Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Με τη δουλειά ακόμα δεν έχω νέο. Περιμένω απάντηση.

Δεν μπορώ να σας γράψω και πολλά δημοσίως..

πάντως πήγα με back up plan και εφήρμοσα αρκετές τεχνικές του negotiation που εδηδάχθη και πιστεύω σε ένα καλό τελικό αποτέλεσμα, τύπου win-win !

Εάν και για να πώ τη δική μου γνώμη, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ποτέ στη ζωή win-win. Μπορεί έτσι να φαίνεται αρχικά, επί της ουσίας όμως πάντα κάποιος χάνει.. (win-lose) και στη δική μου περίπτωση με τη δουλειά ελπίζω κι εύχομαι να μην είμαι εγώ.

Τελικά γονική άνευ ζήτησες? Και γιατί να μη στη δώσουν, παρακαλάνε σήμερα για άνευ..

Τζίνι, εμφανίσου και πες μας ότι όλα πάνε καλύτερα!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι οτι ο άντρας μου βοηθάει πολύ με τα μωρά. Ασχολείται μαζί τους, κάνει σχεδόν ότι και εγώ. Το μόνο του θέμα είναι με τα κακά... έχει κακοφοβία, χαχαχαχα. Ένα πακέτο μωρομάντιλα σε κάθε αλλαξιά! Τα κρατάει μόνος του, τα ταίζει κανονικά, τα πάντα. Το δικό μου ζόρι είναι στις δουλειές. Απο όταν γέννησα έπαθα μετάλλαξη προσωπικότητας και θέλω τα πάντα να είναι καθαρά και με δίδυμα μωρά αυτό απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Εγώ όμως θέλω να γίνει και θέλω βοήθεια και δεν βοηθάει με τις δουλειές (περίεργο δεν είναι; Όταν δεν είχαμε τα μωρά κάναμε όλες τις δουλειές μαζί). Νομίζω οτι απο ένα σημείο και μετά νιώθω σαν υπηρέτρια και με βλέπει και σαν υπηρέτρια... Μάλλον είμαι πολύ κουρασμένη... :(

τα μπολντ και υπογραμμισμένα. Το αυτό!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Τελικά γονική άνευ ζήτησες? Και γιατί να μη στη δώσουν, παρακαλάνε σήμερα για άνευ..

Τζίνι, εμφανίσου και πες μας ότι όλα πάνε καλύτερα!

όχι......ακριβώς..

κάτι ενδιάμεσο..

σε πμ τα υπόλοιπα..

πάντως δεν παώ για απρίλιο....

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

τρελή εσένα πάλι γιατί δεν κοιμούνται;

ε πες μου τώρα! πέραν του ότι ο μικρός το έχει σύστημα από τότε που γεννήθηκε, 'οταν μου ξυπνάει τη μικρή, τρώω μεγάλη νίλα γιατί απλά δεν ξαναπάει για ύπνο μετά! το δίδαγμα είναι: μην ξυπνήσεις τη μικρή!!! αυτό έπαθα πάλι προχτές και ελάλησα από τις 2-4,30 και πιο πριν βάραγα αυπνίες από μόνη μου... τι πράμα κι αυτό να πάσχω από αυπνίες. βέβαια με τα μωρά μ'εχει βοηθήσει πολύ αυτό το πρόβλημα... χεχε...

120247mcv711uxx1.gif

ένα ένα τα διαβάζω σόρρυ.....

για χαλιά κοιτούσα της χάμπα.. πολύ ωραία-τα είχαμε πει με τη νου΄φι από κοντά-

αλλά εμένα δεν μου κάνουν οι διαστάσεις..

μοκέτα δε θέλω...

κι έτσι παρήγγειλα από το carpetvista ή το rugvista δε θυμάμαι...

που να μην είναι παιδικό όμως.

Με προοπτική όταν αλλάξουμε σπίτι αυτό να το χρησιμοποιήσω αλλού

και τα παιδιά μήπως τα χώριζα αργότερα σε δωμάτια....

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

ε πες μου τώρα! πέραν του ότι ο μικρός το έχει σύστημα από τότε που γεννήθηκε, 'οταν μου ξυπνάει τη μικρή, τρώω μεγάλη νίλα γιατί απλά δεν ξαναπάει για ύπνο μετά! το δίδαγμα είναι: μην ξυπνήσεις τη μικρή!!! αυτό έπαθα πάλι προχτές και ελάλησα από τις 2-4,30 και πιο πριν βάραγα αυπνίες από μόνη μου... τι πράμα κι αυτό να πάσχω από αυπνίες. βέβαια με τα μωρά μ'εχει βοηθήσει πολύ αυτό το πρόβλημα... χεχε...

κοίτα εμένα τώρα τελευταία είχαν κάτι διαταραχές..

ο μικρός κυρίως..

μετά μου χάλαγε και τη μεγάλη

τώρα βέβαια έχει κι αυτή θέμα με τα δόντια της..

πάντως από ό,τι βλέπω έτσι όπως ξαφνικά χαλάει το πράμα μόνο του, έτσι πάει να ξαναφτιάξει από μόνο του..

εγώ δεν κάνω κάτι από αυτά που θα έπρεπε να κάνω για να το αποτρέψω..γιατί όταν τα έκανα, και δεν κατάφερνα τίποτα, και τα τσίτωνα περισσότερο τα μωρά και είχα και καυγάδες ξημερώματα για το άν θα πρέπει ή όχι να δώσω γάλα και να πάμε όλοι μαζί για ύπνο οικογενειακώς.......

Paulo Coelho

σχετικά με τις ασφάλειες

κι εγώ τα παίρνω που ένα φεγγάρι και για πολλά χρόνια είχα κρατήσεις βαρέων !!! και φυσικά εγώ το ίκα προ εγκυμοσύνης δεν το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου..

ή μα΄λλον μια δύο φορές για γυαλιά μυωπίας, τρίχες όμως.

Στην εγκυμοσύνη όμως τους τα πήρα χοντρά, και μάλιστα πήρα και επίδομα για τρία παιδιά με τις ευλογίες τους και καθ'όλα νόμιμα, βάση χαρτιών και ληξιαρχικής κτλ κτλ

Επίσης για εξετάσεις στο Μητέρα και νοσηλεία έχουμε 2 ιδιωτικές ασφάλειες αρχείαστες να είναι) που μας έκαναν δώρο για τον 1ο χρόνο με τη γέννα, στα πλαίσια της ΕΚΕ του ομίλου Υγεία-μαρφίν κτλ, και λε΄με να το συνεχίσουμε και στο 2ο χρόνο ή /και σε συνδιασμό να τα εντάξω τα παιδιά στην ομαδική κιόλας που έχουμε στη δουλειά.

Paulo Coelho

καληνυχτώ!

για άλλη μια φορά θα κοιτάξω ψηλά

και θα ευγνωμονήσω για τα θαυματάκια που έχω.

Φιλάκια σε όλες

διδυμομανούλες

διδυμάκια

διδυμοεγκυούλες

εμβρυάκια διπλοσακουλάκια!

Paulo Coelho

Καλημερα!!

Και καλό Σ/Κ να εχουμε!!:P:p

λαερτα τι ωραια πραγματα κανεις με τα παιδακια σου!!! μπραβο για το κουραγιο σου, πρεπει να ασχολεισαι οοολη μερα ε?? Εμενα για την ωρα οπως ειπε η παπιτσα, το πριω ειναι σουπερ με τα παιχνιδια και απ το μεσημερι και μετα ερχεται η κουραση κ η βαρεμαρα... Κ επισης την καταβρικουν με δικα μας αντικειμενα. Εσυ αυτα που τους κανεις τα χεις διαβασει καπου:confused: Ή σε καθοδηγει το ιδιο το παιδι τι ειναι πλεον ικανο να μάθει?? Ειμαι τελειως ασχετη νομιζω θα κανω copy-paste αυτα που εγραψες να τα θυμαμαι οταν γινουν ενος!!

ταζ μη μου πεις?!!!!!???!!! 5 παιδια χαρα στο κουραγιο σου!!! θα σε κανουμε μασκοτ! Και φαντασου να ειναι 5ο κ 6ο μαζι:shock::shock: Μακαρι να ειναι οτι επιθυμεις!

jas εχεις full time job με τα παιδια κι εσυ ε? Μεγαλωνοντας μεγαλωνουν και οι αναγκες τους μαλλον... Εχεις ομως πραγματα να κανεις μαζι τους!

Κι εγω θα ηθελα να βγω...

παπιτσα ευχομαι στη δουλεια σου να γινει το καλυτερο και να εισαι εσυ ο winner!!

εγω τετοια ξυπνηματα φοβαμαι στο μελλον γι αυτο λεω να τους χωρισω δωματια, αλλά θα ηθελα μετα απο καναδυο χρονια να τους ξαναβαλω μαζι, για παρεα. Απλά δε θελω αλλη αυπνια....και δε ρισκαρω να μου ξυπναει ο ενας τον αλλον.

Gym ελπιζω να το κρατησω...βασικα μου κανει τη χαρη η μαμα μου κ ερχεται τα πρωινα. Βεβαια τοσο πρωι ειναι ησυχα τα μωρα και "καιω" τη βοηθεια της, αφου μολις γυριζω φευγει, αλλά δεν πειραζει!!

Και τωρα λεω να παω καμια ωρα για διαδρομο για να κανω κ λιγο αεροβια.

Εμεις καλά, πηγαμε κ βολτα χτες ολη η οικογενεια. Τα μωρα ηθελαν καροτσι βεβαια ή αγκαλια οποτε πιναμε μπυρα εναλλαξ (καλά εγω κοκακολα ηπια:rolleyes:)

Φευγω να γυμνασω το θεικο κορμι!! χαχαχα:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

εκανα 2τεστ και βγηκαν θετικα!αυριο παω στον γυναικολογο!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου τι να πω!! Μπράβο!!! Να είσαι πάντα καλά να μεγαλώνεις τα παιδάκια σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

hallo k τρις χαλλο!

Θα μελετήξω άλλη στιγμή!

Μια χαρά είμαστε, αν κ χτες το πρωί μου έριξε κ κάτι ρουκέτες στα χαλιά ο άλεξ. Μάλλον την ίωση της Σύλιας? Τί να πώ!

εκανα 2τεστ και βγηκαν θετικα!αυριο παω στον γυναικολογο!

Με το καλό κ όπως ποθείτε να σας έρθουν!

Για φαντάσου να έχεις δίδυμα!:shock:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα σας!!!!!

προσπαθω να γραψω αλλα ο μικρος δεν με αφηνει.

κλαιει στον υπνο του,παω τον ηρεμω και μολις βγαινω απο το δωματιο ξανα μανα τα ιδια.

ειμαστε καλυτερα σε γενικες γραμμες,ο μικρος ειναι σχεδον καλα αλλα ο μεγαλος εχει ακομα λιγο μπουκωμα και πολυυυυυυ μαμακιαση!!!!!!!!!!

ειλικρινα πονανε τα νεφρα μου απο την πολυ αγκαλια.

εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου,ειμαι λιγο νταουν,δεν ξερω γιατι ακριβως.

μαλλον θα συμφωνησω με την νουφι.

ηλπιζα κι εγω οτι μεγαλωνοντας θα ειναι πιο ευκολα αλλα ολο και πιο κουραστικα ειναι τα πραγματα.

και θελω αυριο το πρωι να παω για καφε να ξελαμπηκαρω αλλα εχω ενα σπιτι ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!οποτε σκατα,παλι πρεπει να καθαριζω...στην Βιλαριμπα ακομα τριβουν.

ταζ ολα καλα να πανε!!!!χαρας το κουραγιο σου παντως!!!!!!!!!!

εγω θελω και ενα τριτο αλλα δεν με βλεπω,ειδικα ωρες ωρες που η κουραση συσσωρευεται και τα νευρα γινονται σερπαντινες ,σκεφτομαι να παρω τηλ το γιατρο να παω να μου το ραψει!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...