Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ ρε Τζίνι, τι την κρατάς; Πέρα από το ότι σου έχει κάνει τις τόσες ζημιές, είναι δυνατόν να της πέφτει το παιδί και να το παίρνει τόσο χαλαρά και να βγάζει και γλώσσα απο πάνω; Όλα τα άλλα ανεκτα αν την θεωρείς τόσο έμπιστη, αλλά αυτό όχι. Ελπίζω η Ελπίδα να ναι καλά, και μόνο που περιγράφεις τη μελανιά ανατριχιάζω.

Τζόι, κουράγιο και σε σένα. Ξύπνημα κάθε λίγο είναι βάρβαρο αλλά έτσι πρεπει αφού σου έκανε εμετό. Εμένα μου έχουν σκάσει με το κεφάλι κάτω κάμποσες φορές αλλά επειδή μετά έδειχναν όλα καλά δεν πήρα γιατρό τηλέφωνο, απλά τα παρακολουθούσα για περίεργες αντιδράσεις.

Mash σε καταλαβαίνουμε απόλυτα αλλά τι μπορείς να κάνεις? σύνολο δηλαδή πόσο σου κοιμούνται τι μέρα? πάντως και μένα με δυσκολέψαν πολύ, ειδικά η Νικόλ, και σε κάποια φάση δυσκολευόμουν και πολύ με τον μεσημεριανό τον ύπνο αλλά όταν μπήκαν σε μια σειρά βραδυνού ύπνου ξανακοιμηθήκαμε και μεσημέρι!

Δύσκολη ερώτηση. 6-7 το αργότερο είναι και τα δύο ξύπνια, μη σου πω και νωρίτερα κάποιες μέρες. Αλλες φορές κοιμούνται καμιά ώρα πριν το μεσημεριανό, άλλες οχι. Το μεσημέρι ο Μίλτος το ΠΟΛΥ να κοιμηθεί μια ώρα αλλά τις περισσότερες φορές στο 20λεπτο πάνω σηκώνεται, ο Αλεξ κοιμάται 1-2ωρες. Το απόγευμα αρχίζει ατελείωτη γκρίνια και 9-30 συνήθως έχουν κοιμηθεί και οι δύο.

Πως να το φτιάξω το πρόγραμμα δεν ξέρω. Εγώ γυρίζω μεσημέρι από τη δουλειά και το πρωι γίνεται ότι να ναι στο θέμα του ύπνου, κι έχω και τον άντρα μου να μου λέει Sorry, κοιμηθήκανε 10 λεπτά πριν την ώρα του φαγητού και μετά δεν ξανακοιμούνται καθόλου. Τα χω παρει λίγο. Σήμερα το βράδυ ξύπνια 2-4 με τον Αλεξ που έκλαιγε, γκρίνιαζε, πείναγε. Ε, στις 4 του έδωσα γάλα και ξεράθηκε. Τώρα τον ακούω, πάλι ξύπνιος είναι, το ίδιο και ο αδερφός του.

Τελοσπάντων. Καλημέρα σε όλες, πάω να τοιμαστώ για τη δουλειά. Τουλάχιστον αύριο έχουμε τη γιορτή, μπας και γυρίσω σπίτι νωρίτερα και ασχοληθω με τις ντουλάπες.

A! Εστειλα αιτημα φιλίας σε όσες είδα μπροστα μου, θα στείλω και στις άλλες ή στείλτε μου εσείς, να δω σιγά σιγά και τα μωράκια σας. Θα προσπαθήσω κι εγώ το ΣΚ να ανεβάσω φώτο για όσες δεν έχουν FB.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

κοριτσια μην παρεξηγηθω:οι τυψεις ΔΕΝ ηταν για την σαλατα και τα κιλα,προς Θεου!!

εμενα και οι 2 εχουν πεσει ανασκελα ακριβως με αυτον τον τροπο αλλα αφου ειδα οτι σηκωθηκαν και ετρεχαν ξανα δεν εδωσα συνεχεια,ουτε και πηρα τη γιατρο.

δηλ σε καθε πεσιμο πρεπει να τα ξυπναμε?

μαλλον ειμαι πολυ χαλαρη με αυτα.με προβληματισατε τωρα:confused:

Κοίτα να σου πω αν όλα είναι νορμάλ όχι δεν είσαι χαλαρή, αλλά στο θέμα του εμετού πρέπει να έχεις το νου σου.

Κι εγω εχω ακουσει οτι πρεπει να το ξυπανς το παιδι οταν εχει χτυπησει στο κεφαλι...και τον ενηλικα επισης...

νακι οκ καμια φορα τα λογια παρεξηγουνται απ τα μνμ κι αλλά θελουμε να πουμε κι αλλα καταλαβαινει ο αλλος...

νουνουκα εριξα μια ματια στις φωτο! Καλά οοοολα αυτα τα υπεροχα πραγματα τα οργανωσες /εφτιαξες μονη σου και τοσο γρηγορα!! Ή η ομαδα σου τελοσπάντων! Πολλά συγχαρητηρια!! Ηταν ολα υπεροχα! Στο λεω εδω γιατι θελω να παω για υπνο και δε σχολιαζω.

Καποια στιγμη θελω κι εγω να σας βαλω φωτο και αβαταρ επισης....να δω ποτε θα αξιωθω!

Γλυκο ετοιμο, η κρεμα αυριο βραδυ. Σας φιλω παω να (ξανα)ταισω!!:shock:

Τι γλυκό φτιάχνεις χρυσοχέρα δε μας είπες!!!:tongue::tongue:

Mash και μένα πέρυσι έτσι πήγε η χρονιά. Τσακωνόμουν με την πεθερά γιατί δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη Νικόλ ξύπνια πριν το μεσημεριανό. Τι βάζαν στο καρεκλάκι να φάει και κοιμόταν με τη μπουκιά στο στόμα (άλλος λόγος που τα έπαιρνα). Και σκέψου ότι το Σ.Κ που ήμουν μόνη μου δεν είχα τέτοιο θέμα και μου γύριζε το μάτι που δεν μπορούσαν αλλιώς τις καθημερινές. Αλλά τι να συγχύζεσαι, άμα δεν είσαι εκεί να το ρυθμίζεις μόνη σου στη βαράει. Στην τελική αν δεν είναι και έτοιμα να κοιμηθούν πιο αργά ότι και να κάνεις μόνο μικρές αλλαγές θα γίνουν. Για άλλη μια φορά η μαγική λέξη είναι ΥΠΟΜΟΝΗ!! Εγώ το έχω πει, το μάθημα που παίρνω από τα παιδιά μου από τη μέρα που γεννήθηκαν και φαντάζομαι για πολύ καιρό ακόμα είναι η Υπομονηηηηηηη!!

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια κορίτσια στις φωτό!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρες αγωνιστικές!

Ξύπνιοι με το μικρό από τις 6.30...

τα έχω πάρει και με το μπαμπά μας...

Βιάζομαι...

1/τζίνι στήλτην

2/ελίζα όλα οκ θα είναι

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημέρααααα...... Κυο, κυο, κυο, κυο....! Ο ήλιος δεν ζεσταίνει σήμερα!

Τζίνι...δεν έχει νόημα να έχεις κάποιον που αντί να σε βοηθάει, να σε υποστηρίζει και να σε ανακουφίζει στο θέμα των παιδιών, να σε κάνει να αισθάνεσαι άγχος, να σε εκνευρίζει και να βλατημάς την ώρα και τη στιγμή. Δεν έχει κανένα νόημα...

Εχθές ο Φίλιππος έκανε την πρώτη του "πρόταση":

Μεεε.... Μεεεε... δωωωω!!!

Μετάφραση:

Αιμίλιεεε, Αιμίλιεεε, (έλα) εδώώώώ!!!! :tongue::tongue::tongue:

Τελικά αν και όταν τον ρωτήσεις πως λένε τον αδερφό του σου απαντάει και πάλι "Ποοοο", όταν τον φωνάζει, τον φωνάζει "Μεεεε"... Ευτυχώς που το πρόβατο το λέει "Μπεεεε"... :tongue::tongue::tongue:

Ρε κορίτσια, να μην ανησυχώ για το γρουμπουλάκι, όμως... γιατί θέλει να το ξαναδεί σε 15 μέρες????

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημέρα!! Πω πω πάλι εκτός τόπου νιώθω με όλα αυτά που γράψατε!! Χτες η μέρα ήταν τραγική!! Δεν με άφησαν λεπτό από το πρωί να ηρεμήσω και κάναν και εναλλάξ διάρροιες!! Κάθε φορά άλλαζα ρούχα κι εγώ γιατί με λέρωναν μέχρι να τις πάω στο μπάνιο! Και πάντα όταν πήγαινα τη μία η άλλη τσίριζε! Δύο πλυντήρια έβαλα γιατί μου τέλειωσαν τα ρούχα (και των τριών μας!!)

Στα πεταχτά λοιπόν ό,τι θυμάμαι.

Τζίνι σε καταλαβαίνω! Το ίδιο είχα κι εγώ με την κυρία που (δεν) μου καθάριζε προ παιδιών. Τελικά την έστειλα όταν γέννησα λόγω προωρότητας των μωρών.. Αν είσαι σίγουρη ότι δεν το 'χεις το σκληρό (γιατί κι αν σου ΄χει δώσει αφορμές), βρες δικαιολογία. Πρέπει βέβαια να εχεις βρει αντικαταστάτρια πριχού.. Ελπίζω να είναι καλά σήμερα η μικρή!

Σελεστίν ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτό που έχει ο μικρός. Για αυτό που λες με το λαχάνιασμα στο μέλλον τι σου είπε ο γιατρός;

Ελίζα να μην ανησυχείς!! Οι γιατροί θέλουν πάντα να καλύπτουν κάθε απίθανο ενδεχόμενο. Δεν σημαίνει κάτι αυτό.

Συγχαρητήρια για την πρόταση του Φίλιππου!!Αν δεν το κατάλαβες το παιδί ξεχωρίζει τις πτώσεις!! Μεεε Μεε ειναι "Αιμίλιεε", κλητική, το Ποοοο είναι "Αιμίλιο", αιτιατική... Σε 'εστειλα , ε;; :tongue::tongue::D

Νunu οι φωτογραφίες, τέλειες! Πολύ όμορφα τα είχες φτιάξει! Θα σχολιάσω μόλις βρω χρόνο!

Ντακούλα είσαι καλά;; Με αυτά που δεν πρόλαβα να διαβάσω όταν έλειπα έχω χάσει τη συνέχεια με το θέμα σου. Ελπίζω να είναι όλα ok. Τι σου έκανε ο μπαμπάς σας και τα πήρες;;;

Mash υπομονή, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω!!

Έχω και καλά νέα!! Με πήρε η λογίστρια της εταιρείας. Τελικά την πήρα την άνευ για μέχρι Σεπτέμβρη του 13! Εντωμεταξύ θα μου στέλνουν δουλειά στο σπίτι και κάπως λέει θα με πληρώνουν. Συνεχίζω να ψάχνω για κοπέλα..

Αυτάαα! Τα ξαναλέεεμε!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Παπί μην μασάς, οι μπαμπάδες είναι για να μας τσαντίζουν κατά κύριο λόγο!!

Chemin πολύ ωραία τα νέα σου!! Μπράβο μπράβο!!

Γιατί διάρροιες οι μικρές; κρυώσαν τα πωπάκια τους;:P!!!

ELISA TWINS και γω πιστεύω προληπτικά θα σας ξαναδεί, περισσότερο για να ξεαγχωθείτε εσείς και να τσεπώσει την επίσκεψη.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λοιπόν ξημερωθήκαμε καλά. Βέβαια κατά της 8 παρά που σηκώθηκε ο μικρός παρόλο που η μικρή κοιμόταν την σήκωσα!! Καλά δείχνει.

Ελπίζω Τζίνι και εσύ καλά!! Με το κινητό αν χείρας ξάπλωσα να βάζω ανα 2ωρω το ξυπνητήρι!!

Τι ωραίες φώτο nunu. Εμας αν σας πώ οτι ο φωτογραφος μας ακόμα δεν τις έχει ετοιμες?? Περασε ο αντρας μου απο εκεί εχτες και του τα είπε και μας είπε θα τις ετοιμάσει μέχρι αυριο!! Σώθηκες!! Δε τα ετοιμασε 1μιση χρόνο θα τα κάνει σε μιαμιση μέρα!!!

Πάπια δεν είναι λίγες οι φορές που θα τον έπνιγα άνετα τον σύζηξ!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Με τι δουλεία τι έκανες γιατι έχασα το επεισόδιο??

Καλησπερα κι απο μενα!

Joy χαιρομαι που ειστε καλά! Τωρα θα ηρεμησεις λιγο...

σεμιν μπραβο για τη δουλεια! Σεπτεμβρη του 13 ε? Σουπερ! Μαζι θα παμε λογικά!

Τι επαθαν οι ικρες σου κι εκανα διαρροια??

νουνου γλυκο ηθελα να κανω ενα δικης μου επινοησης:rolleyes: Βαση με τριμμενο μπισκοτο και κουβερτουρα και απο πανω κρεμα σαντιγη με μερεντα. Ομως τωρα ειδα η βαση μου βγηκε σκληρη ρε γμτ τωρα που παγωσε...Και θα δυσκολευομαι στο σερβιρισμα... Θα δω τωρα τι θα κανω...μπορει να φτιαξω την κρεμα και αντι για τη βαση να στρωσω πτι μπερ ή να παρω σαβαγιαρ. Εχω ενα κολλημα και δε θελω να φτιαχνω τα ιδια και τα ιδια κ ετσι καμια φορα την παταω. ΑΛλά αλλη φορα μου φαινεται θα ακολουθω τις δοκιμασμενες μου συνταγες!!!

ελιζα τι ωραιες φρασουλεεεεες!!!!! Θα σου ρχεται να τους ρουφηξεις!?!?

Παπιτσα τι εγινε με τον αντρα?? Τον επνιξες?:tongue:

Εγω κλασσικα πηγα γιογκα το πρωι γρηγορα γρηγορα ομως χωρις να προλαβω να παρω πρωινο, γυρισα και γκρινιαζανε , να τα ταισω, να τα ταχτοποιησω, να βαλω φαγητο, εβλεπα αστρακια στο τελος απ την πεινα. Και πλακωθηκα στο ψωμι με μερεντα..τωρα μου ρχεται να σκασω γιατι ειχα ξεσυνηθισει..:?

Εν τω μεταξυ ο μικρος αρχισε να καταλαβαινει την τεχνικη του "τρωω και καταπινω" Ο μεγαλος ομως παρολο που το ειχε πιασει απ την αρχη το νοημα, τωρα βλεπει το κουταλι και κλαιει...θελει να θηλασει οπως καταλαβαινετε:rolleyes: Τι να εκανα κι εγω τον θηλασα πρωτα και μετα πηγα να του δωσω και δεν εκλαιγε μεν αλλά δεν ετρωγε κιολας... Πως το λενε αυτο μαμακίαση? Κολλημα με το στηθος?? Τι να κανω, να τον αφηνω να κλαιει? Θα δοκιμασω να του δωσω νωριτερα κρεμα μηπως δεν πειναει και πολύ...

Α! Και γκρινια ρε γμτ. ΝΑ δω αυριο με τον κοσμο πως θα ειναι. Και θελω και να κανω τα μαλλια μου, να βαψω τα νυχια μου, να κανω λιγο το σπιτι να να να να!!!! Κι εχω και μαθημα!! Αγχωθηκα τωρα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ένα γκάλοπ στα γρήγορα: για 9-16:30 Δευτ-Παρ, πόσα δίνουμε στη μπέιμπισιτερ? φαγητό έτοιμο από πριν. Νούφι, ξέρω πόσα έδινες εσύ, ποιες ηταν οι ώρες όμως? Οι υπόλοιπες τι λέτε?

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ένα γκάλοπ στα γρήγορα: για 9-16:30 Δευτ-Παρ, πόσα δίνουμε στη μπέιμπισιτερ? φαγητό έτοιμο από πριν. Νούφι, ξέρω πόσα έδινες εσύ, ποιες ηταν οι ώρες όμως? Οι υπόλοιπες τι λέτε?

Σου έστειλα πμ.

χαλλο.

Καλά κ εμείς.

Η ελπίσα έκανε ένα εμετό κ σήμερα το πρωί στο γάλα κ έναν όταν έτρωγε το μεσημέρι, οπότε το συμπέρασμα που έβγαλε ο ντοκ κ με βάση τον εμετό που είχε κ ο άλεξ πριν 3-4 μέρες, είναι κάποια γαστροίωση.

Κατά τα άλλα έχω ένα πονοκέφαλο τρελό από το ξενύχτι όοοοολη μέρα.

Τα μηνίγγια χάλια!

Λαέρτα εξαρτάτΑΙ τί θα κάνει η κοπέλα.

Εγώ 500 δίνω για 6 ώρες/ 5 μέρες με εξαίρεση την δευτέρα που έρχεται πιό αργά κ φεύγει πιό αργά.

Σκέφτομαι να το κάνω 4 μέρες 400 ευρω.

Με εργόσημο.

Αύριο θα δώ μια κυρία. Δυστυχώς δεν θέλει εργόσημο.

Καμία από όσες έχω στο πρόγραμμα δεν θέλει.

Σκατά δηλ.!

Υπέυθυμη δήλωση θα υπογράψουν άραγε?

ή θα την κάνουν με πησηματάκια χαλαρά?

Πολύ καλή ιδέα για το χωριό, αλλά δεν θα το χάψει.

Άπαξ κ το κάνω θα της πω΄την αλήθεια.

Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η αδερφή μου άρπαξε ένα νέο μικρόβιο

ecoli κ δεν θα διαβάσω τπτ στο νετ.

Το μωρό είναι αρκετά βαρύ. Είναι στην 30η κ είναι 2500 κιλά κ ψηλό.

Με τη διατροφολόγο οτι προλάβει.

Οιπνεύμονες έχουν οριμάσει-λειτουργούν?

Τις ενέσεις κορτιζόνης πότε τις κάνουν?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χαλλο.

Καλά κ εμείς.

Η ελπίσα έκανε ένα εμετό κ σήμερα το πρωί στο γάλα κ έναν όταν έτρωγε το μεσημέρι, οπότε το συμπέρασμα που έβγαλε ο ντοκ κ με βάση τον εμετό που είχε κ ο άλεξ πριν 3-4 μέρες, είναι κάποια γαστροίωση.

Κατά τα άλλα έχω ένα πονοκέφαλο τρελό από το ξενύχτι όοοοολη μέρα.

Τα μηνίγγια χάλια!

Λαέρτα εξαρτάτΑΙ τί θα κάνει η κοπέλα.

Εγώ 500 δίνω για 6 ώρες/ 5 μέρες με εξαίρεση την δευτέρα που έρχεται πιό αργά κ φεύγει πιό αργά.

Σκέφτομαι να το κάνω 4 μέρες 400 ευρω.

Με εργόσημο.

Αύριο θα δώ μια κυρία. Δυστυχώς δεν θέλει εργόσημο.

Καμία από όσες έχω στο πρόγραμμα δεν θέλει.

Σκατά δηλ.!

Υπέυθυμη δήλωση θα υπογράψουν άραγε?

ή θα την κάνουν με πησηματάκια χαλαρά?

Πολύ καλή ιδέα για το χωριό, αλλά δεν θα το χάψει.

Άπαξ κ το κάνω θα της πω΄την αλήθεια.

Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

καλησπερα. περαστικα σας! εγω θα την εδιωχνα με τη μια! αντε να ειναι εμπιστη και να σου κανει ζημιες το καταπινεις αλλα απροσεκτη με τα παιδια δεν συγχωρειται νομιζω. και το χειροτερο ηταν η απαντηση της που δειχνει οτι δεν καταλαβαινει και θα συνεχισει να κανει τα δικα της. μην την λυπασαι γιατι προφανως εκεινη δεν σε λυπαται!!!

4o4op3.png

Λαερτα δεν ξερω απο μπειμπισιττινγκ...

τζινι ελπιζω να ηταν αυτοι οι τελευταιοι εμετοι που καθαρισες...να γινει καλα και το ελπιδακι κ εσυ να ξεκουραστεις επιτελους!

Εγω αγχωνομαι για αυριο...τελικα αυριο θα μαζευτουμε καμια 25αρια ατομα και ολοι θα ερθουν κατα τις 9-10. Που σημαινει θα βγαλω και φαγητο... Θα κανω ρολο κοτοπουλο, θα μου φτιαξει και η μαμα μου ενα παστιτσιο, και θα κανω τυροποτακια, λουκανοπιτακια, σαλατες, τυρια...τι αλλο? Το γλυκο δε μ αρεσε εφτιαξα αλλο, και εκανα κι επιπλεον σοκολατακια. Εχω φαει κ ενα σκασμο γτ ολο δοκιμαζα και τωρα δε θελω να ξαναδω γλυκο για κανα μηνα τουλαχιστον...κ παλι φουσκωσε η κοιλια μου πανω που ειχε πεσει με τη γυμναστικη:evil: Αχ τα νευρα μου εχω!!! Και τα μικρα ξυπνησαν στις 11:30 για να φανε ενω τα ειχα ταισει στις 9:30:shock: και ο μεγαλος δε θελει την κρεμα θελει το ζυζι! και φοβαμαι οτι αυριο θα τους περασω το αγχος μου!!! Ουφ ουφ ουφ....!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...