Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νουνούκα περαστικά σας! Γκαντεμιά!

Λοβε ήρθε ο χειμώνας όντως ξαφνικά κ εδώ!

Ευη να σου πώ μου αρέσει πολύ ο χειμώνας, αλλά είμαι κρυουλιάρα κ έχω κ το φόβο για τα μωρά, αρρώστιες κλπο!

Μα τί βροχή έφαγα σήμερα ρε παιδιά στον άγιο στεφάν???

Αλλά μια χαρά πάρκαρα από έξω η καλόφαρδη!

Στας πιτσίνας όλας καλώς, αλλά με την έσπασε μια του ανατολικού μπλοκ κ της την είπα, βασικά την περίμενα να της την πώ καιρό, αλλά βαριέμαι να σας τα πώ τώρα.

Ερώτηση γενικότερη όμως: τί στο δία είναι κεί σα πάνω κ είναι όλες του ανατολικού οι κλώσσες? Γιατί είναι πολλές! Σχολεία έχει?

Σέβη ακόμα ξυπνάνε?? Πίστευα πως το ξεπεράσατε.

Αρχές γενάρη έχει πητ. Την ρώταγα: πότε έχεις πητ?

Κ απάνταγε η Σ: ποιός πιτ, ο μπράν ή ο μάυρος?

Σεμιν ωραία περίπτωση η δουλεία από το σπίτι!!!!!

Κοπέλα να στα κρατάει για να (νομίζεις οτι θα) δουλεύεις στο σπίτι????

Δύσκολα θα σε αφήσουν σε ησυχία τα παιδιά αν σε βλέπουν, να το ξέρεις.

Εκτός κ αν δουλέυεις βράδυ!

Κ εσύ χαζοθεία οσονούπω?? Με το καλό κ εσείς!

Καλτσάκι μια χαρά οι εξετάσεις σας.

Ε πέτυχατε γκρίνια κ εσείς! Κ αφού είχατε κ το ιστορικό με παλινδρ κ αγκαλιές ..... καγκουρέλα να σε λέω?

Νούφι θα έχει βοήθεια τώρα η αδερφή σου? (ο γαμπρός σου εξαιρείται?)

Η Τάνια που ερχόταν μια φορά την βδομάδα έπερνε 45 ευρω΄(της έδινα 50), 8:30- 14:00 κ πολύ σου λέω συνήθως 13:30 ήταν έτοιμη για φεύγα.

Τα έχουμε πεί τηλφωνικά κ της έχουν ρίξει πολύ το μεροκάματο, την κόψανε κ πολλοί.

35-40 μαξ έπερνε κ δούλευε 3 την βδομάδα πριν ένα μήνα.

Όλες έχουν ρίξει τις τιμές τους.

Να σου πώ σήμερα έπιασα κ εγώ τα δικά μου ρούχα κ είπα της γνωστής χρυσής κοπέλας να τα βγάλει από τη βαλιτσοθήκη κ να τα εναποθέσει στην κρεβατοκάμαρα μου, για να εναποθέσω με τη σειρά μου στην ντουλάπα μου.

Ρε παιδιά τα άδειασε όλα χύμα στο κρεβάτι!

Φταίω να την εχέσω αύριο πρωί πρωί????????

Ταζ έχεις κ την εφηβία να παλέψεις κ την προεφηβία κ την βρεφική ηλικία!

Τί δουλειά κάνει ο άνθρωπος σου κ είναι ψύχραιμος?

Κ τί ακούει η δανάη???

Να χαρώ να χαρώ να χαρώ, το μωρό το μωρό το μωρό!:mrgreen:

Tί σου είπε να προσέξεις ο ντοκ?

Με κτ γέννησες τα δίδυμα?

Σας έχω πεί οτι έχω ξαδέρφη στα γιάννενα (με δυό παπούτσια πάνινα) που έκανε δίδυμα κ καπάκι ξανά δίδυμα κ ηλικιακή διαφορά σχεδόν ένα χρόνο????

Α! κ μια κοπέλα δίπλα στο φόρουμ από θεσπρωτία? πρέβεζα? κάτι τέτοιο, πάντως ήεπιρος πάλι!

Ταζ από ήπειρο κρατάει η σκούφια σου????

υγ: είναι σίγουρο ότι είναι ένα μπεμπέ????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τζεμ άπαξ κ ξεκινήσετε τροφές, λογικά πάντα, θα ξεχάσουν σταδιακά το συνήθειο του εγερτηρίου κ θα κοιμηθείς κ εσύ σαν άνθρωπος!

Θές να γίνουμε φίλες???

Σε στέλνω αίτημα.

Αν δεν έρθει πάει να πεί πως είμαι παντελώς άσχετη!!!!:oops:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα !

κρυυυυοοοοο!!!

για κουκουλωμα οικογενειακο ειναι σημερα, κανεις να μη παει στη δουλεια..!

αγκαλιες κ χουζουρι , αντε κ καμια βολτιτσα για καφεδακι μετα σε κανενα καφε με ζεστη ατμοσφαιρα..ουτε να χιονιζε!

φιλια καλημερουδια κ παλι!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο δω!

Εχουμε ηλιο αλλά ψυχρούλα! Ετοιμαζομαι για gym...

Πηγαμε χτες στον ντοκ...μια χαρα ειναι τα πουλακια μου!:P:p 7400γρ ο μεγαλος και 6600γρ ο μικρος. Και πηραν απο 3,5 ποντους...κουκουβααααα!!:tongue::tongue:

Τζινι θελωωωωω Μου ηρθε κιολας!

Στον ντοκ ειπα οτι δεν παλευω τα ξυπνηματα κ μου ειπε ξεκιναμε!!! Γιουπι!!!!!!! Θελω να παρω ομως την κρεμα της holle κεχρι ή ρυζαλευρο κ δεν ξερω αν τη βρω σημερα, θα την παραγγειλω απο φαρμακειο. Μετα λαχανικα και τελος τα φρουτα...Αντε μπας και δω μια ασπρη μερα ή νυχτα καλυτερα!!;)

νουνου περαστικα!

φευγω γτ η μαμα ηρθε για μια ωρα μονο.... καλημερα σε ολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα!

περιμενω την παιδιατρο να ερθει γιατι μαλλον μας το εχει γυρισει σε κατι,η γιατρος πιθανολογει για ωτιτιδα:( και πανω που ειχα πει οτι παμε καλα.Χθες ο μεγαλος κοιμηθηκε στις 9 ,ξυπνησε στις 11 και μεχρι τις 3 ειμασταν στο ποδι.

Χαλι!!!

και το κορυφαιο ειναι οτι χθες ο μικρος κοιμηθηκε πρωτη φορα σερυ οοοοολη τη νυχτα,κριμα θα απολαμβαναμε μια φορα συνεχομενο υπνο.

τεσπα αντε να δουμε τι θα μας πει.

και οσο δεν θελω να δινω φαρμακα ,μονο χθες δωσαμε ξοζαλ,ντεπον και ενα αλλο(αλγκοφρεν??)

κατα τα αλλα καλα........

προσπαθω μια βδομαδα να τελειωσω ενα αλμπουμ αλλα που χρονος???

αλλα βρηκα ονομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν σας λεω ομως!!!!:tongue:να περιμενετε....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

naki μου περαστικα σας!!!και υπομονη μολις μεγαλωσουν λιγο ειναι καλυτερα τα πραγματα!!

εμεις γυρισαμε απο τραπεζα,εκανα μακαρονια,ετοιμασα πιτα(ανοιξα και φυλλο)

και τωρα περιμενω να ψηθει η πιτα και να κανω και ενα κεικ με βουτυροκρεμα!!

κτυωσε ο καιρος και μουρθε ορεξη για μαγειρεματα!!τα μικρα εχουν παρει λιγη ζυμη και ανοιγουν πιτα!!!:D:D

με πηραν τηλ και απο εναν παιδικο και μου παν οτι για τα παιδακια που μειναν εξω απο το εσπα κανουν προσφορα στην απογευματινη βαρδια...100 ευρω το παιδι...???

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Τι ομορφα χριστουγεννιατικα τικερακια εχετε βάλει!! Αντε ν ανεβει η διάθεση!!

Νακι περαστικά σας..κι εγω ειμαι κατα των φαρμακων, και στον εαυτο μου δηλαδη, αλλά σκεψου οτι ειναι για να μην ταλαιπωρουνται ουτε οι γονεις, ουτε τα παιδια...

love οντωςωραια μερα για κεικ πιτες και μαγειρεματα (κι εδω συννεφιασε) αλλά εμενα δε με παιρνει τωρα! και καφεδακι επισης σε τζακι με ησυχια κτλ κτλ...Ονειρα!!!

Βεβαια εχω κι εγω ετοιμασιε αυτη τη βδομαδα μιας και γιορταζει ο αντρας μου την Παρασκευη και την Κυριακη θα κανω τραπεζι σε συγγενεις... Και για το σχολειο εφτιαξα σοκολατακια με φουνταουκι να κερασει...

Τι σταθμος ειναι αυτος? Δημοσιος? Και τι σημαινει απογευματινη βαρδια?12-4?

εγω γυρισα απο gym ταισα, μαγειρεψα, σιδερωσα 2 πλυντηρια (μου εμεινε ενα ομως:rolleyes:) και νιωθω εξαντλημενη... Εχω και μαθημα το απογευμα... Βρηκα ευκαιρια γτ ειχα μονο τον μεγαλο στο σπιτι.... Ειμαι χαρουμενη ομως γιατι σε λιγο θα φαμε πρωτη φορα κρεμα!! θα σας πω εντυπωσεις!!

πηρα τη βιολογικη χωρις γαλα, ζαχαρη, γλουτενη κτλ αλλά λεω να τη φτιαξω με γαλα (ξενο) και οχι με σκετο νερο γτ κατι μου λεει οτι δε θα τρωγεται ετσι...

Πω πω πολλά εγραψα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζέμι καλή αρχή στις στέρεες!!

Εμένα πάντως η δική μου/προσωπική γνώμη θα ήταν να περίμενες μέχρι τον 6ο μιας και έχεις δικό σου γάλα και από βάρος είστε πολύ καλά!!! (μου κάνει εντύπωση που σας είπε να ξεκινήσετε κρέμες..τόσο νωρίς με τέτοια βάρη..)

Είχα διαβάσει κάτι άρθρα ότι όσο πιο αργά ξεκινήσουν στέρεες τόσο πιο λίγες πιθανότητες έχουν να εμφανίσουν αλλεργίες.

Anyway, εάν όντως ξεκινήσεις σήμερα, γιατί δε βάζεις γάλα δικό σου αντί για ξένο?

Μπορείς επίσης να πάρεις και της νουτρίτσια από φαρμακείο που βάζεις δικό σου γάλα (μητρικό ή ξένο).

Και μη νομίζεις..ένα μωρό μπορεί να ξυπνάει για 1.002 λόγους τη νύχτα, ακόμα κι αν "θεωρητικά" είναι χορτάτο λόγω στέρεων..

Δε θέλω να σε απογοητεύσω,μακάρι να μη σου ξυπνούν τη νύχτα,αλλά .... αλλά... τα χιλιοειπωμένα...χιλιοποσταρισμένα..ξέρεις..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Τάζι με το καλό το νέο μέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'

Σας θαυμάζω κι εγώ!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Τζέμι καλή αρχή στις στέρεες!!

Εμένα πάντως η δική μου/προσωπική γνώμη θα ήταν να περίμενες μέχρι τον 6ο μιας και έχεις δικό σου γάλα και από βάρος είστε πολύ καλά!!! (μου κάνει εντύπωση που σας είπε να ξεκινήσετε κρέμες..τόσο νωρίς με τέτοια βάρη..)

Είχα διαβάσει κάτι άρθρα ότι όσο πιο αργά ξεκινήσουν στέρεες τόσο πιο λίγες πιθανότητες έχουν να εμφανίσουν αλλεργίες.

Anyway, εάν όντως ξεκινήσεις σήμερα, γιατί δε βάζεις γάλα δικό σου αντί για ξένο?

Μπορείς επίσης να πάρεις και της νουτρίτσια από φαρμακείο που βάζεις δικό σου γάλα (μητρικό ή ξένο).

Και μη νομίζεις..ένα μωρό μπορεί να ξυπνάει για 1.002 λόγους τη νύχτα, ακόμα κι αν "θεωρητικά" είναι χορτάτο λόγω στέρεων..

Δε θέλω να σε απογοητεύσω,μακάρι να μη σου ξυπνούν τη νύχτα,αλλά .... αλλά... τα χιλιοειπωμένα...χιλιοποσταρισμένα..ξέρεις..

Αχ τα εχω διαβασει κι εγω τα οσα λες, μη νομιζεις.. Ομως δεν το θεωρω κακη επιλογη. Τα καταλαβαινω τα παιδια πλεον τον τελευταιο μηνα οτι πεινανε:rolleyes:... Κι εμενα τα κουραγια μου δεν ειναι οπως στην αρχη!

Τωρα εΙμαστε σχεοδν 5,5 δηλ ξεκιναμε μια εβδομαδα νωριτερα απ οτι οι περισσοτεροι παιδιατροι. Και για δυο εμβδομαδες θα τρωμε μονο ρυζαλαυρο, οχι αλλες τροφες, δηλ θα φτασουμε σχεδον 6 μεχρι να βαλουμε την πατατα κτλ. Οπως προτεινει και ο WHO..

Κ αυτος ειναι ο λογος που ηθελα τετοια μαρκα κρεμα χωρις προσθετα (ζαχαρη γλουτενη κτλ) επειδη ειναι μικρουλικα ακομα... Πιστευω κ ελπιζω οτι θα μας παει καλά και τον γιατρο τον εμπιστευομαι. Θα δουμε!!!

Εσυ κανα νεο απ τη δουλεια?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...