Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

νομιζω εχει δικιο η λαερτα,το θεμα σου ειναι πως θα της το πεις.

βασικα κατι στραβο μπορει να συμβει στον καθενα και εγω μια φορα γυρισα σπιτι και βρηκα το μικρο με ενα καρουμπαλο να!!!!!!οχι γιατι δεν τον προσεχαν ομως αλλα δεν προλαβαν.

ΑΛΛΑ εδω συνεβη οχι γιατι η Ελπιδα εφυγε αποτομα και δεν την προλαβε ,αλλα γιατι εκεινη δεν προσεξε και εκανε του κεφαλιου της.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Όσον αφορά τη γυμναστική ή δεν ξέρω σε τι άλλο μπορεί να αναφερέσαι, Νάκι, να σου πω ότι ούτε τύψεις έχω, ούτε γυμναστική κάνω, τρώω του σκασμού και μόλις τσάκισα μια πίτσα και μισό κουτάκι μερέντα κράντσι. ούτε που σκέφτομαι με τόσα που τραβάω όλη μέρα και νύχτα μόνη μου να έχω και το άγχος να είμαι αρεστή και να έχω και τύψεις που δεν είμαι... καλύτερα λοιπόν που κάνεις όσο κάνεις κι όσο μπορείς. μπράβο από μένα!

καλα αυτο μας ελειπε να κυνηγαμε 2 θηρια ολη μερα και να μετραμε θερμιδες!!!!

οχι οι τυψεις πηγαιναν στο οτι και να θελω πχ να παω γυμναστηριο ή οπουδηποτε αλλου εχω τυψεις οτι αφηνω τα μωρα και ο πραγματικος μου φοβος-αγχος ειναι οτι θα δεθουν περισσοτερο με καποιον αλλον.Δεν ξερω αν ο ουσιαστικος χρονος που τους αφιερωνω ειναι αρκετος.

ετσι μενω συνεχεια μεσα στο σπιτι με οτι συνεπαγεται αυτο πχ φρυδι καγκελο,μαλλι με ριζα 3 δαχτυλα, καποιες φορες νευρα και ας μην πω αλλα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Και μένα χτυπησε η μικρή σήμερα το κεφάλι της στα πλακάκια. Γλίστισε με την κάλτσα και έγινε αεροπλάνο με το κεφάλι πίσω. Ακούστηκε ένα μπαμ...Εχω αγχωθεί λίγο γιατι μετά το μπανιο μου έκανε ένα εμετό. τι να κάνω?

Α εμείς εμβόλιο γρίπης κάναμε 14/10 και θα κάνουμε λέει πάλι επαναληπτικό 14/11. Ολες σε δυο δόσεις το κανατε??

Εντωμεταξύ και εγώ με το φαγητό και τα γλυκά έχω ξεφύγει. Αν δε χτυπήσω σοκολάτα η μερέντα τρελαινομαι. Τα κιλά ανεβαίνουν και εγώ πέφτω...

joy σε ανάλογη περίπτωση εμείς τρέχαμε στο παίδων...Παρόλο που είναι μικρό το ύψος και δεν πρόκειται να έχει πάθει κάτι οτο γεγονός του εμετού μπορεί να ενδεικνύει διάσειση. Μήπως να πάρεις την παιδίατρο σας? Σίγουρα συξνεχή παρακολούθηση πρέπει να κάνεις.

Η μέρα των πειμάτων και μένα η Νικόλ την 100η φορά που κατέβαινε από την κούνια πιάστηκε στην κουβερτούλα γλίστρησε και έπεσε.:cry:

Νάκι μου πρέπει να το ξεπεράσεις αυτό κάποια στιγμή. Σιγά σιγά άρχισε να κάνεις κάτι. Όχι όλα μαζί αλλά κάνε κάτι που θα σε ξελαμπικάρει. Όταν γύρισα στη δουλειά κατάλαβα ότι όλα χρειάζονται. Όσο για το άγχος σου δεν υπάρχει περίπτωση να αγπήσουν άλλη γυναίκα περισσότερο από σένα ;);)

Τζίνι δύσκολες αποφάσεις. Συμφωνώ με τις κοπέλες ότι δείχνει γενικότερα πολύ απροσεξία, σίγουρα όμως και τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν στον καθένα. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και πράξε. Η ελπίδα καλά?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Κανω προετοιμασια για γλυκο για τη γιορτη του αντρα μου τωρα που κοιμουνται κι εχω λιγο χρονο...

Πήρα 12 κιλά και μόλις γένησα σε 1 μέρα έχασα 25 :confused:.

Κι εγω ετσι ακριβως, αλλά δεν τους εκανα τη χαρη και τα ξαναπηρα:evil:

Κάντε εγγραφή γιατί 'εβγαλε κουπόνι για πάμπερς 3 ευρώ ον λάιλ. το τυπώνεις απευθείας.

Τα καρφουρ εχουν -40% στις μεγαλες συσκευασιες παμπερς ακτιβ φιτ ΑΛΛΑ ΔΕΝ συνδυαζονται με κουπονι

ελιζα μην αγχωνεσαι με τα γρομπαλακια αφου λεει ο γιατρος δεν ειναι τιποτα...

μεγεια και τα στολίδια!

τζασμιν περαστικά σας!

Μας μερα ειναι θα περάσει! Αυριο θα χει ηλιο κι ολα θα ειναι καλύτερα!;)

νακι απο το λιγο που σε ξερω νομιζω εισαι πολύ αυστηρη με τον εαυτο σου... Εχεις τυψεις που εφαγες σαλάτα:confused::confused: Και δεν προλαβες ή δεν ειχες διαθεση και κουραγιο να κανεις κοιλιακους το βραδυ ενω εχεις δυο παιδια ταυτοχρονα σε δυσκολη ηλικία??? Που δεν πας γυμναστηριο ενω δεν εχεις βοηθεια??? Σκεψου το λιγο πάλι και ανταμειψε τον εαυτο σου για ολα οσα κανεις ειτε λιγα ειτε πολλά. Η καθε κοπελα βαζει προτεραιότητες και συμφωνα με τα δικά της θελω ή και κολληματα αν το θελεις. Εγω π.χ εχω τη μαμα μου και μπορω να παω γυμναστηριο το πρωι, μετα θελει να φυγει ομως και μενω μονη. Επισης ειμαι καμποσα κιλα παραπανω απο σενα... και πιθανον αν ειχα τα κιλα σου να σαβουριαζα καθε μερα!! Μια αλλη κοπελα Χ*&%&*)για τα κιλα της, μπορει να εχει τυψεις για τη δουλεια, τις φιλιες που δεν ειναι ευκολο να κρατησεις κτλ κτλ. Αν κατσεις να το σκεφτεις υπαρχουν χιλια δυο που μπορουμε να χαλαστουμε.

αλλά!! υπαρχουν κι αλλα τοσα που καποιοι μας θαυμαζουν για το κουραγιο μας και για οσα κανουμε για και με τα παιδια μας. Και πρωτα πρωτα ο εαυτος μας και ο συντροφος μας...και αργοτερα και τα ιδια τα παιδια μας. Νομιζω αυτη ειναι η πληρωμη μας! Τα γραφω και λιγο γρηγορα και δεν ξερω αν σου μεταφερω αυτο που θελω....

Επισης τυψεις για τα παιδια ουουουουου!!! Συνεχεια!!!

τζινι φρικαρα με την ελπιδα!!!!:shock::shock: ΜΑ καλα ειναι χαζη η κοπέλα???? Τι αλλο θες να σου κανεις να τη διωξεις?? Πες της οτι δεν μπορεις να της το συγχωρησεις. Γενικα αυτο το πεσιμο το τρεμω πολύ...Το παιδων ειναι γεματο κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις απο πεσιματα απο αλλαξιερα:rolleyes:

Τωρα ειναι καλα?

λαερτα εχεις ζησει Αγγλια? Το μιλας πολύ καλά...

Παω η σοκολατα ελιωσε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Και μένα χτυπησε η μικρή σήμερα το κεφάλι της στα πλακάκια. Γλίστισε με την κάλτσα και έγινε αεροπλάνο με το κεφάλι πίσω. Ακούστηκε ένα μπαμ...Εχω αγχωθεί λίγο γιατι μετά το μπανιο μου έκανε ένα εμετό. τι να κάνω?

Βασικά δες αν έχει ανεβάσει πυρετό. Αν ναι, νοσοκομείο. Αν όχι, απλά να την ξυπνάς ανά δίωρο να βλέπεις ότι είναι σε θέση να ανοίγει τα μάτια της και να την ξαναβάζεις για ύπνο.

120247mcv711uxx1.gif

βρε κοριτσια τον πρωινο υπνο ποτε τον κοβουν? εμενα ξυπνανε 5-6 το αργοτερο το πρωι,ξανακοιμουντε στον παιδικο 10 με 11:30 περιπου και μετα το μεσημερι κατα τις 4 που είμαστε επιτελους σπιτι

Δε μπορώ να θυμηθώ καθόλου...νομίζω 13-14 μηνών. Τη Νικολέττα πάλι λίγο την πιέσαμε γιατί ξεραινόταν πολύ νωρίτερα του Κωνσταντίνου οπότε το προσαρμόσαμε εμείς. Αλλά δεν είναι και λόγος να αγχώνεσαι, μόνα τους θα το κόψουν, θα αντέχουν παραπάνω και θα κοιμούνται νωρίτερα το μεσημέρι.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Βασικά δες αν έχει ανεβάσει πυρετό. Αν ναι, νοσοκομείο. Αν όχι, απλά να την ξυπνάς ανά δίωρο να βλέπεις ότι είναι σε θέση να ανοίγει τα μάτια της και να την ξαναβάζεις για ύπνο.

Α πρεπει να την ξυπνά κιολας? όχι μόνο να κοιτάω. Οκ. θα βάλω ξυπνητηρι ανα δίωρο. Ευχαριστώ ρε κορίτσια.

Για τα μωρά δεν έχω ιδιαίτερες τύψεις, πιο πολύ δεν τα αφήνω γιατί μου λείπουν πολύ. Και τώρα που πήγα Βερολίνο όλο αυτά σκεφτόμουν και εκεί που νόμιζα ότι θα λιώσω στον ύπνο, ξύπναγα ανά 20 λεπτά και τελικά δεν κατάφερα να το χαρώ.. Αλλά ναι, καλές οι μάνες αλλά ας μην αποκτάμε και σχέση εξάρτησης με τα παιδιά. Και να δεθούν με κάποιον άλλον καλό είναι, δεν είναι κακό. Και ανασφάλεια δεν νιώθω, όχι, καθόλου: πιο πολύ από τη μάνα δεν μπορείς να αγαπήσεις κανέναν (εκτός από τα παιδιά σου αργότερα) κι εγώ προσωπικά που λατρεύω και τη γιαγιά μου δεν το θεωρώ και κακό. Τις αγαπώ πολύ και τις δύο...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Για τα μωρά δεν έχω ιδιαίτερες τύψεις, πιο πολύ δεν τα αφήνω γιατί μου λείπουν πολύ. Και τώρα που πήγα Βερολίνο όλο αυτά σκεφτόμουν και εκεί που νόμιζα ότι θα λιώσω στον ύπνο, ξύπναγα ανά 20 λεπτά και τελικά δεν κατάφερα να το χαρώ.. Αλλά ναι, καλές οι μάνες αλλά ας μην αποκτάμε και σχέση εξάρτησης με τα παιδιά. Και να δεθούν με κάποιον άλλον καλό είναι, δεν είναι κακό. Και ανασφάλεια δεν νιώθω, όχι, καθόλου: πιο πολύ από τη μάνα δεν μπορείς να αγαπήσεις κανέναν (εκτός από τα παιδιά σου αργότερα) κι εγώ προσωπικά που λατρεύω και τη γιαγιά μου δεν το θεωρώ και κακό. Τις αγαπώ πολύ και τις δύο...

Ωραία τα λές και δίκαια αλλά προσωπικά για μένα πιστεύω ότι όταν μου βγαίνουν οι παραξενιές με τη γιαγιά τους είναι κάποιο δικό μου κρυφό θα μένο απωθημένο και δεν έχω λεφτά για ψυχίατρο :D:D

Ναι τζόι ξύπνημα, είναι μεγάλο ξενέρωμα. Εμάς η παιδίατρος ενώ ήταν σίγουρη ότι θα είναι οκ το παιδί δεν έπαιρνε και την ευθύνη να μην πάμε νοσοκομείο. Κατά τ άλλα από τότε υπήρχαν και άλλα πεσίματα που τα χειρίστηκα πιο κούλ (αλλά δεν είχαν κάνει εμετό).

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κοριτσια μην παρεξηγηθω:οι τυψεις ΔΕΝ ηταν για την σαλατα και τα κιλα,προς Θεου!!

εμενα και οι 2 εχουν πεσει ανασκελα ακριβως με αυτον τον τροπο αλλα αφου ειδα οτι σηκωθηκαν και ετρεχαν ξανα δεν εδωσα συνεχεια,ουτε και πηρα τη γιατρο.

δηλ σε καθε πεσιμο πρεπει να τα ξυπναμε?

μαλλον ειμαι πολυ χαλαρη με αυτα.με προβληματισατε τωρα:confused:

tJd1p3.png

Κι εγω εχω ακουσει οτι πρεπει να το ξυπανς το παιδι οταν εχει χτυπησει στο κεφαλι...και τον ενηλικα επισης...

νακι οκ καμια φορα τα λογια παρεξηγουνται απ τα μνμ κι αλλά θελουμε να πουμε κι αλλα καταλαβαινει ο αλλος...

νουνουκα εριξα μια ματια στις φωτο! Καλά οοοολα αυτα τα υπεροχα πραγματα τα οργανωσες /εφτιαξες μονη σου και τοσο γρηγορα!! Ή η ομαδα σου τελοσπάντων! Πολλά συγχαρητηρια!! Ηταν ολα υπεροχα! Στο λεω εδω γιατι θελω να παω για υπνο και δε σχολιαζω.

Καποια στιγμη θελω κι εγω να σας βαλω φωτο και αβαταρ επισης....να δω ποτε θα αξιωθω!

Γλυκο ετοιμο, η κρεμα αυριο βραδυ. Σας φιλω παω να (ξανα)ταισω!!:shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

To myaλό μου είναι επιεικώς κουβάρι.

Η ελπίδα έκανε εμετό όταν έπινε γάλα τώρα το βράδυ.

Η διάθεση της ήταν σε γενικές γραμμές κανονική.

Στην βόλτα άψογη, στο σπίτι είχε γκρίνια.

Τη ρώταγα αν πονάει κ δείχνει γενικά ψηλά στο δεξί μήλο κ πίσω από το αυτί.

Δεν είδα κάτι άλλο, αλλά είχε το πρωί ένα σημάδι κατά μήκος κ πίσω στον αυχένα, στο πίσω μέρος του λαιμού, μάλλον έφυγε με τον κώλο, έξισε την γωνία πέφτοντας κ έσκασε με τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού στο παρκέ-χαλί.

Στο δύωρο κ εμείς ξύπνημα κ αύριο ξαναμιλάμε λέει ο ντοκ.

Ο ντοκ λέει να την σουτάρω χωρίς πολλές διαδικασίες.

Τζό περαστικά κ σε εσάς.

Νάκι περαστικά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...