Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

nunu. Είχε κάνει και ο Μιχάλης ένα φεγγάρι εξετάσεις αίματος όταν είχε παχύνει και κόψει και το τσιγάρο και ήταν απογοητευτηκές..Ομως τότε είχαμε παει διαιτολόγο και με την διατροφή είχαμε δει διαφορά. Τώρα 4-5 χρόνια μετά δεν έχει ξανακανει.

Ομως πολλές φορές η χοληστερίνη είναι και οργανική να την πώ..Ειδικά σε τετοιες ηλικίες. Η πρώτη κοπέλα αν θυμάστε που σας είχα πει που μου κρατούσε τα παιδιά, είχε ο άντρας της χοληστερίνη και ήταν κληρονομική και είχαν και τα δυο της παιδια. Ηλικίας 5 και 8. Και τα πήγαινε στο παίδων σε ένα τμήμα λιπαιδιμικό κάπως έτσι το έλεγε που εκλεινε ραντεβού 3 μήνες μετά.

Αρα αν η διατροδή του είναι οκ...καλά θα κάνει να πάρει το χάπι πιστεύω. Να σου πώ παλαιοτερες εξετάσεις έχει? Να είχε ιδέα περιπου που βρισκόταν?

Διαφημίσεις

μην ξεχνατε αυτες που γεννησατε προσφατα moritsa κ.α. αν γεννησατε με καισαρικη σε ιδιωτικο να κανετε ενσταση στο ικα και να ζητησετε μεγαλυτερο επιδομα καισαρικης. Αντε,ολο πληρωνουμε και για να μας δωσουν τιποτα μας βγαζουν την ψυχη!

Παπιτσα τα καλυτερα νεα να μας πεις!!!!!;):P

Zitaki εμεις ακομα δεν εχουμε παρει τα χρηματα των θερμοκοιτιδων κ το επιδομα καισαρικης.....:rolleyes:

Eχω τρομερο πονοκεφαλο καθε μερα.....χαλια!

Τι να πω και από που να ξεκινήσω...

Καταρχήν, τα ταμεία. Μεγάλο δράμα, τεράστιο. Τόσες κρατήσεις κι όταν τους χρειάζεσαι να μη σου καλύπτουν τίποτα, ή να μη σου δίνουν αυτά που δικαιούσαι. Εγώ δεν έχω πάρει καθόλου χρήματα, ούτε το επίδομα γέννας, ούτε τα λεφτά των θερμοκοιτίδων (και ο ΟΠΑΔ δίνει μόνο το 75%, ούτε καν όλο το ποσό) ούτε κάποια 300αρια που είχα σκάσει για τις ενέσεις θρομβοφιλίας γιατί είχα πέσει πάνω στους μήνες που δεν δέχονταν συνταγές οι φαρμακοποιοί. Τους είχα πάρει τηλέφωνο στην Αγ. Παρασκευή λίγο πριν χρονίσουν τα παιδιά και μου είχαν πει ότι είχαν σταματήσει να δίνουν χρήματα σε αυτές που γέννησαν Φλεβάρη του 2011 και δεν είχαν να δώσουν παραπέρα, δεν τους είχαν λέει δώσει άλλα κονδύλια. Να μην τα περιμένω τώρα κοντά τα χρήματα, έτσι μου είπαν. Τι να του έλεγα κι εγώ τότε, ότι τόσες εισφορές που μου κρατάτε τόσα χρόνια τι τις κάνετε; Ας σταματήσουν να μας τα κρατάνε να κάνουμε όλοι ιδιωτική ασφάλιση, ήμαρτον πια!

Βυθοσκόπηση έκαναν και τα δύο τα αγόρια μου στον Μανιό, στο Παίδων Πεντέλης. Για μένα κορυφαίος και πολύ καλός με τα παιδακια, αλλά γίνεται χαμός, είναι περιζήτητος. Τον Μίλτο τον είχε δει όταν του άνοιξε το ρινοδακρυικό πόρο την άνοιξη, τον Αλέξανδρο τον πήγε προχτές ο άντρας μου και τον είδε. Όλα καλά αλλά ο Μίλτος έχει μια μικρή προδιάθεση για πρόβλημα και επειδή ο μπαμπάς τους είναισ στραβούλιακας θα χρειαστεί επανεξέταση κάποια στιγμή.

Αυτό με τον ύπνο, που εκεί που κοιμούνται χωρίς κουνημα χωρίς τιποτα μέχρι 8 μηνών και μετά γίνονται άλλοι άνθρωποι το περάσαμε και μεις και το περνάμε ακόμα. Υπάρχουν νύχτες που σηκώνομαι τουλάχιστον μια φορά κάθε ώρα. Αφού έχω φτάσει στο σημείο αν σηκωθώ μόνο 2-3 φορές να πανηγυρίζω το πρωι. Κι ακούς και τις άλλες μανάδες να σου λένε οτι τα παιδιά τους κοιμούνται δωδεκάωρα και σε πιάνει το παράπονο, που τα δικά σου και δεν κοιμούνται, και είναι στο πόδι από τις 6-6.30 ΚΑΙ μάλλον κόβουν και το μεσημεριανό ύπνο.

Τζίνι, νομίζω εσύ με ρώτησες που χα πει οτι δεν θα χουμε θέρμανση. Η πολυκατοικία είναι παλιά και δεν έχει αυτόνομη θέρμανση και μόνο εμεις και άλλοι δύο έχουν παιδιά, οι υπόλοιποι τη βγάζουν αγκαλιά με μια θερμάστρα και δεν θέλουν να καίμε πετρελαιο. Πέρσι το ανάβανε 7-10 το βράδυ κι αυτό με δυσκολία γιατι οι περισσότεροι αργούσαν πολύ να πληρώσουν, μένουμε στον τελευταίο όροφο και μέχρι να ζεσταθεί το σπίτι έκλεινε το καλοριφέρ. Φέτος βλέπω να το ανάβουν ακόμα λιγότερο, ή και καθόλου. Και τι να το κάνω εγώ αν ανάβει το βράδυ, όλη τη μέρα τα παιδιά θα φοράνε μπουφάν στο σπίτι; Βλέπω να δουλεύει το αιρκοντίσιον φουλ ξανά, η χαρά της ΔΕΗ είμαστε.

Χοληστερίνη είχε και μένα ο άντρας μου αρκετή κανα χρόνο πριν μείνω εγγυος, έκανε φανταστικά καλή διατροφή και τη διόρθωσε χωρίς φάρμακα. Τώρα βεβαια τρώμε αηδίες και οι δυο, αν κάναμε εξετάσεις ενας Θεός ξέρει τι θα έδειχναν.

Γυμναστήριο ακούω και ζηλεύω. Δεν είμαι καθόλου της γυμναστικής αλλά νομίζω θα ένωθα πολύ καλύτερα και που θα βγαινα από το σπίτι και που θα βελτιωνόταν η εικόνα μου. Αυτή η ερμη η κοιλιά.. πέρασε ένας ηλίθιος συνδικαλιστής από το σχολείο κανα δυο βδομαδες πριν και με είδε και με το καλημέρα με ρώτησε αν εγκυμονώ πάλι! Μετά για να το καλύψει γιατί με είδε οτι στεναχωρήθηκα είπε οτι φυσιολογικό είναι να χω ακόμα κοιλίτσα.... Κλείσε το στόμα σου, χριστιανέ μου, δεν είναι η μέρα σου σήμερα.

Τα δαιμόνια μου τσακώνονται πάλι και φωνάζουν, πάω να τα μαζέψω. Ήθελα κι άλλα να πω αλλά τα ξέχασα. Ούτε quote έκανα ούτε τίποτα, αυτά παθαίνεις όταν διαβάζεις λίγα απο δω λίγα απο κει, αποσυντονίζεσαι.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Tζεμτζέγα θα το προσπαθήσεις πάλι απόψε?

Στις 4 έδωσες ξένο? Μήπως από αυτό στα έβγαλε ο μικρός?

Λογικά είναι κ η συνήθεια που τα ξυπνάει... θα περάσει.

Ζέστα κ εδώ σήμερα. Σοτς κ κοντομάνικα πάλι.

Πάντως εγώ έπλυνα κ τα σκουφιά!

Ανθή τα πίσω δόντια είναι ζόρικα. Λες από αυτό?

Νούκα κ εμένα ο νικ κάτι θέματα είχε με τη χοληστερίνη, αλλά το καμάρι μου πήγε κ έκανε εξετάσεις ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε κουμπώσει 3 γύρους πίτα! Γενικά πάντως έχει θέμα, διότι σαβουρώνει βρωμιές, πρόβατα, γουρούνια, κλπο.

Μπας κ είχε φάει τίποτα περίεργο εκείνες τις μέρες?

Αι λικε ανέκδοτο λέμε! Έλιωσα!

Λοβε χαλιά κ εσύ? τζόιν το μυρμήγκι κλάμπ! Έσο έτοιμη σου λέω!

Ελίδα να δώ τί είπα κ θα σου κένω εχπλέιν.

Παπί ενδιαφέρον το λινκ, αλλά προβλέπεται λέει.

Θα γίνει?

Τί έγινε? Γιατί το έχω σχεδόν σίγουρο ότι δεν......

Νούφι.... πώς είναι τα πράγματα στο σπίτι? Είσαι προβληματισμένη?

Καλτσάκι δεν κατάλαβα. Ο σύζυγος δεν βοηθάει όταν ξυπνάνε βράδυ?

Επίσης δεν κατάλαβα τί έγινε με το μητέρα, αλλά τεσπα.

Τζό κ μιας γνωστής τα παιδιά έχουν κακή χοληστερίνη κληρονομική κ είναι μόνιμα με διατροφή. Μαρτύριο!

Σέβη πότε θα πληρωθείτε δηλ?

Για να καταλάβω τα των κοιτίδων τα έχετε δώσει κ δεν τα έχετε πάρει ακόμας????

Μπουρλώτο ρε!!!!!!

Μας τί ηλίθιος ο συνδικοτέτοιος!

Εμένα φίλος κ καλά πλάκα στο μαιευτήριο: έχεις κι άλλο μέσα κ δεν στο βγάλαν?? Μουαχαχχα. γελάαααασα!

Ούτε κ εσύ λεφτά πίσω, γιατί ρε παιδιά???

Με το αιρ, ζεσταίνει? Συμφέρει το αιρ? να το ανάβω κ εγώ!

Καλά φέτος οι διαχηριστές θα παίξουν σφαλιάρες σίγουρα. Πώς μας κάνανε έτσι ρε?

Δεν κοιμούνται σερί κ εσένα?

Τέλος, δεν ξανακάνω παράπονο για τα παιδάκια μου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σήμερα πήγαμε για επαγγελματική οικογενειακή φωτογράφιση (τα ψώνια)

σε ένα στούντιο στο χαλάνδρι. Φυσικά εγώ δεν ήθελα να συμμετέχω, αλλά μπήκα για να κρατάω τα μπόσικα. Οκ ταξιδεύει ο μπαμπάς μας, αλλά είναι μπαμπάς μας. Έχω τόσες πολλές φωτογραφίες μόνη μου με τα παιδιά. Σε αυτό ήθελα μόνο τα παιδιά.

Είχαμε κερδίσει λέει ένα δώρο στην πλαζ στο αυλάκι.

Κ άκου διάσταση τώρα: 30 *30. Τί λες τώρα δηλ, μεγάλε!

Λίγο μικρότερα από τα πλακάκια μου δηλ.

Κ αξία δώρου 180 ευρώ. Είμαστε σοβαροί???? Ποιός πάει κ δίνει τόσα λεφτά στα αλήθεια για αυτό το πράγμα???

Η ελπίδα εντελώς ουτσιδερ. Κλάαααααμα!

Τα νεύρα μας έσπασε.

Κ κοιμούνται από τις 21.00. Δεν νομίζω να γκρινιάξει καθόλου ο άλεξ σήμερα.

Βγάζει κ η ελπίδα τους κυνόδοντες πάνω! Αλλά το βράδυ αυτό το κοριτσάκι, όταν κοιμηθεί ταυλιάζεται!

Η Σύλια δεν έχει καθόλου σπυριά από Δευτέρα βράδυ, αλλά οι αντίχειρες.... με κρέμα.

Μου στείλαν χαρτί από τον παιδικό οτι είναι εποχή ΨΕΙΡΑΣ.

Έτσι κ πιάσουμε εμείς.... κλάφτα χαράλαμπε!

Τί να βάζω προληπτικά?

Θυμάμαι τη μάνα μου να μας βάζει μια δυνατή σκόνη κ τύλιγμα με πετσέτα κ ένα χτενάκι φφφφφφφφφφφσσσσσσσσσσσσστ κ όξω οι ψείρες.

Ελίδα το ανέκδοτο λές? Διαφήμιση είναι καλέ στο ράδιο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζινιω μου δεν εδωσα 6000 ευρω...αλλα εχουμε κοψει γραμματια στο Γαια που οταν τα παρουμε απο το Ικα,θα τα δωσουμε! αλλα ποτε;

Τετοιο δωρο ειχε κερδισει μια γνωστη μου....ωραιες φωτο τους εβγαλε!

Τζεμινι μήπως δεν είχε χωνεψει ο μικρός και γιαυτο το έβγαλε? εγώ είχα την ελπίδα μήπως το πάρουν σερί μιας και φάγανε 12:30&1:00 αλλα το γεύμα των 4 απο ότι φαίνεται είναι το αγαπημένο τους! Γκρίνια να μην έχουν και ας ξυπνάω για φαγητό

Σελεστιν δυστυχώς δεν βγάζεις άκρη με τα ταμεία γιατί δεν υπάρχει φραγκο. Και γω τα πλήρωσα γιατί δεν καλύπτουν το καλό μας ταμείο αλλα τις κρατήσεις ξέρουν....:evil:

Νουνου οι άντρες είναι χειρότεροι απο παιδιά όταν πρόκειται για την υγεία τους. Υπάρχουν και φυσικά σκευάσματα που ρίχνουν την χοληστερίνη αν δεν θέλει φάρμακο.

Μπουγος ευχαριστώ για την πληροφορία αλλα το βλέπω απίθανο να μου δώσουν έξτρα!

Σέβη παλι καλά που δεν σας τα πήραν και να έχεις εσύ να λαμβανεις απο το ταμείο :oops: ευτυχώς το σύστημα άλλαξε και τώρα τα παίρνουν απευθείας απο το ταμείο

Κουπόνια κάθε ποτέ σου στέλνουν? μου στειλαν μόνο 3

Εμείς σήμερα κάναμε το πρώτο εμβόλιο και ελπίζω να μην έχουμε παρενέργειες. Τα βρήκε μια χαρά. Ο μικρός πάνω απο το μ.ο εξελίσσεται σε θηριακι τόσο που τρώει.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Μοριτσα ποτε αλλαξε; ξερεις;Λες να τα εχουν παρει κ να μην το ξερω;

Κανονικα καθε μηνα εστελναν αλλα ειχαν σταματησει το καλοκαιρι!

3 στελνουν καθε μηνα.....αλλα γραψε την μαμα σου να σου πηγαινουν κ εκει!

Εμενα με εχουν γραψει με 2 ονοματα αλλα το ιδιο επιθετο κ μου ερχονται συνηθως διπλα!

Μοριτσα ποτε αλλαξε; ξερεις;Λες να τα εχουν παρει κ να μην το ξερω;

Κανονικα καθε μηνα εστελναν αλλα ειχαν σταματησει το καλοκαιρι!

3 στελνουν καθε μηνα.....αλλα γραψε την μαμα σου να σου πηγαινουν κ εκει!

Εμενα με εχουν γραψει με 2 ονοματα αλλα το ιδιο επιθετο κ μου ερχονται συνηθως διπλα!

Δεν ξέρω ποτέ άλλαξε αλλα εμείς δεν πληρώσαμε τιποτα για τις θερμοκοιτιδες θα τα πάρουν αυτοί απο το ταμείο. Το ποτε είναι άλλο θέμα! Και το επίδομα τοκετού αφαιρέθηκε απο το σύνολο και πλήρωσα την διάφορα, δεν το πήρα απο το ταμείο εγώ αλλα αυτοί.

p1Utp3.png

Καλησπέρα. Τα κουπόνια μου ήρθαν και εμένα χτες. Λοιπον Τζινι να της βάζεις λίγο ξίδι στα μαλλιά μετά το μπάνιο!!

Πήγαμε παιδοψυχίατρο!!! Ενα θα σας πώ..μας έκλεισε ραντεβού και για την Δευτέρα!

Μαε χάρισε και ένα βιβλίο Σχολείο για γονείς.Εκδόσης θυμάρι.

Λοιπόν για τα παιδιά είπαμε πάρα πολλά..αλλά στο τέλος εστιάσαμε και στις δική μας σχέση που η γκρίνια πάει σύννεφο και επιρεάζει και τα παιδιά.

Και μου είπε οτι δεν είναι στην φυση του άντρα να ασχολείται με τα παιδιά. Οτι δεν έχουν τις ίδιες αντοχές και οτι ο ρόλος του πατερα είναι ποιο έντονοσ μετά τα 4...οπου τότε θα με γράψουν λίγο..

Για την τουαλέτα είπαμε, να μην τα πιέζω με το φαγητό..για τον παιδικό οτι ήταν λάθος να πανε τόσο μικρά. Να περνάμε χρόνο ατομικά και μετο κάθε ένα. Δηλαδδή να τα χωρίζουμε για δραστηριότητες. Να τα αντιμετωπίζουμε ατομικά δηλαδή. Να μην μιλάμε σε τριτο πρόσωπο πχ η μαμά λέει να πας.... Η να μην τα βάζουμε να παίζουν παιχνίδια που διμηουργούν εμμονές. Πχ τα βάζω να μαζευουν όλα τα αθρωπάκια όλα τα ζωάκια..και τετοια.

Δωμάτιο να μην τα αλλαξω ακομα γιατι μπορει να κανουν διαταραχή υπνου.

Πάρα πολλά...πελάγωσα πάλι!!!

Hello again!

Καταναλωνω αρα υπαρχω διαπιστωσα σημερα:rolleyes: πηγα σουπερμαρκετ και τζαμπο και στανιαρα λιγο...που καταντησαμε!!

Θα σχολιασω οτι θυμαμαι γτ δεν εκανα quote...

νουφι μη μας λες δεν εισαστε καλά εσενα που τα παιδακια σου ειναι 2+ χρονων...αν δεν εχουμε κανα καλ μνμ κι από σενα εγω προσωπικα φλερταρω με την ιδεα να παρω τα βουνα κ τα λαγκαδια...δεν τη βγαζω καθαρη σας λεω!!!

παπιτσα τι νεα απ τη δουλεια τελικά?

μας ωραιοι οι συνδικαλιστες μας...δε φτανει που δεν κανουν καλά τη "δουλεια" τους ερχονται στα γραφεια και σχολιαζουν τις κοιλιες μας..ρε ουστ! Btw εχω κι εγω απ την κυριακη και ολο σαβουριαζω παλι γμτ. Μου φαινεται ενα κιλακι το ξανατσιμπησα...μη χασω!:evil:

Για την ασφαλιση μας εγω ειμαι πληρως απογοητευμενη. Λεω να μαστε καλα, γτ ουτε να αρρωστησουμε δεν μπορουμε πλεον. Γεννησα σε δημ νοσοκομειο και ουτε επιδομα πηρα αλλά δεν πληρωσα κιολας..

Αυτο με τον υπνο το σκεφτομαι κι εγω τι θα γινει αργοτερα. Τωρα τους εχω στο δωματιο μας ακομα σε μια κουνια επειδη ξυπναω πολλες φορες τη νυχτα. Ομως πλεον δεν πολυχωρανε...και λεω να τους βαλω σε ξεχωριστα δωματια για να μην ξυπναει ο ενας τον αλλο...ή λετε να τους εχω στο ιδιο για παρεα???

τζινι εμεις εχουμε ενεργειακο τζακι και αναβαμε και το αιρκοντισιον στα πολυ κρυα και δεν εκαιγε πολύ ρευμα μιας κ επιανε αμεσως θερμοκρασια.

Ξενο γαλα εδωσα στις 1(μονο ο μικρος ηπιε, στο μεγαλο εδωσα στηθος τελικα-ο εκλεκτικος μου!!:tongue:..). Και στις 4 ξυπνησαν και οι δυο:rolleyes: Λεω να τους δωσω κ σημερα, τουλαχιστον του μικρου δηλαδη. Εχω βλεψεις το Σαββατο να βγουμε το βραδυ με τον αντρα μου, και θελω ειμαι ησυχη.

Οικογενειακη φωτογραφηση? δεν το ξερω, ειναι εθιμο? sorry ειμαι λιγο ασχετουα!

Η συλ καλυτερα ετσι? αντε να ηρεμησετε κ εσεις λιγο... Για ψειρες κ εγω ξυδι ξερω...βεβαια δε νομιζω να της αρεσει... Απο την αλλη, αν ειναι να κολλησει θα κολλησει. Να την ψαχνεις καθε μερα μολις γυριζει απ το σχολειο...

μοριτσα κι εγω το λεω αυτο...ας ξυπνανε στος 4 να τρωνε και μετα κατευθειαν νανι! Στις 4 ομως, οχι στις 2, 3:30, 4:30, 6, 6:30 κτλ γτ θα πεταξω κανα μωρο απ το παραθυρο!!!:evil:

τζου ενδιαφεροντα πραγματα δηλαδη!! Με τον αντρα σου τι παιζει δηλ. τσακωνεστε μπροστα στα παιδια... Ισως δεν κανω καλα που ρωταω απλά μιας και το αναφερεις..

Αυτο με τα δωματια δεν το καταλαβα...ουτε και με τα παιχνιδια...ειναι και λιγο αργα και οι στροφες ειναι αστα να πανε... Οποτε εχεις χρονο και αν θες εξηξησε το να το καταλαβουμε!!

γιατι το βραδυ με πιανει κ εχω υπερενταση και οση ενεργεια μου λειπει οοοολη μερα??? Ειναι επειδη θελω να απολαυσω την ησυχια του σπιτιου?? Μηπως δεν ειμαι καλη μανα?:oops::oops:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Νά΄μαι στην αγαπημένη ώρα! Δεν εχω παράπονο φάγανε στις 9:30 Κ 10 και ξύπνησαν τώρα. Απλά δεν καταλαβαινω γιατι δεν πιάνει όταν τρώνε στις 12 :confused: να ξυπνούν κατα τις 6.

Τζεμινι ελπιζω να κοιμασαι!!! εγώ εχω δίπλα τη θάλασσα και τους απειλώ χαχα! Το σούπερ μάρκετ είναι η καλύτερη απόλαυση! Αντε και εις ανωτερα!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...