Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κάποια μακ@κία θα έχει γίνει σίγουρα..

μα να ξέρεις δεν φταίω μόνο εγώ...

πες μου πες μου..δεν αντεχω

εστω πμ

Γιαβόλ κομαντάτ.

Ντάξ τώρα?

υγ: έχασε κιλά ο ριβης ή μου φάνηκε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα κάνανε οι μικροί εμβόλιο. Περιμένω τώρα το Χριστόφορο τί θα κάνει.

Αν δεν το ξέρετε το εμβόλιο της γρίπης επωάζεται σε ασπράδι αυγού εκεί που έχει αλλεργία. Κάθε χρόνο το κάνουμε στο νοσοκομείο και περιμένουμε.

Φέτος το κάναμε στην παιδίατρο. Είμαι πάντως έτοιμη ;).

Ο Φίλιππος έκανε πρώτος και ούρλιαζε και γυρίζει στο Χριστόφορο και του λέει Χιτόφολε πονάει πονάει πολύ. Η παιδίατρος λύθηκε στο γέλιο και τον έπιασε και τον φίλαγε. Μετά ο Χριστόφορος κύριος δεν μίλησε καθόλου μόνο του κύλησε ένα δακρυάκι. Η καρδούλα μου....

Και λίγο πριν φύγουμε αρχίζουν να τραγουδάνε τον Ντούτσε και το κορόιδο Μουσολίνι και δεν φεύγανε. Η παιδίατρος ξετρελάθηκε και όλοι γελούσαν.

:confused::rolleyes:

Σήμερα κάνανε οι μικροί εμβόλιο. Περιμένω τώρα το Χριστόφορο τί θα κάνει.

Αν δεν το ξέρετε το εμβόλιο της γρίπης επωάζεται σε ασπράδι αυγού εκεί που έχει αλλεργία. Κάθε χρόνο το κάνουμε στο νοσοκομείο και περιμένουμε.

Φέτος το κάναμε στην παιδίατρο. Είμαι πάντως έτοιμη ;).

Ο Φίλιππος έκανε πρώτος και ούρλιαζε και γυρίζει στο Χριστόφορο και του λέει Χιτόφολε πονάει πονάει πολύ. Η παιδίατρος λύθηκε στο γέλιο και τον έπιασε και τον φίλαγε. Μετά ο Χριστόφορος κύριος δεν μίλησε καθόλου μόνο του κύλησε ένα δακρυάκι. Η καρδούλα μου....

Και λίγο πριν φύγουμε αρχίζουν να τραγουδάνε τον Ντούτσε και το κορόιδο Μουσολίνι και δεν φεύγανε. Η παιδίατρος ξετρελάθηκε και όλοι γελούσαν.

:confused::rolleyes:

Ωραία περνάτε!

Εμάνα όταν πάω κ τα δίδυμα λένε:

Κλείστε τις πόρτες! Εϊναι ζωντανή δυσφήμιση για το νοσοκομείο!

Ερώτηση: στον μεγάλο κάνεις κ 2η δόση, ή όχι?

Μια κουμπάρα που έχει τον μεγάλο τώρα 4μιση της είπε η γιατρός της όχι 2η δόση, δεν χρειάζεται.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν κάνω δεύτερη δόση.

Από του χρόνου δεν θα του ξανακάνω.

Θα κάνω κι εγώ. Πέρισυ έκανα και δεν αρρώστησα καθόλου.

Εννοείς δεν θα του ξανακάνεις γενικά της γρίπης ε?

Στα δίδυμα κανονικά 2η δόση ακόμα?

Γιατί ούτε κ πέρυσι του έκανε 2η δόση λέει.

Το έκανα κ εγώ.

Για να δολυμε τί θα δούμε φέτος.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κοριτσια... βημα -βημα θα το παμε.. πιστευω οτι παει καλυτερα τωρα.... μακαρι κ συνεχισει ετσι...

Eleni_sk μπράβο κοπέλα μου πολύ καλά τα νέα σου!!

Όσο για το σχόλιο σου περι των άλλων διδυμοέγκυων που "έχει δεί" ο γιατρός σου....ε...μάλλον μπερδεύτηκες σε ποιο φόρουμ γράφεις!!!

βρε νουνου μου δεν το ειπα για να προσβαλω... εννοουσα οτι εχει δει κοιλιες που μοιαζουν για διδυμες κυησεις και τελικα ειναι μονη κ γιαυτο δεν πιστευε οτι εχω δυο... δεν πιστευω να εθιξα καμοια..ετσι???? η καθε μανουλα διδυμομανουλα η οχι εχει το δικο της καλουπι....

εξαλου οπως λεει και η κορη μου πρεπει να παρουμε ενα καροτσακι να βαζουμε απανω την κοιλια μου για να μην πεσει...:D:D

οποτε οι γνωμες για το μεγεθος της κοιλιας ειναι υποκειμενικες...

φροσω νομιζω οτι με το αυγο εχετε φοβερο θεμα... το αντιμετωπιζεις με κορτιζονη η με αντιβιωση?δεν θυμαμαι καλα.. αλλα να βγει κ η γατα αλλεργικη δεν το περιμενα... χα χα χα!!!!!!!!!!

εμενα μου ειπε ο παιδιατρος να μην της κανω το εμβολιο για τη γριπη.. περισυ της το εκανα και αρρωσταναμε πιο συχνα.. δεν ξερω αν ηταν τυχαιο.. παντως απο τον περασμενο μαρτιο εχουμε να αρρωστησουμε...φτου φτου.....

Αν θυμάμαι καλά 2 δόσεις κάνεις όταν το κάνεις για πρώτη φορά.

Ε ναι το κανω γιατί όλη μέρα με παιδιά είμαι όλο κάτι αρπάζω και παιδεύομαι.

Για κρέμες διαβάζω πιο πάνω.

Πολύ μακρινά μου φαίνονται χαχααα.

Πάντως για το μόνο πράγμα που μετάνοιωσα στην ανατροφή των παιδιών είναι που αποθήλασα το Χριστόφορο. Στο χρόνο βέβαια αλλά αν ήξερα τί θα τραβούσε το παιδί θα τον κράταγα.

Ελένη καλοί είναι οι μπέμπηδες.

Ξεκουράσου μόνο τώρα που μπορείς.

σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κοριτσια... βημα -βημα θα το παμε.. πιστευω οτι παει καλυτερα τωρα.... μακαρι κ συνεχισει ετσι...

βρε νουνου μου δεν το ειπα για να προσβαλω... εννοουσα οτι εχει δει κοιλιες που μοιαζουν για διδυμες κυησεις και τελικα ειναι μονη κ γιαυτο δεν πιστευε οτι εχω δυο... δεν πιστευω να εθιξα καμοια..ετσι???? η καθε μανουλα διδυμομανουλα η οχι εχει το δικο της καλουπι....

εξαλου οπως λεει και η κορη μου πρεπει να παρουμε ενα καροτσακι να βαζουμε απανω την κοιλια μου για να μην πεσει...:D:D

οποτε οι γνωμες για το μεγεθος της κοιλιας ειναι υποκειμενικες...

φροσω νομιζω οτι με το αυγο εχετε φοβερο θεμα... το αντιμετωπιζεις με κορτιζονη η με αντιβιωση?δεν θυμαμαι καλα.. αλλα να βγει κ η γατα αλλεργικη δεν το περιμενα... χα χα χα!!!!!!!!!!

εμενα μου ειπε ο παιδιατρος να μην της κανω το εμβολιο για τη γριπη.. περισυ της το εκανα και αρρωσταναμε πιο συχνα.. δεν ξερω αν ηταν τυχαιο.. παντως απο τον περασμενο μαρτιο εχουμε να αρρωστησουμε...φτου φτου.....

Ελένη το εμβόλιο κρατάει για 1 χρόνο.

Ρε παιδιά τί είδα και έπαθα;;;;;

Επειδή είχε πολύ κόσμο στο σούπερ μάρκετ πήρα συσκευασμένη γαλοπούλα για τοστ.

Και έρχομαι σπίτι και λέω να δω τί στο καλό βάζουν μέσα και βλέπω ΑΥΓΟ!:shock:

Τί σκατά τρώμε;;;; Την έδωσα στη γάτα. Έκανε πάρτυ και δεν ξαναπαίρνω τέλος.

Διαφημίσεις

Αν θυμάμαι καλά 2 δόσεις κάνεις όταν το κάνεις για πρώτη φορά.

Ε ναι το κανω γιατί όλη μέρα με παιδιά είμαι όλο κάτι αρπάζω και παιδεύομαι.

Για κρέμες διαβάζω πιο πάνω.

Πολύ μακρινά μου φαίνονται χαχααα.

Πάντως για το μόνο πράγμα που μετάνοιωσα στην ανατροφή των παιδιών είναι που αποθήλασα το Χριστόφορο. Στο χρόνο βέβαια αλλά αν ήξερα τί θα τραβούσε το παιδί θα τον κράταγα.

Ελένη καλοί είναι οι μπέμπηδες.

Ξεκουράσου μόνο τώρα που μπορείς.

Τσάμπα πήρα το ζώον κ για 2η δόση, άλλα τρία εμβόλια???

Κάτσε να τον ρωτήξω αύριο!

Ελένη ούτε που κατάλαβα για κοιλιές.

Καλά εγώ μακράν έιχα την πιό τεράστια λέμε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ελένη το εμβόλιο κρατάει για 1 χρόνο.

Ρε παιδιά τί είδα και έπαθα;;;;;

Επειδή είχε πολύ κόσμο στο σούπερ μάρκετ πήρα συσκευασμένη γαλοπούλα για τοστ.

Και έρχομαι σπίτι και λέω να δω τί στο καλό βάζουν μέσα και βλέπω ΑΥΓΟ!:shock:

Τί σκατά τρώμε;;;; Την έδωσα στη γάτα. Έκανε πάρτυ και δεν ξαναπαίρνω τέλος.

Συνήθως γράφουν ενδέχεται να έχει ίχνη αυγού, σόγιας κλπο.

Αυγό στη γαλοπούλα????

ελένη κ εμείς πέρυσι με το εμβόλιο.... τί να σου πώ.

Αλλά δεν θέλω να σκεφτώ τί παραπάνω θα περνάγαμε αν δεν το είχαμε κάνειι????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζίνι όχι ίχνη. Κανονικά έλεγε πρωτείνη αυγού δηλ. ασπράδι.

Η εμπειρία μου πάντως μου λέει ναι στο εμβόλιο.

Ο Αλέξ. έχει μπει στο νοσοκομείο με γρίπη γιατί είχε παραισθήσεις από τον πυρετό. Μπορεί να αρρωσταίνουν αλλά το ξεπερνάνε σε 2-5 μέρες και χωρίς αντιβίωση.

παντως εμενα φετος η δασκαλα του παιδικου μου λεει οτι το μονο παιδακι που δεν εχει λειψει απο αρρωστια ειναι το δικο μου... και ξανα φτου φτου....

δεν ξερω τοσο τυχαιο?????? περισυ το καναμε αυγουστο και περασαμε μια χρονια αστα να πανε...

τι να πω αλλα παιδακια τα οφελει και αλλα οχι...

φροσω παραγγειλα ενα διδυμομαξιλαρι για να τα θηλαζω ταυτοχρονα... ελπιζω να βολεψει....:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...