Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

tzini με το καλο το ανηψακι σασ!!

λοιπονν εγω πηγα στον γυναικολογο και ειμαι 4εβδομαδων και 5ημερων!!!πεταω απο χαρα!!!με το καλο λοιπον να κρατησουμε και το 5ο μασ παιδακι αγκαλια!!!

Διαφημίσεις

γειά σας, κούκλες!!! τι κάνετε? λίγα πραγματάκια διάβασα στην τελευταία σελίδα μόνο και επιφυλάσσομαι να διαβάσω και τα υπόλοιπα όταν βρω λίγο χρόνο...

ταζ, με το καλό να ξαναγίνεις μανούλα στο 5ο σου παιδάκι!!! μπράβο σου πάντως που έχεις το κουράγιο και την υπομονή!!! όλα να πάνε καλά ευχομαι!!!

τζίνι, με το καλό να έρθει το ανηψάκι σου!!! όλα καλά να πάνε και στην αδερφή σου!!!

Νούφι μου, να σας ζησει το ανηψάκι!!! καλότυχο και ευτυχισμένο!!!

φρόσω και εύη, καλά κουράγια...δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω...

Νάκι, περνάω ακριβώς τα ίδια με τον δικό μου μικρό...κλαίει συνέχεια...συνέχεια όμως...όπως ακριβώς τα περιγράφεις και συ...και στο ντύσιμο, στο φαγητό, στο παιχνίδι...ένα παιδί μέσα στη γκρίνια και το κλάμα...εγώ το απέδιδα στην παλινδρόμηση, ότι δηλαδή μόλις τρώει ανακατεύεται και αυτό του προκαλεί δυσφορία, αλλά μάλλον είναι και ο χαρακτήρας του έτσι...ξυπνάει μέσα στη νύχτα με κλαμα και κάθεται για κανένα δύωρο ξύπνιος και θέλει αγκαλιά όρθια και βόλτες πάνω κάτω...μόλις τον ακουμπάω κάτω αρχίζει ξανά...και ενώ επάνω μου τον παίρνει ο υπνος, με το που τον βάζω στην κούνια ξυπνάει και κλαίει...με την γκρίνια που είχε, νόμιζα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα...είχα δει ότι κάνει και ταχύπνοια και ξεκινήσαμε εξετάσεις, κάναμε ακτινογραφία θώρακα, τρίπλεξ καρδιάς και καρδιογράφημα...και όλα είναι οκ...ευτυχώς! το βράδυ θα μας δει πνευμονολόγος να μας πει που μπορεί να οφείλεται η ταχύπνοια...ο άντρας μου λέει ότι είναι νευρικός και από τα νεύρα του και το κλαμα του τον πιάνει...λες? μα πόσα νεύρα να έχει ένα μωρό 8 μηνών? :confused::confused::confused: και γω απελπισμένη είμαι με αυτό το παιδί...αλλά τουλάχιστον εύχομαι να μην έχει κάποιο πρόβλημα υγειας και το κλαμα να είναι απλα παραξενιά του χαρακτήρα του ή έστω από την παλινδρόμηση...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

σεμινάκι, μιας και είσαι μέσα...εύχομαι με το καλό να ξαναπάτε εκδρομούλα και να περάσατε ακόμη καλύτερα!!! όσο για τη δουλειά, μακάρι να την παρεις την άνευ αποδοχών και ας χρειάζεται που και που να δουλεύεις και στο σπίτι...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

ελπιζω τα καημενα κουμπια στο πλητρολογιο να τη γλυτωσαν απο τα σαλια του μικρου....

νουφι εμενα η κυρια οποτε την παιρνω τις δινω 40Ε και συνηθως ερχεται 8-2.

ωραια τα περασες ε? ειναι να μην περνας ωραια αν ξεφευγεις λιγο...

σεμιν καλωσηρθατε! Υπεροχο το Ναυπλιο φανταζομαι εχω κατι χρονια να παω...μπραβο κ στο κουραγιο σου να παιρνεις και τα παιδια μαζι!!!

δεν καταλαβα την αδεια την παιρνεις ή οχι τελικά??

ταζ να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Τωρα εχεις παρει το κολάι!

πρεπει να εισαι τερας ψυχραιμιας παντως για να διατηρεις την ψυχικη σου ισορροπια με τοσα παιδια!

σελεστιν αν ειναι νευρικος τοτε ετσι θα δικαολογειται κ η ταχυπνοια... Και μην το λες που ειναι μικρος, τα παιδια εχουν τον χαρακτηρα τους απο μικρα. ετσι ειναι κ ο δικος μου ο μικρος, ειδικα σε συγκριση με τον μεγαλο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Σελεστίν ελπίζω πραγματικά να μην έχει τίποτα το παιδάκι κι ας είναι όσο γκρινιάρης θέλει!! Καλό κουράγιο βέβαια σε εσάς!

Τζέμινι απ΄ότι κατάλαβα κλείνουν προς το να την πάρω και να δουλεύω από το σπίτι (με αμοιβή βέβαια). Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η λύση. Οριστική απάντηση δεν μου έχουν δώσει αλλά έτσι χύμα είναι πάντα.

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Τζέμινι απ΄ότι κατάλαβα κλείνουν προς το να την πάρω και να δουλεύω από το σπίτι (με αμοιβή βέβαια). Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η λύση. Οριστική απάντηση δεν μου έχουν δώσει αλλά έτσι χύμα είναι πάντα.

ααα ωραια ακουγεται αυτη η λυση!! Μακαρι να γινει ετσι!

Και ψαχνεις για κοπέλα οσο θα εισαι κι εσυ στο σπιτι και θα δουλευεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι ή θα δουλεύω ή θα κάνω δουλειές του σπιτιού. Όχι για κάθε μέρα όμως, για 2-3 φορές τη βδομάδα ανάλογα με τη δουλειά που θα έχω. Δε γίνεται αλλιώς. Τα μικρά δε με αφήνουν να φύγω για πολύ από δίπλα τους.

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

σασ ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ κοριτσια!!!!

gemini το παλευω τι να κανω???υπαρχουν στιγμεσ απολυτησ τρελασ στο σπιτι!!!τα μικρα να κλαινε ο μεσαιοσ να φωναζει και να τρεχει στο σπιτι και η μεγαλη να εχει τερμα την μουσικη και εγω να μην ξερω ποιο να πρωτοκοιταξω!!!!!!παλι καλα αυτεσ τισ στιγμεσ τισ αναλαμβανει ο αντρασ μου που ειναι πιο ψυχραιμοσ!

gemini το παλευω τι να κανω???υπαρχουν στιγμεσ απολυτησ τρελασ στο σπιτι!!!τα μικρα να κλαινε ο μεσαιοσ να φωναζει και να τρεχει στο σπιτι και η μεγαλη να εχει τερμα την μουσικη και εγω να μην ξερω ποιο να πρωτοκοιταξω!!!!!!παλι καλα αυτεσ τισ στιγμεσ τισ αναλαμβανει ο αντρασ μου που ειναι πιο ψυχραιμοσ!

με το καλο, με το καλοοοο. υπομονη και ψυχραιμια και θα τα καταφερεις!

4o4op3.png

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!

τωρα το δα!!!

ειστε απιστευτοι!με το καλο!

33E7p2.png

Καλησπέρα κόρες!!

Μα μαι και γω!! Αν νομίζατε ότι έφυγα κάνετε λάθος...ήμασταν όλοι άρρωστοι!! Λαρυγγίτιδα τα μωρά, ακόμα δηλαδή αναρρώνουν έχουν βηχαλάκι και γω μάλλον τα ίδια αλλά πιο ελαφρά.

Ταζ υπέροχα τα νέα σας!! Ο θεός να σας δίνει δύναμη, αγάπη, αντοχές και πολλά χρήματα να μεγαλώσετε όμορφα και υγιή παιδιά!! Φυσικά είσαι ο ήρωας μου!! Απορώ πως τα καταφέρνεις!! Μπράβο!!

nufi σκέφτεσαι για γυναίκα στο σπίτι? πολύ θα ήθελα και γω, θα μας έλυνε τα χέρια...

Όσο για τα γκρινιάρικα μωρά μας κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν, ελπίζω....σύντομα!!

τα λ'εμε σε λίγο μαγειρεύω...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κουκου!

nunuki περαστικα σας!

παιρνουμε μια γυναικα αραια κ που η οποια ειναι συμπαθεστατη, πολυ εμπιστη αλλα επειδη παιρνει 50ευρω για 6μιση περιπου ωρες αναρρωτιομουν αν γενικα εχει πεσει καθολου η ταριφα..

σκεφτομουν να της ελεγα να ερχεται πιο σταθερα αλλα αν μας μειωνε λιγο το ποσο η εμενε λιγο περισσοτερο..

επιτελους σχεδον(!) τελειωσα με τα χειμωνιατικα των παιδιων!

τα δικα μου μαλλον το σκ...κ χαλαει κι αλλο ο καιρος λεει!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...