Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπέρα και πάλι!!

Χρόνια πολλά σε Δημήτρηδες και Δημητρούλες!!!

παλεύω εδώ και ώρα να κοιμήσω τα μικρά και μόνοπου δεν κοιμήσαν εμένα. Παραιτήθηκα εν τέλει και έκατσα στον υπολογιστή και ο Κοσμάς ξάπλωσε και κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα στο χαλί και ο άλλος στο κρεβάτι του.

Nunu μου, κοιμούνται καμιά ώρα συνήθως το μεσημέρι αλλά και 10 λεπτά να κοιμηθούν πάλι στις 12-12.30το βράδυ θα πέσουν για ύπνο, τσεκαρισμένο.

Taz να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου! Φυσικά συγχαρητήρια και τις προόδους των παιδιών σου, πάντα να τα καμαρώνεις. Σε θαυμάζω πάντως που με 4 παιδιά και ένα στην κοιλιά θα κάνεις και τραπέζι... μπράβο σου!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αχ πάλι δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...είδα μόνο ότι έπεσε η μικρή της τζίνι από την αλλαξιέρα από λάθος της κοπέλας που τα κρατάει...είχε πέσει και ο δικός μου από την αλλαξιέρα και ήταν μόλις 5 μηνών...τον είχαμε πάει στο ιασω και ευτυχώς ήταν μια χαρά...η δικιά σου πως είναι τώρα? νομίζω πως αν δε δεις αλλαγή στη συμπεριφορά της, όπως γκρίνια, εμετούς κλπ λογικά θα είναι εντάξει...όσο για τη γυναίκα, ίσως πρέπει να σκεφτείς να βρεις άλλη...ξέρω και εμένα μου είχε πέσει, αλλά ήμουν ξενυχτισμένη, ολομόναχη για μέρες με τα δυο μωρά να κλαίνε και απλά γύρισα το κεφάλι μου να δω γιατί κλαίει ο άλλος...και τσουπ, παρτον κάτω! σοκ...στην κυριολεξία...

φρόσω, αν έχεις κανένα ιδιωτικό τηλέφωνο του Πρίφτη, στείλε μου το...μου τον σύστησε και η παιδίατρός μας, αλλά σε ένα τηλέφωνο που βρήκα στο ίντερνετ δεν απαντάει...προτιμώ να τον δω στο ιδιωτικό του ιατρείο απόγευμα, γι' αυτό δεν παίρνω στο 1535.

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλησπερα κοριτσια!

πωπω οντως γραψατε πολλα, πεταχτα τα διαβασα κ οτι θυμαμαι σχολιαζω..

τζινι για ονομα...νομιζω δε χρειαζεται να το σκεφτεις αλλο..

νουνουκι τι κουκλια ηταν αυτα τα νουνουκια στη βαφτιση? κ ολα προσεγμενα κ με μερακι , με αποκορυφωμα τα κουτια!

λαερτα πμ για τη νταντα

σεβη περαστικα..

ταζ κ τζεμ να χαιρεστε τις αγαπες σας!

33E7p2.png

Διδυμομανούλες μου...

Χρόνια πολλά σε όσες έχετε αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν!!! Να τα χαίρεστε, να τα αγκαλιάζετε και να είναι πάντα χαρούμενα!!!!

Να έχετε ένα πανέμορφο ΠΣΚ!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιορτάζουν σήμερα!

Εχω καιρό να μπω, ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Ζωηρεψαν τα μικρά και δεν μένει χρόνος. Ναι μεν κοιμόμαστε σερι τη νύχτα αλλα τη μέρα ο μπεμπης δεν κλείνει μάτι, αφήστε που τσιριζει ωρες ωρες. Εχει βαρύνει και άρχισαν να μου πονουν τα χέρια. Ευτυχώς η μπεμπα είναι πιο ήσυχη!

p1Utp3.png

Taz να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!! πολυχρονος!!!

Μοριτσα θα σταματησει καποια στιγμη η τσιριδα.....ετσι εκανε ο μεγαλος μου!!!

Θυμαστε που τον χειμωνα ειχα τους ιλιγγους κ τις ζαλαδες....τοτε σιδηρο ειχα 56 με χαμηλο οριο το 50!!! πηρα ποσιμο σιδηρο,επανηλθα!!!

Σημερα μου πηρε η αδερφη μου αιμα για εξετασεις....ολα καλα εκτος απο την καλη χοληστερινη που ειναι χαμηλη κ τον σιδηρο που επεσε στο 36....γι'συτο υποφερω απο ημικρανιες κ αλλου παταω κ αλλου βρισκομαι!!!

tζεμτζέγα να χαίρεσαι τον κίονα!!!! ΠΟλύχρονος κατόχρονος κ πάντα να βοηθάει!

Ταζ, επίσης να χρόνια πολλά στον δαμαστή! Μπράβο σου πάντως!

(είσαι μουρλή που θα έκανα κ τραπέζι? αν με βοήθαγε η πεθερά ίσως κ να μην του το έφερνα στο κεφάλι όλο το τραπέζι με τα παρελκόμενα)

Σέβη περαστικά! Τί στο δία? Το ίδιο δεν είχατε?

Εμάς πέφτει κ άλλο ένα εμβόλιο με τη 2η δόση της γρίπης κ θα το πάμε πίσω (όχ της γρίπης το άλλο.)

Χαπακώσου γιατί δεν παλέυεται το ξενύχτι με το σαγόνι του καρχαρία!

Νάκι ανάλογα την αντιβίωση κ το τί έχει το παιδί.

Έχω δώσει κ εγώ. Από 7 μέρες το λιγότερο, μέχρι 10 μέρες ταβάνι.

Τζας ποιά είναι η γρήγορη αντιβίωση? Πες πες πες!

Μορίτσα άντε κ μεγαλώνεται κ εσείς!

Ρε πότε γεννήθηκαν οι μουρίτσες πότε γίναν 3 μηνων????

Πώς περνάει ο καιρός?

Καλτσάκι φαντάζομαι τη λαχτάρα που πήρες!

Ταζ είναι κ ετοιμόλογοι οι δικοί σου!

Γελκομε μπακ!

Πάω να δώ φώτο νουνου κ τζεμ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τζεμτζέγα τα παιδιά σου μοιάζουν μεταξύ τους.

Ωραίες εποχές ύπνου στον καφέ τζας. Έχεις δίκιο!!!!!!!!!

Νουνού φοβερή δουλειά κ μπράβο σου για το συντονισμό κ το αποτέλεσμα!

Καλά αυτό με τις τρείς γενιές είναι πραγματικά απίστευτο.

Σαν σταγόνες!!!!

Φρόσω ακριβώς αυτό που λένε:

μικρά καράβια μικρές φουρτούνες

μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες.

Τί τραβάει η αδερφή μου να ξερες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ειναι η ωρα που σηκωνεσαι απ το κρεββατι γτ δεν εχεις υπνο (:shock:) και θες να πιεις κατι και να κανεις τσιγαρο και δεν μπορω να κανω τπτ απ τα δυο:? τεσπα...

κατ αρχην ευχαριστω για τις ευχες σας!

Ανταποδιδω και στην ταζ!!!

ωραια ηταν αλλά 1ον ξεθεωθηκα και 2ον χωρις και τις δυο γιαγιαδες να ειναι στη λατζα ή στα παιδια δε θα τα καταφερνα με τιποτα... Τωρα το σπιτι ειναι κwλος μετα συγχωρησεως και σκεφτομαι οτι την Κυριακη το μεσημερι εχουμε πάλι τραπεζι συγγενεις... Η μανα μου 3 σερι ρεπο μου ζητησε μετα απο αυτο!!!

Επισης ευχαριστω για τα ομορφα σχολια σας! Να πω οτι αυτο το καφε στη φωτο ειναι κοντα στο σπιτι και παμε για μπανιο, οτι τα τζεμτζμια δε μοιαζουν σε τιποτα, και οτι τωρα ειμαι λιγο πιο χοντρη απ οτι εγκυος!! Δηλαδη οτι εχει φυγει απ την κοιλια στη φωτο εχει κατανεμηθει ωραιοτατα στο υπολοιπο σωμα:cry: Ξανατεσπα! Αυτο ειναι κατι που με στεναχωρει γενικως και πρεπει να το δουλεψω λιγο με τον εαυτο μου...σκεφτομαι οτι σημερα θα ηθελα να ειχα φορεσει κατι καλυτερο, να εχω επανελθει οπως οι αλλες κοπελες που εχουν επισης παιδακια και ηταν σημερα με τα εφαρμοστα τους κυριλε....Και ναι εχω τυψεις γιατι δυο μερες τωρα που ανακατευομαι με την κουζινα εχω φαει τον αμπακο και φοβαμαι οτι πηγε χαμενος ο κοπος ενα μηνα σχεδον που παω gym... η κοιλια πάλι ξεπροβαλλε αγέρωχη! Επομενος στοχος τα Χριστουγεννα τωρα μπας και μπουμε σε κανα παλιο ρουχαλακι... Αυτα τα ωραια!!

τζινι κιονα θα τον φωναζω στο εξης!! πολύ μ αρεσε;)

Σεβη γιατι τοσο χαμηλο σοδηρο? Η διατροφη σου δεν ειναι καλη?

μοριτσα κ εγω αυτο σκεφτομουν...πότε περασε ο καιρος!

Καληνυχτιζω ή καλημεριζω! Πολυ μου αρεσει που εχω καποιον να μιλησω στις 6 το πρωι, δεν ξερω τι θα εκανα χωρις το καφε μας..!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα!

κ εγω τζεμ μια απ τα ιδια...ξυπνησα κ κανω λιγη ερευνα για το σχολ μιας κ δουλειες αλλες δε μπορω...αν ξυπνησω τη φαμιλια απο τωρα, χαθηκα..!

καλο κουραγιο επισης για τη συνεχεια των εορτασμων..πως αντεχεις??μπραβο

στελνω αιτημα φιλιας να σας καμαρωσω

33E7p2.png

η μικρη μου ειχε πολυ συναχι το βραδυ γμτ..κ ολιγο γαιδουροβηχα..ελπιζω να μην αρρωστησει σαββατιατικα..

λοιπον, οποτε λεω να παμε στο παιδικο μουσειο,κατι γινεται!!γκργρουμφ......

θα δουμε, ας ξυπνησει με το καλο να δω πως ειναι..

33E7p2.png

Τις γλυκές μου καλημέρες!!

Ακόμα δεν ξυπνήσανε τα μικρά. Μήπως να τους ξυπνήσω?? Το παρακάνανε σήμερα. Βέβαια μου αρέσει αυτή η ησυχία πρωί πρωί...

Tzini αν θυμάμαι καλά, zithromax είναι η αντιβίωση για 3 μόνο ημέρες.

Λέω να τα πάρω μια βολτούλα τώρα που θα ξυπνήσουν να πιώ και κανένα καφέ με παρεούλα.

Nufi περαστικά και μακάρι να μην είναι τίποτα. Για τον βήχα την νύχτα, ζέστανε λίγο ελαιόλαδο και ψιλόκοψε μέσα μια σκελίδα σκόρδο και άφησέ το για 2 ώρες περίπου. Μετά κάνε επάλειψη στα πόδια του παιδιού, σαν μασαζ, και φόρα του κάλτσες να κοιμηθεί έτσι την νύχτα. Εγώ έχω δει αποτέλεσμα!!!

Κάτι ακούω....ξυπνήσανε τα μαμουνάκια! Σας φιλώ...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...