Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

love οντωςωραια μερα για κεικ πιτες και μαγειρεματα (κι εδω συννεφιασε) αλλά εμενα δε με παιρνει τωρα! και καφεδακι επισης σε τζακι με ησυχια κτλ κτλ...Ονειρα!!!

Βεβαια εχω κι εγω ετοιμασιε αυτη τη βδομαδα μιας και γιορταζει ο αντρας μου την Παρασκευη και την Κυριακη θα κανω τραπεζι σε συγγενεις... Και για το σχολειο εφτιαξα σοκολατακια με φουνταουκι να κερασει...

Τι σταθμος ειναι αυτος? Δημοσιος? Και τι σημαινει απογευματινη βαρδια?12-4?

οχι ειναι ιδιωτικος και η απογευματινη βαρδια εινια 2-8...αλλα μουπε πως μπορω να τα παω και 4 ωρες!

απλα εμενα κοιμουνται 2,30-4,30..οποτε τι ωρα να τα παω???αν ειναι να τα πηγαινω 5-8 και να δινω 200 ευρω τον μηνα δεν ξερω αν αξιζει?????:confused::confused:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

νο νιους γετ...

αντε περιμενουμε περιφραφη της 1ης εμπειριας με το κουταλι..!

λογικά τραζικ..με πολυ γελιο!

Νουνουκι κ Νακι περαστικά. κι εγω δε γουσταρω φαρμακα ...

καλε να σ ου δειξω κ εγω το βιβλιο μου (απλο ομως-ετοιμο γτ δεν προλαβαινα να κανω κ τις σελιδες με ατλακολ) να μου πεις τη γνωμη σου. θα το ανεβασω σημερα αυριο αν ειναι..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

γεια σας ... εμεις ολα καλα...

πηγα 9 η ωρα για β επιπεδου.. μεσα σε ενα 10λεπτο ειχαμε τελειωσει και τον ενα.. ο αλλος δεν μας εκανε τη χαρη... τρεις φορες με εστειλε για βολτα για να γυρισει να δουμε ρινικο οστο αλλα τιποτα... τελικα πηγα στον γιατρο μου και το ειδε..

απο γραμμαρια ειναι πολυ καλοι... 363 και 357 ο αλλος.. μου ειπε οτι τετοια γραμμαρια δεν εχουν τα παιδια που ειναι μονα τους σε κυηση την 21 εβδομαδα... κ οτι ειναι παχουλουληδες...στον εβδομο βεβαια θα σταματησουν να παιρνουν τοσο πολυ...

τραχηλος κλειστος...

συσπασεις καθολου...

αμνιακο στα ανωτατα φυσιολογικα..

μου ειπε οτι πρεπει να τους κανω υπερηχο καρδιας γιατι εχω σακχαρο και τον ρωτησα αν βλεπει κατι παθολογικο με την καρδια τους, μου ειπε οχι και αποφασισα να μην τους κανω. 320 ευρω κανει και για τους δυο...

μου ειπε οτι δεν φαινομαι εγκυος σε διδυμα κ οτι εχω μικρη κοιλια για δυο... καταλαβαινετε τι εχει δει ο ανθρωπος... :lol::lol:

πλακουντες δυο απλα φαινονται ενωμενοι.. δεν ειναι...

γενικοτερα παει καλυτερα απο πηγενε στην ειρηνη...

η ειρηνη στη β επιπεδου ειχε παρει θεση και ο τραχηλος ειχε ανοιξει...

ειμαι πολυ ευχαριστημενη και συγκινημενη... ολα πανε τελεια προς το παρον...

15 του νοεμβρη θα με δει ξανα...

και η δικια μου πολυ γκρινια βρε παιδι μου... αλλα προσπαθω να μην τη σφαξω ακομα... της λεω οτι δεν θα της βαλω αλφα στο χερι αμα γκρινιαζει και προς το παρον δοξα το θεο σταματαει...

αλλα αμα παιζει με κανενα παιδακι και δεν της δινει να παιξει , ερχεται και μου γκρινιαζει και μου ντιντινιζει το κεφαλι...

τα μεσημερια θελει να κοιμαται λεει με το μαμακιο.... χθες κοιμομουνα και ηρθε στο κρεβατι και χουχουλιασε κατω απο την κουρβετα και κοιμηθηκε και δεν την πηρα χαμπαρι παρα μονο οταν ξυπνησα... :mrgreen:

καινουργια χουγια μου εχει βγαλει και δεν εχω δει τιποτα ακομα.....

ELENI μια χαρα σας βρίσκω!!!τι μου θυμησες τωρα...τι ομορφα να τα βλεπεις στους υπερυχους και να αναρωτιεσαι σε ποιον θα μοιαζουν κ.α.(για το αγχος να είναι καλα δεν το συζηταω!!!)

NUNU περαστικα σας.Παρε καμια αδεια να κατσεις σπιτι και λίγο

εμενα η κοπελα που ερχεται καποια σαββατα μου παιρνει 6ε/ωρα και παλι θεωρω οτι είναι πολλα απλα πιστευω οτι κανει καλα την δουλεια της,η προηγουμενη μου επαιρνε 4,5ε αλλα δεν μπορουσε να κανει και πολλα επρεπε να είμαι συνεχεια κοντα εγω.(εγω παντα είμαι σπιτι απλα κανω δουλειες σπιτιου ή δουλευω μεσα στο δωματιο θεματα δουλειας)

Διαφημίσεις

εμενα η κοπελα που ερχεται καποια σαββατα μου παιρνει 6ε/ωρα και παλι θεωρω οτι είναι πολλα απλα πιστευω οτι κανει καλα την δουλεια της,η προηγουμενη μου επαιρνε 4,5ε αλλα δεν μπορουσε να κανει και πολλα επρεπε να είμαι συνεχεια κοντα εγω.(εγω παντα είμαι σπιτι απλα κανω δουλειες σπιτιου ή δουλευω μεσα στο δωματιο θεματα δουλειας)

6 ειναι πολυ καλα..

τι κανουν τα αντρακια?

ολα καλα?

33E7p2.png

ελενη μπραβο , πηγαινεις μια χαρα!

τζινι ο γαμπρος δε προλαβαινει να βοηθησει διοτι εργαζεται πολλες ωρες..

παπια ενημερωσε μας για δουλεια, ελπιζω ολα κατ ευχην

προδερμ για τα ρουχα των παιδιων μεχρι ποτε χρησιμοποιουμε??εγω απο κεκτημενη ταχυτητα συνεχιζω, αλλα μαλλον περιττο ειναι νομιζω.

εξαλλου πλανετ χρησιμοποιω κ για τα δικα μας που ειναι φιλικο..

33E7p2.png

παρασκευη τελειωνω νωρις ,εχουμε τη γιορτη σχολειο κ εδω προκυπτει το εξης διλημμα...

α)επιστρεφω ευθυς σπιτι κ κατεβαζω τα χειμωνιατικα που δεν εχω αξιωθει ακομη...

β)την κοπαναω κ παω για καφε , βιβλιοπωλειο,ψωνια παιδικα..

το δευτερο φανταζει οαση τωρα, αλλα ετσι ψυχαναγκαστικη που ειμαι, για φασινα/χειμωνιατικα με κοβω..γρουμφ....

33E7p2.png

έτσι και κάνεις το πρώτο νομίζω δε θα σου ξαναμιλήσω...Μα είσαι τρελή?????? Πήγαινε για ένα καφεδάκι, θα ξελαμπικάρεις και θα είσαι πολύ καλύτερα για ένα weekend φασίνας!!!

Νάκι περιμένουμε να δούμε τα δημιουργήματα σου!!!

Πάπια πότε θα ξέρεις? γιατί μας κρατάνε σε αγωνία? να στείλω τα νουνούκια να τα σπάσουνε??????

Eleni_sk μπράβο κοπέλα μου πολύ καλά τα νέα σου!!

Όσο για το σχόλιο σου περι των άλλων διδυμοέγκυων που "έχει δεί" ο γιατρός σου....ε...μάλλον μπερδεύτηκες σε ποιο φόρουμ γράφεις!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λόβε μου άνοιξες την όρεξη λέμε κ θέλω να χλαπακιάσω το σύμπαν!!!!!

τζεμ τί ωραίο βάρος που έχουν κ τα δικά σου.

Ρε παιδιά με το μαλακό να μου τα λέτε αυτά γιατί πνίγομαι η καμένη!

Βλέπω το πήρες ζεστά το γυμν.... κ συνεχίζεις κ σπίτι με δουλειές!

Κρέμες χολλ κλπο δεν γνωρίζω γρί.

Ελένη τέλεια τα νέα σου!

Κοίτα να δείς που η εγκυμοσύνη στα δίδυμα θα σε πάει καλύτερα από την πρώτη!

Ε μα πέστο καλέ ταζ!

Έχει εμπειρία ο άνθρωπος κ κατευνάζει τα πνεύματα.

Νακι περαστικά σας. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.... πάντα!

Αλγκοφρεν= αντιπυρετικό.

Νούφι ξέρεις εγώ κλασικά... το έχω κόψει από πολύ νωρίς το προδερμ.

Ερώτηση: το πλανετ καθαρίζει?

Ωραίο θα είναι να κάνεις το 2ο, αλλά

θα είναι κ τα παιδιά το στο σπίτι χωρίς τη θεία, όσο θα κατεβάζεις τα χειμερινά????

Ζίτα 6 ευρώ? Μια χαρά!!!!

Φρόσω πώς είσαι?

Ντάκι θα σε τα πώ τηλεφωνικά μαρή μαζουτοκάφτρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Halle δινω εγώ από την αρχή και ακόμα και τώρα. Όλες τις έχουμε. Με νερό δεν τρώγονται, με γάλα είναι υποφερτές και αργότερα θα βάζεις και τριμμένο μπισκοτάκι μέσα.

120247mcv711uxx1.gif

Και ναι το πλάνετ καθαρίζει πολύ καλά και είναι και οικολογικό!

Όσες έχετε φβ το είδατε χαχαααα.

Χθες κάναμε εμβόλιο στη γάτα και τουμπάνιασε. Έγινε διπλή και τα μάτια της πρήστηκαν και ξυνόταν με μανία.

Αλλεργικό σοκ πήγε να πάθει :confused:. Πήρα τον κτηνίατρο λέει 1 στο εκατομμύριο να είναι η γάτα αλλεργική. Φέρτην εδώ ναι λέω καλά δως της αντισταμινικό.

Τη βουτάω και της χώνω σύριγγα με αταράξ. Ξεπρήστηκε το γατόνι.

Ντάκι θα σε τα πώ τηλεφωνικά μαρή μαζουτοκάφτρα!

κάποια μακ@κία θα έχει γίνει σίγουρα..

μα να ξέρεις δεν φταίω μόνο εγώ...

πες μου πες μου..δεν αντεχω

εστω πμ

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Και ναι το πλάνετ καθαρίζει πολύ καλά και είναι και οικολογικό!

Όσες έχετε φβ το είδατε χαχαααα.

Χθες κάναμε εμβόλιο στη γάτα και τουμπάνιασε. Έγινε διπλή και τα μάτια της πρήστηκαν και ξυνόταν με μανία.

Αλλεργικό σοκ πήγε να πάθει :confused:. Πήρα τον κτηνίατρο λέει 1 στο εκατομμύριο να είναι η γάτα αλλεργική. Φέρτην εδώ ναι λέω καλά δως της αντισταμινικό.

Τη βουτάω και της χώνω σύριγγα με αταράξ. Ξεπρήστηκε το γατόνι.

Αυτά είναι!

Η εμπειρία σου ακόμα κ τη γάτα έσωσε.

Μέχρι κ το γατόνι είναι ασφαλές στα χέρια σου!

Με σύριγγα έδινε φάρμακα κ η μάνα μου στα γατιά φάρμακα.

Halle δινω εγώ από την αρχή και ακόμα και τώρα. Όλες τις έχουμε. Με νερό δεν τρώγονται, με γάλα είναι υποφερτές και αργότερα θα βάζεις και τριμμένο μπισκοτάκι μέσα.

Τόσο χάλια είναι αυτές???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τόσο χάλια είναι αυτές???

ναι κι αυτή πο δίνω εγώ χάλι είναι

θα μου τη φέρει καμιά μέρα στο κεφάλι η Μαρίσα..

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...