Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κορες!!

Γραφ λιγο γρηγορα για να προλαβω να παω gym...

λαβ δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο..δεν εχω ιδεα απο παιδικους! Τον Σεπτεμβρη θα πανε προνηπιο τα δικα σου,ε

Επανερχομαι!!

αυτο σκεφτομαι και εγω και μαλλον δεν θα τα στειλω!!!!αλλωστε 14 με 16.30 κοιμουνται!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

τζεμ να κοιτάς τα κακάκια τους. Αν δεις οτιδήποτε σε βλέννες ή αίμα το νού σου.

Θα αυξάνεις κουταλίτσα κουταλίτσα κάθε μέρα και να σου πω με τις κρέμες εφόσον δεν έχουν φάει κατι άλλο ότι τους δώσεις θα τρώνε. Αν δώσεις πολύ γλυκιά και εύγεστη κρέμα μετά θα στη φτύνουν αυτή. :tongue:

Εμάς δε σας είπα η Νικόλ πηδάει από την κούνια και έρχεται και μας κάνει μεταμεσονύχτιες επισκέψεις, αλλά είναι σκέτη λατρεία η ρουφιάνα, έρχεται με το πονηρόγλυκο νυσταγμένο υφάκι της που δε μπορείς να αντισταθείς!!

Σέβη γελάω ακόμα!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!

Μετά απο ένα - ακόμα - εντελώς ξάγρυπνο βράδυ αρχίζω να πιστεύω οτι το κρεβάτι μου δεν είναι κάτι που το χρησιμοποιώ... είναι απλά ένα διακοσμητικό αντικείμενο του σπιτιού σαν τους πίνακες πχ...

Δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά, αλλά είδα οτι λέγατε για εμβόλιο γρίππης. Απο ποιά ηλικία αρχίσατε να το κάνετε; Στα μωρά εννοώ, όχι στους εαυτούς σας :)

Φρόσω δεν παίζονται τα μικρά σου! Ώστε πέφτει και ραπόρτο τώρα ε; Πονάει πολύ! Αχ, τι μας περιμένει!!!! Πάντως σε παραδέχομαι και με την γάτα! Εμένα ο σκύλος μια μέρα έφαγε μια σφήκα και τον τσίμπησε στην γλώσσα και του έδωσα ζιρτέκ. Μαζί με τα παιδιά μας τώρα γιατροπορεύουμε και τα πετ μας... Αν και ομολογώ οτι αυτό με το αβγό και την επώαση δεν το έπιασα... Σας μπέρδεψα;

Ελένη αν ήθελες να δεις τεράστια κοιλιά εγκύου θα έπρεπε να δεις εμένα... Γιγάντιων διαστάσεων μιλάμε...

Λαέρτα και Νάκι νομίζω οτι δεν επιτρέπεται απο τόσο μικρά να δίνουμε συμπληρώματα διατροφής. Οπότε όλοι μας θα αρκεστούμε στο παλιό, καλό πορτοκάλι (το οποίο παρεπιπτόντως εμείς δεν τρώμε). Νάκι περαστικά και στον μικρό σου. Ελπίζω να μην κολλήσει και ο άλλος...

Νουνού αρχίσατε τις μεταμεσονύχτιες επισκέψεις ε;

Λόβ εδώ ο καιρός έφτιαξε σήμερα. Ώστε σας πειράζει το πορτοκάλι ε; Εμένα δεν τρώνε καθόλου φρούτα. Καθόλου λέμε. Τα γλείφουν παίρνουν ύφος αηδίας και τα πετάνε. Μεγάλη επιτυχία...

Τζίνι συνήλθατε απο τον ιό;

Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο. Απόψε ο μεγάλος κοιμήθηκε στις 12 μιση και ξύπνησε στις 3. Κατάφερα με τα χίλια ζόρια και ενώ τον κουνούσα όλο το βράδυ να τον κοιμίσω ξανά στις 6 και μόλις τον πήγα στο δωμάτιο με πήρε μυρωδιά και ξύπνησε και ο μικρός. Άιντε πάλι πανηγύρια μέχρι τις 8... Και μετά φυσικά ξύπνησε πάλι ο μεγάλος... Και ο σύζυγος υπηρεσία απόψε... Τι να πω... Με τις υγείες μας...

ixhPp3.png

Μα τα κατάφερα!!

Έφτιαξα 2 αλμπουμάκια με τα της βάφτισης!!

Ανθή δοκίμασες με καλαμάκι να τους δώσεις χυμό; Να φτιάξεις όπως τη φρουτόκρεμα αλλά πιο αραιό σε καινούργια ωραία φαντεζί ποτηράκια και χοντρό καλαμάκι (3 φρούτα γλυκά κατά προτίμηση)!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελένη αν ήθελες να δεις τεράστια κοιλιά εγκύου θα έπρεπε να δεις εμένα... Γιγάντιων διαστάσεων μιλάμε...

Λόβ εδώ ο καιρός έφτιαξε σήμερα. Ώστε σας πειράζει το πορτοκάλι ε; Εμένα δεν τρώνε καθόλου φρούτα. Καθόλου λέμε. Τα γλείφουν παίρνουν ύφος αηδίας και τα πετάνε. Μεγάλη επιτυχία...

καλα εγω ειχα παρει 12 κιλα αλλα οολαα στην κοιλια!!!!μια κινητη κοιλια ειμουνα!!!!:D:D

ευτυχως τα φρουτα τα τρωνε.. λιγο η μικρη εκανε νερα στην αρχη αλλα τα τρωει τωρα!

εστρωσα σε σαλονι και παιδικο και μου μενει κουζινα...λεω να την αφησω για λιγο αργοτερα και η κρεββατοκαμαρα μας!!!πτωμα....και εκανα επιτελους και το κεικ με την βουτυροκρεμα!!:shock:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Γυρισα κι εγω!

Ξαναεδωσα κρεμα με μεγαλυτερη επιτυχια!! Μετα θηλασα κανονικα...δε θελω να τους δινω και πολύ κρεμα τωρα για αρχη, το απογευμα εχουμε παλι ετσι κι αλλιως!! Ενα κανονικο γευμα κρεμας ειναι με 150μλ νερο?? Πηγα και λιγο σουπερμαρκετ γτ εχω κι εγω ζαχαροπλαστικες να κανω...πηρα και μερεντα αλλά την κοιταζω με μισο ματι! χαχα

λαβ τι συνταγη για το κεικ ειναι αυτη? Βουτυροκρεμα εννοεις γλασσο ή στη μεση?

ανθη οι αυπνιες δεν παλευονται. Εδω εμενα μ εχει τσακισει ο σπαστος υπνος, φανταζομαι και το καθολου υπνος πως θα ναι:rolleyes:

νουνουκα θα τις δω τις φωτο οταν βρω χρονο...δεν προλαβαινω να σχολιαζω ομως ολες ε, μη με παρεξηγειτε!!

Πορτοκαλι κι εμας ο γιατρος στο χαρτι βλεπω μετα τους 7 μηνες λεει μπορουμε να δινουμε λιγο χυμο, αλλά λιγο...

λαερτα κι εγω νομιζω θα τι κρατησω αυτες τις κρεμες αφου βλεπω οτι τις τρωνε... Το κακο ειναι οτι τις φερνει μονο ενα φαρμακειο στην αλλη ακρη της πολης οποτε θα πρεπει να φροντιζω καπως να εφοδιάζομαι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γειά σας, κορίτσια! δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας...θα το κάνω όμως όταν βρω χρόνο..κάπου διάβασα ότι η νουνού ανεβασε φωτογραφίες της βάφτισης και θέλω να τις δω...

εμείς πήγαμε προχτες σε παιδοπνευμονολόγο για τις ταχύπνοιες που κάνει ο μικρός...μας είπε ότι έχει ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο που εμφανίζουν τα βρέφη λόγω ανωριμότητας των πνευμόνων...οι εξετάσεις που είχαμε κάνει ήταν όλες πολύ καλές και γι' αυτό συμπέρανε ότι οι ταχύπνοιες μάλλον οφείλονται σε αυτό το σύνδρομο...θεραπεύεται με την πάροδο του χρόνου και χωρίς φάρμακα...επίσης μας πρότεινε να κάνουμε αξονική τομογραφία θώρακα για να είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτό, αλλά δε θέλω να την κάνω...και να την κάνω δηλαδή, θα αλλάξει κάτι? μην φάει και τζάμπα ακτινοβολία το παιδάκι μου...από την μέρα που πήγαμε στον γιατρό όμως έχω αγχωθεί...δεν ξέρω γιατί...σκέφτομαι μήπως αυτό το σύνδρομο του εμφανίσει και τίποτε άλλες συνέπειες...επίσης σκέφτομαι αν το παιδί θα μπορεί να μετέχει κανονικά σε δραστηριότητες λόγω της ταχύπνοιας...δηλαδή θα μπορεί να τρέχει και να παίζει αύριο μεθαύριο ή θα νιώθει κουρασμένος? επίσης, λέω να δω κι άλλο παιδοπνευμονολόγο να πάρω και δεύτερη γνώμη...αν έχετε κάποιον καλό υπόψη σας, στείλτε μου πμ.

Τον ρώτησα και για το εμβόλιο της γρίπης και μου είπε να μην το κάνουμε...δεν έχει νόημα λέει σε τόσο μικρά μωρα...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Γυρισα κι εγω!

λαβ τι συνταγη για το κεικ ειναι αυτη? Βουτυροκρεμα εννοεις γλασσο ή στη μεση?

!

ειναι κεικ απλο κανονικο...και μετα κανω βουτυροκρεμα και την ριχνω απο πανω!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Σελεστίν παιδοπνευμονολόγο πολύ καλό κορυφή δηλ. είναι ο Πρίφτης στο Αττικό και ο ...αχχχχ θα το θυμηθώ κάποια στιγμή...τελοσπάντων ο συνεργάτης του. Κλείνεις ραντεβού στο 1535 στα πρωινά εξωτερικά.

Αυτοί με έσωσαν με το Χριστ. Είμασταν θαμώνες....

Σχετικά με το εμβόλιο της γρίπης δεν υπάρχει ναι ή όχι. Είναι ανάλογα την περίπτωση. Ο Χριστ. αν και αλλεργικός στο εμβόλιο πρέπει οποσδήποτε να το κάνει αλλιώς θα ξεχειμωνιάσουμε στο νοσοκομείο. Ο Αλέξ. έχει τεράστιες αμυγδαλές και κάθε φορά που αρρωσταίνει πρέπει να πάρει αντιβίωση. Και ο Φίλ δεν χρειάζεται αλλά το κάνει αφού το κάνουν και οι άλλοι :tongue:.

Εγώ αρρωσταίνω πολύ και συχνά ο άνδρας μου ποτέ και δεν το κάνει.

Καταλάβατε τώρα ε;;:rolleyes::D

Κι εγώ παιδιά κοιλάρα είχα. Έβαζα από κάτω τα χέρια και σήκωνα με τα χέρια την κοιλιά για να μπορέσω να σηκωθώ από τον καναπέ. Πήρα 12 κιλά και μόλις γένησα σε 1 μέρα έχασα 25 :confused:.

Διαφημίσεις

Μα τα κατάφερα!!

Έφτιαξα 2 αλμπουμάκια με τα της βάφτισης!!

Ανθή δοκίμασες με καλαμάκι να τους δώσεις χυμό; Να φτιάξεις όπως τη φρουτόκρεμα αλλά πιο αραιό σε καινούργια ωραία φαντεζί ποτηράκια και χοντρό καλαμάκι (3 φρούτα γλυκά κατά προτίμηση)!!!

Ναι! Δοκίμασα είναι η αλήθεια... Ορμάνε με λαχτάρα γιατί νομίζουν οτι είναι νερό (είναι νερομπουρμπούλιακες, σαν βατραχάκια) και μόλις καταλάβουν οτι δεν είναι το φτύνουν πάνω τους και σπρώχνουν το ποτήρι...:evil::evil::evil:

ixhPp3.png

Πω πω πόσα γράψατε πάλι μέσα σε λίγες μόνο μέρες!!!!

Σορρυ αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω..

Φύγαμε εκτάκτως τελικά για παιδίατρο τη Δευτέρα το πρωί για τα "γρουμπουλάκια" του Αιμίλιο. Η παιδίατρος λέει πως δεν είναι τίποτα (γιατί είναι εύκαμπτα και κουνιούνται ενώ τα κακοηθή δεν είναι έτσι) θέλει όμως να τον ξαναδει σε 15 μέρες. Τώρα... να σας πω ότι ηρέμησα...ψέματα θα σας πω.......... :?

Αυτά τα δικά μας. Καλό απόγευμα

ΥΓ.Να σας πω όμως ένα μυστικό??????

Στην Αθήνα αγόρασα Χριστουγεννιάτικα στολίδια!!!!

Σσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςς!!!!!!!! Μην το πείτε πουθενά όμως! :tongue:

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπέραααααα!!!!

Τι κάνετε???

Εμείς 3 μέρες με πυρετό 39,7 ο Κοσμάς και ευτυχώς σημερα είναι καλύτερα!!! Εγώ από την άλλη προσπαθώ να κάνω γενική στο σπίτι για να στρώσω χαλιά. Βέβαια έφτασα μέχρι σαλόνι κουζίνα και παιδικό και μου έμεινε η κρεβατοκάμαρα γιατί έχει πολύ δουλειά, να βγάλω χειμωνιάτικα να πλύνω και τα σχετικά. Ακόμα και με την κουζίνα δεν ολοκλήρωσα... Μισές δουλειές....

Celestine εύχομαι να είναι περαστικό. Εγώ πάντως έχω έναν παθολόγο ειδικό πνευμονολόγο ο οποίος είναι και διευθυντής σε κάποιο ΙΚΑ (ας μην αναφερθώ δημοσίως) :) , αν σε ενδιαφέρει. Εμένα με έσωσε όταν ήμουν μικρή γιατί είχα αλλεργικό άσθμα και τον έχω σε εκτίμηση μέχρι και τώρα και φυσικά ότι χρειαστώ τον παίρνω τηλέφωνο γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα την γνώμη του.

Να σας πω και κάτι που μου είπανε ότι λειτουργεί.... όταν λέει είναι άρρωστο το παιδί, βάζεις δίπλα στο κρεβάτι του την νύχτα ένα κομμένο κρεμμύδι πασπαλισμένο με κανέλα και αυτό λέει απορροφάει τον ιό. Αν θέλετε δοκιμάστε το.

Tzini με το καλό να έρθει το ανιψάκι!!!

Nunu περαστικά σου!

Φρόσω φοβεροί οι γιοί σου, αλλά το τραγούδι τους θα έδωσε ρέστα.

Κι εγω γελάω με τα δικά μου, ειδικά όταν το παπαγαλάκι μου, ο Κοσμάς, επαναλαμβάνει στον Bill κάτι που θα πω εγώ, σαν να συμβουλεύει κι αυτός.... "Billy μη φοβάσαι" "μαμά, θα πάμε βόλτα? Ελα Billly πάμε βόλτα, έλα να ντυθούμε" χαχαχα

Με τα φρούτα πάντως έχουμε κι εμείς ένα θεματάκι μιας και δεν τα τρώνε, ειδικά ο Bill. Ούτε σε φρέσκο χυμό. Για τυποποιημένο πάντως τρελαίνονται.

Ξύπνησε ο Βιλλ και τσαντίστηκε επειδή είμαι στο Pc...

See you later...

RKdwp3.png

Ουτε ξέρω τι γράψατε. Με εχει πάρει το παράπονο, καθόμουν και μιξόκλαιγα πριν. Δεν κοιμούνται τα άτιμα, μια το ένα μια το άλλο ξυπνάει το βράδυ σαν τους βρυκόλακες. Και τώρα κόβουν και τον μεσημεριανό ύπνο κι έχω γίνει κομμάτια, σέρνομαι όλη μέρα. Κι έπειτα σου λέει όσο μεγαλώνουν γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα. Ποιος τις λέει αυτές τις μπαρούφες ήθελα να ξερα.

Ο Αλέξανδρος έβγαλε δυο δόντια ακόμα κι είναι δυο άλλα ετοιμα να σκάσουν. Σέβη, 11 δόντια από τώρα; Αυτό δεν είναι παιδί, είναι καρχαρίας! Εμείς είμαστε στα 5 και 9 αντίστοιχα.

Τζέμινι, καλή αρχή με τις κρεμούλες, πάντα έτσι φαγανά να είναι. Εγώ έδωσα του εμπορίου που είναι γλυκές, καλά κάνεις και δεν τα συνηθίζεις στη ζάχαρη.

Σελεστίν, μακάρι να μην είναι τίποτα. Εγω πάντως θα την έκανα την εξέταση κι ας με έτσουζε οικονομικά μόνο και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Το εμβόλιο της γρίπης το κάναμε ο άντρας μου κι εγώ γιατί δουλεύουμε κι οι δύο με παιδιά αλλά για τα μωρά δεν μας είπε τίποτα ο γιατρός. Το επόμενο που πρεπει να κάνουμε είναι της ανεμοβλογιάς σε καμια δεκαριά μέρες.

Περάστικα σε όλα τα άρρωστα μωράκια και καλό κουράγιο στις μανούλες. Ο καιρός αυτός είναι πολυ ύπουλος. Δεν μου αρέσει ρε παιδιά αυτή η μουντάδα και η βροχή, προτιμώ το καλοκαίρι κι ας σκάω.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...