Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

την σελιδα δεν την εχω ακομα ετοιμη.

δεν προλαβαινω να κανω τιποτα.

και ολα αυτα απο μια ελαφρια λαρυγγυτιδα.

αλλα αμα δεν σε θελει...ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ.-

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

υπομονη,φαση είναι και θα περασει...ελπιζω.Στο λεω για να το πιστεψω και εγω!!!:Pτο ιδιο υπομονη με εσενα κανω, στον μικρο μου που κλαιει συνεχεια και ταυτοχρονα κτυπαει το κεφαλι του κατω στα πλακακια,κανω πως δεν τον βλεπω αλλα το κεφαλι του γεματο καρουμπαλα είναι..

καλησπερα σε ολες!!!

εμεις ολη μερα ειμασταν εξω σημερα!!!εκκλησια,βολτα και φαγητο εξω!!!!(ειχαμε παραααα πολυυυ καιρι να βγουμε)!γυρισαμε σπιτι στις 4 κοιμηθηκαν ως τις 6 και τωρα παιζουν!!!!αντε καμια ωρα ακομη και μετα παλι υπνο!!!

τι ωραια μερα!!!!

:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλε κοριτσια μαλλον ειναι η αλλαγη του καιρου; η ηλικια που θελουν να ειναι ανεξαρτητα; δεν ξερω. κι εγω ωρες ωρες δεν ξερω τι να τα κανω! θελουν ολη την ωρα να περπατανε ενω σαβουρωνονται καθε λιγο κ λιγακι. οποτε τα βαζω στα παρκα η την κουνια δαιμονιζονται. απλα οταν ειμαι μονη μου δεν μπορω να τα προσεχω κ τα δυο και να τα αφηνω να αλλωνιζουν. ενα ενα ναι. οταν τα αφηνω μαζι το ενα φευγει σφαιρα απο τη μια και το αλλο απο την αλλη, ποιο να πρωτοπιασω; ο μικρος αν δεν τον αφηνω να κανει αυτα που θελει χτυπαει το σαγονι του η τα δοντια στην ακρη του παρκου. θα φυγει κανενα δοντι κ τι θα τον κανω!

4o4op3.png

Τί τραβάμε ρε παιδιά οι γυναίκες????

Φρόσω δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι τα δικά σου παιδιά.

Κάποιος οποιοσδήποτε σαν γονιός εννοώ, όχι εσύ προσωπικά.

Λίγες φορές έχω βαρέσει πιράκια κ εγώ???

Μπας κ ο Α. ζηλέυει τη σχέση σου με τα παιδιά κ την προτίμηση που έχουν σε εσένα? Κάποτε μου το ξαμόλισε κ αυτό ο νικ κ μου θρε ταμπλάς!

Νάκι θα του περάσει του γκρινιάρη.

Κ έμενα έτσι ήταν ο άλεξ κ έχει ηρεμήσει τώρα.

Παπούτσια (όταν πρωτοξεκίνησαν κ ψιλοπερπάταγαν) τους έιχα πάρει τα παπουτσοπάντοφλα της baby bottle από μούγερ για πρώτα.

Ακριβούτσικα, αλλά πολύ καλά, ανατομικά, με κλειστό/ σταθερό αστράγαλο φτέρνα κ .....σκυλιά!

Στα δίδυμα δεν έχω βάλει ακόμα βεντουζοκάλτσες, στη Σύλια ναι.

Μας, σου μιλάω για πολύ εμετό έχω μαζέψει! Να μην σου τύχει!

Εμείς οζορντουγί πήγαμε σε μια βάφτιση σκέτο. Εννοείται δεν πήγα στο τραπέζι μετά. Ρε παιδιά γιατί όταν είμαι σε βαφτίσεις, γάμους συγκινούμαι???

Σημειωτέον δε οτι έχω τα πιό όμορφα παιδιά!

Χωρίς παρεξήγηση έτσι?:mrgreen::cool:

Κ ενώ από αύριο θα πιάσει χειμώνας, εγώ δεν έχω βγάλει τα δικά μου χειμερινά! Θα βγάλω κάποια τώρα- ότι βρώ.

Τί καλά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Εδω ο καιρος παραμενει καλος...το φθινοπωρο προφανως επισκεπτεται την ανατολικη Ελλάδα:rolleyes: Εχει μια ψυχρουλα βεβαια το πρωι...

τζινι περασε ο καιρος...σε λιγο θα υποδεχτειτε το ανηψάκι!

Μα φυσικά εχεις τα ποιο ομορφα παιδια, οπως κι εγω αλλωστε:tongue:

νακι μου υπομονη...και το τελευταιο που χρειαζεται ειναι τυψεις.. Ολες μας το εχουμε παθει...εγω εχω "μαλωσει" τα δικα μου που ειναι και τοσο μικρα, αλλά ανθρωποι ειμαστε κ εμεις τι να κανουμε?? Και ναι φροντισε να κανεις κατι για να ηρεμεις...και για τα παιδια και για σενα!

evizogr δυσκολη ηλικια τελικα οσο σας διαβαζω:rolleyes:

love ωραια ειναι να περνας τη μερα σου εξω...φανταζομαι και με τα δικα σου που ειναι πιο μεγαλα θα εισαι πολλυυυυυ ανετη;)

εγω περιμενω ξυπνησει ο μεγαλος να ταισω και να ερθει η μαμα να παω γιογκα. Τωρα κοιμουνται. Τι ξενυχτι πάλι το βραδυ.... καθε λιγο και λιγακι. πλεον μπορω να πω τρωνε στανταρ και τη νυχτα στο 2ωρο ή το πολύ 3ωρο:shock::shock: Αντε να παμε στο γιατρο να δουμε τι θα γινει με τις τροφες..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!

Τζινιω ολα καλα με την sister; αψογα!!! κ αλλο χειμωνιατικο μπεμπε! ποτε εχει πητ;

Gem ειναι δυσκολα αλλα εχουν κ τα ευκολα τους!;):P

Καλυτερα να ξυπναγαν απο πεινα οι δικοι μου παρα απο πονο κ να ειναι ξυπνια κατι δυωρα καθε βραδυ!

Ευτυχως που στρωσαμε εχθες γιατι εβαλε κρυο αποτομα!!!!!!!

Τα χειμωνιατικα των μικρων τα εχω ετοιμα εδω κ 1 μηνα!

καλημερα. δροσουλα εχει αλλα μου αρεσει! επιτελους οχι αλλη ζεστη και υγρασια. βεβαια οπως μου λενε πολλοι θα εχουμε τη θερμανση οποτε καλυτερα ζεστη παρα κοινοχροιστα στο θεο.

τζινι με το καλο το ανηψακι.

love εσυ φανυαζομαι θα εχεις ηρεμησει αρκετα. μεγαλωσανε αλλα φανταζομαι θα εχεις αλλα.

τζεμ πιστευω με τις στερεες θα χορταινουν και μακαρι να σου κοιμουνται σιγα σιγα. καλε ποτε περασε ο καιρος; θυμαμαι που μπηκες και ειπες γενναωωωω. πω πω 5 μηνων! τα δικα μου αν θυμαμαι καλα στον 4ο αρχησαν να ψιλοκοιμουνται σερι το βραδυ οποτε πιστευω εισαι κοντα!

σας αφηνω παω δουλεια.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

love ωραια ειναι να περνας τη μερα σου εξω...φανταζομαι και με τα δικα σου που ειναι πιο μεγαλα θα εισαι πολλυυυυυ ανετη;)

πολυυυυ ανετη δεν ειμαι γιατι κατι θα βρουν να μαλωσουν ακομη και εξω...αλλα η κατασταση ειναι πολυυυ καλυτερη απο πιο παλια!!!!παντως μην νομιζεις για φαγητο δεν βγαινουμε συχνα και ετσι χτες το ευχαριστηθηκαμε!!!!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα! επεστρεψα!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες, το ανηψακι μου ειναι κουκλι!!

κ τοσο μικρο...ξυπνουσα κ εγω κανονικα με την αδερφη μου το βραδυ που επρεπε να το θηλασει κ το αλλαζα, το κραταγα να ρευτει...αχ, απιστευτο, λες κ δεν ειχα περιποιηθει ποτε τοσο μικρο μωρακι..

επεστρεψα χθες βραδυ κ τα δικα μου μου φανηκαν γιγαντακια μες τις κουνιες τους...!

κ πολυυυ ξενυχτι λεμε!πτωμα παλι ξεκιναω τη βδομαδα...

tzini συγχαρητηρια για την αδερφη σου! ερχεται κ το δικο σου ανηψουδι!

33E7p2.png

να σας ρωτησω βρε κοριτσια κατι ασχετο.

ποσα παιρνει η γυναικα που καθαριζει κ για ποσες ωρες?

εγω εδω εχω βρει μια που παιρνει 5 ευρω την ωρα!!!!!αλλα ακομη δεν την εχω παρει να δω τι δουλεια κανει....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε;; Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω και δεν ξέρω πότε θα προλάβω!! Μόνο κάτι λίγα στα πεταχτά. Αν έγινε κάτι πολύ συνταρακτικό και δεν το πήρα χαμπάρι, σορρυ!!

Νούφι απ' ότι κατάλαβα απέκτησες ανιψάκι. Να το χαίρεσαι!!!!

Τζίνι με το καλό και το δικό σου!!

Και το δικό μας (το ανιψάκι) έδωσε σημεία ζωής. Ακούσανε καρδιά την προηγούμενη Δευτέρα!

Κατά τα άλλα επιστρέψαμε. Περάσαμε πολύ ωραία. Υπέροχο το Ναύπλιο και έχει πολύ όμορφες διαδρομές για καρότσι. Ήπιαμε κι ένα καφέ στο Ναυπλία και άνοιξε το μάτι μας! Οι μικρές, κυρίες κοιμόντουσαν! Σε άλλες φάσεις βέβαια μας έβγαλαν την πίστη αλλά αναμενόμενο.

Συζητήσαμε και τα προβλήματα που έχουν προκύψει και πήραμε κάποιες αποφάσεις.

Όσο ήμασταν εκεί μου πρότειναν από τη δουλειά να κάνω κάποια πράγματα από το σπίτι. Οπότε μάλλον θα την πάρω την άνευ. Βέβαια τώρα τρέχω και δε φτάνω και είμαι σε αναζήτηση κοπέλας για βοήθεια. Αν δεν βρω από γνωστές θα σας ενημερώσω.

Αυτά στα γρήγορα. Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Φιλάκια!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...