Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

παντως εμενα φετος η δασκαλα του παιδικου μου λεει οτι το μονο παιδακι που δεν εχει λειψει απο αρρωστια ειναι το δικο μου... και ξανα φτου φτου....

δεν ξερω τοσο τυχαιο?????? περισυ το καναμε αυγουστο και περασαμε μια χρονια αστα να πανε...

τι να πω αλλα παιδακια τα οφελει και αλλα οχι...

φροσω παραγγειλα ενα διδυμομαξιλαρι για να τα θηλαζω ταυτοχρονα... ελπιζω να βολεψει....:?

Δεν φέυγω.

Αύγουστο?

Είσαι σίγουρη?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε κάτσε λίγο ακόμα!

Ελένη θα σε βολέψει με το ένα σίγουρα.

Αλλά για τα 2 μαζί δεν ξέρω να σου πω. Εγώ τα θήλαζα 1-1.

Πάντα η πρώτη χρονιά στον παιδικό είναι η χειρότερη.

Αλλά σκέψου αν σου έκανε βροχίτιδες και πνευμονίες. Από αυτά προφυλάσσει το εμβόλιο.

καλησπερα!

καλα δεν προλαβαινω να διαβασω τι γραψατε παλι(οταν λειπω ξεσαλωνετε)

τελικα η παιδιατρος βρηκε τα αυτια του μεγαλου μου χαλια!!!

τον εξεταζει και γυριζει,με κοιταζει και μου λεει:οταν λεμε χαλια,ΧΑΛΙΑ!!!

το παιδακι υποφερει:(

τελικα ειμαστε με αντιβιωση και κατα τις 20.30 εκανε και 38,5.

τωρα τον μετρησα και ειναι οκ μετα το ντεπον.

αλλα παλι ειναι λιγο ανησυχος.

ο μικρος να μην τον ματιασω την γλιτωσε μεχρι στιγμης την αντιβιωση .

μολις γινουμε καλα θα ξεκινησω και τις πορτοκαλαδες.Αληθεια το ιπποφαες επιτρεπεται σε τετοια ηλικια?αλλα γιατι οχι ε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

ιπποφαές γιατί? αυτό που κάνει καλό για ανοσοποιητικό είναι η εχινάκεια και δεν επιτρέπεται σ'αυτή την ηλικία. το πρώτο είναι για ενέργειακαι τόνωση περισσότερο... πορτοκαλάδες θέλω κι εγώ να ξεκινήσω σιγά-σιγά.

περαστικά με την ωτίτιδα!!! να γίνετε γρήγορα καλά!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Ρε παιδιά απουσίες, πολλές απουσίες....

Εμείς καλύτερα, σήμερα θα πάνε και τα μωρά στο σταθμό.

Σήμερα κάνανε οι μικροί εμβόλιο. Περιμένω τώρα το Χριστόφορο τί θα κάνει.

Αν δεν το ξέρετε το εμβόλιο της γρίπης επωάζεται σε ασπράδι αυγού εκεί που έχει αλλεργία. Κάθε χρόνο το κάνουμε στο νοσοκομείο και περιμένουμε.

Φέτος το κάναμε στην παιδίατρο. Είμαι πάντως έτοιμη ;).

Ο Φίλιππος έκανε πρώτος και ούρλιαζε και γυρίζει στο Χριστόφορο και του λέει Χιτόφολε πονάει πονάει πολύ. Η παιδίατρος λύθηκε στο γέλιο και τον έπιασε και τον φίλαγε. Μετά ο Χριστόφορος κύριος δεν μίλησε καθόλου μόνο του κύλησε ένα δακρυάκι. Η καρδούλα μου....

Και λίγο πριν φύγουμε αρχίζουν να τραγουδάνε τον Ντούτσε και το κορόιδο Μουσολίνι και δεν φεύγανε. Η παιδίατρος ξετρελάθηκε και όλοι γελούσαν.

:confused::rolleyes:

Φανταστικά τα μωρά σου!! Θέλω να τους ζουλήξω τα μάγουλα!!!

Νακι περαστικά στον μικρούλη ελπίζω να περάσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρείται άλλο.

Πορτοκαλάδες γιατί δεν έχετε δώσει ακόμα; και γω πήρα χτες αλλά δεν πρόκοψα να μας στύψω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μορνινγκ!

περαστικα νακι..

νουνου ειστε οκ τωρα ε?

φροσω ειναι οντως για φιλημα τα αγορακια σου!

πορτοκαλαδα καθημερινα ενα ποτηρι εδω κ μηνες εμεις.

ειδικα απ το καλοκαιρι κ μετα που περιορισαν την ποσοτητα φρουτων που ετρωγαν.

εμβολιο γριπης εμεις δεν καναμε ποτε κ δεν ειμαι κ υπερ, ουτε η παιδιατρος μας.τι να πω..?προς το παρον καλα τα παμε

33E7p2.png

δε ξερω γιατι αλλα αυτος ο καιρος μου χει φτιαξει τη διαθεση...!

που σαι agorakia????

αν καταφερω να ασχοληθω με τα χειμωνιατικα το απογευμα που θα ρθει ο συζυξ, θα εξασφαλισω την παρασκευη off κ χωρις τυψεις.στοχος ημερας λοιπον...(ερε στοχους που βαζω πια..!)

απουσιες πολλες, που ειστε καλε ομορφοκοριτσα??

33E7p2.png

καλημερα σε ολες!!!χειμωνιατικο σχεδον τοπιο εδω!!!

εμβολιο γριππης ουτε εμεις καναμε ποτε...

οσο για πορτοκαλια δυστηχως δεν πινουμε γιατι...αν πιουμε και τα δυο πανε τουαλετα!!!μαλλον τα πειραζει!αλλα φρουτα τρωμε καθε μερα!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Σέβη μήπως έχεις γιορτούλα σήμερα;

nufi μπορείς, μπορείς!!!

lovem αφού τρώνε φρουτάκια πολλά μικρό το κακό. Εμένα η μικρή μια τα κόβει, μια τα ξεκινάει...τι να πω! Οπότε συμπληρώνω και με φυσικούς χυμούς όσο μπορώ.

Φρόσω εάν έχουν στη συσκευασμένη τη γαλοπούλα αυγό πολύ πιθανόν να έχει και στη γαλοπούλα που παίρνεις από τον πάγκο. Πες στην πωλήτρια να κοιτάξει στα συστατικά, ή πες μου ποια παίρνεις να κοιτάξω εγώ. Το αυγό έχει διάφορες χρήσεις στην τεχνολογία τροφίμων (γαλακτωματοποιητής, σταθεροποιητής κλπ). Το τι τρώμε και δεν το ξέρουμε μην το ρωτάς...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα....

Νουνουκα δεν γιορταζω σημερα.....σε ευχαριστω!

Σας διαβαζω αλλα δεν θυμαμαι τπτ.....τα νευρα κροσια απο την αυπνια!

Το βραδυ τα καμαρια μου κοιμηθηκαν στις 4.....:shock: ο μικρος απο τις 12 ξυπνιος,πανω που τον κοιμιζα κ τον πηγαινα στη κουνια αρχιζε αααααα.....

Ξυπναει το μεγαλο κατα τις 1.30,κατεβηκε κ ο καλος μου....δεν εχω παραπονο,τα περασαμε οικογενειακα!

Μαλλον πανε να αρρωστησουν παλι....εαν κ ο μικρος ετοιμαζει το 11ο δοντακι,δεν νομιζω να ειναι απο εκει οι μυξουλες!:rolleyes:

Αφηστε τι πορδαρες αφηνανε:shock:....απο τις φακες της Δευτερας;δεν ξερω!

Με φασολαδα τι θα κανανε;;;

Οταν τα ετοιμαζω για υπνο παντα λεω να κανουμε νανι τωρα!

Κ εχθες ελεγε ο μεγαλος ναν,ναν,νανιιιιιιιι........κ μονο μαμ,μαμ,μαμα λεει πια οταν πειναει!

Καλημερα κορες!!

Γραφ λιγο γρηγορα για να προλαβω να παω gym...

λαβ δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο..δεν εχω ιδεα απο παιδικους! Τον Σεπτεμβρη θα πανε προνηπιο τα δικα σου,ε?

ελενη μου ολα καλά λοιπον! Υπομονη και με τη μικρη,παιδάκι ειναι μωρε...

νουφι οι γιορτες στο σχολειο συνοδευονται απο καφεδακι μετα και ξεκουραση κτλ...αλλιως δεν ειναι γιορτη:tongue: Μη χαλάσεις τη σειρα τωρα!!

φροσω για μια ακομα φορα απιστευτοι οι γιοι σου...

απιστευτη και η μαμα φυσικά!! Για πες τι αλλα δινεις στο γατι?:tongue:

νακι περαστικά σας!

Εμας ο γιατρος στο επομενο ραντεβου μας ειπε να κανουμε εμβολιο της γριπης...τον ρωτησα αν ειναι απαραιτητο που ειναι τοσο μικρα, και μου ειπε να το κανω οποτε δεν το συνεχισα. Θα το κανουμε και τελος. Και μαλιστα ειπε να το κανουμε κι εμεις που εχουμε επαφη με παιδια-ο αντρα μου δηλαδη.

Χτες πηγε μια χαρα η κρεμα. Οπως το περιμενα δηλαδη μιας και τους δινω ηδη σιδερο με το κουταλι, ο μεγαλος ηξερε να καταπιει ενω ο μικρος το εφερνε βολτα στο στομα του και μετα το πηγαινε ολο κατω! χαχαχα Λαερτα τους εβαλα 2 μεζουρες μονο γαλα και φαγανε πολύ. Αφου σε καποια φαση ειπα να μην τους δωσω αλλο και βαρυστομαχιασουν, μιας και ο γιατρος μου ειπε μονο κουταλιες στην αρχη.. Μετα απο μια ωρα θηλασανε κανονικά.

Τελικα δεν ειναι τοοοσο ανοστη οσο νομιζα:rolleyes: Σημερα λεω να βαλω πιο πολύ γαλα ομως...

Επανερχομαι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

αν δοκιμάσεις άλλα ρυζάλευρα, θα δεις τη διαφορά στη γεύση, αυτή που βάζουμε δεν έχει καθόλου ζάχαρη. βεβαια εμένα δεν με σταμάτησε αυτό και τους δίνω κανονικά...

120247mcv711uxx1.gif

Κι εγώ μια από τα ίδια με τον ύπνο, αλλά ο καιρός μου χάλασε τη διάθεση και με έκανε να βαριέμαι αφόρητα και να σκέφτομαι αρνητικά παλι...

κι εμένα η παιδίατρος είναι εναντίον του εμβολίου της γρίππης αλλά και υπέρ να ήταν, έτσι όπως είναι το ανοσοποιητικό μας απαγορεύονται τα εμβόλια προς το παρόν.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...