το αν θα μπορουσα να το λειτουργησω αυτο το πραγμα.τεσπα ασχετο!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Νάκι τί όμορφο μήνυμα!

Επιτέλους ακούγεσαι χαρούμενη βρε κοριτσάκι.

Μαμάδες σπουδαία εφεύρεση χαχααα.

Στο μπλοκ μπορείς όποτε θες να μπεις να διαβάσεις.

Νομίζω πώς αν γίνεις μέλος ενημερώνεσαι για τις νέες δημοσιεύσεις.

ναι φροσω,επιτελους!!!!!!!!καλα τα λες:D

λοιπον εφυγα γιατι πρεπει να βγαλω και το φρυδι(δεν παει αλλο):?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ευχαριστώ, κορίτσια, για τις ευχές! Φρόσω, τι ύποπτο εννοείς? Μου κινείς την περιέργεια!!!

Νάκι, τα λέφτα για τη βοήθεια δες τα σαν επένδυση στο μέλλον σου, στη σχέση σου και στα παιδιά σου. Αν ζορίζεσαι μόνη σου και δεν έχεις κάποιον έστω για λίγες ώρες την εβδομάδα να έρθει να σε βοηθήσει τότε είναι που φτάνει ο κόμπος στο χτένι...

120247mcv711uxx1.gif

Λαερτα μου να χαιρεσαι τον συζυγο.....το ξεχασα τελειως!:oops:

Γαλα με μελι τους εχω δωσει κ εγω!

Καλυτερα παμε εαν κ ο βηχας,μυξες καλα κρατουν! τουλαχιστον κοιμουντε....σημερα κοιμηθηκαν 4 ωρες τη μερα...1 1/2 το πρωι κ 2 1/2 το μεσημερι,το ειχαν αναγκη!

Νακι χαιρομαστε που εισαι καλα!!!

Αλεσμενα δεν τα κοβω ακομα,δεν δεχονται με τπτ τα κομματακια!

Ρωτησα την παιδιατρο κ μου ειπε οτι ειναι μικρουληδες ακομα!

Φροσακι μου εμενα δεν μου ερχονται ενημερωσεις απο το blog.....καλοριζικο!!!

Τι εγινε; πες καλε!

γειά σας!!

Καλέ δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε.... τελευταία μπαίνω πολύ συχνά και βλέπω ότι άλλες εξαφανιστηκατε.... επίτηδες το κάνετε??? :)

Froso όμορφο το Blog σου, καλορίζικο!! Θα σε παρακολουθώ... :)

Laerta, αυτό που γνωρίζω για την μουστάρδα είναι ότι βοηθάει να κατέβει το αίμα από το κεφάλι... εννοώ όταν έχεις πονοκέφαλο ή ημικρανίες ή ανέβει καμιά πίεση, βάζεις μια κουταλιά μουστάρδα σκόνη σε λεκανάκι με νερό και βουτάς τα πόδια σου για κανένα 10λεπτο... Επίσης βοηθάει και στο συνάχι. Ίσως όμως να βοηθάει και στον βήχα. Δοκίμασε το και πές μας. Τα γιατροσόφια των γιαγιάδων είναι τα καλύτερα. Η γιαγιά μου ήξερε πάρα πολλά, Μικρασιάτισσα βλέπετε, αλλά έφυγε όταν ήμουν μικρή και έμειναν ελάχιστα πράγματα που θυμάται ο πατέρας μου...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα..

τελικα αρρωστησαν κ οι δυο..συναχι πολυ, γαιδουροβηχας ,δεκατα κ απιιιιιστευτη γκρινια.....

ξυπνησα μ ενα κεφαλι καζανι απ τη νυχτερινη χορωδια...

λαερτα να χαιρεσαι κ συ την αγαπη!

νακι συμφωνω με λαερτα για βοηθεια

φροσω καλη αρχη με το μπλογκ

τζαζ θα εχεις κ ωραιες συνταγες απ τη γιαγια ε?

σεβη αντε να γινετε καλα τελειως κ να ξεκουραστεις

33E7p2.png

Καλημερα....τελικα εχθες απο τις 2 μεχρι τις 4.30 καναμε οικογενειακο παρτακι!!!!:tongue:

Κι εμείς, κι εμείς! Από τις 1.30 μέχρι τις 4και, μια ο ένας, μια ο άλλος, κλάμα κακό και να μην ηρεμούν με τίποτα! Και μετά 6.30 η ώρα ο Μίλτος ξύπνιος, και 7 ο Αλέξανδρος. Και συνεχίζουν Ντούρασελ τώρα, εμείς είμαστε έτοιμοι να καταρρεύσουμε.

Λέμε να τα πάμε στην παρέλαση σε λίγο αν δεν αρχίσει να βρέχει, έτσι για να αλλάξουν παραστάσεις.

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια και σε όλες τις μανούλες. Ήθελα πολλά να σχολιάσω αλλά έχω ένα κεφάλι καζάνι, θα προσπαθήσω να επανέλθω αργότερα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορταζαν τις αγάπες τους και τα παιδιά τους προχτές, και καλή αρχή στο μπλογκ σου Φρόσω. Πολλές καλημέρες σε όλες και αγωνιστικούς χαιρετισμους.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Ο καιρός τα ψιλό χάλασε για τις παραλασεις αλλα αν θυμάμαι καλά πάντα τέτοια μέρα κάνει κάτι τέτοια.

Λαερτα, τζεμινι να τους χαίρεστε! Τζεμ απίστευτη η μαμά σου! Εδωσες ρεπό απο βδομάδα???:D

Περαστικά Σέβη και Nufi!

Καλοριζικο το blog!!

Καλε πραγματικά περνάει απίστευτα γρήγορα ο καιρός. Ποτέ ήμουν έγκυος, ποτέ ήταν στη ΜΕΝΝ και τώρα γελαμε και δεν σταματάνε να τρώνε!

Με την τριχοπτωση πως πάτε? εγώ συνεχίζω.

p1Utp3.png

Α, ναι, πριν το ξεχάσω. Νακι, κι εμένα έτσι μου έκανε ο Μίλτος στην αρχή, με το που του έβαζες κομμάτι στο στόμα το έφτυνε, τα ήθελε αλεσμένα. Τώρα έχει βελτιωθεί και μόνο το κρεας δεν τρώνε σχεδόν καθόλου, παιδεύομαι πολύ αλλά το παλεύω. Τους φτιάχνω μπιφτεκάκια με κιμά και λαχανικά τριμμένα, το τρώνε πιο εύκολα απ΄τα κομματάκια κρεάτος. Το μόνο που αλέθω τώρα είναι η φρουτόκρεμα του Μίλτου γιατί αλλιώς τα φρούτα και το αυγό ούτε να τα δει δε θέλει. Πάντως θέλει πολλή προσπάθεια και γίνεται Ο χαμός. Ασε που κάθε τάισμα κρατάει forever και δεν τρώνε και πολυ. Οταν μου αφήνουν πολύ φαγητό το τρώνε για απογευματινό.

Αυτά για τώρα, φεύγω να βγάλω τα σκασμένα μου από το τζάκι. Τα γονίδια της Σταχτομπούτας έχει ο Μίλτος μου, δεν εξηγείται αλλιώς, όλη την ώρα εκει μέσα είναι και γελάει υστερικά όταν τον μαλώνω.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...