Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Tζεμτζέγα θα το προσπαθήσεις πάλι απόψε?

Μας τί ηλίθιος ο συνδικοτέτοιος!

Εμένα φίλος κ καλά πλάκα στο μαιευτήριο: έχεις κι άλλο μέσα κ δεν στο βγάλαν?? Μουαχαχχα. γελάαααασα!

Ούτε κ εσύ λεφτά πίσω, γιατί ρε παιδιά???

Με το αιρ, ζεσταίνει? Συμφέρει το αιρ? να το ανάβω κ εγώ!

Καλά φέτος οι διαχηριστές θα παίξουν σφαλιάρες σίγουρα. Πώς μας κάνανε έτσι ρε?

Δεν κοιμούνται σερί κ εσένα?

Τέλος, δεν ξανακάνω παράπονο για τα παιδάκια μου!

Εμείς τα πληρώσαμε, να ναι καλά ο μπαμπάς μου. Ούτε μας είπαν οτι μπορούμε να βάλουμε γραμμάτια στο Ιασώ. 4χιλιαρικάκια πάνω κάτω, και το 75% να παίρναμε πίσω θα παίρναμε μεγάλες ανάσες τώρα που μετράμε και το ευρώ, αλλά πού! Αφού λέω αν, ΑΝ ποτέ στείλουν την επιταγή σε 2 χρόνια θα την κοιτάω και δεν θα ξέρω τι είναι, θα νομίζω οτι μου κάνουν πλάκα.

Να σου πω αν συμφέρει οικονομικά το αιρκοντίσιον δεν ξέρω αλλα οτι ζεσταίνει αμα το καις όλη την ώρα, εννοειται. Το κακό είναι οτι όταν το κλείσεις παγώνει το σπίτι αμέσως, δεν είναι όπως τα καλοριφέρ που μένουν ζεστα και όσο να ναι σπάει λίγο το κρυο. Πάντως το ρεύμα μας έρχεται πολύ, δεν θυμάμαι πόσο ήταν πέρσι το χειμώνα αλλα πολύ!

Τα παιδιά μου έχουν να κοιμηθού σερί από τον Απρίλιο; Καπου εκεί. Το ίδιο κι εγώ, υποφέρω η μάνα! :) Και τώρα δεν βλέπεις τι ώρα είναι; Ξύπνησαν μια δυο φορές ο καθένας και μετά στις 4.45 ήθελε γάλα ο Μίλτος κι εκεί που είπα να ξανακοιμηθώ ήθελε κι ο Αλέξανδρος. Τώρα ξανακοιμήθηκαν για καμια ώρα αλλά εγώ σε λίγο θα πρέπει να τοιμαστώ για τη δουλεια.

Σε οσες ηρθαν κουπονια babylino εχει ο Σκλαβενιτης εκπτωση απο 15.30 τις εχει 10.30 - 4 το κουπονι....6.30 το μεγαλο πακετο κ 2.42 το μικρο με εκπτωση+κουπονι!

Καλά που το είπες, ευχαριστώ! Ξέρεις μεχρι πότε είναι η προσφορά;

Πήγαμε παιδοψυχίατρο!!! Ενα θα σας πώ..μας έκλεισε ραντεβού και για την Δευτέρα!

Μαε χάρισε και ένα βιβλίο Σχολείο για γονείς.Εκδόσης θυμάρι.

Λοιπόν για τα παιδιά είπαμε πάρα πολλά..αλλά στο τέλος εστιάσαμε και στις δική μας σχέση που η γκρίνια πάει σύννεφο και επιρεάζει και τα παιδιά.

Και μου είπε οτι δεν είναι στην φυση του άντρα να ασχολείται με τα παιδιά. Οτι δεν έχουν τις ίδιες αντοχές και οτι ο ρόλος του πατερα είναι ποιο έντονοσ μετά τα 4...οπου τότε θα με γράψουν λίγο..

Για την τουαλέτα είπαμε, να μην τα πιέζω με το φαγητό..για τον παιδικό οτι ήταν λάθος να πανε τόσο μικρά. Να περνάμε χρόνο ατομικά και μετο κάθε ένα. Δηλαδδή να τα χωρίζουμε για δραστηριότητες. Να τα αντιμετωπίζουμε ατομικά δηλαδή. Να μην μιλάμε σε τριτο πρόσωπο πχ η μαμά λέει να πας.... Η να μην τα βάζουμε να παίζουν παιχνίδια που διμηουργούν εμμονές. Πχ τα βάζω να μαζευουν όλα τα αθρωπάκια όλα τα ζωάκια..και τετοια.

Δωμάτιο να μην τα αλλαξω ακομα γιατι μπορει να κανουν διαταραχή υπνου.

Πάρα πολλά...πελάγωσα πάλι!!!

Πολλά και ενδιαφέροντα όλα αυτά κι αν μπορείς να μας πεις κι άλλα όσα σου λέει, αλλά αμάν ρε παιδιά μ΄αυτή την καραμέλα οτι δεν είναι στη φύση του άντρα να ασχολείται με τα παιδιά! Σε ποια εποχή ζούμε, που λένε οι επιστήμονες τέτοια πράγματα ακόμα;

Τι άλλο να σχολιάσω; Για τις ψείρες ξύδι ξέρω κι εγώ προληπτικά, αχρείαστο να ναι. Το σούπερμάρκετ είναι μεγάλος έρωτας και μου χει λείψει τώρα που δεν μπορώ να βγω. Όχι τίποτα αλλο, κάνω αναλυτικότατες λίστες στο αμόρε μου και μου φέρνει σπίτι αλλα αντ΄αλλων μερικές φορές.

Μορίτσα, κουράγιο, σιγά σιγά θα στρώσουν με τα ταϊσματα και θα κοιμούνται λίγο παραπάνω. Μετά βέβαια θα ξεκινήσουν τα δόντια, άλλος καημός εκει.

Τζέμινι, μια χαρά μάνα είσαι. Απλα θέλεις κι εσύ το χρόνο σου, όλες τον θέλουμε απεγνωσμένα. Ελπίζω το ξένο να τα έπιασε καλύτερα τα μικρά σου απόψε και να κοιμήθηκαν πιο πολύ. Πότε ξεκινάτε στερεές εσείς, τώρα κοντά ε; Όσο για τα δωμάτια, εγώ δεν έχω δυο οπότε να τα χωρίσω δεν είναι επιλογή και τις νύχτες που ξυπναει το ένα το άλλο είναι δράμα. Νομίζω αν είχα το χώρο θα τα χώριζα.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Α, και για τα δόντια. Εμάς μας είπε φίλη οδοντίατρος προχτες από το πρώτο δόντι πρεπει λέει να τα καθαρίζουμε με γάζα και μετά τα 2- 2,5 να τα πάμε να τα δει. Στην Αμερική εντωμεταξεί είναι φανατικοί με τα δόντια και τον καθαρισμό τους. Αφού κόβουν και τα μπουκάλια στα μωρά από το χρόνο και μετά για να μην πίνουν γάλα ξαπλωμένα και να μην μένει στο στόμα το γάλα πολυ ώρα. Εμείς.. φέεεεεετααααα. Εδώ κάνουμε αμάν να πιούνε γάλα και να κοιμηθούνε, να αρχίσουμε εκεί που γλαρώνουν να τους τρίβουμε τα δόντια; Να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας δηλαδή; Εσείς που τα μωρά σας είναι λίγο μεγαλύτερα, πλένετε δόντια και μετά το βραδινό γάλα;

Επίσης ρε κορίτσια, τι να κάνω που τρίζει ο Μϊλτος τα δόντια του και μου σηκώνεται τρίχα κάγκελο; 5 έχει όλα κι όλα αλλά είναι ανατριχιαστικο.

Σας αφήνω. Πολλες καλημέρες και πολυ κουράγιο σε όλες εύχομαι.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!

Απεργία σήμερα αλλά φυσικά οχι για όλους...

joy ενδιαφέροντα πράγματα πιστεύω αλλά μη βαλτώνεις, σιγά σιγά. Όσο για το θέμα των αντρών και γω συμφωνώ με Μας. Είναι γελοία η καραμέλα "είναι άντρες και δεν έχουν αντοχές". Αλλά πιστεύω ότι είμαστε από τις σχετικά τυχερές γιατί τουλάχιστον ο δικός μου κάνει πολλά περισσότερα σε σχέση με τα παιδιά από πατέρες που έχουν ένα παιδί, και αυτό επειδή αναγκάστηκε. Γιατί σας είπε να ξαναπάτε; Πάντως να μας τα λες χαρτί και καλαμάρι μπας και μάθουμε και εμείς τίποτα...

Mash εμείς από όταν χρονίσαμε τους έβαζα μετά το γάλα να παίξουν με την οδοντόβουρτσα και να πιούνε νερό να ξεπλύνουν το στόμα. Εμείς μπιμπερό και τέτοια έχουμε από την Άνοιξη να χρησιμοποιήσουμε.

Από θέμα θέρμανσης και μεις χωρίς καλοριφέρ είμαστε, πέρσι αγοράσαμε ξυλόσομπα.

Κατά τ άλλα τελείωσα με τα ρούχα τους!! Μου μένει σήμερα να βάλω τα ρούχα τους τα χειμερινά στο συρτάρι τους (χειμωνιάσει δε χειμωνιάσει)!! χοχο

Θα πάω και στην αδερφή μου 10 τσάντες ρούχα παπούτσια παιχνίδια και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο σαλόνι!! ουχού!! Φυσικά μετά θα ξεκινήσουν άλλες δουλειές αλλά θα το υποστούμε...

Μια γενική ερώτηση κόρες αν γνωρίζετε. Ο μισθός ενός νεοπροσλαμβανόμενου 8ωρου είναι 400; και αν δουλεύει 28 μέρες το μήνα και τα Σαββατοκύριακα 11ωρο, πόσα θα έπρεπε να παίρνει;

Όσο για τον σύζυγο και τη χοληστερίνη θα μου έκανε εντύπωση να ήταν από διατροφή και θα ψάξω και για άλλα σκευάσματα. Μήπως έχετε κανένα υπόδειγμα διατροφής όσες είχατε παρόμοιο θέμα; Και αν είναι κληρονομικό τι θα πρέπει να κάνω με τα παιδιά;

σας φιλώ προς το παρόν!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρα!!! εφιαλτικό το αποψινό βράδυ...ο μικρός ξύπναγε κάθε μία ώρα και έκλαιγε και άντε να τον ξανακοιμίσω...τελικά στις 5 τον έφερα στο κρεβάτι μας που κοιμήθηκε ως τις 6.30...ωραία πράγματα δηλαδή...πάλι άυπνη είμαι ρε κορίτσια! τι θα γινει με αυτή την κατάσταση? κάθε βράδυ και χειρότερα! και έχεις και τους ψυχολογους να σου λένε ότι οι άντρες δεν έχουν αντοχές...ο δικός μου πάλι ούτε μια φορά δε σηκώθηκε όλη νύχτα από το κρεβάτι, ενώ πρωί πρωί έκανε φασαρία και μου ξύπνησε και τον μεγάλο!!! εννοείται πως πάλι έφυγε και ήμασταν τσακωμένοι...τζίνι μου, ναι δε σηκώνεται καθόλου το βράδυ να βοηθήσει, εκτός αν τον ξυπνήσω...και πάλι σηκώνεται με νεύρα...έχει βλέπεις τη δικαιολογία ότι δουλεύει και δεν "κάθεται" σπίτι, όπως εγώ...χαχαχα!!!

Θα σχολιάσω αργότερα τα νέα σας γιατί δεν προφταίνω...΄΄ηθελα μόνο να ευχαριστήσω την εύη για την υπέροχη ιδέα που μου έδωσε...έψαχνα και καρεκλάκια φαγητού, οπότε είναι σωτήρια η λύση που μου έδωσες!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πωπω, αν δεν κάνω κουότ δεν θυμάμαι να σχολιάσω τίποτα, έχω κάψει και το λίγο μυαλό που είχα... Αν κάνω κουότ πιάνω όλη την σελίδα...

Μάς, η κοιλιά που λες και σε εμένα δεν έφυγε καθόλου. Βέβαια μαζί με την κοιλιά μου έκατσαν και 20 κιλάκια απο την εγκυμοσύνη. Μάλλον θα έπρεπε να είμαι και χαρούμενη που απο τα 35 έφυγαν τα 15 αλλά η αλήθεια είναι οτι μου την δίνει. Ενώ δεν τρώω πολύ και τρέχω όλη μέρα και δεν κοιμάμαι όλη νύχτα δεν χάνω γραμμάριο.

Στην γέννα δεν πλήρωσα ούτε τις θερμοκοιτίδες επειδή γέννησα στο Ιπποκράτειο, όχι σε κλινική. Τα λεφτά της γέννας τα πήρα πριν απο ένα μήνα ακριβώς (φυσικά ποσό που δίνουν σε ΕΝΑ παιδί αν και τα δικά μου ήταν ΔΥΟ). Σήμερα το απόγευμα είναι να κάνω εμβόλιο στα μωρά το οποίο θα πληρώσω εις διπλούν επειδή οι φαρμακοποιοί δεν δίνουν με την ασφάλεια του στρατού. Μεγάλη επιτυχία...

Σερί τα μωρά μου έχουν να κοιμηθούν απο τον Μάιο... Το ίδιο και εμείς φυσικά. Πολύ συχνά ο ένας ξυπνάει τον άλλο και σηκώνεται αναγκαστικά και ο μπαμπάς μας αν και πρέπει να σηκωθεί στις 4 και να πάει μέχρι την Θεσσαλονίκη που είναι η δουλειά του. Ελπίζω να περνάνε φάση με τα δόντια και να θυμηθούμε και εμείς κάποτε πως είναι να κοιμάσαι... Και ναι, ΚΟΒΟΥΜΕ και τον μεσημεριανό... Και ναι, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ και νωρίς. Ο μεγάλος χθες στις 12:40 κοιμήθηκε... Τρελάθηκα ρε παιδιά, δεν κουράζονται αυτά τα μωρά, ντούρασελ;;;;

Αυτό με την γάζα και τα δόντια με φρίκαρε λίγο... Νομίζω σας ξαναείπα πως ότι μπαίνει μέσα στο στόμα μας βγαίνει μισό... ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ... Και αυτό περιλαμβάνει και τα δάχτυλα μου... Πόνος λέμε... Που να βάζω μέσα γάζα για να τρίβω 12 δόντια; Δόντι και δάχτυλο θα πηγαίνει... Και δεν έχω και 12 δάχτυλα :)

Απο θέρμανση έχουμε δικό μας καυστήρα και δικό μας λέβητα. Έχουμε και τζάκι. Περισσότερο καίμε αυτό επειδή τα ξύλα είναι πιο φτηνά. Στα μεγάλα κρύα καίμε και καλοριφέρ. Δεν το συζητάω, πέρυσι που ήταν μπεμπούλια καίγαμε 24 το 24ωρο. Φέτος δεν ξέρω. Το σκέφτομαι να μετακινηθούμε στο χωριό που είναι πιο μικρό το σπίτι και θα ζεσταίνεται ευκολότερα...

Τα μωρά τα έχω σε κοινό δωμάτιο και εγώ λόγω χώρου. Αν μπορούσα θα τα χώριζα χωρίς δεύτερη κουβέντα...

Νουνού, δυστυχώς δεν έχω ιδέα για εργασιακά, δεν μπορώ να βοηθήσω :(

Ποιός είναι αυτός που είπε οτι οι άντρες δεν έχουν αντοχές; Δηλαδή εμείς έχουμε; Και πόσο να αντέξεις ξάγρυπνη; Πόσα βράδια; Και μετά να πρέπει να σηκωθείς, να ταίσεις, να αλλάξεις, να μαγειρέψεις, να πλύνεις, να καθαρίσεις, να σιδερώσεις, να στρώσεις τραπέζι, να πλύνεις ξανά, να ταίσεις ξανά, να κοιμίσεις... να..να..να... Και για αυτές που πάνε στην δουλειά ακόμα χειρότερα...

΄

Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι οτι ο άντρας μου βοηθάει πολύ με τα μωρά. Ασχολείται μαζί τους, κάνει σχεδόν ότι και εγώ. Το μόνο του θέμα είναι με τα κακά... έχει κακοφοβία, χαχαχαχα. Ένα πακέτο μωρομάντιλα σε κάθε αλλαξιά! Τα κρατάει μόνος του, τα ταίζει κανονικά, τα πάντα. Το δικό μου ζόρι είναι στις δουλειές. Απο όταν γέννησα έπαθα μετάλλαξη προσωπικότητας και θέλω τα πάντα να είναι καθαρά και με δίδυμα μωρά αυτό απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Εγώ όμως θέλω να γίνει και θέλω βοήθεια και δεν βοηθάει με τις δουλειές (περίεργο δεν είναι; Όταν δεν είχαμε τα μωρά κάναμε όλες τις δουλειές μαζί). Νομίζω οτι απο ένα σημείο και μετά νιώθω σαν υπηρέτρια και με βλέπει και σαν υπηρέτρια... Μάλλον είμαι πολύ κουρασμένη... :(

Τζίνι ανυπομονώ να βγούνε όλα τα δόντια τους, δεν παλεύεται άλλο...

ixhPp3.png

Αχ και βαχ! Με αυτά που γράφετε φρικαρω! Μάλλον θα χειροτερεψουν οι δικοί μου αφού όλες είστε αγρυπνες! Το έχω πει και το ξαναλέω, τρεμω τα δόντια!!!! Ας μας δίνει ο θεός υπομονή και στους άντρες μας αντοχές που δεν έχουν!

Σελεστιν γιατί ξυπνάει ο μικρός συνέχεια;

p1Utp3.png

Καλημερα!

Τα καταφερα κ πηγα γιογκα σημερα! Παλι καλά! Βεβαια, μη νομιζετε θελει πολύ οργανωση για να το καταφερω και πηγαινω λαχα λαχα, ομως δε με νοιαζει γτ νιωθω οτι κερδιζω πολλά περισσοτερα....

Νά΄μαι στην αγαπημένη ώρα! Δεν εχω παράπονο φάγανε στις 9:30 Κ 10 και ξύπνησαν τώρα. Απλά δεν καταλαβαινω γιατι δεν πιάνει όταν τρώνε στις 12 :confused: να ξυπνούν κατα τις 6.

Τζεμινι ελπιζω να κοιμασαι!!! εγώ εχω δίπλα τη θάλασσα και τους απειλώ χαχα! Το σούπερ μάρκετ είναι η καλύτερη απόλαυση! Αντε και εις ανωτερα!

αυτη την απορία εχω κι εγω!!!!

χμμ μαλλον ταιζα κ εγω εκεινη την ωρα. Τελικα δεν εδωσα ξενο, τους θηλασα στις 1, κ ευτυχως ξυπνησαν και οι δυο στις 4.Καταντια να χαιρομαι που ξυπνανε στος 4 και οχι νωριτερα!:shock::shock: Τεσπα, νομιζω οτι τελευταια που ειχα κοψει το πολύ φαι κ ετρωγα το βραδυ κανα γιαουρτακι δεν ειχα τοσο γαλα, γτ τωρα που αρχισα παλι το καταπετασμα, δεν ξυπνανε τοσο νωρις..Θα το παρατηρησω παλι και θα δουμε...

Σουπερμαρκετ ολα τα λεφτα! Στην κυριολεξια ομως:tongue:

Mash τι θα κανουμε με την αυπνια δεν ξερω... νομιζω ειναι οτι χειρότερο...

ανεφερα παραπανω για τη χτες το βραδυ... τροφες ξεκιναμε τελος του μηνα μαλλον (αμην!) θα παμε στο γιατρο τη δευτερα και θα μαθω περισσοτερα!

τριζει τα δοντια του?? ειναι τοσο νευρικος? κ εγω το κανω αυτο (μου το λενε δηλ, δεν το καταλαβαινω!) και ειναι μαλλον απο στρες κτλ. Νομιζω υπαρχει μασελακι που το φορας το βραδυ,

νουνουκα δεν ξερω γι αυτο που ρωτας για το μισθο...

τα ρουχα (οσο εχουμε) κι εγω τα χω πλυνει αλλά δεν τα χω τοποθετησει ακομα γτ θελω να βγαλω τα καλοκαιρινα κ ο καιρος δεν αφηνει.

κι εμενα ο αντρας μου βοηθαει...οταν ειναι σπιτι...αφου βλεπει οτι μας φευγει η ουγια ολη μερα!!! Μαλιστα μ ενθαρρυνει να βγαινω εξω, αλλο που δεν το κανω:rolleyes:

σελεστιν απορω πως αντεχεις τοση αυπνια...:rolleyes: Κουραγιο, δεν ξερω να σου πω τιποτε αλλο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα!!! εφιαλτικό το αποψινό βράδυ...ο μικρός ξύπναγε κάθε μία ώρα και έκλαιγε και άντε να τον ξανακοιμίσω...τελικά στις 5 τον έφερα στο κρεβάτι μας που κοιμήθηκε ως τις 6.30...ωραία πράγματα δηλαδή...πάλι άυπνη είμαι ρε κορίτσια! τι θα γινει με αυτή την κατάσταση? κάθε βράδυ και χειρότερα! και έχεις και τους ψυχολογους να σου λένε ότι οι άντρες δεν έχουν αντοχές...ο δικός μου πάλι ούτε μια φορά δε σηκώθηκε όλη νύχτα από το κρεβάτι, ενώ πρωί πρωί έκανε φασαρία και μου ξύπνησε και τον μεγάλο!!! εννοείται πως πάλι έφυγε και ήμασταν τσακωμένοι...τζίνι μου, ναι δε σηκώνεται καθόλου το βράδυ να βοηθήσει, εκτός αν τον ξυπνήσω...και πάλι σηκώνεται με νεύρα...έχει βλέπεις τη δικαιολογία ότι δουλεύει και δεν "κάθεται" σπίτι, όπως εγώ...χαχαχα!!!

Θα σχολιάσω αργότερα τα νέα σας γιατί δεν προφταίνω...΄΄ηθελα μόνο να ευχαριστήσω την εύη για την υπέροχη ιδέα που μου έδωσε...έψαχνα και καρεκλάκια φαγητού, οπότε είναι σωτήρια η λύση που μου έδωσες!!!

παρακαλωωωω. πραγματικα θα τα βοηθησει να καθονται καλυτερα. εγω απλα εβγαλα τα ορθια παιχνιδακια μην βγαλουν κανενα ματι. οτι ψαχνειςρωτα πρωτα γιατι εχω τον συζυγο που τα ψαχνει πολυ.

4o4op3.png

Καλημέρα...

ή μάλλον...καλησπέρα!

Σήμερα είναι για μπάνιο!!!! γμτ...

Ευτυχώς το καλοκαίρι συνεχίζεται και δίνει χρόνο σε μας τις μαμάδες για να φτιάξουμε με ηρεμία τις ντουλάπες!!! Σ' ευχαριστούμε Θεούλη!!! :tongue:

Mash...μην ανησυχείς για τα δόντια του. Έτσι κάνουν κάποια παιδιά όταν βγάζουν τα πρώτα δόντια στην αρχή γιατί τους κάνουν εντύπωση... θα σταματήσουν από μόνα τους. Δυστυχώς, μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις!

Παπίτσα... εύχομαι όλα να πήγαν καλά... Σε σκέφτομαι...

Τζίνι...δυστυχώς το ραδιόφωνο το έχω κόψει! Μαζί με την TV... οπότε... είμαι ολίγον τί (έως πολύ) άσχετη με τις πρόσφατες διαφημίσεις!

Σελεστιν... υπομονή! Θα στρώσουν, που θα πάει...Πρόσεχε μόνο μην φτάσεις εσύ στα όριά σου.... γιατί αν η μαμά δεν είναι καλά, δυνατή και γερή... άστα...

Λαέρτα... όλα καλά?

Νούφι... κράτα γερά!!!!

Joy... χρειάζομαι διευκρίνηση σε κάτι που σου είπε ο γιατρός... να κάνετε χωριστές δραστηριότητες... δηλαδή??? πως???

Gemini...δεν έχω θηλάσει πολύ οπότε δεν έχω γνώσεις, όμως αυτό που είπες, ότι δηλαδή είχες μειώσει το φαγητό σου και ίσως να επηρεάστηκε το γάλα... εμένα ως άσχετη μου ακούγεται λογικό. Όμως νομίζω η Nunu και οι άλλες κοπές θα έχουν να σου πουν σίγουρα πιο καλά από 'μένα.

Ρε κορίτσια, εμείς έχουμε το εξής θέμα: ο Αιμ. από τότε που γεννήθηκε, έχει στον αυχένα κάτι πολύ μικρά - όχι πολύ σκληρά - γρουμπουλάκια που κουνιούνται κιόλας λίγο. Εχθές, 10 μέρα μετά το MMR έβγαλε άλλα δύο τέτοια (ένα πίσω από το αφτί και ένα χαμηλά στο κεφάλι προς τον αυχένα) λίγο πιο μεγάλα. Πήρα τη γιατρό (η οποία από την αρχή που γεννήθηκε λέει πως εφόσον δεν είναι σκληρά και ακούνητα, δεν είναι ανησυχητικό) και μας είπε πως πιστεύει πως είναι από το εμβόλιο (αδένες / μαγουλάδες) και να το παρακολουθήσουμε έως τη Δευτέρα οπότε και πιστεύει πως θα φύγουν. Διαφορετικά, θα μας δεί μήπως κάνουμε κάποιες εξετάσεις αίματος.

Είναι πολύ καλή γιατρός και ότι έχει πει έως τώρα, έχει πέσει μέσα... Το μυαλό μου όμως πάει στο κακό... ο μικρός βέβαια, είναι στα high του όπως πάντα... να περιμένω έως τη Δευτέρα να δω τί θα γίνει ή όχι???

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλησπέρα! Μετακομίσαμε και η πρόσβαση σε υπολογιστή και ίντερνετ προς το παρον είναι περιορισμένη...

elisa και εμένα ο μεγάλος μου έχει τέτοια γρουμπουλάκια απο τότε που γεννήθηκε. Βάζω τον παιδίατρο σε κάθε επίσκεψη να τα ψηλαφίζει και μου λέει και εμένα ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Γιατρός δεν είμαι αλλά πιστεύω ότι θα του φύγουν.

chemin και duck τι κάνατε τελικά με τη δουλειά;

tzini τον περασμένο χειμώνα την έβγαλα με κλιματιστικό και θερμοπομπούς. Όποτε ερχόταν ο λογαριασμός πάθαινα έμφραγμα αλλά όταν τα υπολόγιζα πιο ψύχραιμα μάλλον ήταν πιο οικονομικά απο το να καίω πετρέλαιο.

nufi ελπίζω η ψυχολογία σου να οφείλεται απλώς και μόνο σε κούραση την οποία εύχομαι να ξεπεράσεις σύντομα.

celestine, mash, anthi με το θέμα του ύπνου υπομονή και καλή δύναμη! Αργά ή γρήγορα θα κοιμηθούν συνεχόμενα και το λέω αυτό εγώ που δεν ήμουν και η πιο αισιόδοξη φωνή της παρέας σε αυτό το θέμα. Είχαμε να κοιμηθούμε μήνες, ούτε καν θυμάμαι απο πότε. Τις τελευταίες μέρες κοιμούνται συνεχόμενα από μόνοι τους. Αφού ξυπνάω πλέον εγώ και πηγαίνω να δω αν είναι καλά.

Ελπίζω να βρώ χρόνο να γράψω κάποια στιγμή τον υπαρκτό σουρεαλισμό που ζω τον τελευταίο καιρό σε υπηρεσίες, καταστήματα, παιδικές χαρές ...Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες σας !

ΥΓ1 Θα μπορούσατε να μου πείτε για ποιο μαγαζί με χαλιά λέτε γιατί το έχασα;

ΥΓ2 Είναι η τίγρης ή η τίγρη γιατί το λέει σε ένα παιδικό βιβλίο η τίγρης και έχω μπερδευτεί. Νομίζω είναι η τίγρη και ο τίγρης...τα λέω σωστα;:?

JDfvp3.png

bDyqp3.png

καλησπεριζω!

μωρε..δεν εχω κατι ιδιαιτερο περα απ την κουραση που συσσωρευεται κ με κανει να αντιμετωπιζω τα παντα οχι κ τοσο θετικα..

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

ερχεται μαλλον καποια στιγμη που συνειδητοποιεις(αν δεν εχεις βοηθεια) ο,τι τα πραγματα δε βελτιωνονται μαγικα καθως μεγαλωνουν τα παιδακια, απλως αλλαζουν οι δυσκολιες..σ αυτο το σημειο βρισκομαι νομιζω κ νιωθω πεσμενη, αλλα ξερω ο,τι πρεπει να το "παρω αλλιως" . εχουμε τα παιδακια μας που πολυ συνειδητα αποκτησαμε, ζησαμε εντονα μονοι μας τα χρονια που προηγηθηκαν κ ειμαστε σε αλλη φαση πλεον.

τεσπα, εχω κ ευχαριστο!

γεννησε η αδερφουλα μου κ ανεβαινω αυριο θεσνικη!

θα μεινω σπιτι τους οποτε θα αναλαβω κανονικα καθηκοντα νταντας αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη! αφηστε που μου χει λέιψει πολυ να κραταω ενα νεογεννητο...!!

αυτα, σας φιλω ολες

33E7p2.png

Κορίτσια μου, καλησπέρα. Όλα καλά εδώ, την ημέρα περνάμε ωραία, παίζουμε, μαθαίνουμε κτλ αλλά το βράδυ ακόμα παρτάρουμε... :cry::cry::cry:

Όταν εγώ σας έγραψα μια φορά ότι η πατριαρχία είναι η μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία της ανθρωπότητας εννοούσα το ότι ακόμα και οι επιστημονικές κοινότητες αποδέχονται αξιωματικά τους διαφορετικούς κοινωνικούς ρόλους αντρών και γυναικών χωρίς πρακτικά να είναι τίποτα περισσότερο από αταβιστικά κατάλοιπα. Κι αυτό το λέω για την παιδοψυχολόγο. Και δυστυχώς δεν είμαστε ακόμα (και άγνωστο αν θα βρεθούμε ποτέ) να τα καταπολεμήσουμε. Ειδικά στο Ελλαδιστάν. Ωστόσο στην κόρη μου θα προσπαθήσω να ενστερνίσω φεμινιστικές ιδέες οπότε ..... προσοχή υποψήφιες πεθερές που με διαβάζετε!!! Χαχαχαχα!!!

120247mcv711uxx1.gif

archi για τον υπαρκτο σουρεαλισμο που λες, μονο να συμφωνησω μπορω!!

για χαλια εχει υπεροχα η haba http://www.haba.de/haba/themenweltkategorie.htm;jsessionid=21C2DA5E7843F368B7102B27A9AA0920.HABA_APP_02?c=TW_P_Teppiche_KiZi&hk=HK_P_KiZi&rk=Produkte

laerta μας ελειψες στην εξοδο, ελπιζω ολα καλα τωρα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...