Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπεριζω!

μωρε..δεν εχω κατι ιδιαιτερο περα απ την κουραση που συσσωρευεται κ με κανει να αντιμετωπιζω τα παντα οχι κ τοσο θετικα..

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

ερχεται μαλλον καποια στιγμη που συνειδητοποιεις(αν δεν εχεις βοηθεια) ο,τι τα πραγματα δε βελτιωνονται μαγικα καθως μεγαλωνουν τα παιδακια, απλως αλλαζουν οι δυσκολιες..σ αυτο το σημειο βρισκομαι νομιζω κ νιωθω πεσμενη, αλλα ξερω ο,τι πρεπει να το "παρω αλλιως" . εχουμε τα παιδακια μας που πολυ συνειδητα αποκτησαμε, ζησαμε εντονα μονοι μας τα χρονια που προηγηθηκαν κ ειμαστε σε αλλη φαση πλεον.

τεσπα, εχω κ ευχαριστο!

γεννησε η αδερφουλα μου κ ανεβαινω αυριο θεσνικη!

θα μεινω σπιτι τους οποτε θα αναλαβω κανονικα καθηκοντα νταντας αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη! αφηστε που μου χει λέιψει πολυ να κραταω ενα νεογεννητο...!!

αυτα, σας φιλω ολες

ετσι ακριβως ειναι!!!η κατασταση ειναι αυτη οποτε παρτο αλλιως γιατι δεν εχει αλλη λυση!και εγω αυτο κανω διαφορετικα τρελλαινεσαι!!

να σου ζησει και το ανηψι!!!παντα γερο και καλοτυχο ναναι!!!

καλημερα σε ολες!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες και έξυπνες φιλενάδες!!!

joy η ψυχίατρος είναι για σφαλιάρες. Πλάκα μας κάνει; Για ρώτα την αυτή έχει οικογένεια, παιδιά έχει; Ο άντρας της δούλευε; τα έβγαζε πέρα ή είχε 2 γυναίκες για βοήθεια; Στην τελική ρώτα την, δηλαδή πόσες αντοχές να έχει μια γυναίκα;

Μα τι Παναγία ντροπή μας αν μάθουμε τους γιούς μας να γίνουν σαν τους άντρες μας.

ελιζα δεν εχω τελειωσει ακομα την "σελιδα" με τις δημιουργιες γιατι εχω κολλησει με το ονομα,το ενα μου βρωμαει ,το αλλο μου ξινιζει,ειμαι και αναποφασιστη γενικα οποτε καταλαβες....ελπιζω ομως να αποφασισω συντομα.

νουφι να σας ζησει το ανηψακι!!!!!!!!!!!!!!!!!και εμενα μου εχει λειψει πολυ να κρατησω νεογεννητο.Θα επιανα της κουμπαρας μου αλλα δεν μπορουσα να παω γιατι ημουν κρυωμενη και τωρα παλι δεν μπορω να παω γιατι ειναι τα μικρα αρρωστα και φοβαμαι μην μεταφερω εγω τιποτα.

νουνου ποτε θα ερθεις προς τα δω??????αντε να σε δουμε!!τελικα τι εγινε με τον συζυγο??βρε μηπως ειναι κληρονομικο?εντυπωση μου κανει για την διατροφη που κανει.

η φιλη τι λεει?προσαρμοστηκε?για πες εντυπωσεις.

Όνομα; να γίνουμε νονές; naki΄s creations; nak- art; Πως βάφτισες τα μωρά; να κάνουμε κανένα συνδυασμό!!!

Μαρή σου ʽρχομαι!!!!! χεχε

Η φίλη δε ξέρω αν προσαρμόστηκε σίγουρα θα πνίξει τον άντρα της στο λιμάνι! Για τους γνωστούς λόγους...

Κληρονομικό, παθολογικό, από στρες...τι να πω; Ελπίζω να ηρεμήσουμε λίγο το Σ.Κ και να τον πείσω να πάρει τα χάπια.

Και μας κάτι μας πλησιάζει. Η Νικόλ είναι λίγο βραχνή από προχτές, χτες έβηχε λίγο και οι δυο έχουν μυξούλες. Από πυρετό τίποτα. Θα πάρω σήμερα την παιδίατρο...γιατί αν χειροτερέψουν δεν πάω πουθενά...

Τζίνι τι έπαθε ο Άλεξ;

Nufi καλώς δεχτήκατε το νέο μέλος!! Πάντα τυχερό και υγιές!!!

Νομίζω και γω είναι η τίγρης!! Καμιά τριτοδεσμίτισα; χαχα

Laerta πως πάτε; θέλω να σε πάρω τηλ να τα πούμε λίγο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα συντρόφισες!!! (ε... όπως και να το δεις, έναν αγώνα οι διδυμομάνες τον περνάμε!!! :tongue:)

Καταρχάς σας ευχαριστώ που με καθησυχάσατε πως υπάρχουν και άλλα παιδάκια που είχαν γρουμπαλάκια στο κεφάλι!!! Το τί σκατοσενάρια έπαιζε το μυαλό μου, δε λέγεται... μα να μην μπορεί να ησυχάσει κανείς....

Nufi... να σας ζήσει το μωρό!!! Τι ωραία??? θα θυμηθείς τα παλιά...

Λαέρτα... τί εννοείς "μαθαίνετε" με τα παιδιά?? τί τους κάνεις? για πες... ρε γμτ... εμείς πολύ φοβάμαι πως δεν τους κάνουμε τίποτα που να "βελτιώνει/αναπτύσει" κάποια ικανότητα ή τον ψυχισμό τους... τους αφήνουμε και παίζουν με τις ρόδες γύρω γύρω... :|

Τώρα θέλω να εφοδιαστώ με χαρτιά, χρώματα, μικρά παζλ και τέτοια μπας και όταν χειμωνιάσει κάνουμε κάτι όμως... δεν είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω...

Όσο για τους άντρες/μπαμπάδες, εμένα δε με παίρνει να μιλήσω... Ίσως ο Θ. να είναι και πιο "μαμά" απ΄ότι εγώ... αφήστε που νομίζω πως τα καταφέρνει και καλύτερα σε κάποια θέματα. Απλώς, δεν έχει πολύ υπομονή και όταν τα πάρει κρανίο... άστα να πάνε. Κατά τα άλλα... τέλειος!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε? Μου λείψατε πολύύύύ...........

Μπαίνω καμιά φορά να διαβάσω νέα αλλά όλο και κάτι με διακόπτει και έτσι δεν καταφέρνω να σχολιάσω και μετά πια δεν θυμάμαι και τι έχετε γράψει!!!

Καταρχήν, βάση τελευταίας σελίδας βλέπω ότι το nufaki απέκτησε ανηψάκι, οπότε να σου ζήσει, καλότυχο να είναι!!! :)

Κάτι επίσης πήρε το μάτι μου για αρρωστούλικα μωράκια, περαστικά σας!!!

Τα δικά μας νέα είναι τα ίδια.... κούραση πολύ, νεύρα πολλά και τα μικρά δεν ακούνε καθόλου! Κάνουν ζημιές συνέχεια, θέλουν όλο βόλτα για να με τυραννάνε και στις εξόδους μα και αν τα αφήσω μέσα ή τσακώνονται ή βομβαρδίσουν το σπίτι. Βοήθεια μηδέν. Ο άντρας μου γυρνάει το βράδυ στο σπίτι από τις δουλειές και αφού κάνει ένα μπάνιο, μετά πέφτει για ύπνο, άντε να δει και λίγο τα μικρά...τα οποία όμως θέλουν εμένα......

Πρέπει να πάω και κάποιες σελίδες πισω να δω τι έγινε με την συνάντησή σας!!! :) Φαντάζομαι περάσατε τέλεια!!! Αχ τι καλά..... Κι εγώ να πω την αλήθεια θα ήθελα να πάω κάπου, όπου να 'ναι, μια ώρα μόνο αλλά μόνη μου!! Να απολαύσω τον καφέ μου, κουτσομπολιο, με ηρεμία!! Αλλά...... κανείς δεν κάθεται με τα μαιμουδάκια!!!

Κατα τ΄ άλλα, μαθαίνουν πολύ γρήγορα, λένε τραγουδάκια ολόκληρα, μιλάνε κανονικότατα και λένε τα πάντα αλλα΄δείχνουν και μια προτίμηση στην αγγλική γλώσσα..... Τι να πω...

Ουφ ξυπνήσανε γμτ.... σας φιλώ.... Θα προσπαθήσω να μπω το βράδυ αν δεν με πάρει ο ύπνος πάλι από την εξάντληση ....

RKdwp3.png

Λοιπόν να με κι γώ. Αν αυτή την ψυχιατρο εγώ την πνίξω..ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ!!! Τώρα έχω και τον άντρα μου να κάθεται και με ιατρική συμβουλή!! Κατάλαβες??? Δε λέω έχει τα δικά του, να μην έχεις δουλειά να θές να τρέξεις να φτιαχτείς και όλα τα σχετικά!! Αλλά ρε πούστη μου όχι να μου λες δεν μπορώ!! Εγώ τι είμαι τα κάνω όλα και συμφέρω??? Παρεπιπτόντος τώρα που μιλάμε ψήνω μια μηλόπιτα!!!

Βασικά αυτή η γιατρεσα υποστήριξε οτι έιναι τελειος διαφορετικός ο τρόπος σκέψεις τον κοριτσιών από τον αντρών και είναι λεει στη φύση τους και κάτι άλλα επιστημονικά..

Και καλά παράδειγμα. που μας έδωσε. Παιζουν λέει βόλευ τα κορίτσια, Χτυπαει ενα , σταματάνε το παιχνίδι πάνε όλες γύρω της και την περιποιούνται. Τα αγόρια πάιζουν μπάλα , χτυπαει λεει ένας τον βγάζουν έξω και συνεχίζουν

Οτι και καλα δε το έχουν στο dna τάχα!!

Πήγα να της πώ ο απέναντι που είναι άνεργος γιατι κρατάει τα παιδιά?? Τι είναι αυτός??

Δευτερα θα της τα πώ ένα χεράκι γιατι με συγχησε!! Καλά που έκανα και τις έριξα το βάζο! Πολύ το χαίρομαι!!

Καλόοοοοο..... πολύ σωστό....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ΤΖΙΝΙ περαστικα σας,παλι,τελικα βρε παιδι μου εσυ δεν μπορεί να βρεις ηρεμία:evil:

NUNU νομίζω καπου ρωτησες για μισθο νεοπροσληφθεντα,ναι πλεον είνια περιπου 580ε μικτα δηλαδη περιπου στα 420 καθαρα,αντε μετα να εχεις οικογενεια και να μπορεί να ζησεις με αυτα τα λεφτα!

NUFI να σου ζήσει το ανηψακι

JOY μηπως η ...τρελαρα(τις εδωσα ωραια ονομασια ετσι?) σου ειπε και τι να κανεις οταν θελουν το ιδιο παιχνιδι,την ιδια στιγμη?? γιατι εγω ισα που είμαι ετοιμη να τα πεταξω ολα τα παιχνιδια απο το μπαλκονι..

τι κανετε κοριτσαρεσ μου???εμεισ γιανμε 8μηνων πριν 2μερεσ ..ο αχιλλεασ μπουσουλαει κανονικοτατα πλεον η αριαδνη το δουλευει ακομα!επισησ εχω 2μερεσ καθυστερηση!γιια να δουμε τι θα δουμε!

τζασμινι υπομονη!φαση ειναι θα περασει!

νουφι να σασ ζησει το ανηψακι σασ!

ελισα τι κανουν τα ζουζουνια σου??βαλε στο παιχνιδι παζλ και μαρκαδορουσ σιγα-σιγα θα τουσ αρεσουν και θα ειναι κατι καινουργιο για αυτα!

τζινι μου περαστικουλια σασ!!!

νακι και σε εσασ περαστικα!

ΑΡΧΗΓΕ μας μη μας πεις οτι πας και για αλλο?? χαρας το κουραγιο σου με 4,εμενα που περιμενει ο ενας μου αδερφος το 5ο του είπα να μαζευτουμε να του κανουμε καμια τηλεοραση δωρο γιατι δεν βλεπω σταματημο:D.

Γεια σας και απόψε! Βασικά θα ξεκινήσω με τους άντρες για τους οποίους δεν έχω λόγια, μόνο μπινελίκια που λέει και η παροιμία!! :tongue::tongue::tongue: Κι ο δικός μου ανήκει στο ίδιο κλαμπ με τον δικό συ, Σελέστ, και μάλλον κι ο δικός σου, Τζόι, καπου μαζί τους συχνάζει. Τι να πω, περιμένω να βγω δουλειά γιατί εκεί και τότε είναι που θα σφίξουν κ...οι. Ίδωμεν...

Από παιχνίδια έχουμε κάνει παιδότοπο το σπίτι, έχουμε διάφορα σπιτάκια με κουκλάκια όπου μαθαίνουμε να τα βάζουμε για ύπνο, να πατάμε κάτι κουμπιά που είναι κουδούνια, τηλέφωνα, τηλεόραση, σχολείο, καμπάνες κι άλλα πολλά. Μετά έχουμε κάτι άλλα που τα βάζουμε ανάλογα το χρώμα και σχήμα (μάλλον τα εμμονικά που λέει και η ψύχα της Τζόι), ζωγραφίζουμε κάτι σουρεάλ γραμμές με μαρκαδόρους και καλύπτουμε μπουτιά, χέρια, στόμα, το παζλ κάτω στο πάτωμα και έχουμε κάνει και τοίχο. Επίσης κοιτάμε βιβλία με φρούτα και ζώα, με ήχους και χωρίς. Τα πρώτα ακόμα δεν έχουμε μάθει να τα αναγνωρίζουμε ενώ με τους ήχους τα πάμε πολύ καλά. Φτιάχνουμε κάτι κυβάκια και λέγκο κατασκευές (εγώ δηλάδη κι αυτά μετά τα διαλύουν και ξανά από την αρχή) και πολλές ώρες την ημέρα κάθε μέρα ακούμε μουσικές. Επί το πλείστον παιδικά. Εκτελούμε απλές εντολές όπως φέρε τα παπούτσια, το τηλέφωνο, το μπιμπερό, την πάνα, αναψε/σβήσε το φως, βαλτο μέσα/βγάλτο έξω (οτιδήποτε) και τώρα μαθαίνουμε και τα μέρη του προσώπου. Κάπως έτσι περνάει η ώρα. Α ναι, ξέρουμε να αδειάζουμε και το πλυντήριο και η μικρή ξέρει να νανουρίζει το λούτρινο κουκλάκι της! Αυτό μόνη της το κάνει, δεν της το έδειξα εγώ! :shock::shock::shock:

Μπούγε, έχω διαβάσει ότι όταν μαλώνουν για ένα παιχνίδι ή αν δαγκώνονται ή γενικώς κάνουν κάτι που θες να δείξεις ότι δεν πρέπει, πρέπει αμέσως να το πάρεις (αν είναι παιχνίδι) και να τους βάλεις σε ξεχωριστά δωμάτια εξηγώντας τους γιατί το έκανες και να λες τη λέξη: ΜΑΖΙ. Ας πούμε, μαζί να παίζετε, μαζί να κάτσετε, μπλα μπλα. Δεν πρέπει το ένα να βλέπει το άλλο και κανένα από τα δύο εσένα. Όμως πρέπει να αποκλείσουμε άλλους παράγοντες εκνευρισμού όπως πείνα, δίψα, νύστα. Αν είναι κάτι από τα τρία, πρέπει πρώτα να ικανοποιήσουμε τις αναγκες και μετά να προχωράμε στην εκπαίδευση. Το έχω εφαρμόσει 2-3 φορές και προς το παρόν πιάνει. Πλέον μόνο η απειλή ότι θα πας τιμωρία στο άλλο δωμάτιο αρκεί. Και βέβαια όλη μέρα λέω τη λέξη μαζί!!! Καραμέλα!!! Χαχαχα!!! ;););)

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα και πάλι...

Ταζ πλάκα κάνεισ.... λες??? Το 5ο? Σου βγάζω το καπέλο μόνο με την ψυχραιμία σου!! :)

Laerta εγώ έχω πολύ καιρό που λέω και εφαρμόζω το ΜΑΖΙ! Μιλάμε ότι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπω.... Τι να πω, ίσως κάτι δεν κάνω σωστά...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

αυτό για το ίδιο παιχνίδι έχουμε αρχίσει να το έχουμε κι εμείς..

Λαέρτα την επόμενη φορά θα ακολουθήσω πιστά τη συμβουλή σου!

Καλά εεε? Πολύ μου αρέσει έτσι όπως τα περιγράφεις για τα παιχνίδια σας και την καθημερινότητά σας!

Νoμίζω ότι πρέπει κι εγώ να δραστηριοποιηθώ άμεσα και να αγοράσω τίποτα έτσι πιο εκπαιδευτικό και ωραίο. Τα σπιτάκια από που τα πήρατε? elc? internet? να πάω να σηκώσω το τζάμπο??? (οιμέεεε)

Αλήθεια τί έκανες με κάποιες εξετάσεις κτλ με ανοσολογικό? Το προχώρησες το θέμα?

Καλά μπουγός αυτό για την τηλεόραση όλα τα λεφτά!

Και home cinema θα πρότεινα επίσης θα το συνόδευα με ένα σκληρό 1Τέρρα γεμάτο με ταινίες.. να σου πώ εγώ μετά...

Ταζ...αρχηγέ...μή μου πεις? εγώ δε θα άφηνα να με πλησιάσει...

Νάκι περαστικά στην πρώτη σας αρρώστια. Εύχομαι να είναι τόσο ανώδυνη και σύντομη!!!!!

Σεμινάκι Χρόνια πολλά καλέ! ΝΑ τα εκατοστήσεις!!!!!

Τί νούμερο ήταν αυτό που πέταξε η κουμπαρούλα σου?????

Θα τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα??

Μου αρέσει που σχολιάζατε τα της "φαινομενικής" μου νεότητος τις προάλλες....:rolleyes::rolleyes:

Σελεστίν μου εγώ πλέον έχω καταλάβει ότι στην αρχή της μέρας που ξυππνάνε τα βλέπουν όλα τα παιχνίδια τους με όρεξη και όσο περνάει η μέρα τα βαριούνται ,με αποκορύφωμα το μεσημέρι και μετά!

Κατάλαβα επίσης ότι (στα δικά μου τουλάχιστον) το καλύτερο παιχνίδι να τους έχεις, θα προτιμήσουν ένα δικό μας αντικείμενο, κάτι δηλ. που δεν είναι παιχνίδι. Για αυτό κι εγώ λοιπόν πλέον τους δίνω το τηλέφωνο (το οποίο θα πάθει από τα πολλά σάλια οσονούπω..), μπουκαλάκι πλαστικό εμφιαλωμένο (χωρίς ετικέτα πια..:rolleyes:), τάπερ πλαστικά, τηλεκοντρόν τηλεόρασης, dvd κτλ.. Ο άντρας μου φρικάρει..αλλά εγώ θα φρίκαρα περισσότερο εάν δεν είχα έστω αυτά τα 15λεπτα να κάνω κάτι, άντε 20λεπτο γιατί μη νομίζεις ότι κρατάει και περισσότερο..μετά πάλι βαριούνται. Και να φανταστείς εμένα κάθονται κανονικά στον πωπώ τους..

βέβαια τώρα έχουμε άλλο χούι, θέλουμε να είμαστε συνέχεια όρθιοι, και μετά αφού είμαστε μετά από κάποια ώρα κλαίμε, και δεν ξέρουμε τί θέλουμε, ούτε να κάτσουμε, ούτε ξάπλα, ούτε μπρούμυτα, ούτε και όρθιοι όμως..:confused::confused::confused::rolleyes:

Είμαστε στη φάση που τα αφήνω στο πάρκο και σηκώνονται. Η μεγάλη για χαβαλέ το έχει, ευκολάκι, κι αφήνει και τα χέρια της με ισσορροπία σούπερ. Ο μικρός θέλει δουλίτσα ακόμα, αλλά τη βλέπει την αδερφή του και "πριζώνεται" και την παρατηρεί και προσπαθεί να κάνει τα ίδια. Σηκώνεται, αλλά με δυσκολία και πολλές φορές έκανε και κάτι αλά "πλιέ" μπαλαρινέ :confused: βέβαια είναι και 10κιλος περίπου , πιο βαρύς και όσο να'ναι κι αυτός ο νόμος του Νεύτωνα..:rolleyes:

Θπίντι, ωραία σε πάει βρε..

τί γίνεται με τον Άλεξ? Ακόμα ξερνάει? Ο ντοκ τί πόρισμα έβγαλε για όλα αυτά? Παρεπιπτόντως πολύ καλό αυτό με τη φωτογράφιση δώρο. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω κάτι κι εγώ σε φωτογράφιση γιατί στη βάφτιση όπως σας έχω ξαναπεί, ο μικρός μου σε όλες τις φωτό κοιμόταν από τ ην εξάντληση του πυρετού και είχε και κόκκινα εξανθήματα παντού! Θα ζητήσω ρετούς..αλλά δε μου θα μου αρκεί πιστεύω..κάτσε να τις δω, τα δείγματα πρώτα και βλέπουμε..

Τζέμι τζέμι..

εύχομαι να συνεχίσεις τη γιόγκα και τη γυμναστική γιατί εγώ την πάτησα!

Εκεί που νόμιζα ότι έχω ένα στάνταρ χρόνο διαθέσιμο βάση ρουτίνας-προγράμματος εκεί μετά από ένα 2μηνο αλλάξαν όλα άρδην! Ένα σου λέω..κλαίω ακόμα τα λευτά..........:cry:

Ελίζα τώρα αν σου πώ ότι ένα γρομπαλάκι έχω ανιχνέυσει κι εγώ από πολύ μωρό νεογνό που όμως μετακινιόταν κι εξαφανιζόταν αλλά ποτέ δε ρώτησα την παιδίατρο-νεογνολόγο γιατί θεωρούσα ότι τα ξετίναξαν στις εξετάσεις στη μονάδα και η διαίσθησή μου έλεγε ότι δεν είναι τίποτα!:cool::oops::cool:

Νούφι να σου ζήσει το ανηψάκι και καλό ταξίδι! Σούπερ διάλλειμα!!!!!

Σήμερα πήρα κι εγώ αγκαλίτσα το 2μηνών ανηψάκι μου! ΚΑι μου φάνηκε κάπως..και πουπουλο στο χέρι..!

άρτσι, καλό αυτό με το σουρεαλισμό..

Εγώ θα έλεγα ο τίγρης..αλλά είμαι πρωτοδεσμήτισα και δεν είμαι τόσο "έμπιστη".;)

Για τον ύπνο ποια έλεγε η Ανθή ή η ΜΑς? αχ και είναι σε προηγούμενη σελίδα, πρεπει να γυρίσω και να ξαναδιαβάσω...

Νουνούκα, προτείνω να πιει ο αντρούλης σου 1,5-2μήνες αλόη και μετά να πάει να κάνει επαναληπτικές εξετάσεις, και να μου πεις (ξέρω τί θα μου πεις, αλλά ειλικρινά θέλω να το δεις και μόνη σου!)

Τζόυ......

τί διαβάζω οεο?

Καλά αυτό με το μπάνιο και το τσιγάρο στο μπαλκόνι, μου είναι πολύ γνώριμο........:evil::rolleyes:

αααα και τώρα που το θυμήθηκα..

από πότε δεν έχουν αντοχές οι άντρες? εεεε? από πότε? μη χέθω μέσα..

όταν έβγαιναν και ξενυχτούσαν ένα φεγγάρι και μετά πηγαίναν στη δουλειά, οκτάωρο και βάλε εκεί είχαν αντοχές??????????

όταν βγαίναν πχ έξοδο στο στρατό και μετά την επόμενη μέσα είχαν ένα σωρό ασκήσεις, και σκοπιές τότε είχαν αντοχές? (καλά εμένα ήταν και ειδ. δυνάμεις..)

και πολλά άλλα, που είθιστε να κάνουν οι άντρες..

αλλά φαίνεται οι αντοχές είναι επιλεκτικές..:rolleyes::rolleyes:

άντε μην τα πάρω τώρα..κάνουν λες και δουλεύουν σε γιαπί και τους λείπει ύπνος ή πονάει όλο τους το σώμα.....και έχουν ανάγκη και το δεκάλεπτο ύπνου..

άντε γιατί φορτώνω..

για ρώτα τη μανδαμίτσα εάν είναι μάνα..κι αν ναι, πριν πόσο καιρό, κτλ

τζαζού μας έλειψες ωρε! Είδα και τον μπάμπη τις προάλλες..! Βασικά αυτός με είδε!Είχα πάει για αμαρτία στη δουλειά του (που δεν ήξερα το ζώον ότι δουλεύει εκεί..δίπλα μας εν τω μεταξύ..)

Σεβ σεβ... για πες κανένα νέο από τα καρχαριάκια σου, πέρα των δοντιών!

Αλλωνίζουν αβέρτα τώρα??

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Με τη δουλειά ακόμα δεν έχω νέο. Περιμένω απάντηση.

Δεν μπορώ να σας γράψω και πολλά δημοσίως..

πάντως πήγα με back up plan και εφήρμοσα αρκετές τεχνικές του negotiation που εδηδάχθη και πιστεύω σε ένα καλό τελικό αποτέλεσμα, τύπου win-win !

Εάν και για να πώ τη δική μου γνώμη, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ποτέ στη ζωή win-win. Μπορεί έτσι να φαίνεται αρχικά, επί της ουσίας όμως πάντα κάποιος χάνει.. (win-lose) και στη δική μου περίπτωση με τη δουλειά ελπίζω κι εύχομαι να μην είμαι εγώ.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

και στην τελική ρε κόρες

δε φταίω εγώ που μου έτυχε τόσο επικύνδυνη εγκυμοσύνη

και με σταμάτησαν από τη 12-13η εβδομάδα από τα πάντα..

ούτε και τα παιδάκια μου...

Paulo Coelho

Αχ και βαχ! Με αυτά που γράφετε φρικαρω! Μάλλον θα χειροτερεψουν οι δικοί μου αφού όλες είστε αγρυπνες! Το έχω πει και το ξαναλέω, τρεμω τα δόντια!!!! Ας μας δίνει ο θεός υπομονή και στους άντρες μας αντοχές που δεν έχουν!

Σελεστιν γιατί ξυπνάει ο μικρός συνέχεια;

Μην τα τρέμεις από τώρα!

Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν!

Οκ, είναι δύσκολο..αλλά παλεύεται. Κάτσε να ευχαριστηθείς τώρα που είναι πιο ησυχα, τύπου μαμ, κακά και νάνι κι άσε τα άλλα όπως έρθουν. Θα δεις..καμιά φορά θα τα καταφέρνεις τόσο καλά που δε θα το πιστέυεις κι εσύ η ίδια!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...