Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κανενα νεο...αραχτη ολη μερα, δραστηριοτητα μηδενικη!

τα μικρα μονο κουνιουνται ωρες ωρες τοσο εντονα κ αποτομα, που προηγουμενως που ειχα γλαρωσει, νομισα οτι γινεται σεισμος!!!

εσυ?

Κρεβάτι, καναπές, υπολογιστής, τηλεόραση, αιρκοντισιον..........και πάλι από την αρχή. Ειλικρινά έχω σκυλοβαρεθεί όμως. Δεν μπορώ άλλο. Δεν περνάει η μέρα με τίποτα. Και αμα είσαι και μόνη..........Πουθενά δεν μπορούμε να πάμε αυτές τις μέρες. Άστα. Όσο για τον σεισμό που προκαλούν τα μωρά τον νιώθω κι εγώ έντονα ώρες ώρες. Άσε που είχα και κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά. Κατά τ' αλλα πλήρης αδράνειααααα..............:|:neutral::| Πλησιάσανε το σπιτάκι και σε΄λίγο θα μπούνε μέσα Άντε πότε? Σήμερα είμαστε 31 κ 6. Το τικεράκι δεν είναι ολόσωστο στις μέρες.

Διαφημίσεις

τσιμπιματακια κ γω λιγα χθες κ σημερα...

το εκνευριστικο ειναι οτι εχω κανει διαφορες λιστες με δουλειες που πρεπει να γινουν κ δε μπορω να κανω καμια μονη!!! ειμαι πληρως εξαρτημενη πια...αυτο δε το χω συνηθισει ακομη.. παλια θα τα χα ξεπεταξει ολα, κ τωρα πρεπει να περιμενω το συζυγο να επιστρεψει , να χει κ διαθεση...αμαν!

κ ποσο μ αρεσει να διαγραφω δουλειες απ τις λιστες μου!!!

33E7p2.png

τσιμπιματακια κ γω λιγα χθες κ σημερα...

το εκνευριστικο ειναι οτι εχω κανει διαφορες λιστες με δουλειες που πρεπει να γινουν κ δε μπορω να κανω καμια μονη!!! ειμαι πληρως εξαρτημενη πια...αυτο δε το χω συνηθισει ακομη.. παλια θα τα χα ξεπεταξει ολα, κ τωρα πρεπει να περιμενω το συζυγο να επιστρεψει , να χει κ διαθεση...αμαν!

κ ποσο μ αρεσει να διαγραφω δουλειες απ τις λιστες μου!!!

ΠΩ πω πως σε καταλαβαινω.Ετσι κι εγώ τα ξεπέταγα και δεν είχα ανάγκη κανένα ουτε για το σπίτι ούτε για εξωτερικές δουλειές. Τώρα εξαρτώμαι και πολύ εκνευρίζομαι. Και είμαι και λίγο σπαστικό. Όταν θέλω να κάνω μια δουλειά θέλω να γίνει εκείνη την ώρα . Δεν θέλω να διαιωνίζεται.Να φεύγει από πάνω μου ρε παιδί μου. Δεν μπορώ. Α είσαι κι εσύ της λίστας. Παρομοίως.Θέλω τάξη. Είμαι πολύ του προγράμματος καλώς ή κακώς. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.Παρθένος κιόλας στο ζώδιο οπότε καταλαβαίνεις. :roll:

Για τα τσιμπηματάκια σου ειπε κάτι ο γιατρός σου?

δεν εχω ρωτησει προσφατα..νομιζω παλιοτερα ειχα κανει αναφορα, αλλα δε μου χε πει κατι αλλο, παρα μονο οτι θα νιωθω διαφορες μικρες ενοχλησεις καθως μεγαλωνει η μητρα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

τι εγινε καλε ηρθα εγω και φυγατε εσεις?

jasmini μου μια χαρα βαρος εχουν οι αγοραροι!!Πολυ συντομα θα τους εχετε αγκαλίτσα!

Για τον καθετηρα και τον ορο κοριτσια ειναι θεμα γιατρου.Και εμενα αλλα και στις αλλες κοπελες στο δωματιο που ηταν απο καισαρική σε 24 ωρες μας εβγαλαν και ορο και καθετηρα

Οσο για την επισκληρίδιο και γω σε 4 ωριτσες ενιωθα κανονικα τα ποδια μου αλλα δεν ειναι ευκολο να σηκωθεις λόγω πονου.Ομως να ξερετε οτι οσο πιο συντομα σηκωθείτε τοσο πιο γρηγορα θα αναρρώσετε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ααα τα νευρα μου εμενα γιατι δεν με αφησαν να φορεσω φακους??????ε????ε?????

Λοιπόν τωρα θυμηθηκα.Οταν τους παρακαλουσα να μου βγαλουν τον ορο μου ελεγαν οτι δεν γινεται γιατι πρεπει να μας δωσουν μιτροταν για να κανει συσπάσεις η μητρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Nufi ναι το δωματιάκι μας έτοιμο είναι από βαψίματα κτλ. Ψώνια όλα τακτομποιημένα στην θέση τους. Το άλλο Σάββατο περιμένω και τα επιπλάκια στις 26 τουμήνα και στην αναμονή. Πως θα το βάψετε εσείς το δωματιάκι σας?

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια!! με το καλο να γινει οπως το ονειρευεσαι!

θα το βαψουμε ενα γαλαζοπισινατο δροσερο, καπως σαν το τικερακι μου, κ θα χει touches σε bebe καδρακια κτλ ,απο ποροκαλι κ light πρασινακι.. επιπλακια λευκα.

το χω κουρασει λιγο το ζητημα, να φανταστεις οτι τα καδρακια τα εψαχνα μερες στο ιντερνετ, αλλα θελω να ναι σουπερ!!!!!ανυπομονω να το δω ετοιμο, κ εννοειται με τα μπεμπε στη θεση τους χαρωπα χαρωπα!!:P:p

33E7p2.png

εγω ειμαι σαν κοτοπουλο.Ειχα παει και στον Ευαγγελισμο στον δερματολογο για να δω τι θα κανω με τις ραγαδες και με βαρεσε ο ηλιος στο κεφαλι

Αλήθεια τι σου είπε βρε Όλγα για τις ραγάδες? Εγώ ακόμη στην κοιλιά δεν έχω κάνει. Έχω μόνο πολύ λίγες μικρές και άσπρες στο πλάι στο κόκκαλο ξέρεις που. Και από την μία και από την άλλη.

εγω ειμαι σαν κοτοπουλο.Ειχα παει και στον Ευαγγελισμο στον δερματολογο για να δω τι θα κανω με τις ραγαδες και με βαρεσε ο ηλιος στο κεφαλι

σημερα ξεμυτισες βρε? αντιsos!!!!

εχεις πολλες ραγαδες? φανταζομαι θα σου ειπε για laser

33E7p2.png

αχ τι ωραια!! με το καλο να γινει οπως το ονειρευεσαι!

θα το βαψουμε ενα γαλαζοπισινατο δροσερο, καπως σαν το τικερακι μου, κ θα χει touches σε bebe καδρακια κτλ ,απο ποροκαλι κ light πρασινακι.. επιπλακια λευκα.

το χω κουρασει λιγο το ζητημα, να φανταστεις οτι τα καδρακια τα εψαχνα μερες στο ιντερνετ, αλλα θελω να ναι σουπερ!!!!!ανυπομονω να το δω ετοιμο, κ εννοειται με τα μπεμπε στη θεση τους χαρωπα χαρωπα!!:P:p

Αχ τέλειο ακούγεται. Πολύωραίο. Και όταν έλθουν τα μπεμπέ τότε θα γίνει ακόμη πιο΄τέλειοοοοοοοοοοοοοοο.........................

λοιπον το λειζερ δεν κανει τιποτα.Γενικα οι ραγαδες δεν φευγουν.Απλα μου εδωσε μια κρεμα που λεει οτι ειναι η καλυτερη που υπαρχει γιατι σφιγγει και την κοιλια και απαλύνει και τις ραγαδες.Σημειώστε για να την παρετε οταν ομως σταματήσετε τον θηλασμο.Δεν κανει πιο πριν cream airol

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...