Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα. περαστικα σας! εγω θα την εδιωχνα με τη μια! αντε να ειναι εμπιστη και να σου κανει ζημιες το καταπινεις αλλα απροσεκτη με τα παιδια δεν συγχωρειται νομιζω. και το χειροτερο ηταν η απαντηση της που δειχνει οτι δεν καταλαβαινει και θα συνεχισει να κανει τα δικα της. μην την λυπασαι γιατι προφανως εκεινη δεν σε λυπαται!!!

Για να με καθυσηχάσει το είπε.

Εννοείται πως παραδέχτηκε εκ των υστέρων οτι δεν μπορεί να κάνει οτι θέλει με τα παιδιά μου.

Έχει σπάσει το γυαλί ότι κ να λέω.

Σφίγγω τα χείλη, αλλά δυστυχώς όλα δείχνουν πως θα την σταματήσω.

Κ δεν έχω πεί κουβέντα στον νικ.

Θα με σκίσει απλά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Λαερτα δεν ξερω απο μπειμπισιττινγκ...

τζινι ελπιζω να ηταν αυτοι οι τελευταιοι εμετοι που καθαρισες...να γινει καλα και το ελπιδακι κ εσυ να ξεκουραστεις επιτελους!

Εγω αγχωνομαι για αυριο...τελικα αυριο θα μαζευτουμε καμια 25αρια ατομα και ολοι θα ερθουν κατα τις 9-10. Που σημαινει θα βγαλω και φαγητο... Θα κανω ρολο κοτοπουλο, θα μου φτιαξει και η μαμα μου ενα παστιτσιο, και θα κανω τυροποτακια, λουκανοπιτακια, σαλατες, τυρια...τι αλλο? Το γλυκο δε μ αρεσε εφτιαξα αλλο, και εκανα κι επιπλεον σοκολατακια. Εχω φαει κ ενα σκασμο γτ ολο δοκιμαζα και τωρα δε θελω να ξαναδω γλυκο για κανα μηνα τουλαχιστον...κ παλι φουσκωσε η κοιλια μου πανω που ειχε πεσει με τη γυμναστικη:evil: Αχ τα νευρα μου εχω!!! Και τα μικρα ξυπνησαν στις 11:30 για να φανε ενω τα ειχα ταισει στις 9:30:shock: και ο μεγαλος δε θελει την κρεμα θελει το ζυζι! και φοβαμαι οτι αυριο θα τους περασω το αγχος μου!!! Ουφ ουφ ουφ....!!!!!

Αλλάξαμε σελίδα κ δεν το είχα δεί αυτό.

Τζεμ δεν θα έκανα κ δεν έκανα τπτ όταν ήμουν στη θέση σου.

Δεν πιστεύω να με παρεξηγούσαν οι φίλοι κ οι γνωστοί.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα!

Τζινι η κοπελα ειναι συγγενης σας και το φερνεις ετσι βαρεως?και ο Νικ νομιζω θα καταλαβει αν του πεις τι συμβαινει καθε τοσο.Οχι?

εγω τις ενεσεις δεν ειμαι πολυ σιγουρη αλλα τις εκανα στην 29η ή 30η βδομαδα γιατι ειχα κατι πονους και κατι συσπασεις και ειχα χεστει πανω μου.Μετα τις επανελαβα νομιζω 34η.

τελικα θα γεννησει προωρα??παντως το βαρος του μωρου τελειο αλλα μαλλον θα το βαλουν σε παρακολουθηση για το αναπνευστικο.Θα βγει γρηγορα οταν δουν οτι ολα ειναι οκ.

gemini κακως αγχωνεσαι!!αυτοι που θα ερθουν ξερουν οτι εχεις διδυμα οποτε δεν χρειαζεται να ειναι οοολα στην εντελεια,αλλωστε αν ειναι ξυπνια τα μωρα με αυτα θα ασχολουνται.

Γυμναστικη πας καθε μερα?

εγω σημερα το απογευμα πηρα το μικρο και πηγα βολτα στα μαγαζια.Ειχα παρα πολυ καιρο να κοιταξω χαλαρα βιτρινες.Και εκεινος χαζευε τα παντα..

καλα το ποσο ευκολο ειναι να εχεις ενα παιδι δεν περιγραφεται!!!!την επομενη φορα θα παω με τον μεγαλο(ο οποιος ειναι αρκετα καλυτερα)

να σας ρωτησω:η γιατρος μας ειπε να παρει αντιβιωση για 10 μερες.Πολυ δεν ειναι????

θα τον ξαναδει βεβαια την δευτερα οποτε και θα την ρωτησω αλλα θα παιρνει μεχρι την αλλη πεμπτη??μου φαινεται υπερβολη.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Αχ κι εγω τα κανω χαλια με την αλλαγη σελιδας...

τζινι το e.coli δεν ειναι τιποτα ξερω... μην αγχωνεστε! Ειναι λογος ουρολοιμωξης αν θυμαμαι καλά και δεν πειραζει στην εγκυμοσυνη. Δεν το ειχα παθει αλλα το ειχα ψαξει γτ παθαινα συχνα ουρολοιμωξεις.

Γιατι να θυμωσει ο αντρας σου? δεν ειναι αυτο συνεχεια μαζι της, εσυ εισαι. Και μην εχεις τυψεις απο πανω!

νακι στοχο εχω να πηγαινω 3-4 φορες/εβδομαδα αλλα τελικα μ αρεσει και αν μπορω παω 6. Αυριο δε θα παω και μου κακοφαινεται φαντασου. Εχω χασει 1,5 κιλο χωρις διαιτα και στα ρουχα μου φαινεται να εχω χασει πιο πολύ βασικα... Οκ εχω κοψει τις πολλες βλακειες, αλλά οχι διατροφη με συνεπεια, ολο τσιμπολογαω. Δε θελω να ζυγιζομαι συνεχεια γτ αγχωνομαι. Ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να εχω χασει κανα 6αρι ακομα και βλεπουμε.

Πραγματι το ενα παιδι ειναι ευκολάκι!!! ΚΑλα εκανες και πηγες βολτουλα! Ειναι καλο ξελαμπικαρισμα! αν και οι βιτρινες μου ξυπναν τον καταναλωτισμο μου και no money, no honey!!! Καλυτερα μεσα με τις λετσοφόρμες:tongue:

Το ξερω οτι δεν παρεξηγει κανεις, αλλά οσο να ναι το ξερω μου το κεφαλι τα σκεφτεται ολα. Ειδαλλως θα μπορουσαμε να πουμε 'δε γιορταζουμε' και τελος...αλλά μου κακοφαινοταν...

Προσπαθω να βαλω φωτο....ποσο μικρες πρεπει να ναι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!

Εδώ είμαι κι εγώ και ευτυχώς είμαστε καλά! Σήμερα πήγαμε και βολτούλα μιας και είχε καλή μέρα αν και κατά τις 8 έπιασε μπόρα και αστραπές και κόπηκε παντού και το ρευμα για αρκετή ώρα οπότε επιστρέψαμε αργά στο σπίτι μαζί με τον μπαμπά που σχόλασε.

Τζίνι έχω σοκαριστεί με την νταντά... θα την είχα σουτάρει προ πολλού... κοίτα να βρείς άλλη και σύντομα, η αναισθησια της δεν είναι καλό πράγμα.

Gemini, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Μην αγχώνεσαι για τίποτα, εγώ από την εγκυμοσύνη ακόμα είχα την δικαιολογία για το ακατάστατο σπίτι και όλοι το κατανοούσαν, ειδικά αυτοί που έχουν παιδιά. Έχει πλάκα γιατί καθάριζα σε κάποια φάση το σπίτι και τα μαιμουδάκια μου περνούσαν σίφουνες και τα κανανε χάλια και κάποια στιγμή γυρνάει ο μπαμπάς τους από την δουλειά και βλέπει έναν πανικό στο σπίτι και τους λέει...τι κάνετε μικρά? και αυτά απαντούν.... η μαμα κανει δουλειές και εμείς κάνουμε ζημιές..... :) καλά που το κατάλαβαν δηλαδή.... Έβαλε τα γέλια και ο πατέρας τους!

Duck τι σου έκανε ο Riv??? Εμείς με τον δικό μου δεν μιλιόμασταν δυό μέρες.... εγώ ανυποχώρητη φυσικά και εκείνος μου μίλησε πρώτος εχθές το βράδυ αλλά εγώ ακόμα κρατάω μούτρα...

Nunu τέλειες οι φώτο σας!!!! :) Επιφυλάσσομαι να τις σχολιάσω με την πρώτη ευκαιρία..

RKdwp3.png

Νακι σχετικά με την αντιβίωση νομίζω εξαρτάται από την μάρκα αλλά κι εμένα σαν πολλές μου φαίνονται δέκα μερες. Εμείς πάντα παίρνουμε αν χρειαστεί την τριήμερη. Για ρίξε μια ματιά στις οδηγίες στο κουτί τι λέει για την δοσολογία και αν δεις ότι έχει μεγάλη απόκλιση πάρε τον γιατρό.

RKdwp3.png

Δύσκολη ερώτηση. 6-7 το αργότερο είναι και τα δύο ξύπνια, μη σου πω και νωρίτερα κάποιες μέρες. Αλλες φορές κοιμούνται καμιά ώρα πριν το μεσημεριανό, άλλες οχι. Το μεσημέρι ο Μίλτος το ΠΟΛΥ να κοιμηθεί μια ώρα αλλά τις περισσότερες φορές στο 20λεπτο πάνω σηκώνεται, ο Αλεξ κοιμάται 1-2ωρες. Το απόγευμα αρχίζει ατελείωτη γκρίνια και 9-30 συνήθως έχουν κοιμηθεί και οι δύο.

Πως να το φτιάξω το πρόγραμμα δεν ξέρω. Εγώ γυρίζω μεσημέρι από τη δουλειά και το πρωι γίνεται ότι να ναι στο θέμα του ύπνου, κι έχω και τον άντρα μου να μου λέει Sorry, κοιμηθήκανε 10 λεπτά πριν την ώρα του φαγητού και μετά δεν ξανακοιμούνται καθόλου. Τα χω παρει λίγο. Σήμερα το βράδυ ξύπνια 2-4 με τον Αλεξ που έκλαιγε, γκρίνιαζε, πείναγε. Ε, στις 4 του έδωσα γάλα και ξεράθηκε. Τώρα τον ακούω, πάλι ξύπνιος είναι, το ίδιο και ο αδερφός του.

Τελοσπάντων. Καλημέρα σε όλες, πάω να τοιμαστώ για τη δουλειά. Τουλάχιστον αύριο έχουμε τη γιορτή, μπας και γυρίσω σπίτι νωρίτερα και ασχοληθω με τις ντουλάπες.

A! Εστειλα αιτημα φιλίας σε όσες είδα μπροστα μου, θα στείλω και στις άλλες ή στείλτε μου εσείς, να δω σιγά σιγά και τα μωράκια σας. Θα προσπαθήσω κι εγώ το ΣΚ να ανεβάσω φώτο για όσες δεν έχουν FB.

Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτιάξω πρόγραμμα στον ύπνο, όχι ότι έχω στο φαγητό αλλά λέμε τώρα.. Μήπως είμαι λίγο χύμα μαμά....

Φαντάσου ότι ξυπνάνε γύρω στις 8, 8:30 το πρωί, κοιμούνται για μεσημέρι , ανάλογα με το αν θα βγούμε βόλτα και θα ξεχαστούν, στις 3.30-4μμ ή αν δεν βγούμε γύρω στις 2. Για βράδυ κοιμούνται κατά τις 12 ο Bill και 12.30 o Κοσμάς. Ευτυχώς όμως κόψανε τα μεταμεσονύχτια ξυπνήματα, αν θυμάμαι καλά γύρω στους 18 μήνες...ίσως και λίγο νωρίτερα.

RKdwp3.png

Τις αγωνιστικές μου καλημέρες!!

Ένα γκάλοπ στα γρήγορα: για 9-16:30 Δευτ-Παρ, πόσα δίνουμε στη μπέιμπισιτερ? φαγητό έτοιμο από πριν. Νούφι, ξέρω πόσα έδινες εσύ, ποιες ηταν οι ώρες όμως? Οι υπόλοιπες τι λέτε?

Αν και η δικιά μου δούλευε 4ωρη αναλογικά στο 7μισάωρο θα της έδινα κανένα 700 χωρίς ένσημα κλπ.

Για να με καθυσηχάσει το είπε.

Εννοείται πως παραδέχτηκε εκ των υστέρων οτι δεν μπορεί να κάνει οτι θέλει με τα παιδιά μου.

Έχει σπάσει το γυαλί ότι κ να λέω.

Σφίγγω τα χείλη, αλλά δυστυχώς όλα δείχνουν πως θα την σταματήσω.

Κ δεν έχω πεί κουβέντα στον νικ.

Θα με σκίσει απλά!

Γιατί να σε σκίσει βρε παιδάκι μου; Οκ δε μας κάνει τελείωσε. Ας ήταν εδώ να την πάλευε εκείνος. Δύσκολο να βρεις γυναίκα, τι να λέμε τώρα. Και εσύ μην το παίρνεις τόσο βαριά όμως, συμβαίνουν αυτά. Η άλλη η κοπέλα που είχες παλιότερα και είχα φύγει και ξανάρθε. Καλά δεν τα πήγαινε;

joy τις φωτό τις πήρα άμεσα σε dvd οχι άλμπουμ και τέτοια! Αλλά και γω ακόμα δεν τις έχω ξεχωρίσει για να εκτυπώσω μερικές ή να φτιάξω άλμπουμ.

jasminaki με τους μικρούς σου βοηθούς!! χεχε άκου εκεί!! Μα τι λένε τα καμάρια σου! Μια χαρά είναι το πρόγραμμά τους, μόνο αυτό το 12-12μιση είναι τραγικό για βράδυ. Πόσο κοιμούνται το μεσημέρι;

Νακι δεν έχω ιδέα βρε κοπέλα με τις αντιβιώσεις. Καλή φάση να τους παίρνεις ξεχωριστά για βόλτα! Χαλάρωσες και εσύ λιγάκι;! Το λέμε και το ξαναλέμε να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα με τον καθένα αλλά εμένα δε μου βγαίνει καθόλου στο πρόγραμμα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διάβασα και τα σχόλια στις φωτό! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!

Τα κουτιά ναι είναι ζωγραφισμένα στο χέρι από φίλο που σπουδάζει στην Καλών Τεχνών, η ιδέα είναι κλόπυ από ένα site με προσκλητήρια όπου ήθελα να προσθέσω τα ονόματα τους και τα λόγια από το φεγγαράκι μου λαμπρό αλλά δεν πρόλαβα. Και έτσι ωραία ήταν, λέω να τα τυλίξω με ζελατίνη αυτοκόλλητη και να φυλάω τα αναμνηστικά τους!

Ο Κων ήταν λίγο ξενερωμένος από την αρχή, μόνο στη βουτιά καταχάρηκε και ήθελε κι άλλο. Φυσικά ο παππούλης τα παίξε από το βάρος, χιχι!!

και κάτι άλλο ήθελα να απαντήσω αλλά δε θυμάμαι....

Πάω να δω τις φωτό από geminakia!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Ευχαριστω για τα σχολια...οπως καταλαβατε ειχα υπερενταση χτες βραδυ κ ασχολιομουν με φωτο...δεν περιμενα ομως οτι θα τα καταφερω και δεν εβαλα τις καλες μας χαχαχα!!

Σημερα δεν εχει γυμναστηριο εχει ετοιμασιες!

Χρονια πολλά και σε οσους/οσες γιορταζουν!!!

νουνουκα πραγματι τα κουτια τελεια! ΝΑ τα κρατησεις οπωσδηποτε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!

Ευχαριστω για τα σχολια...οπως καταλαβατε ειχα υπερενταση χτες βραδυ κ ασχολιομουν με φωτο...δεν περιμενα ομως οτι θα τα καταφερω και δεν εβαλα τις καλες μας χαχαχα!!

Σημερα δεν εχει γυμναστηριο εχει ετοιμασιες!

Χρονια πολλά και σε οσους/οσες γιορταζουν!!!

νουνουκα πραγματι τα κουτια τελεια! ΝΑ τα κρατησεις οπωσδηποτε!

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και μη σκάς πολύ, το θέμα είναι να περάσεις και εσύ καλά και να μην τρέχεις πανικόβλητη από το πρωί μέχρι το βράδυ....εεεε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!

Δεν σας εχω διαβασει..... ημασταν παιδιατρο το πρωι...βρογχιολιτιδα κ οι δυο αλλα ο μικρος παλι ωτιτιδα!!! το καταλαβα γιατι συνεχεια πειραζε τα αυτια του!!!

2 βραδυα δεν εχω κοιμηθει καθολου αλλα εχθες εκατσε ο μπαμπας μας γιατι στο τελος θα επεφτα κ εγω....

Τον Νοεμβρη θα κανουμε κ το εμβολιο της γριπης μαζι με τα αλλα που εχουμε!!! ειναι σε δυο δοσεις,οποτε τον Δεκεμβρη με το mmr θα κανουμε την 2η....

Αφου αρρωσταινουν τοσο ευκολα μας αφησε ευτυχως!!!

Απο Δευτερα θα παμε κ εμεις να το κανουμε!!! το κανω 5 χρονιες τωρα κ αρρωσταινω ελαχιστα.....

Τζινιω μου καλυτερα την αληθεια!!!

Με το καλο να βρεις καμια της προκοπης.....

Ενεσεις κορτιζονης εκανα στην 27η κ στην 35η....κ τωρα τις κανει ανετα!!!!!!

Πολυ καλο βαρος εχει το μπεμπε αλλα παντα υπαρχει κ η αποκλιση -+.....

Τζεμ ποιος γιορταζει σημερα κ εχεις τραπεζι; κατι εχω χασει!:rolleyes:

Το διαβασα.....ο καλος σου!!! να τον χαιρεσαι κ οτι επιθυμει!!!

Νακι κ εμεις 10 μερες θα παρουμε αντιβιωση κ πριν 1 μηνα παλι 10 μερες πηραμε....περαστικα σας!!!

Την σελιδα πες μας καλε!!!

καλησπεραααααα!!!!!στο τρεξιμο και εμεισ!!!!το καμρι μου ειπε ποιημα στην γιορτη και η κορακλα μου πηρε αριστειο!την κυριακη εχουμε και την παρελαση τησ!!!τα διδυμια εχουν ζωηρεψει!ο μικροσ θεριζει το σπιτι μπουσουλωντασ!η μικρη ειναι στασιμη αλλα κανει και αυτη την δουλεια τησ!!!το σπορακι μου φερνει κατι ναυτιεσ αλλα αντεχω!!!!!χρονια πολλα να χαιρεστε οποιον δημητρη ή δημητρα εχετε!ειδα οτι η τζεμ εχει τον αντρουλη τησ,να τον χαιρεσαι παντα καλοτυχοσ να ειναι!!!ειμαι και εγω στο τρεξιμο γιατι και εμενα γιορταζει ο αντρουλησ μου και τρεχουμε με μανα και πεθερα να καθαρισουμε και να μαγειρεψουμε για το τραπεζι το βραδυ!χαμοσ!!!

σεβη περαστικα σασ !γρηγορα καλα να γινεται!

τζινι ψαξε για αλλη γυναικα!!σιγουρα θα βρεισ καποια καλυτερη!!

νουνου τισ ωραιεσ φωτογραφιεσ!!!να σασ ζησουν!και οστολισμοσ τελειωσ και τα μικρα σασ μοντελαα!

τζασμιν λιωνω με τα παιδια σου!τουλαχιστων εχουν ειλικρινια!!!

νακι αντε να αναρωσετε πληρωσ!!!

ελιζα μπραβο στο φιλιππακο σασ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...