Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λοιπον το λειζερ δεν κανει τιποτα.Γενικα οι ραγαδες δεν φευγουν.Απλα μου εδωσε μια κρεμα που λεει οτι ειναι η καλυτερη που υπαρχει γιατι σφιγγει και την κοιλια και απαλύνει και τις ραγαδες.Σημειώστε για να την παρετε οταν ομως σταματήσετε τον θηλασμο.Δεν κανει πιο πριν cream airol

Α ωραία αφού υπάρχει κάτι. Εσύ σταμα΄τησες τον θηλασμό ε? οπότε θα την βάλεις?

Διαφημίσεις

σημερα μπηκα στις 30 εβδομαδες!ουουουου:tongue:

τα στρωματακια ειναι ετοιμα αλλα ο καλος μου δουλευει ολη μερα και δεν μπορουμε να παμε να τα παρουμε:( μπορω να παω με τον μπαμπα μου αλλα δεν θελω!

τοσο καιρο ο αντρας μου στις 4 γυρνουσε κι εγω ειχα μαθηματα μεχρι τις 9 καποιες φορες.τωρα που τελειωνω μεχρι το μεσημερι γυρναει αυτος στις 9!τα νευρα μου!

age.png

οι περισσότερες εμφανιστηκαν αφου γεννησα και ξεφουσκωσε η κοιλια μου.Και ενω δεν ειναι χλαπατσα(παλι καλα)φαινονται δυστηχως αρκετα.Θα δουμε τωρα τι θα γινει.Παντως μπικινακι φετος δεν εχει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

σημερα μπηκα στις 30 εβδομαδες!ουουουου:tongue:

τα στρωματακια ειναι ετοιμα αλλα ο καλος μου δουλευει ολη μερα και δεν μπορουμε να παμε να τα παρουμε:( μπορω να παω με τον μπαμπα μου αλλα δεν θελω!

τοσο καιρο ο αντρας μου στις 4 γυρνουσε κι εγω ειχα μαθηματα μεχρι τις 9 καποιες φορες.τωρα που τελειωνω μεχρι το μεσημερι γυρναει αυτος στις 9!τα νευρα μου!

Υπομονή βρε witch. Τι να κάνεις? άντε περνάει ο καιρός και πλησιάζεις κι εσύ....................:mrgreen:

Διαφημίσεις

οι περισσότερες εμφανιστηκαν αφου γεννησα και ξεφουσκωσε η κοιλια μου.Και ενω δεν ειναι χλαπατσα(παλι καλα)φαινονται δυστηχως αρκετα.Θα δουμε τωρα τι θα γινει.Παντως μπικινακι φετος δεν εχει

Ωχ. Μετά την γέννα εμφανίζονται? Φτου ρε γαμώτο. Γκαντεμιά. Α ναι εσύ θα πας και θαλασσίτσα φέτος ε? τυχερουλιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

οι περισσότερες εμφανιστηκαν αφου γεννησα και ξεφουσκωσε η κοιλια μου.

αφου γεννησες εμφανιστηκαν?:confused:θα πεθανω...ειμαστε καταδικασμενες...αδικα χαιρομαι καθε μερα που περνα και δεν εμφανιζονται...

age.png

Διαφημίσεις

μμμ...οταν ειναι ασπρες σημαινει οτι δεν αιματωνονται οποτε δεν μπορεις να κανεις πολλα.να μας πεις αν θα λειτουργησει η κρεμα γιατι ειμαι πολυ περιεργη.απο την εμπειρια μου οσο ημουν στην αισθητικη δεν εκαναν κατι οι κρεμες.απλα με τη συσφιξη φαινονταν λιγοτερο.να μας πεις λοιπον μηπως αναθεωρησω και σωθουμε κι εμεις!!!

age.png

Να μαι και γώ! Υποφέρω με την ζέστη..! Ιδρώνω και ξανά ιδρώνω όλη την ώρα!

Σήμερα πήγα και μέχρι τη Δευτεροβάθμια για τις άδειες και κόντεψα να λυποθημήσω μόλισ βγήκα απο το αυτοκίνητο! Πρέπει να κυκλοφορόυμε μόνο μετά τις 11 το βράδυ!!/

Χτές η μικρή με είχε ταράξει στην κλωτσιά δεν βολευόταν μάλλον καθόλου. Και σήμερα νίψωθω μια ενόχληση χαμηλα αριστερά! Μα τι γίνεται!!

Agorakia ειμαστε πολύ κοντά σε ημερομηνίες, και στα κιλά των μωρών! Τόσο ήταν και τα δικά μου περίπου. Πριν 2 εβδομάδες που πήγα. Τώρα έχω πάλι ραντεβού στις 24.

Οι υπόλοιπες πως τα πάτε?? Όλο τούρτες βλέπω ετοιμάζεται. Εγώ δεν έχψ κουράγιο και όρεξη να φτιάξω τίποτα!! Στείλτε κάτι και σε μένα!!

ασχετο.ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα και οταν μου εφεραν τα μωρα ηταν ντυμενα ετοιμα (και με παπουτσια) και συζητουσα με τον γιο μου και του ελεγα οτι του εχω παρει κι αλλα ρουχα και θα του τα δειξω οταν παμε σπιτι!αυτος μου τα χωσε και μου ελεγε τι τα πηρες χωρις να με ρωτησεις!κι αν δεν μου αρεσουν?!κι εγω του ελεγα οτι αν δεν του αρεσουν θα ξαναπαμε για ψωνια?!ο,τι να'ναι.....ποσο χαζη πρεπει να ειμαι για να βλεπω τετοια ονειρα?!

age.png

ασχετο.ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα και οταν μου εφεραν τα μωρα ηταν ντυμενα ετοιμα (και με παπουτσια) και συζητουσα με τον γιο μου και του ελεγα οτι του εχω παρει κι αλλα ρουχα και θα του τα δειξω οταν παμε σπιτι!αυτος μου τα χωσε και μου ελεγε τι τα πηρες χωρις να με ρωτησεις!κι αν δεν μου αρεσουν?!κι εγω του ελεγα οτι αν δεν του αρεσουν θα ξαναπαμε για ψωνια?!ο,τι να'ναι.....ποσο χαζη πρεπει να ειμαι για να βλεπω τετοια ονειρα?!

:roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...