Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, για τα φρούτα, ο Αλέξανδρος τρώει αρκετά κομμένα σε κομμάτια μόνος του, ο Μίλτος μόνο αλεσμένα ακόμα, είναι το μονο που αλέθω. Αν σταματήσω θα τα κόψει τελείως, ούτε να τα μυρίσει δεν θέλει. Το ίδιο και το αυγό, ενώ ο Αλεξ τρελαίνεται.

Πορτοκαλάδα δεν τους έχω δώσει ακόμα και κακώς. Θα πω στον άντρα μου να φέρει πορτοκάλια αύριο από τη λαϊκή να δοκιμάσουμε.

Τζασμίν, περαστικά και σε σας!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Πω πω πόσα γράψατε πάλι μέσα σε λίγες μόνο μέρες!!!!

Σορρυ αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω..

Φύγαμε εκτάκτως τελικά για παιδίατρο τη Δευτέρα το πρωί για τα "γρουμπουλάκια" του Αιμίλιο. Η παιδίατρος λέει πως δεν είναι τίποτα (γιατί είναι εύκαμπτα και κουνιούνται ενώ τα κακοηθή δεν είναι έτσι) θέλει όμως να τον ξαναδει σε 15 μέρες. Τώρα... να σας πω ότι ηρέμησα...ψέματα θα σας πω.......... :?

Αυτά τα δικά μας. Καλό απόγευμα

ΥΓ.Να σας πω όμως ένα μυστικό??????

Στην Αθήνα αγόρασα Χριστουγεννιάτικα στολίδια!!!!

Σσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςς!!!!!!!! Μην το πείτε πουθενά όμως! :tongue:

αχ ζηλευω θελω κι εγω χριστουγεννιατικα.

εμενα ο μικρος εχει ενα γρουμπουλακι απο οταν γεννηθηκε. το ειδαν στο ιασω, ο παιδιατρος μας, δερματολος και καναμε κι ενα υπερηχο στο κεφαλι (100 ευρωπουλακια η εξεταση) και δεν ειναι τπτ. μας ειπαν οτι ειτε θα το απορροφησει ειτε θα θα μεινει ως εχει η που που θα γινει πιο μικρο. μικρυνε τωρα τελευταια. πολυβαγχος ωσπου νανδουμε τι ειναι οποτε σε νοιωθω.

4o4op3.png

το εμβολιο της γριπης θα το κανουμε αυτο το μηνα. μας ειπε οτι πρεπει...

jasmini περαστικα σας...

mash υπομονη θα στρωσουν. αμα βγαζουν δοντια πιστευω θα χαλαρωσουν. παντως το ξενυχτι δεν παλευεται!!! απορω πως το εκανα στην αρχη πως αντεχα!!!

και εμενα βρε κοριτσια δεν θελουν τα φρουτα. τα φτυνουν.

μα ρωτησω και κατι αλλο; τωρα που αρχιζουν το περπατημα καλα τι τους φορατε στο σπιτι; ειδα στα λ@τω κατι παντοφλακια σαν παπουτσακια μαλακα πολυ. ξερει καμμια σας; η μαμα μου λεει παπουτσια για να τα συνηθιζουν. και παπουτσακια ανατομικα απο που να παρω; τα κροκοδιλινο ειχαν καποια θυμαμαι;

4o4op3.png

Mash σε καταλαβαίνουμε απόλυτα αλλά τι μπορείς να κάνεις? σύνολο δηλαδή πόσο σου κοιμούνται τι μέρα? πάντως και μένα με δυσκολέψαν πολύ, ειδικά η Νικόλ, και σε κάποια φάση δυσκολευόμουν και πολύ με τον μεσημεριανό τον ύπνο αλλά όταν μπήκαν σε μια σειρά βραδυνού ύπνου ξανακοιμηθήκαμε και μεσημέρι!

jasminaki περαστικά στα μικρούλια σου, πολύ ζόρια όλα και ελπίζω να πάρεις λίγη βοήθεια για το σπίτι. Δε βγαίνει χωρις...

ELISA TWINS και γω πιστεύω ότι δε θα είναι κάτι και ελπίζω να ξεαγχωθείτε σύντομα. Γιατί τα Χριστούγεννα έεεεεεεεεεεερχονται!!!! και κάποια πήρε στολ'ιδια...

evizogr εγώ τόταν ξεκινήσαν να περπατάνε ήταν αυγουστος οπότε τα άδηνα ξυπολητάκια. Όταν χειμώνιασε βάζαμε καλτσάκια με βεντουζάκια. Από παπούτσι σε οποιοδήποτε καλό μαγαζί πας και ζητήσεις ανατομικό και με σκληρό πάτο έχουν. Και γω από crocodilino είχα πάρει τα πρώτα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

το εμβολιο της γριπης θα το κανουμε αυτο το μηνα. μας ειπε οτι πρεπει...

jasmini περαστικα σας...

mash υπομονη θα στρωσουν. αμα βγαζουν δοντια πιστευω θα χαλαρωσουν. παντως το ξενυχτι δεν παλευεται!!! απορω πως το εκανα στην αρχη πως αντεχα!!!

και εμενα βρε κοριτσια δεν θελουν τα φρουτα. τα φτυνουν.

μα ρωτησω και κατι αλλο; τωρα που αρχιζουν το περπατημα καλα τι τους φορατε στο σπιτι; ειδα στα λ@τω κατι παντοφλακια σαν παπουτσακια μαλακα πολυ. ξερει καμμια σας; η μαμα μου λεει παπουτσια για να τα συνηθιζουν. και παπουτσακια ανατομικα απο που να παρω; τα κροκοδιλινο ειχαν καποια θυμαμαι;

Τους αφήνω με την κάλτσα. Κανονική κάλτσα όχι αυτή με τις βεντούζες. Όταν βγαίνουμε έξω παπούτσι κανονικά. Με το παπούτσι ζορίζεται λίγο (μόνο ο μεγάλος περπατάει), του έρχεται βαρύ και καμία φορά το σέρνει. Καλύτερα με την κάλτσα αν και γλιστράει λίγο στα πλακάκια. Τώρα με τα χαλιά είναι κάπως καλύτερα..

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!

βγηκαν τα μαρουλακια μας και μολις τσακισα μια σαλατα με κρουτον ,ξερα συκα,γραβιερα και κρεμα μπαλσαμικο.

Βαριομουνα τρελα να κανω κοιλιακους σημερα και το αφησα.Ειναι πολυ δυσκολο τελικα στο σπιτι,αλλα που χρονος για εξω.

Εχω και πολλες ενοχες και τυψεις εγω βρε κοριτσια.Δυσκολευομαι πολυ να το ελεγξω,βασικα δεν το ελεγχω.

πως την παλευεται εσεις??

κατα τα αλλα εχουμε τρελη μυυξα ακομα,ο μεγαλος ειδικα χαλι!

παιρνουμε αντιβιωση,σημερα μεχρι στιγμης απυρετος και μονο το μεσημερι πηρε λιγο ντεπον για να κοιμηθει.

σημερα τους παρελειψα το απογευματινο,γιαι ξυπνησαν αργα και εφαγαν μεσημεριανο στις 4,ενα πιατο ψαροσουπα γεματο(εγω δεν το ετρωγα με την καμια τοσο πολυ).

οποτε κατα τις 6.30 τους εβαλα λιγο λα βας κι γι πανω σε ψωμακι και κατι εφαγαν,οχι ομως πολλα πραγματα.

το σκ ερχεται και η μαδερ και λεω να χαλωσουμε.

τα χειμωνιατικα των μωρων τα εκανα χθες το βραδυ,βασικα τα ειχα πλυνει και σιδερωσει και μαζεψα επιτελους τα καλοκαιρινα.Τελικα δεν μας βλεπω να αγοραζουμε τιποτα(το πολυ πολυ 3-4 παντελονακια φορμας).Να ειναι καλα τα ανιψακια του αντρα μου.

νουνου ωραιες οι φωτο σας!!!!τελικα το προηγουμενο σκ θα ερχοσασταν ή αυτο??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

βρε κοριτσια τον πρωινο υπνο ποτε τον κοβουν? εμενα ξυπνανε 5-6 το αργοτερο το πρωι,ξανακοιμουντε στον παιδικο 10 με 11:30 περιπου και μετα το μεσημερι κατα τις 4 που είμαστε επιτελους σπιτι

εγω θα παω να τους παρω τα χειμωνιατικα κροξ,αντι για παντοφλες(λατρεψαν τοσο πολυ τα καλοκαιρινα,οποτε επιβαλεται).

δεν το ηξερα οτι κυκλοφορουν και χειμωνιατικα,ειναι σαν τα αλλα ,μονο που απο μεσα εχει επενδυση με γουνακι.Ειχαν πολυ πλακα.Και ειναι και καλα παπουτσια νομιζω,ολοι οι γιατροι κλπ τετοια βαζουν.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

βρε κοριτσια τον πρωινο υπνο ποτε τον κοβουν? εμενα ξυπνανε 5-6 το αργοτερο το πρωι,ξανακοιμουντε στον παιδικο 10 με 11:30 περιπου και μετα το μεσημερι κατα τις 4 που είμαστε επιτελους σπιτι

και εισαι ξυπνια απο τις 6 καθε μερα??

ηρωιδα μου εσυ!!!!!

βασικα αφου ξυπνανε τοσο νωρις ειναι σαν να κοιμουνται για μεσημερι στις 10.

το βραδυ τι ωρα τους βαζεις??

tJd1p3.png

Ζίτα εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα.

Λαέρτα πυθεία, ευχαριστώ.

Είμαι να σκάσω.

Της έπεσε η ελπίδα από την αλλαξιέρα. Την άφησε εκεί παρά τις οδηγίες μου ξανά κ πήγε να πάρει τον αλέξανδρο.

4 χρόνια τώρα με παιδιά, δεν μου έχει πέσει ποτέ κανένα από την αλλαξιέρα.

Πήγα το πρωί τη Σύλια σταθμό κ ήρθα καπάκι πίσω κ βρήκα το χάος από τον κλάμα!

Μου ρθε να της σκάσω ένα μπουκέτοο να την κολλήσω στον τοίχο κ να πάθει μόνιμη διάσειση.

Που έχει κ άποψη: μου είχε πέσει χίλιες φορές από την κούνια ο γιός μου, δεν παθαίνουν τίποτα!

Βρε άϊ στο διάολο νουμεράδα που έγινες κ γιατρός κ ούτε καν έχεις μεγαλώσει το παιδί σου εσύ!

Κ ναί, δεν το είπα (ακόμα)!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Μου την έχει βαρέσει απίστευτα στο κρανίο σας λέω!

Μα το θεό σας λέω, αν δεν έκλεινε την πόρτα μετά από τις τρείς φορές που της το είπα θα τη βάραγα στα αλήθεια, αλλά ευτυχώς κρατήθηκα κ δεν την άρπαξα να της κλείσω το κεφάλι στην πόρτα!

Γμτ το στανιό μου μέσα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καταρχας το παιδι ειναι καλα??

τζινι απ'οτι εχω καταλαβει καθε τοσο κανει του κεφαλιου της .Την κρατας γιατι ειναι εμπιστη??μονο αυτος ειναι ο λογος?

ειναι τοσο δυσκολο να βρεις ενα αλλο ατομα επισης εμπιστο?

τι να πω..απλα αν κατι συμβει(χτυπα ξυλο) τελικα εσυ εχεις την ευθυνη .

tJd1p3.png

Ρε συ, στείλτην όσο είναι καιρός και δεν σου έχει κάνει καμιά σοβαρή ζημιά! Πες της ότι θα πας στη μάνα σου στο χωριό για 2 βδομάδες αν δεν βρίσκεις το θάρρος και νιώθεις άσχημα που θα βρεθεί χωρίς δουλειά γιατί νομίζω αυτό σε τρώει τελικά και όχι τόσο ότι την έχεις ανάγκη. Από την εμπειρία μου θα σου πω: No good deed goes unpunished! Δες πως θα είσαι χωρίς αυτήν και βλέπεις μετά αν την ξαναφωνάζεις αλλιώς της το λες από το τηλέφωνο και τελείωσε... Δεν αξίζει τόσα νεύρα να ξοδεύεις. Μα να σου πετάξει κι όλα τα ρούχα στο κρεβάτι πριν??? Και καλά αυτό. Το μωρό???

120247mcv711uxx1.gif

Όσον αφορά τη γυμναστική ή δεν ξέρω σε τι άλλο μπορεί να αναφερέσαι, Νάκι, να σου πω ότι ούτε τύψεις έχω, ούτε γυμναστική κάνω, τρώω του σκασμού και μόλις τσάκισα μια πίτσα και μισό κουτάκι μερέντα κράντσι. ούτε που σκέφτομαι με τόσα που τραβάω όλη μέρα και νύχτα μόνη μου να έχω και το άγχος να είμαι αρεστή και να έχω και τύψεις που δεν είμαι... καλύτερα λοιπόν που κάνεις όσο κάνεις κι όσο μπορείς. μπράβο από μένα!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...