Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

και μολις τελειωσα το ξεσκονισμα :evil:

παπιτσα η αλοη ειναι για την χοληστερινη??και σημερα με πηρε ο αδερφος μου και μου ειπε οτι θα μου στειλει,βρηκε σε ενα μαγαζι με βιολογικα και μου στελνει και κινοα.Καλο μου ακουγεται(δεν εχω βεβαια χοληστερινη αλλα μαλλον βοηθαει και αλλου)

εγω το εχω ριξει στα κρανμπερυ ειναι οτι πρεπει για να μην παθει κανεις ουρολοιμωξη.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

εκανα 2τεστ και βγηκαν θετικα!αυριο παω στον γυναικολογο!

Με το καλό και χαρά στο κουράγιο σου!!! Και εγώ καμία φορά σκέφτομαι για τρίτο αλλά όπως και η Νάκι όταν συσσωρεύονται η κούραση και τα νεύρα και τα ξενύχτια σκέφτομαι να το ράψω μόνη μου!!!! :)

ixhPp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια!ειμαστε παρα πολυ χαρουμενοι με τον αντρα μου!θελαμε 5ο παιδακι (δν το ειχαμε προγραμματισει τοσο συντομα)!λετε να ειναι παλι διδυμα???παντωσ τα δικα μου να τα φτυσω ωσ τωρα ειναι αρκετα υσηχα τα αλλα δυο ολο αγκαλιεσ θελανε τα μικρα τωρα καθοντε και παιζουν και εγω κανω τισ δουλιτσεσ μου!

Διαφημίσεις

εκανα 2τεστ και βγηκαν θετικα!αυριο παω στον γυναικολογο!

Συγχαρητήρια!!! Και καλό κουράγιο εύχομαι, φαντάσου να σου βγουν πάλι δίδυμα!

καλησπερα σας!!!!!

προσπαθω να γραψω αλλα ο μικρος δεν με αφηνει.

κλαιει στον υπνο του,παω τον ηρεμω και μολις βγαινω απο το δωματιο ξανα μανα τα ιδια.

ειμαστε καλυτερα σε γενικες γραμμες,ο μικρος ειναι σχεδον καλα αλλα ο μεγαλος εχει ακομα λιγο μπουκωμα και πολυυυυυυ μαμακιαση!!!!!!!!!!

ειλικρινα πονανε τα νεφρα μου απο την πολυ αγκαλια.

εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου,ειμαι λιγο νταουν,δεν ξερω γιατι ακριβως.

μαλλον θα συμφωνησω με την νουφι.

ηλπιζα κι εγω οτι μεγαλωνοντας θα ειναι πιο ευκολα αλλα ολο και πιο κουραστικα ειναι τα πραγματα.

Αυτο, όλο αυτό, λες και είσαι μέσα στο μυαλό μου. Κομμάτια είμαι, όλο το βράδυ σηκωνόμουν με τον Αλεξανδρο, να κλαίει και να σπαράζει αυτός που συνήθως κάνει τον πιο ήσυχο ύπνο του κόσμου. Και ο μεγάλος να θέλει αγκαλιά ΣΥΝΕΧΕΙΑ βδομάδες τώρα, αν τον αφήσεις κάτω να αρχίζει να ουρλιάζει και να χτυπιέται. Πονάνε τα πάντα μου και νομίζω οτι έπαθα και τενοντίτιδα πάλι, ο αντίχειρας του δεξιού χεριού με πεθαίνει στον πονο στην παραμικρή κίνηση.

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τη Νούφι. Περίμενα να είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά. Ή μαλλον περίμενα να ναι διαφορετικές οι δυσκολίες αλλά θέματα όπως ο ύπνος να είναι υπο έλεγχο.

Κι έχω τα ξενύχτια, έχω και αϋπνίες τρομάρα μου, όπως η Λαέρτα. Αφού τον τάισα τον Αλεξ στις 4.30 και ξάπλωσα και να μην μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα, μέχρι που ξύπνησε ο Μίλτος στις 6 και ήρθα στα ίσα μου, και καπάκι ξαναξύπνησε και ο Άλεξ. Για τα πανηγύρια είμαστε.

Τζίνι, πότε θα συνέλθουν καλέ τα μωρά σου; Όσο σκεφτομαι τις ρουκέτες του εμετού μου ΄ρχεται αναγούλα. Όλα τα αντέχω, ο εμετός είναι το μόνο που δεν μπορώ να καθαρίζω.

Πάπια, ελπίζω να πάρεις θετική απάντηση από τη δουλειά σου.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Επίσης, άσχετο. Νάκι, στείλε μου καλέ πμ να δω ποια είσαι στο Facebook, να δω και τις δημιουργίες σου! Και οι υπόλοιπες, μη μου κρύβεστε, θέλω να δω τα μωρουλίνια σας να γελάσει λιγάκι το χειλάκι μου. :)

Πάω να βάλω καφέ να στανιάρω. Πρέπει να κάνω τις έρμες τις ντουλάπες κάποια στιγμη, όσο το αναβάλλω τόσο χειρότερα. Πέφτει λέει η θερμοκρασία από βδομάδα.

Επανέρχομαι με μια ερώτηση που έκανα και στις Ιντερνετικές αγορές και μετά θα πάω να βάλω κανα πλυντήριο και να συμμαζέψω την κουζίνα.

Στα ποδαράκια τους τι τους φοράτε για να μην γλιστράνε; Δεν έχω παντού χαλιά και μοκέτες, εχω και πλακάκια εκεί που παίζουν και βλέπω οτι είναι ιδιαίτερα ασταθή με τα καλτσάκια τα απλά. Έχετε καλτσάκια από αυτά με το πλαστικό από κάτω που δεν γλιστράνε ή τους βάζετε παντοφλάκια κλειστά. Κι αν βάζετε παντοφλάκια, έχει σημασία που δεν περπατάνε ακόμα, μήπως τα δυσκολέψει περισσότερο. Και τελοσπαντων, ό,τι και να βάζετε, απο πού το πήρατε; Για δώστε μου τα φώτα σας που δεν έχω χρόνο να ξαμοληθώ στις αγορές να ψάχνω στην τύχη.

Πολλές καλημέρες σε όλες. Καλή Κυριακή να έχουμε.

Πολύ καλημερα και καλή Κυριακή!

Το μονο που με παραγορει σε οσα λετε ειναι οτι εχουμε η μια την αλλη και καταλαβαινομαστε.... Περιμενω να δω και μεις πω θα τα παμε κ τι παραπονα θα σας κανω κι εγω στη συνεχεια!

Νακι πηγαινε για καφε καλη μου...το σπιτι θα ειναι συνεχεια χαλια.. Οχι το δικό σου, ολονων νομιζω!:rolleyes: Εγω ολο μαζευω κ ολο χαλια γινεται..

Μας δεν ξερω ν απαντησω γτ τα δικα μου δεν περπατανε...

Κι εσυ ξενυχτια ε?? Αχ βαχ!!

Φεισμπουκ δεν εχω..

Τζινι μη διαβαζει παρενεργειες καλυτερα. Εδω και σε απλα φαρμακα αν διαβασεις παρενεργειες φρικαρεις..

love, sevi, evizo....καλημερα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Γράφω με το 1 χέρι. Με το άλλο κρατάω 1 μπασκέτα :mad: και φυσικά όλες οι μπάλες έρχονται στο κεφάλι μου :mad:.

Ταζ δεν έχω λόγια....με το καλό! Καλά πού βρίσκετε χρόνο για γούτσου γούτσου :confused:.

Τζόυ η ψυχολόγος είναι για πολλές σφαλιάρες....

Μήπως δηλ. είναι στη φύση της γυναίκας να μην κοιμάται επί 5 χρόνια, να μην έχει ούτε1 λεπτό ιδιωτικού χρόνου, να δουλεύει όλη μέρα σαν είλωτας, να έχει 2-3 κτλ παιδιά χωρίς βοήθεια και στο τέλος της μέρας αντί να ακούει έναν καλό λόγο να ακούει γκρίνιες και το πόσο ανεπαρκής είναι ως μαμά γιατί τα παιδιά θέλουν να κοιμηθούν μαζί της το βράδυ;;;;;

Πρόσφατα διάβασα ότι το πρώτο παιδί δημιουργεί την οικογένεια και το δεύτερο τον πατέρα! Εσείς περάστε στο δεύτερο στάδιο απευθείας ;).

Τζίνι σου απάντησα και στο πάρεντς για την ίωση της γαστρεντερίτιδας.

Το μμρ με το πριορίξ το αντικαταστήσαμε.

Παπίτσα τί θα κάνεις τελικά με τη δουλειά;

Νάκι έτσι κάνανε και οι δικοί μου. Δεν έχω να σε συμβουλέψω τίποτα :(.

Αν μπορείς να γίνεις σκληρή, να τους αφήσεις δηλ. να κλαίνε κάντο. Εγώ πάντως δεν το άντεχα.

Νούφι να σας ζήσει το ανηψάκι και καλότυχο!

Σέβη, Ανθή, Μας, Τζέμινι, Μορίτσα, Λοβ, νουνού και όποια άλλη ξεχνάω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

Επανέρχομαι με μια ερώτηση που έκανα και στις Ιντερνετικές αγορές και μετά θα πάω να βάλω κανα πλυντήριο και να συμμαζέψω την κουζίνα.

Στα ποδαράκια τους τι τους φοράτε για να μην γλιστράνε; Δεν έχω παντού χαλιά και μοκέτες, εχω και πλακάκια εκεί που παίζουν και βλέπω οτι είναι ιδιαίτερα ασταθή με τα καλτσάκια τα απλά. Έχετε καλτσάκια από αυτά με το πλαστικό από κάτω που δεν γλιστράνε ή τους βάζετε παντοφλάκια κλειστά. Κι αν βάζετε παντοφλάκια, έχει σημασία που δεν περπατάνε ακόμα, μήπως τα δυσκολέψει περισσότερο. Και τελοσπαντων, ό,τι και να βάζετε, απο πού το πήρατε; Για δώστε μου τα φώτα σας που δεν έχω χρόνο να ξαμοληθώ στις αγορές να ψάχνω στην τύχη.

Πολλές καλημέρες σε όλες. Καλή Κυριακή να έχουμε.

Εγω οσο δεν περπαταγανε είχα καλτσακια με βεντουζακια απο κατω,μετα ομως που περπατησανε πηραμε παντοφλακια για να μαθουν με αυτα.Πηρα adams αλλα είναι σκληρα παντοφλακια βρε παιδι μου,φετος πηρα απο πρεναταλ και είναι πολυ μαλακα και φθηνα σχετικα αν θυμαμαι καλα περιπου 15ε

καλα Φροσω τι να πω..κρατα γερα!!!

εμενα η ορεξη για καφε μου εμεινε γιατι ο μικρος χθες το βραδυ εκλαιγε 4ωρες ασταματητα!!!!!!!!!!!!!!!!!ηθελα να ξερα δεν κουραστηκε???

τα παιξα,δεν ξεραμε τι να τον κανουμε.

μονο αγκαλια ηθελε,εκλεινε τα ματια και μολις πηγαινες να τον βαλεις στο κρεβατι ξανα κλαμα.Λεω οκ θα κοιμηθει στο δικο μας να τελειωνουμε αλλα ουτε εκει ηθελε:evil::evil::evil:ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω φτασει στα ορια μου με το παιδι αυτο,πραγματικα.ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ γκρινια.

πας να τον ταισεις κλαιει,πας να τον ντυσεις κλαιει,πας να τον αλλαξεις κλαιει,πας να τον κοιμησεις κλαιει.Και τι σκατα θελει δεν μπορω να καταλαβω ποτε.μονο ολη μερα και ολη νυχτα κλαιει.

και ελεγα να παω σε κανα ψυχολογο να τα πω να ξεθυμανω αλλα αμα μου αρχισει αυτα που ειπε και στην joy θα τα ακουσει κι αυτος μου φαινεται για τα καλα.

παιδια παλι αρχισε το κλαμα.....................:evil::evil::evil:

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

το εχω κανει Φροσω,τον αφησα να κλαιει και χθες το εκανα(περισσοτερο γιατι σε καποια φαση θα εδινα σφαλιαρα) αλλα η κατασταση χειροτερεψε.

το παιδι ΔΕΝ παιζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελει να κλαιει αγκαλια και να ειμαι ορθια οχι να καθομαι κιολας.

παντως πριν λιγες μερες που πηγαμε στην παιδιατρο της ειπα οτι εχω φτασει στα ορια μου,οτι εχω χασει τον εαυτο μου κλπ κλπ και μου ειπε οτι πρεπει να κανω κατι για να ξεκουραστω για να μπορω να τους προσφερω τον καλυτερο εαυτο μου γιατι τωρα ειμαστε στην πιο δυσκολη ηλικια.Εχουν τεραστιες απαιτησεις και γενικα ειναι δυσκολα.

επισης ανεφερα οτι ειχαν φωναξει μαμα την πεθερα μου αλλα μου τονισε οτι αυτα ειναι ανευ σημασιας κι οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μην ξερουν ποια ειναι η μαμα τους καθως λεει η μαμα ειναι η προεκταση του εαυτου τους.Να μην δινω σημασια σε αυτα και οτι μπορω να λειψω απο το σπιτι για λιγο χωρις τυψεις.

Και πρεπει να ασχολουμαι ξεχωριστα με τον καθενα πχ να παω βολτα μονο με τον μικρο τη μια μερα μετα με τον μεγαλο κλπ.

ΥΓ1:εκεινη τη μερα μου ειπε οτι και εκεινη παραλιγο να πνιξει το γιο της(με την κορη της φυσικα δεν εχει προβλημα)

ΥΓ2: τωρα ειναι ο μεγαλος και ουρλιζει στον πατερα του που τον πηρε εξω.

γενικα καποιος παντα κλαιει εδω

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...