Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Aνθή μη παίζεις με τον πόνο μου κ σχεδόν το μισό σπίτι είναι στραβό!

Πώς κ έτσι σου ξυπνάνε τώρα ξαφνικά? Προηγήθηκε κάτι?

Μια χαρά κάθονται σε υπνόσακο με πόδι. Σάκο έχω για τα έκτακτα περιστατικά (ρουκέτες εμετού... φτού φτού μακριά κ αλλάργα)

Σήμερα τους έβαλα πάλι κοντομάνικο, ξέπόδαρο φορμάκι το μεσημέρι

κ τώρα τους φόρεσα κ μια φορμίτσα κάπρι από κάτω.

Νούκα έχω βγάλει χειμερινά ενδύματα κ είμαι έτοιμη. Μέχρι κ σκουφιά... τα πάντα όλα σου λέω.

Ωραίες κατασκευές ινδεεδ!

ελίδα δεν έχω φτιάξει ποτέ μα ποτέ ρεβύθια. Ούτε κ η μάνα μου έφτιαχνε.

Την οδοντ'οπαστα μερικές φορές την φτύνουν (να ναι καλά η Σϋλια που δείχνει), κ μερικές την καταπίνουν.

Βάζω ελάχιστη ποσότητα στα δίδυμα. Ίσα ίσα για τη γεύση.

Καλτσάκι....καλά αποτελέσματα έυχομαι κ να πάνε όλα καλά.

Εοπυ, νατ, ικα συκα μικα..... γι αυτο κ κάναμε κ ιδιωτική ασφάλεια στα παιδιά.

Δεν τα έβαλα σε στράτα, αλλά ειδικά τα κορίτσια πανε αλά μπαλαρίνες.

Ορθοπαιδικός είπε να μην φοβού, εφόσον δεν πατάνε στιςς μύτες όοοολη την ώρα.

Την Σύλια αν εξαιρέσεις μια τεβέρνα που πήγαμε πέρυσι την άνοιξη κ είχε ένα υποτυπώδη παιδότοπο με πολλά κΩλόπαιδα κ φουλ τσιγαρόβιες μανάδες που ουδεμία έστω οπτική επαφή είχαν με τα παιδιά τους (ήταν 3 χρ κ κάτι λίγα ψιλά τότε) δεν την είχα ξαναπάει,

μέχρι κ τώρα την προηγούμενη βδομάδα με τα δίδυμα μαζί. καθημερινή κ πρωί.;)

Είναι πολύ μικρά τα δικά σου.

νάκιους περαστικά σας.

Κ εμένα στο ξάπλα βήχουν πιό πολύ.

Λογικό είναι, γιατί ''βαραίνει'' η αναπνευστική οδός προς τα πνευμόνια.

Η λαερτασ που τα έβαζε σχεδόν σε ημικαθιστή θέση για ύπνο?

Μουρίτσα γιατί οφθαλμίατρο?

Προληπτικά? Γιατί κ εγώ τρώγομαι να τα πάω.

Μπράβο για το 21.00 ύπνο! Ποιός πολύς καιρός? Τί να μας πούνα κ αυτές οι μαάδες που 3-4-5 δεν κοιμούνται πριν τις 1-2????

Είχα μια φίλη στην παιδική (γέννησε 2ο) τα έχει δεί όλα. Τελικά έκοψε τη μεσημεριανή σιέστα στη μεγάλη για να κοιμάται σερί 23.30-9.00!

Πλάκα κάνεις που θα φτάσει 35? ε?

Ευτυχώς δεν μάζεψα τα καλοκαιρινά!!!!!!

μπραβο σε αυτες που προλαβαινετε να πατε γυμναστηριο,εγω μπανιο θελω να κανω και πρεπει να παρω εγκριση συζυγου,να ενημερωσω τουλαχιστον 15΄πριν για να προλαβει να κανει τσιγαρο στο μπαλκονι πριν την φυλαξη!!!!
Μια απο τα ίδια..

Παλιέέεεεεεεεεεες εποχές.

Αλλά δεν ξαναλέω τπτ, γιατί έχω νέα:

τελικά ο ντοκ για άλλη μια φορά είχε δίκιο στην τελευταία επίσκεψη που έλεγε θα τα βγάλει όπου νά ναι κ θα γίνει καρχαρίας!

Ο άλεξ βγάζει όοοοολα τα υπόλοιπα δόντια! Έχουν σκάσει όλα! Τώρα πόσα θα βγούν δεν ξέρω!

Κ εγώ τα είδα όλα λίγο ψες βράδυ κ σήμερα προβλέπεται δύσκολη νύχτα. Αν κ έδωσα λίγο αλγοφρέν κ λίγο αταράξ. (ο ντοκ θα με ξέχεσει!)

Μήπως να πιώ όλο το βόσπορο να μην ακούσω τπτ????????

Τζό πήγατε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!τι κανετε ολες??

εμεις ειμαστε αρρωστοι:(

δεν εχουμε πυρετο ευτυχως αλλα εχουμε βηχα και λιγο μπουκωμενη μυτη.

Εν τω μεταξυ βηχουν μονο οταν τους βαζω για υπνο.Περιεργο δεν ειναι??

Παντως αυριο θα παμε στην παιδιατρο να τους ακροαστει και ελπιζω να την βγαλουμε μονο με ορο, αντε και λιγο οτριβιν.

εγω σημερα ξεπατωθηκα στις δουλειες και παλι δεν τελειωσα και τωρα πρεπει να σιδερωσω 2 πλυντηρια γιατι εχω αλλα 2 απλωμενα και θα βαλω κι αλλο αυριο.Ημαρτον δηλαδη!!!

προσπαθω να τους φτιαξω και τα ρουχα αλλα αυτος ο καιρος δεν βοηθαει,πανω που ελεγα να τους μαζεψω τα κοντομανικα μπλουζακια ,αντε παλι σκαει ο τζιτζικας.

Νάκι περίεργο μου ακούγεται αυτό με τον βήχα μόνο στον υπνο. Δεν τους κοιτάς για καμία αλλεργία; Και φυσικά ΡΙΣΠΕΚΤ που μπορείς και σιδερώνεις!!! ΗΡΩΑΣ!!!

Καλησπέρα κοριτσια!!

Τι κανετε?

Evizogr πολύ μ αρεσει το χριστουγεννοτικερακι!!! Στο ξαναπα αλλά δεν πειραζει, μου φτιαχνει τη διαθεση!!

Κ εγω νομιζω η περπατουρα βοηθαει πιο πολύ το γονιο παρα το παιδι!!:tongue: Με την ευκαιρια θα ρωτησω κι εγω τον ντοκ την επομενη εβδομαδα να μου πει...

Σελστιν αστα με την ασφαλιση μας τα χω παρει κι εγω. Μας κανουν καλά καλά ενα σωρο κρατησεις και μετα μην τον ειδατε!! Θελω εναν οφθαλμιατρο να μετρησω τη μυωπια (μετα απο πολυυυυυυυ καιρο) Και μου λενε ειναι ολα τα ραντεβου κλειστα και πρεπει να τηλ καθε πρωτη του μηνα πρωι πρωι γτ μετα κλεινουν ολα τα ραντεβου (πλαφον).

Τεσπα, ελπιζω να βρειτε ακρη και να ησυχασει πλεον ο μικρουλης... αντε και σε λιγο θα σου πουμε μεγεια το δοντι!!

νουνουκα τι εγινε με τη δουλεια, δε γραφεις τωρα αρκετα το πρωι...

εγω πηγα γυμναστηριο ευτυχως γτ ξεδινω λιγακι. Γενικα ομως πολύ χαλια.

ουτε κ εγω δεν ξερω ποσες φορες ξυπναω τα βραδια... Χτες καθε μια ωρα γτ πεινουσαν εναλλαξ. Μετα τις 6:30 κοιμηθηκα σερι μεχρι τις 8. Και οπως καταλαβαινετε μετα ολη μερα σερνομαι. Και πειναω! Τωρα τα κρατησε λιγο ο αντρας μου και κοιμηθηκα μιση ωρα και νομιζω οτι ημουν σ αλλο κόσμο!:shock:

Σημερα λεω να δωσω ξενο τη νυχτα κατα τις 12 να δω μηπως τα βαρυνει και κοιμηθουνε. Εχω τυψεις αλλά θελω να το κανω μια φορα στο τοσο για να κοιμαμαι κι εγω... Και παλι ξυπνησανε και ηθελαν να φανε στο 2ωρο. Ουφ!:? Αντε να παμε στο γιατρο να τα πω να δουμε τι θα κανουμε...

Περπατούρα δεν μας άφησε καθόλου. Η αλήθεια είναι οτι πολύ θα ήθελα γιατί απο την μια σου λύνει τα χέρια έστω και για λίγο. Την μέρα όμως που έκανα εγώ την ερώτηση "Γιατρέ ποιά η γνώμη σου για τις περπατούρες;" είχαν πάει ένα παιδάκι στο Ιπποκράτειο στην θεσσαλονίκη εκτάκτως με σοβαρό τραυματισμό γιατί πήγαινε με την περπατούρα και έπεσε πάνω του η συρταριέρα.:shock::shock::shock:

Για το γάλα δώσε ξένο και κοιμίσου. Αν δεν είσαι εσύ καλά πως θα είναι μετά τα μωρά σου;

γεια σας κοριτσια. εμεις ειμαστε καλυτερα ευτυχως. ο συζυγος λειπει:( και εμεις παλευουμε πισω με τα θηριακια. εχουν πολυ πλακα ομως τα σκασμενα και γελαω πολυ.

celestine. περαστικα να ειναι βρε κοριτσακι και οσο για τα ταμεια συμφωνω. μαλακες!!! σε ιδιωτικη ασφαλεια καλυτερα θα ημασταν. τσαμπα κρατησεις εχουμε εφοσον ουτε μια εξεταση δεν μπορουμε να κανουμε. οσα χρονια ειμαι στην αθηνα δεν ειχα ξαναπαει στο ικα ωσπου εμεινα εγκυος που χρειαστικε για τις αδειες. αμα εισαι αρρωστος και θελεις τωρα γιατρο που να περιμενεις μια εβδομαδα να βρεις ραντεβου.

ανθη, τα βιβλια οποτε τους δινω να τα κρατησουν τα τρωνε οποτε τα βαζω στα καθομαι μπροστα τους και τους ξεφυλιζω τις σελιδες και διαβαζω το παραμυθι. σιγα σιγα συμμετεχουν κι αυτα. τους λεω τι εκανε ο κακος ο λυκος στο σπιτι;;; φουυυυ μου κανουν. πολυ γελιο... δοκιμασε και τα βιβλια απο υφασμα που δεν μπορουν να χτυπησουν και θα εξικιωθουν σιγα σιγα.

εμεις στρατα πηραμε. ο γιατρος μας ειπε οτι ο μονος φοβος ειναι οι σκαλες και εαν τραβηξουν κανενα τραπεζομαντηλο και τους ερθει τπτ στο κεφαλι. τα δικα μου τα βοηθησε η στρατα πολυ παντως.

τους εχω παρει επισης κατι μικρα πιανακια και ειναι το καλυτερο παιχνιδι τους, ακομη και οταν δεν σηκωνοντουσαν τους τα εβαζα στα ποδαρακια τους στα ριλαξ, χτυπουσαν τα πληκτρα και απασχολιοντουσαν για λιγο.

Το φου του κακού λύκου το κάνουμε και εμείς - συνήθως στα μούτρα μου - αλλά αυτό είναι το μόνο που προσέχουν απο όλο το παραμύθι. Στο υπόλοιπο ουρλιάζουν γιατί θέλουν να ξαμολυθούν και να αρπάξουν πράγματα. Σήμερα ο μεγάλος έφαγε ένα απο αυτά τα χοντρά βιβλία για παιδάκια τέτοιας ηλικίας, αυτά με τις εικόνες. Στο τέλος θα φάει και εμάς... Μόνο το φαί του δεν τρώει...:evil::evil:

Πρόσεξα και εγώ οτι ασχολούνται πολύ πιο ευχάριστα με παιχνίδια που βγάζουν ήχους. Πιανάκια, τηλέφωνα κλπ. Αν και δεν είναι καθόλου εκπαιδευτικά, τουλάχιστον αυτά που έχουμε εμείς...

Aνθή μη παίζεις με τον πόνο μου κ σχεδόν το μισό σπίτι είναι στραβό!

Πώς κ έτσι σου ξυπνάνε τώρα ξαφνικά? Προηγήθηκε κάτι?

Μια χαρά κάθονται σε υπνόσακο με πόδι. Σάκο έχω για τα έκτακτα περιστατικά (ρουκέτες εμετού... φτού φτού μακριά κ αλλάργα)

Σήμερα τους έβαλα πάλι κοντομάνικο, ξέπόδαρο φορμάκι το μεσημέρι

κ τώρα τους φόρεσα κ μια φορμίτσα κάπρι από κάτω.

Νούκα έχω βγάλει χειμερινά ενδύματα κ είμαι έτοιμη. Μέχρι κ σκουφιά... τα πάντα όλα σου λέω.

Ωραίες κατασκευές ινδεεδ!

ελίδα δεν έχω φτιάξει ποτέ μα ποτέ ρεβύθια. Ούτε κ η μάνα μου έφτιαχνε.

Την οδοντ'οπαστα μερικές φορές την φτύνουν (να ναι καλά η Σϋλια που δείχνει), κ μερικές την καταπίνουν.

Βάζω ελάχιστη ποσότητα στα δίδυμα. Ίσα ίσα για τη γεύση.

Καλτσάκι....καλά αποτελέσματα έυχομαι κ να πάνε όλα καλά.

Εοπυ, νατ, ικα συκα μικα..... γι αυτο κ κάναμε κ ιδιωτική ασφάλεια στα παιδιά.

Δεν τα έβαλα σε στράτα, αλλά ειδικά τα κορίτσια πανε αλά μπαλαρίνες.

Ορθοπαιδικός είπε να μην φοβού, εφόσον δεν πατάνε στιςς μύτες όοοολη την ώρα.

Την Σύλια αν εξαιρέσεις μια τεβέρνα που πήγαμε πέρυσι την άνοιξη κ είχε ένα υποτυπώδη παιδότοπο με πολλά κΩλόπαιδα κ φουλ τσιγαρόβιες μανάδες που ουδεμία έστω οπτική επαφή είχαν με τα παιδιά τους (ήταν 3 χρ κ κάτι λίγα ψιλά τότε) δεν την είχα ξαναπάει,

μέχρι κ τώρα την προηγούμενη βδομάδα με τα δίδυμα μαζί. καθημερινή κ πρωί.;)

Είναι πολύ μικρά τα δικά σου.

νάκιους περαστικά σας.

Κ εμένα στο ξάπλα βήχουν πιό πολύ.

Λογικό είναι, γιατί ''βαραίνει'' η αναπνευστική οδός προς τα πνευμόνια.

Η λαερτασ που τα έβαζε σχεδόν σε ημικαθιστή θέση για ύπνο?

Μπράβο για το 21.00 ύπνο! Ποιός πολύς καιρός? Τί να μας πούνα κ αυτές οι μαάδες που 3-4-5 δεν κοιμούνται πριν τις 1-2????

Είχα μια φίλη στην παιδική (γέννησε 2ο) τα έχει δεί όλα. Τελικά έκοψε τη μεσημεριανή σιέστα στη μεγάλη για να κοιμάται σερί 23.30-9.00!

Παλιέέεεεεεεεεεες εποχές.

Αλλά δεν ξαναλέω τπτ, γιατί έχω νέα:

τελικά ο ντοκ για άλλη μια φορά είχε δίκιο στην τελευταία επίσκεψη που έλεγε θα τα βγάλει όπου νά ναι κ θα γίνει καρχαρίας!

Ο άλεξ βγάζει όοοοολα τα υπόλοιπα δόντια! Έχουν σκάσει όλα! Τώρα πόσα θα βγούν δεν ξέρω!

Κ εγώ τα είδα όλα λίγο ψες βράδυ κ σήμερα προβλέπεται δύσκολη νύχτα. Αν κ έδωσα λίγο αλγοφρέν κ λίγο αταράξ. (ο ντοκ θα με ξέχεσει!)

Μήπως να πιώ όλο το βόσπορο να μην ακούσω τπτ????????

Τζό πήγατε?

Τα μικρά μου κοιμόντουσαν κανονικότατα και χωρίς κούνημα όλο το βράδυ απο όταν γεννήθηκαν. Τα έβαζα στην κούνια, έλεγα καληνύχτα, τα φιλούσα και τα ξαναέβλεπα το πρωί. Τον Ιούνιο τα πράγματα άλλαξαν. Άρχισαν να ξυπνάνε όλη νύχτα και να κλαίνε, πότε εναλλάξ πότε και οι δύο μαζί και να μην κοιμούνται χωρίς κούνημα. Για ένα διάστημα δεν χρειαζόταν να κουνάω πολύ, τους έπιανε εύκολα ο ύπνος. Τώρα όχι μόνο ξυπνάνε όλη την νύχτα αλλά μας πιάνουν και μεσάνυχτα κουνώντας, απο τις 9. Τα χέρια μου έχουν κοπεί απο τα μπράτσα, δεν το αντέχω άλλο...

Για τα δόντια δίνω και εγώ φάρμακα. Με τις ευλογίες του γιατρού φυσικά. Μου είπε εσύ όταν πονάς δεν παίρνεις χάπι; Δίκιο έχει. Τώρα βγάζουν τα πίσω δόντια και έχουμε δράματα....

Στους υπνόσακους δεν τολμώ να τους χώσω ακόμα. Ίσως αργότερα που θα ψυχράνει λίγο περισσότερο ο καιρός. Αν και υποψιάζομαι οτι θα μας ακούσει όλη η βόρεια Ελλάδα όταν θα το κάνω...:|:|:|

ixhPp3.png

Mμμμούνννννγκα στη στρρρρρρρούνγκα!

Τί πάθατε καλέ????/

1. - Ηελλο! Τί του ρουμ του.

2. - Μπαρδόν?

1. - Τί του ρουμ του, λέω.

2. - οκ, έρχομαι να σας φυστικώσω μανδάμ αφού το θέτε.

2. - τελικά απολύθηκα. η κυρία στο δωμάτιο 2, ήθελε τσάι!!!!

Μάθε αγγλικά στον ταδόπουλο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ηταν στο προγραμμα ελεγχου επειδη ειναι προωρα. Αμα σε τρωει πηγαινε τα να ησυχασεις.

καλε τα δικα μου δεν ηταν ξενυχτηδες, τωρα τελευταια μου το κανανε. Η μικρη το παει σερι μεχρι τις 6, ο μικρος που ειναι φαγανος ξυπναει 2 φορες. Αυτη ειναι η προβλεψη για το καιρο, ετοιμασου για παραλια αν πεσουν μεσα οι μετεωρολογοι :tongue:

Ελπιζω να εχεις ησυχο βραδυ σημερα!

Αχ ποσο σκεφτομαι τα δοντια......!!

p1Utp3.png

ηταν στο προγραμμα ελεγχου επειδη ειναι προωρα. Αμα σε τρωει πηγαινε τα να ησυχασεις.

καλε τα δικα μου δεν ηταν ξενυχτηδες, τωρα τελευταια μου το κανανε. Η μικρη το παει σερι μεχρι τις 6, ο μικρος που ειναι φαγανος ξυπναει 2 φορες. Αυτη ειναι η προβλεψη για το καιρο, ετοιμασου για παραλια αν πεσουν μεσα οι μετεωρολογοι :tongue:

Ελπιζω να εχεις ησυχο βραδυ σημερα!

Αχ ποσο σκεφτομαι τα δοντια......!!

πεσε κοιμησου κι εσυ αφου κοιμουνται!

κι εγω το χω απορια τι θα γινει με τα δοντια...γτ νομιζω εχουμε κι απο αυτα τωρα...

τι πλακα εχει το "φου" του λυκου!!!! θελω κι εγω να τους διαβαζω τπτ σιγα σιγα αλλα δε με ακουνε και με πολύ ενδιαφερον! χαχαχα!

νακι ολη μερα εισαι στο τρεξιμο, τι να κανεις κι εσυ... Οσο για την ασφαλιση ενα μονο εχω να πω...απαραδεκτοι!!! αλλά νομιζω εχουμε πολλά να δουμε ακομα

οσο για το γυμναστηριο, παω με πολλες τυψεις και περισσια κουραση...αλλά μου αρεσει τοσο που οσο με παιρνει θα το κανω...

τεσπα, παω να φτιαξω γαλα...περιεργο μου φαινεται:?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες!!!!

Τα νέα για τον καιρό απίστευτα!!!

Το Σ.Κ. υπάρχει πιθανότητα να φύγουμε!! Θα κάνουμε και μπάαααανιο!!!

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε? καλα ειπα εγω πως κατι φταιει αφου τα περισσοτερα μπεμπε εχουν ξεσαλωσει, κουραγιο στις μανουλες ;) θα ερθουν καλυτερες μερες!!! :P

Μετα απο πολυ καιρο τα μικρα μου κοιμουνται απο τις 9!!!! Αυριο εχουμε το πρωτο μας εμβολιο (pentavac) και οπως καταλαβαινεται θα πεσει κλαμα. Πηγαμε και στον οφθαλμιατρο για βυθοσκοπηση, ευτυχως ολα καλα, σε ενα χρονο παλι εξεταση. Εννοειται πως πληρωσαμε γιατι δεν καλυπτει το ταμειο. Τελικα το ταμειο ειναι για να το πληρωνουμε εμεις μου φαινεται. Καλα που καλυψε τις θερμοκοιτιδες!! να κανουμε και το σταυρο μας!! Δυστυχως στο κρατος που ζουμε επικρατει το μπαχαλο.

Περαστικα στα αρρωστουλικα και γρηγορη αναρρωση!

Αυτος ο καιρος ειναι υπουλος. Σ-Κ η θερμοκρασια θα φτασει τους 35!!

Που τα πήγες οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση και τι μπορεί να καταλάβει ο ντοκ σε αυτήν την ηλικία; και γω τρώγομαι να πάω τον Κων.

Gemini και γω μια φορά με πολλές τύψεις και ενοχές είχα προσπαθήσει να δώσω γάλα μπας και κοιμηθεί, αλλά εκτός των τύψεων δεν έπιναν καθόλου από μπιμπερό οπότε δεν έπιασε!! Ελπίζω να πιάσει σε εσένα και να βρεις λίγο την ηρεμία σου λέμε τώρα) αλλά μου φαίνεται και δύσκολο.

Δεν μπαίνω συχνά γιατί είναι περίοδος στη δουλειά μου που βγαίνω και έξω

για επιθεωρήσεις στα καταστήματα.

Τζινάκι τι γίνεται με τα σπυράκια, με τον παρβοϊό;

Ο σύζυξ έκανε εξετάσεις και βγήκε ολική χοληστερόλη 307 με όριο τα 200.... έχετε άποψη επί του θέματος; Τηλεφωνικά ο ντοκ (γαμπρός μου) μου είπε θα ξεκινήσει χάπια και θα ξαναεξεταστεί στο μήνα.

Εμάς για την περπατούρα μας είχαν πει ότι ένα 10 λεπτό (το οποίο και τηρούσα ευλαβικός)τη μέρα και να καθορίζεται το ύψος ώστε να πατάει όλο το πέλμα κάτω.

celestine τι έγινε με τις εξετάσεις;

τζόϊ τι είπε ο ντοκ;

naki περαστικά στα ζουζούνια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα σε ολες!!!

εμεις περπατουρα δεν πηραμε μας το απαγορεψε ο γιατρος (ανοιγουν τα οστα της λεκανης)...

κατα τα αλλα αυριο ξεκιναω γενικη του σπιτιου..και λεω να βαλω χαλια τωρα ποχει ο συζυγος αδεια γαιτι μετα μονη μου με τα θηρια...αντα να κανεις τοσες δουλειες!!!

ο καιρος και εδω πανω καλοκαιρινος!!!!

:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα!!

Τζεμινι το έγινε, το ήπιαν και κοιμηθηκες???

ΤΖΙΝΙ πως πηγε?

Νουνου τα πήγα στο ιατρικό κέντρο Αθηνών δίπλα απο το μαιευτήριο. Τις εξετάσεις αυτές ( οφθ, ακοη & καρδ/κες) μας τις πρότειναν απο την μονάδα κατα την εξοδο μας και συμφώνησε και η νεογνολογος που μας παρακολουθεί. Σε αυτή τη φάση βλέπουν την κατασκευή του ματιού αν είναι εντάξει. Σε ένα χρόνο που θα πάμε θα κοιτάξουν για στραβισμο, μυωπία κτλ.

Αν ο άντρας σου τρωει λιπαρά, τηγανητα και όλα όσα ανεβάζουν την χοληστερίνη, καλό θα ήταν να ξεκινήσει μια δίαιτα και να μην πάρει αμέσως φάρμακα. Μπορεί να μην είναι παθολογικη αλλα διατροφική και να πέσει. Επίσης παίζει ρόλο αν είναι ανεβασμένη η κακή δλδ LDL ή η καλή HDL.

Μακάρι να αποδράσετε το Σ-Κ!!

p1Utp3.png

Καλημερα!

Gemini και γω μια φορά με πολλές τύψεις και ενοχές είχα προσπαθήσει να δώσω γάλα μπας και κοιμηθεί, αλλά εκτός των τύψεων δεν έπιναν καθόλου από μπιμπερό οπότε δεν έπιασε!! Ελπίζω να πιάσει σε εσένα και να βρεις λίγο την ηρεμία σου λέμε τώρα) αλλά μου φαίνεται και δύσκολο.

παντα σοφη η νουνου μας!!

Τα νεα απ το μετωπο...ο μικρος οκ ηπιε 180μλ που του εφτιαξα, οχι με χαρα φυσικά, και ξυπνησε στις 4 απο 1 το βραδυ που του εδωσα. Ο μεγαλος δεν το ηθελε σε καμια περιπτωση...τελικα του εδωσα στηθος κ ξυπνησε κι εκεινος στις 4...Βγαζετε κανα συμπερασμα γτ εγω οχι.:confused::confused: Μετα ξυπνησαν παλι κατα τις 6 και προσπαθησα να ξανακοιμηθουν και ταισα παλι 6:30 δε γινοταν αλλη αναβολη.

Το καλο ειναι οτι μετα κοιμηθηκαν μεχρι τις 9 και κοιμηθηκα κι εγω σαν πουλάκι και νιωθω ξεκουραστη! Μετα απο πολύυυυυ καιρο! 3 ωρες σερι 1-4 δεν ειναι και λιγο!;)

Ομως το πρωι αφου ταισω τον μικρο παω να τον κατεβασω στον κατ οροφο, και να ετοιμαστω κι εγω για γυμναστηριο και κανει εναν εμετο που γεμισε οοοοοολη τη σκαλα:?:? πιστευω οτι φταιω εγω γτ μαλλον του πιεζα το στομαχακι οπως τον κρατουσα...Οπως καταλαβαινετε τη θεση του gym πηρε η σφοουγγαριστρα κτλ κτλ.

love χαλια λες ε?? νομιζω εχει ζεστη ακομα...εδω δηλαδη σημερα εχει φοβερη κουφοβραση. Ομως οταν αποφασισει να βαλει κρυο πιστευω θα το κανει αποτομα, οποτε καλυτερα νωρις.!

νουνου κ ιεγω θα σου λεγα πρωτα να κοιταξει με διατροφη κ μετα να παρει χαπια...συμφωνα με τη λογικη βεβαια γτ δεν ξερω και πολλά επι του θεματος.. Επισης να κοιταξει τα becel κτλ μηπως βοηθησουν!

μοριτσα εσυ κοιμηθηκες?

Σεντονι εγραψα πρωινιατικα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γκουντ μορνινγκ!!!

Nunu...πες μου να ζηλέψω...που θα πάτε για μπάνιο???

Τζίνι...πειράζει που δεν κατάλαβα γρι από το τελευταίο σου μήνυμα και το τσάι??

Νάκι...που μπορούμε να δούμε τις δημιουργίες σου???

Gemini...ξέρεις τί γυμναστική κάνεις σφουγγαρίζοντας το σπίτι???

Ανθή...και μας στην αρχή κοιμόντουσαν σερί και για κάποιο λόγο χάλασαν.. η επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση ήταν "δύσκολη"...

Μορίτσα...πότε πέρασαν κιόλας 2 μήνες!!! Ουάου...

Σελεστιν... το να πρέπει να κάνουμε κάτι για τα παιδιά και να μην μπορούμε από οικονομικής πλευράς...κυρίως όταν έχει να κάνει με υγεία, είναι ο εφιάλτης μου. Εύχομαι να βρείτε λύση και να κάνετε άμεσα τις απαραίτητες εξετάσεις

Τα δικά μας νέα... ηρεμία! Αναμένουμε να περάσουν οι "ύποπτες" μέρες μετά το MMR...προς το παρόν, καλά!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

γεια σας!

δεν έχω διαβάσει τπτ λέμε!

προσπαθώ να είμαι εντός του προγράμματος καθαριότητας...:rolleyes::rolleyes:και πήζω..αλλά αν βγει πσκ θα είναι φρεε, οπότε χαλάλι!

Έχω για σίδερο 3 πληντύρια παιδικά (χειμωνιάτικα, βαπτιστικά δώρα κτλ μιξη με καλοκαιρινά..)

Σήμερα θα πάω το απόγευμα να μιλήσω γ ια τη δουλειά τις άδειες κτλ

κι έπεσα πάνω σε αυτό.. http://www.matrix24.gr/2012/03/%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%89%CE%BD/

και πολύ χάρηκα...(σχετικό ΦΕΚ Α' 89/2012)

γιατί ούτε και το μειωμένο ήθελα να πάρω ολόκληρο αλλά

ούτε και γίνεται να πάω σύντομα στη δουλειά ....

προσευχηθείτε να πετύχει.........

θα πάω σήμερα το απογευματάκι

ΥΓ. Βασικά ΠΡΕΠΕΙ να πετύχει,

γιατί στην παρούσα ΔΕ γίνεται κι αλλιώς..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλησπερα

κ εγω δε προλαβαινω να διαβασω, μπηκα για μια χαιρετουρα, μιας κ επεστρεψα νωρις σημερα.

παπια καλη τυχη!

σερνομαι αυτες τις μερες , σωματικα κ ψυχολογικα σκ...να δω ποτε κ κυριως αν θα ανακαμψω...

φιλια σε ολες κ τα μπεμπεκια σας!

33E7p2.png

καλησπέρα!!! έστειλα τους μικρούς για λίγο στην πεθερά μου, για να κάνω καμιά δουλειά...και είπα να δω τα νέα σας...βλέπω ξενυχτάμε ομαδικώς! ο δικός μου ο μικρός έφαγε στις 12 και ξύπνησε στις 4...δεν ήθελα να τον ταίσω τόσο νωρίς και τον άφησα λίγο να κλαίει...και τσουπ! ξυπνάει και τον μεγάλο...οπότε μετά είχα διπλό τάισμα και επιστρατεύθηκε και ο σύζυγος (πρωτοφανές αυτό)! ευτυχώς μετά ξανακοιμηθήκαμε για άλλη μιαμιση ώρα, οπότε είμαι οκ σήμερα (γι' αυτό είπα να κάνω και καμιά δουλειά...)

νουνού μου, με το ταμείο δεν έβγαλα άκρη, αλλά απ' ότι κατάλαβα το φταίξιμο δεν είναι του ταμείου, αλλά του μητέρα, που ενώ έχει σύμβαση κανονικά με το ταμείο δεν δέχεται να μας καλύψει, γιατί δεν είμαστε στον ΕΟΠΥΥ λέει...τηλεφώνησα 10 φορές και άκρη δεν έβγαλα, γιατί μερικοί σε θέση ισχύος την έχουν δει εξουσία και νομίζουν πως μπορούν να παίζουν με την υγεία μας...

τελικά, τις εξετάσεις θα τις κάνουμε στο ιασώ και ευτυχώς θα μας κάνουν τιμές του κρατικού τιμολογίου και έτσι το κόστος πέφτει στα 110 ευρώ...και από εβδομάδα θα μας δει και παιδοπνευμονολόγος...εύχομαι μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό...

Νάκι, αν μπλέξεις με αυτά δεν ξεμπλέκεις εύκολα...ο ένας σε παραπέμπει στον άλλο και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη...ευτυχώς, που πήρατε πίσω έστω ένα μέρος...και εύχομαι να μη σας ξανατύχει άλλη αναποδιά!

Πάπια μου, καλή τύχη με τη δουλειά και εύχομαι να πας όσο αργότερα γίνεται!!!

όσο για τις στράτες και τις περπατούρες, ο κάθε γιατρός έχει τη δική του άποψη όπως φαίνεται...προς το παρόν, θα την αποφύγω...θα κοιτάξω για άλλου είδους δραστηριότητα και ελπίζω κάτι να βρω...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλημέρα!!

Τζεμινι το έγινε, το ήπιαν και κοιμηθηκες???

ΤΖΙΝΙ πως πηγε?

Νουνου τα πήγα στο ιατρικό κέντρο Αθηνών δίπλα απο το μαιευτήριο. Τις εξετάσεις αυτές ( οφθ, ακοη & καρδ/κες) μας τις πρότειναν απο την μονάδα κατα την εξοδο μας και συμφώνησε και η νεογνολογος που μας παρακολουθεί. Σε αυτή τη φάση βλέπουν την κατασκευή του ματιού αν είναι εντάξει. Σε ένα χρόνο που θα πάμε θα κοιτάξουν για στραβισμο, μυωπία κτλ.

Αν ο άντρας σου τρωει λιπαρά, τηγανητα και όλα όσα ανεβάζουν την χοληστερίνη, καλό θα ήταν να ξεκινήσει μια δίαιτα και να μην πάρει αμέσως φάρμακα. Μπορεί να μην είναι παθολογικη αλλα διατροφική και να πέσει. Επίσης παίζει ρόλο αν είναι ανεβασμένη η κακή δλδ LDL ή η καλή HDL.

Μακάρι να αποδράσετε το Σ-Κ!!

Και τις κάλυψε (:rolleyes::rolleyes:) το ταμείο σου? ή τις πληρώσατε?

Όσο για το σύζυγο το μενού του 2 χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχει τηγανητά, λίπη και τα σχετικά επιβαρυντικά, αντιθέτως τρώει ψάρι, ελάχιστο χοιρινό, μόνο κόκκινο και κοτόπουλο, όσπρια, μη επεξεργασμένα δημητριακά...διατροφή μωρού!!!Όμως έχει άγχος, καπνίζει...Νομίζω ότι είναι παθολογική. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιτάξει τις τιμές καλής και κακής.Τι να πω? και είναι φυσικά αρνητικότατος να πάρει χάπια. Με το ζόρι τον έπεισα για τις εξετάσεις.

γεια σας!

δεν έχω διαβάσει τπτ λέμε!

προσπαθώ να είμαι εντός του προγράμματος καθαριότητας...:rolleyes::rolleyes:και πήζω..αλλά αν βγει πσκ θα είναι φρεε, οπότε χαλάλι!

Έχω για σίδερο 3 πληντύρια παιδικά (χειμωνιάτικα, βαπτιστικά δώρα κτλ μιξη με καλοκαιρινά..)

Σήμερα θα πάω το απόγευμα να μιλήσω γ ια τη δουλειά τις άδειες κτλ

κι έπεσα πάνω σε αυτό.. http://www.matrix24.gr/2012/03/%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%89%CE%BD/

και πολύ χάρηκα...(σχετικό ΦΕΚ Α' 89/2012)

γιατί ούτε και το μειωμένο ήθελα να πάρω ολόκληρο αλλά

ούτε και γίνεται να πάω σύντομα στη δουλειά ....

προσευχηθείτε να πετύχει.........

θα πάω σήμερα το απογευματάκι

ΥΓ. Βασικά ΠΡΕΠΕΙ να πετύχει,

γιατί στην παρούσα ΔΕ γίνεται κι αλλιώς..

Θα πάνε όλα καλά!!!!

καλησπερα

κ εγω δε προλαβαινω να διαβασω, μπηκα για μια χαιρετουρα, μιας κ επεστρεψα νωρις σημερα.

παπια καλη τυχη!

σερνομαι αυτες τις μερες , σωματικα κ ψυχολογικα σκ...να δω ποτε κ κυριως αν θα ανακαμψω...

φιλια σε ολες κ τα μπεμπεκια σας!

και όπως θα έλεγα κ στην πάπια μετά την πτώση, υπάρχει μόνο άνοδος. Φυσικά και θα το ξεπεράσεις γιατί είναι η φύση μας, τώρα το πότε...ε...πάρε το χρόνο σου, δούλεψε το, πάρε τα πάνω σου, βρες διέξοδο....

Σκέψου θετικά!!!!

και μια χαζομάρα για να ελαφρύνει το κλίμα...Βλέπει ένα ποντικάκι μια νυχτερίδα και λέει "Oh..., an angel!!"

Gem ομοιοπαθούσα κουράγιο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλησπέρα!!! έστειλα τους μικρούς για λίγο στην πεθερά μου, για να κάνω καμιά δουλειά...και είπα να δω τα νέα σας...βλέπω ξενυχτάμε ομαδικώς! ο δικός μου ο μικρός έφαγε στις 12 και ξύπνησε στις 4...δεν ήθελα να τον ταίσω τόσο νωρίς και τον άφησα λίγο να κλαίει...και τσουπ! ξυπνάει και τον μεγάλο...οπότε μετά είχα διπλό τάισμα και επιστρατεύθηκε και ο σύζυγος (πρωτοφανές αυτό)! ευτυχώς μετά ξανακοιμηθήκαμε για άλλη μιαμιση ώρα, οπότε είμαι οκ σήμερα (γι' αυτό είπα να κάνω και καμιά δουλειά...)

νουνού μου, με το ταμείο δεν έβγαλα άκρη, αλλά απ' ότι κατάλαβα το φταίξιμο δεν είναι του ταμείου, αλλά του μητέρα, που ενώ έχει σύμβαση κανονικά με το ταμείο δεν δέχεται να μας καλύψει, γιατί δεν είμαστε στον ΕΟΠΥΥ λέει...τηλεφώνησα 10 φορές και άκρη δεν έβγαλα, γιατί μερικοί σε θέση ισχύος την έχουν δει εξουσία και νομίζουν πως μπορούν να παίζουν με την υγεία μας...

τελικά, τις εξετάσεις θα τις κάνουμε στο ιασώ και ευτυχώς θα μας κάνουν τιμές του κρατικού τιμολογίου και έτσι το κόστος πέφτει στα 110 ευρώ...και από εβδομάδα θα μας δει και παιδοπνευμονολόγος...εύχομαι μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό...

Νάκι, αν μπλέξεις με αυτά δεν ξεμπλέκεις εύκολα...ο ένας σε παραπέμπει στον άλλο και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη...ευτυχώς, που πήρατε πίσω έστω ένα μέρος...και εύχομαι να μη σας ξανατύχει άλλη αναποδιά!

Πάπια μου, καλή τύχη με τη δουλειά και εύχομαι να πας όσο αργότερα γίνεται!!!

όσο για τις στράτες και τις περπατούρες, ο κάθε γιατρός έχει τη δική του άποψη όπως φαίνεται...προς το παρόν, θα την αποφύγω...θα κοιτάξω για άλλου είδους δραστηριότητα και ελπίζω κάτι να βρω...

σου έστειλα πμ για να μην ζαλίζω τις υπόλοιπες. δες το και θα με θυμηθείς!!!

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...