Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, Νούφι, και μου υποσχεθήκατε ότι θα βγούμε πριν το τέλος του χρόνου!! Εδώ όλα καλά!

Αααα, ξέχασα να σας πω, βάζω αλάτι στα φαγητά, όχι πολύ, αλλά βάζω...

120247mcv711uxx1.gif

Κορίτσια μου, καλησπέρα. Όλα καλά εδώ, την ημέρα περνάμε ωραία, παίζουμε, μαθαίνουμε κτλ αλλά το βράδυ ακόμα παρτάρουμε... :cry::cry::cry:

Όταν εγώ σας έγραψα μια φορά ότι η πατριαρχία είναι η μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία της ανθρωπότητας εννοούσα το ότι ακόμα και οι επιστημονικές κοινότητες αποδέχονται αξιωματικά τους διαφορετικούς κοινωνικούς ρόλους αντρών και γυναικών χωρίς πρακτικά να είναι τίποτα περισσότερο από αταβιστικά κατάλοιπα. Κι αυτό το λέω για την παιδοψυχολόγο. Και δυστυχώς δεν είμαστε ακόμα (και άγνωστο αν θα βρεθούμε ποτέ) να τα καταπολεμήσουμε. Ειδικά στο Ελλαδιστάν. Ωστόσο στην κόρη μου θα προσπαθήσω να ενστερνίσω φεμινιστικές ιδέες οπότε ..... προσοχή υποψήφιες πεθερές που με διαβάζετε!!! Χαχαχαχα!!!

χεχε,καλο αυτο για την κορη αλλα μη ξεχναμε να μεγαλωσουμε κ τους γιοιυς μας χωρις ανατολιτικες αποψεις! :rolleyes:

παντως ολα μπορουν να τα κανουν οι μπαμπαδες αρκει να θελουν.

η να αναγκαστουν απ τις συνθηκες..

ο καλος μου σιγουρα θα βοηθουσε κ ενα παιδακι να ειχαμε, αλλα με τα δυο ηταν απαραιτητο να συμβαλλει πολυ περισσοτερο.

το πσκ που θα λειψω θα τα αναλαβει μονος του , απλως θα φροντισει να περασουν φιλοι για παρεα τ απογευματα πχ.

33E7p2.png

laerta δε θα τα παρω γιατι θα φτασω αυριο βραδυ κ θα φυγω κυριακη μεσημερι , οποτε τη 1 1/2 μερα παραμονης μου εκει θελω να την αφιερωσω στην αδερφη μου κ το μπεμπε που ταλαιπωρηθηκε να αποκτησει,αλλα τα καταφερε!!

αφιερωνω

33E7p2.png

μωρε..δεν εχω κατι ιδιαιτερο περα απ την κουραση που συσσωρευεται κ με κανει να αντιμετωπιζω τα παντα οχι κ τοσο θετικα..

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

ερχεται μαλλον καποια στιγμη που συνειδητοποιεις(αν δεν εχεις βοηθεια) ο,τι τα πραγματα δε βελτιωνονται μαγικα καθως μεγαλωνουν τα παιδακια, απλως αλλαζουν οι δυσκολιες..

μπουχουουουουου:cry::cry: Κι εγω που ελπιζω σε καλυτερες μερες φανταζομαι θα σκεφτεστε ολες "απο τωρα κουρατηκε αυτη????"

τεσπα, να σας ζησει το ανηψάκι και καλά να περασεις Θεσ/νικη. Και σολο μια χαρα!!

Κ εγω νομιζω οι διδυμομπαμπαδες δεν μπορουν να κανουν κι αλλιως...

λαερτα το χεις ψαξει το θεμα βλεπω! Πολύ σωστα αυτα που λες! Κι εμεις ομως πιστευω τους γιους θα τους μεγαλωσουμε αναλογα:rolleyes:

Κρατησε ο αντρας μου τα παιδια για λιγο το μεσημερι κ ξεραθηκα στον υπνο:shock: Ουτε καταλαβα πως περασε μια ωρα! Φυσικα ξυπνησα με πονοκεφαλο, αμαθη πλεον, και τωρα εχω και υπερενταση. Σιδερωσα ομως ενα πλυντηριο παιδικα μιας κ ειμαι πιο ξεκουραστη...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

τι κανετε??

κοριτσια τα αγορια μου ειναι αρρωστα και με τη βουλα της γιατρου:(

αχ,ειναι η πρωτη μας φορα και μου στοιχισε πολυ.

Εχουμε μια πολυ ελαφρια λαρυγγυτιδα (σκεφτειτε να ηταν και βαρια),μας εδωσε μονο κατι σταγονες για 3 βραδυα.

Ευτυχως δεν εχουμε κανει πυρετο ουτε θελουμε αντιβιωση,αλλα ο μεγαλος μου εχει και πολυ μπουκωμα και ειναι ο καημενος πολυ πεσμενος!!Αφου να φανταστειτε ολο το πρωι ουτε την καταψυξη ανοιξε,ουτε στον καναπε ανεβηκε ,ουτε στο επιπλο της τηλεορασης.

Αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η γιατρος μας ειπε να τους κοιμιζουμε με ανοιχτο παραθυρο.

να σας ρωτησω ,λεγαμε να παμε σε μια παιδικη χαρα αυριο με μια φιλη αλλα μου ειπε σημερα οτι ο γιος της εχει βροχιολιτιδα.Να τους παω????

λεω να μην παω μην εχουμε κι αλλα ή δεν εχει νοημα αφου τωρα ειναι και οι δικοι μου αρρωστοι?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλα gemini δεν φανταζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για μενα οι 4ος-5ος-6ος μηνες ηταν οι καλυτεροι μου:D

βεβαια εγω ειχα σταματησει το θηλασμο(οχι γιατι το ηθελα:cry:),οποτε δεν μπορω να σε νιωσω απολυτα πανω σ'αυτο.

Αλλα γενικα τοτε κοιμοντουσαν αρκετα και μεσα στη μερα και μια χαρα!!!

τωρα αστα να πανε.....

εχεις και εσυ 2 γιους ......................................................,οπλισου με υπομονη και ψυχραιμια!!!!!!!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

καλησπερα!

τι κανετε??

κοριτσια τα αγορια μου ειναι αρρωστα και με τη βουλα της γιατρου:(

αχ,ειναι η πρωτη μας φορα και μου στοιχισε πολυ.

Εχουμε μια πολυ ελαφρια λαρυγγυτιδα (σκεφτειτε να ηταν και βαρια),μας εδωσε μονο κατι σταγονες για 3 βραδυα.

Ευτυχως δεν εχουμε κανει πυρετο ουτε θελουμε αντιβιωση,αλλα ο μεγαλος μου εχει και πολυ μπουκωμα και ειναι ο καημενος πολυ πεσμενος!!Αφου να φανταστειτε ολο το πρωι ουτε την καταψυξη ανοιξε,ουτε στον καναπε ανεβηκε ,ουτε στο επιπλο της τηλεορασης.

Αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η γιατρος μας ειπε να τους κοιμιζουμε με ανοιχτο παραθυρο.

να σας ρωτησω ,λεγαμε να παμε σε μια παιδικη χαρα αυριο με μια φιλη αλλα μου ειπε σημερα οτι ο γιος της εχει βροχιολιτιδα.Να τους παω????

λεω να μην παω μην εχουμε κι αλλα ή δεν εχει νοημα αφου τωρα ειναι και οι δικοι μου αρρωστοι?

ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Τώρα που είναι αποδυναμωμένο το ανοσοποιητικό τους συμβαίνουν διάφορα!!

καλα gemini δεν φανταζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για μενα οι 4ος-5ος-6ος μηνες ηταν οι καλυτεροι μου:D

βεβαια εγω ειχα σταματησει το θηλασμο(οχι γιατι το ηθελα:cry:),οποτε δεν μπορω να σε νιωσω απολυτα πανω σ'αυτο.

Αλλα γενικα τοτε κοιμοντουσαν αρκετα και μεσα στη μερα και μια χαρα!!!

τωρα αστα να πανε.....

εχεις και εσυ 2 γιους ......................................................,οπλισου με υπομονη και ψυχραιμια!!!!!!!!!

Αυτοί οι μήνες ηταν οι χειρότεροί μου, όλο γκρίνιαζαν. ήταν κι άρρωστα, ήθελαν να κάτσουν μόνοι τους, δεν πολυμπορούσαν, ήθελαν χέρια συνέχεια, δεν γινόταν, ήθελαν να τους απασχολώ ¨ΟΟΟΟΟΟΛΗ την ώραμ ουτε κι αυτό γινόταν. Γενικώς ο 5ος ήταν ο χειρότερος και μετά ξανά από τον 11ο και μέχρι και πιο πριν που δεν περπατούσαν. Αυτά ως τώρα.

120247mcv711uxx1.gif

ελιζα δεν εχω τελειωσει ακομα την "σελιδα" με τις δημιουργιες γιατι εχω κολλησει με το ονομα,το ενα μου βρωμαει ,το αλλο μου ξινιζει,ειμαι και αναποφασιστη γενικα οποτε καταλαβες....ελπιζω ομως να αποφασισω συντομα.

νουφι να σας ζησει το ανηψακι!!!!!!!!!!!!!!!!!και εμενα μου εχει λειψει πολυ να κρατησω νεογεννητο.Θα επιανα της κουμπαρας μου αλλα δεν μπορουσα να παω γιατι ημουν κρυωμενη και τωρα παλι δεν μπορω να παω γιατι ειναι τα μικρα αρρωστα και φοβαμαι μην μεταφερω εγω τιποτα.

νουνου ποτε θα ερθεις προς τα δω??????αντε να σε δουμε!!τελικα τι εγινε με τον συζυγο??βρε μηπως ειναι κληρονομικο?εντυπωση μου κανει για την διατροφη που κανει.

η φιλη τι λεει?προσαρμοστηκε?για πες εντυπωσεις.

tJd1p3.png

λαερτα εσεις ειχατε ταλαιπωρηθει πολυ με βροχιολιτιδα περσυ ή λαθος θυμαμαι?

ναι,ασε δεν παω!!αλλη φορα .Γιατι μου ειπε οτι την περασε και δυσκολα,μασκες σταγονες κλπ κλπ.καθε μερα τον βλεπει η γιατρος.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν να με κι γώ. Αν αυτή την ψυχιατρο εγώ την πνίξω..ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ!!! Τώρα έχω και τον άντρα μου να κάθεται και με ιατρική συμβουλή!! Κατάλαβες??? Δε λέω έχει τα δικά του, να μην έχεις δουλειά να θές να τρέξεις να φτιαχτείς και όλα τα σχετικά!! Αλλά ρε πούστη μου όχι να μου λες δεν μπορώ!! Εγώ τι είμαι τα κάνω όλα και συμφέρω??? Παρεπιπτόντος τώρα που μιλάμε ψήνω μια μηλόπιτα!!!

Βασικά αυτή η γιατρεσα υποστήριξε οτι έιναι τελειος διαφορετικός ο τρόπος σκέψεις τον κοριτσιών από τον αντρών και είναι λεει στη φύση τους και κάτι άλλα επιστημονικά..

Και καλά παράδειγμα. που μας έδωσε. Παιζουν λέει βόλευ τα κορίτσια, Χτυπαει ενα , σταματάνε το παιχνίδι πάνε όλες γύρω της και την περιποιούνται. Τα αγόρια πάιζουν μπάλα , χτυπαει λεει ένας τον βγάζουν έξω και συνεχίζουν

Οτι και καλα δε το έχουν στο dna τάχα!!

Πήγα να της πώ ο απέναντι που είναι άνεργος γιατι κρατάει τα παιδιά?? Τι είναι αυτός??

Δευτερα θα της τα πώ ένα χεράκι γιατι με συγχησε!! Καλά που έκανα και τις έριξα το βάζο! Πολύ το χαίρομαι!!

Ο δίας γαμ ται.

εμετό ο άλεξ πριν λίγο.

κ με έχει πιάσει η μέση μου από το μεσημέρι!

ελίζα κ εμένα είχε η Συλ κ είχα πάθει πλάκα.

Κ είχα κ τι μάνα μου να μου λέει διαφορά.

κλάμα εγώ!

λεμφαδενες ήταν απλά.

τζο βήχα έχει κ η βρογχίτιδα κ η λιτιδα.

νουφι να σασ ζήσει το μπεμπεδέλη!

τυχερή.

Τζεμ κανείς σιεστεσ τελευταία. καλό σημάδι είναι αυτό

τρελή εσένα πάλι γιατί δεν κοιμούνται;

νάκιτς περαστικά σας κ να μην τα πας πουθενά.

η λαρυγγίτιδα θέλει καθαρό αέρα εξ ου κ η σύσταση για ανοιχτό παράθυρο.

σεβί ίλιγγος πάλι ή τυχαία ο πόνοκέφαλος;

άντρες. πεταμένα λεφτά. ακούς εκεί δεν είναι στη φύση του.

πες της με βάση το παράδειγμα της:

οκ. να σε τουλουμιάσω κ να μου πεις αν θα σου αρέσει που δεν θα ασχοληθεί καν!

φεύγω λέω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...