Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια... εμεις χαλια ειμαστε οικογενειακως. την εχουν αρπαξει το μικρα, εγω με λαιμο και βηχα και ο αντρας μου φευγει αυριο για ταξιδι... το μονο παρηγορο ειναι οτι ερχεται η μαμα μου αυριο για ενισχυσεις. μου δηλωσε μην σιδερωνεις τπτ θα στα κανω ολα εγω! μια χαρα μου ακουγεται.

ζηλευω για χθες γαμωτο ηθελαν πολυ να ερθω. περιπετειωδης μου ακουγεται η συναντηση. ακου εκει μπατσελορ! το ριξατε εξω...

μοριτσα υπομονη. βαστα γερα! ειναι η φαση που φτανεις στα ορια, που δεν ξερεις ακριβως τι θελουν και ερχεται σε συνδιασμο με το ξενυχτι και σαλταρεις!

gemini τα δικα μου με τις στερεες που αρχισαμε στον 6ο περιπου χαλαρωσαν λιγακι. χορταιναν καλυτερα και δεν ειχαμε το νιαρ νιαρ ολη την ωρα. μπραβο για το γυμναστηριο, ξεφευγεις λιγακι. εγω που εχω διαδρομο και το wi fit με τη σανιδα, παρακαλω, στο σπιτι κ δεν το εκμεταλευομαι; απαραδεκτη!

το στοκ των μοδερ τζινι ειναι στον ταυρο αλλα δεν εχει ποικιλια σε υπνοσακους. εχω να παω κανενα μηνα βεβαια κ δεν ξερω τι εχουν φερει τωρα. αμα ερθεις προς τα εδω στειλε μου μην και παμε κ παρεα. γενικα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. μιση τιμη τα εχει ολα.

πειτε μου κι εμενα για τα χαλια. θελω κι εγω μοκετα για το δωματιο των μικρων.

σας ειπα που περπατανε; η μικρη πιο σταθερη και εχει κολημα τρελο με το πλυντηριο. ολο εκει παει και τσιριζει απο τη χαρα της και γενικα ξεπερασαμε το σταδιο που φοβομασταν σκουπα, μουλτι, χυτρα κλπ. ο μικρος βιαζεται και ειναι λιγακι πιο ασταθης. τρελαινονται να τους διαβαζω παραμυθια. οταν τελειωνουμε κλαινε και ξανα απο την αρχη. ευτυχως εχω ακρη απο τη δουλεια και τα βρισκω φτηνα γιατι εχουμε γεμισει με βιβλια.

αυτα....

Εύη περαστικά! Πως μπορώ να τους βάλω να ακούσουν παραμύθια; Πήρα ένα σωρό, κάθομαι μαζί τους και τους διαβάζω, τους δείχνω εικόνες και αυτοί με γράφουν. Λες και δεν μιλάει κανείς. Κάνουν τα δικά τους κ στα βιβλία δίνουν προσοχή μόνο για να τα δαγκώσουν ή να τα σκίσουν. Για πες καμία ιδέα...

Εύη, περαστικά στα μικρά σου και σε σένα. Σε νιώθω, πώς σε νιώθω! Εγώ είμαι ακόμα με βήχα και καταρροή, ο άντρας μου το ίδιο, τα μικρά ήταν μόνο με βήχα εδώ και 3 μέρες και ξαφνικά ο Μίλτος να το πάλι το 38αρι πρωί πρωί! Αυτή τη φορά πρέπει να ναι το εμβόλιο, πάνε 10 μέρες που το κάναμε το ΜΜR.

Βλέπω περάσατε πολύ καλά στην έξοδο σας και είχατε και περιπέτειες και ζηλεύω αφάνταστα. Την επόμενη φορά ίσως να προσπαθήσω κι εγώ να ρθω, να σας γνωρίσω από κοντα. Για πείτε και σε μένα την άσχετη τώρα που μπρείτε να μιλήσετε φανερά, σε ποιο μαγαζί πήγατε στη Ν. Ιωνία, να ξέρω εδώ στη γειτονιά μου αν υπάρχει κατι καλό;

Άνοιξες θέμα τώρα και σκεφτόμουν να το ρωτήσω. Θα στολίσετε όλες δέντρο όσες έχετε παιδιά στην ηλικία των δικών μου; Δεν θα το γκρεμίσουν και θα τα σπάσουν όλα; Το σκέφτομαι πολύ, θα είναι περίεργα τα Χριστούγεννα χωρίς καθόλου δέντρο αλλά δεν το βλέπω να επιβιώνει ούτε μέρα.

Οι παλιότερες, τι κάνατε σε αυτή τη φάση; Τα φώτα σας.

Περαστικά και σε εσάς Μασάκι, οικογενειακώς! Μάλλον αυτή τη φορά απο το εμβόλιο θα ήταν ο πυρετός, δεν νομίζω να υποτροπίασε ξανά...

Πέρυσι στολίσαμε δέντρο κανονικά. Επέζησε απο τον σκύλο. Τα στολίδια είναι γυάλινα και σπάνε εύκολα και φοβάμαι και εγώ. Ακόμα φοβάμαι και για τα φωτάκια για κανένα βραχυκύκλωμα ή να μην πέσει το δέντρο στο κεφάλι κανενός... :|

Καλημέρα βιετναμέζες φίλες μου!

Περαστικά στα άρρωστα μας κ εύη.

Εμείς είχαμε μια ρουκέτα στις 1.00 από τη μεγάλη, ευτυχώς στο μπάνιο.

Δέντρο απο την αρχή που είχα μπεμπέ στόλιζα, αλλά κάτω κάτω δεν ΄βαζα πολλές μπάλες. Δεν έχω γυάλινες μπάλες, αλλά πλαστικές που μοιάζουν με γυάλινες κ έχω χαλαρά/μπόσικα τα σκηνάκια.

Φέτος αμφιβάλω αν θα επιβιώσει.....

Αρχικά το κοιτάνε καλά καλά κ επεξεργάζονται από απόσταση ασφαλείας( μερικά φοβούνται πολύ)

Μετά ξανοίγονται κ πιάνουν μπάλες. Ο άλεξ πήγαινε κ τις έπιανε κ έλεγε μπάλα μπάλα...... Πήγε να του ρθει κ μια δυό τρείς φορές? Το δέντρο στο κεφάλι.

μοδερ στοκ τί έχει? Φορμάκια, ή κ ρούχα?

Φρόσω δεν θυμάμαι τώρα το σιτε με τα χαλιά. μου το είχε πεί το παπί κ το ξέχασα!

Βιοκαρπέτ πήγαινε μια βόλτα. (αλλά δεν είδα αν έχει παιδικά)

Επίσης τα παιδιά που μου φέραν τα χαλιά, ξέρεις τί μου είπαν?

Ακριβώς ίδια ποιότητα τρίχας έχουν τα των γύφτων με των μαγκαζιών. (εκτός αν είναι μετάξι, ή μάλλινο)

Μας δεξιά κ πίσω από το τετράγωνο του οτε/εθνικής πήγαμε.

Πριν τα ελτα στο στενό δεξιά.

Μουρίτσα πομονή, θα ρθουν καλύτερες μέρες. Πάλι καλά που κοιμόυνται 11-12 να λές. Υπάρχουν άλλα που δεν κοιμούνται πριν τις 2.00-3.00!

Λαέρτα ψάχνε από τώρα πού θα πάμε νεξτ τιμε.

υγ: δεν μιλάγαμε μόνο για μπεμπέ καλέ.

Περαστικά και σε εσάς Τζίνι! Βλέπω ο παρβοιός επιμένει, ε;

Είδα που έγραψε για τα χαλιά και με πιάσανε τα γέλια. Προχθές πήραν οι γονείς μου ένα χαλί για το παιδικό. Το στρώνω όλο χαρά και βλέπω οτι ήταν θεόστραβο... Η στάμπα ήταν στραβή και η μια γωνία απο την άλλη με διαφορά δέκα πόντων. Το πήραν απο γύφτο και πάω η καλή σου να το αλλάξω. Του λέω, το χαλί είναι στραβό και να μου δώσεις ένα άλλο. Και γυρίζει και μου λέει ο αθεόφοβος:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ, ΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! :D:D:D:D

Ε, μα υπήρχε περίπτωση να βρω το δίκιο μου με τον γύφτο; Τελικά το άλλαξε και δεν είχαμε δράματα...

καλημεριζω! Χθες δεν προλαβα να μπω,χαρηκα πολυ που σας γνωρισα κοριτσια,ελπιζω στην επομενη συναντηση να είμαι παλι εκει και να αντεξει παλι ο συζυξ με τα ταλιμπανακια μου!!:P

Οσο για υπνοσακους αν ενδιαφερεστε ξερω μαγαζι (θα ψαξω και να σας γραψω και το σιτε αν θελετε) που ειχα παρει περσυ υπνοσακους με 25ε,μαλιστα φτιαχνει υπνοσακους με το σημα ολυμπιακου (τα φτιαχνει για το καταστημα του ολυμπιακου),απλα το φερμουαρ φτανει εως την κοιλια.φετος εγω θα ψαξω να βρω με φερμουαρ να ανοιγει μεχρι τον αστραγαλο στο ένα ποδι γιατι με βολευει καλυτερα.

Πέρυσι τους φορούσα υπνόσακους κλειστούς απο κάτω με φερμουάρ. Υποτίθεται οτι είναι για ηλικίες μέχρι και τριών χρόνων. Δεν λέω, έχει χώρο απο κάτω αρκετό. Η ερώτηση μου είναι, τώρα που σηκώνονται και περπατάνε και κουνιούνται, δεν θα τον ανοίγουν τον υπνόσακο να βγούνε έξω; Και δεν θα τσιρίζουν αν τους περιορίζω με τέτοιο τρόπο ενώ όλο το καλοκαίρι ήταν λάσκα; Τα δικά σας κοιμούνται μέσα στον σάκο;

κορες εχω ηδη καθυστερησει να παω στον γυναικολογο και δεν προβλεπεται να τα καταφερω αμεσα.Μαλλον κατα τα Χριστουγεννα με κοβω να πηγαινω.

Πειραζει????εννοω οτι μετα την γεννα πρεπει να ειμαστε πολυ τυπικες ή δεν βαριεσαι?(με ειχε δει μολις ειχα σαραντησει)

οσο για το δεντρο εμεις περυσι στολισαμε μετα τα χριστουγεννα(ναι,το καναμε και αυτο) και ελεγα φετος να στολισω νωρις για να βγαλω το αχτι μου αλλα πως θα μεινει το δεντρο σωο????

επισης πειτε καμια ιδεα για να σωσω την τηλεοραση!!!!ανεβαινουν στο επιπλο και επειδη ειναι πλασμα και ελαφρια την εχω προλαβει στο τσακ 2 φορες .

Να την κρεμασω δεν μπορω γιατι πισω εχω παραθυρο.Πως να την δεσω??

επιπλεον θελω ιδεες για το απογευματινο!!!δινω κρεμα(ακομα:|) ή γιαουρτι αλλα θελω κατι πιο υγειηνο απο τις κρεμες αλλα ακομα δεν μασαμε.Φοβεροι τεμπεληδες!!!!!!!!!!!λεω για κινοα αλλα δεν το εχω φαει ,δεν ξερω αν ειναι νοστιμο και δεν ξερω αν θελει αλεσμα(αν και δεν νομιζω).

τελευταια ερωτηση(υποσχομαι),με την καθαριοτητα των δοντιων τι κανετε?εμεις τιποτε ακομα αλλα κατι δεν πρεπει??

καλα οδοντοκρεμα θα φτιαξω εγω γιατι ο αδερφος μου μου απαγορευσε να δωσω εμποριου με φθοριο.Ειναι λεει δηλητηριο.Εκεινος παιρνει μια με αλοη,πολυ ωραια αλλα για τα μωρα ειπαμε να παμε σε κατι πιο φυσικο ακομα.

Αλλα να το κανουμε με οδοντοβουρτσα ή με γαζα??μηπως ειναι νωρις?

Νάκι, στον γυναικολόγο πήγα μια φορά πέρυσι τον Αύγουστο όταν σαράντισα και μετά ξανά στα μέσα Σεπτεμβρίου τώρα, ένα χρόνο μετά δηλαδή. Περισσότερο πήγα για να κάνω τεστ παπ και επειδή είχα ανωμαλίες με την περίοδο. Δεν νομίζω οτι υπάρχει στάνταρ χρονικό διάστημα που πρέπει να πας αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Για τα δόντια δεν κάνουμε τίποτα και με προβληματίζει και εμένα αυτό. Οδοντόκρεμα με αλόη πήρα και εγώ να δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την δίνουμε στα μωρά. Επίσης δεν ξέρω πως θα τους κάνω να βουρτσίσουν τα δόντια τους. Ότι μπαίνει μέσα στο στόμα τους βγαίνει μισό (αν καταφέρει και βγει)...:rolleyes:

Στο απογευματινό το καλοκαίρι έδινα περισσότερο γιαούρτι επειδή τους δρόσιζε αλλά τώρα που ψύχρανε ο καιρός καμία φορά το τρώνε και ανατριχιάζουν, τους παγώνει. Πολλές φορές τους δίνω φρουτόκρεμα έτοιμη επειδή δεν τρώνε φρούτα ή κάνω κέικ και μπισκότα χωρίς ζάχαρη και τρώνε αυτά.

καλημέρα!!! η αποψινή ήταν μια δύσκολη νύχτα...με σήκωσαν από το κρεβάτι 10 φορές...ανα μισή με μία ώρα σηκωνόμουν...πιπίλα, τάισμα, κούνημα κ.ο.κ. ...βλέπω όμως οτι δεν είμαι η μόνη που "καλοπερνάω" και έτσι έχω παρηγοριά...

Κορίτσια, ψάχνω ένα παιχνιδάκι που να μπορεί να τα απασχολεί με ασφάλεια για τουλάχιστον 10 λεπτά μόνα τους! μέχρι στιγμής δεν κάθονται πουθενά μόνοι τους και όσα παιχνίδια έχουμε, τα έχουν βαρεθεί...το κακό είναι ότι δεν στέκονται ακόμη στον πωπό τους, ούτε μπουσουλάνε...οπότε το παιχνίδι πρεπει να τα στηρίζει ή να είναι ξάπλα...σκεφτομαι να τους παρω γυμναστήριο διαφορετικό από αυτό που έχουμε, αλλά φοβάμαι ότι θα το βαρεθούν αμέσως...επίσης, η παιδίατρος μας απαγόρεψε τη στράτα...κρίμα! και υπάρχουν κάποιες πολύ πολύ ωραίες που θα μπορούσαν να τα απασχολήσουν για λίγο...

Η νούφι βέβαια μου έλεγε τις προάλλες ότι σε λίγο που θα αρχίσουν να μπουσουλάνε και να στηρίζονται καλύτερα θα υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές στα παιχνίδια...αλλά πως θα τα βγάλω πέρα ως τότε? ούτε ένα πιάτο δεν μπορώ να πλύνω όταν είναι ξύπνιοι...για πείτε καμιά ιδέα...

Μου αρέσει που αρχίσατε να συζητάτε για τα Χριστούγεννα!!! τρελαίνομαι για αυτή τη γιορτή...είναι η αγαπημένη μου!!! ανυπομονώ να μεγαλώσουν λίγο τα μικρά για να αρχίσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα και παραμύθια, γιατί φέτος δε θα καταλαβαίνουν και πολλά!!! όμως θέλω να δω τι εντύπωση θα τους κάνει το δέντρο...το οποίο ακόμη δεν έχω σκεφτεί που και πως θα στολίσω, μιας και τότε παίζει να μπουσουλάνε και να πηγαίνουν να το κουνάνε...

Σεμινάκι, είχες γενέθλια??? έκλεισες τα 25? χρόνια πολλά!!! χιλιόχρονη!!! να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι όλους!!!

Θα ήθελες να κάθονται και να απασχολούνται μόνα τους; Και εμάς μας είχε απαγορεύσει ο παιδίατρος περπατούρα και στράτα, είπε οτι ήταν πολύ επικίνδυνα ιδίως με δύο παιδιά που δεν θα προλαβαίναμε να τα προσέχουμε. Υπάρχουν μικρά τραπεζάκια δραστηριοτήτων, γιατί δεν δοκιμάζεις κάτι απο αυτά;

Βρε εμείς θα πάμε στην παιδοψυχίατρο όχι τα βεβε/..Αν και ένας ψυχίατρος και για μας δε θα ήταν άσχημα!!!

Βασικά ξεκίνησαν τα παρε δώσε τοτε που την συβουλευτηκαμε με τον παιδικό και τις ασχημες αντιδρασεις. Και τωρα είπαμε να πάμε απο κοντά να μας λύση απορίες..και να μας εξηγήση καλύτερα αυτα που έλεγε να τα χωρίζουμε σχολείο και τετοια..

Πρέπει να τα χωρίζουμε τελικά ή να τα έχουμε συνέχεια μαζί; Τα μικρά τα χωρίζω για δική μου ευκολία όταν καταφέρνω (ας πούμε κρατάω έναν μαζί μου και ο άλλος φεύγει με τον μπαμπά) αλλά τις περισσότερες φορές είναι πάντα κολλημένοι ο ένας με τον άλλο. Δεν είναι σωστό αυτό;

Τα δικά μας νέα είναι οτι ο μεγάλος άρχισε να περπατάει και τώρα όλη μέρα κυνηγάω απο πίσω. Πέφτει συνέχεια και φοβάμαι να μην χτυπήσει και όπου φοβάται να πάει μόνος του θέλει να τον πηγαίνω εγώ και να τον κρατάω απο το χέρι.

Εκτός αυτού μέχρι τώρα το πρόβλημα μας ήταν οτι ξυπνούσαν όλη τη νύχτα. Αλλά τους κοιμίζαμε με ευκολία. Τώρα σταμάτησαν να κοιμούνται εύκολα και παλεύουμε κάθε βράδυ να τους βάλουμε για ύπνο, δεν ξέρω τι να κάνω. Τα μπράτσα μου έχουν κοπεί απο το κούνημα...:(

Στο φαγητό τα περισσότερα πράγματα τα τρώμε ολόκληρα. Πλέον αλέθω μόνο το μοσχάρι και το ανακατεύω με τα λαχανικά και το ζυμαρικό (αυτά ολόκληρα εκτός και αν είναι μεγάλα που τα πατάω λίγο με το πιρούνι). Νομίζω όμως οτι τρώνε λιγότερο έτσι, καλύτερα ήταν όταν τα άλεθα και τους μπούκωνα κατά βούληση...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ σας είπα πως σήμερα έγινε ο χαμός?

Εγκαινίασε η χα γράφεία στο νέο ηράκλειο!

Γλέεεεντια!

Η χρύσα δεν μπορούσε να περάσει το δρόμο λέει!

Κ θα πίνει καφέ εκεί στο ρετιρέ με 0.50 λεπτά. να βρεί κ γαμπρό.

Υγ: αν βρεί γαμπρό την απαυτώσαμε όμως καταλάβατε γενικότερα!!!!!!

εντιτι: κ λίγο παραδίπλα είναι η αστυνομία!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Πως είναι τα άρρωστα ζουζουνάκια; ελπίζω καλύτερα και να μην ταλαιπωρούντε.

Εμείς καλά, τα νουνούκια σούπερ κάθε μέρα και πιο γλυκά. Αυτές τις μέρες τον έχουν πιάσει οι γλύκες και όπου βρω και όπου σταθώ Μαμά; μααα!!! και δώσε αγκαλιές και φιλιά, στο στόμα έτσι!! χαχα

Τους πήραμε τον κύριο Πατάτα και έχουν κατενθουσιαστεί!!

Κατά τ άλλα εγώ κάνω δουλειές και το σπίτι δε μαζεύεται για κανένα λόγο. Σήμερα θα αλλάξω τα τελευταία δώρα κ ελπίζω να συμμαζευτεί και η ντουλάπα τους. Τα ρούχα τα χειμερινά τα έχετε κατεβάσει; τι λέει ο καιρός θα αλλάξει επιτέλους ή θα μείνει καλοκαίρι για πάντα;

Με πιάνει κρίση όταν σκέφτομαι πόοοοοοοσα πράγματα έχω να κάνω και μετά όταν καταφέρω και τα τελειώσω , φτου πάλι από την αρχή. Δε θα αγιάσουμε....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Σήμερα θα φάνε πρώτη φορά (αφού πρώτη φορά τα μαγείρεψα στη ζωή μου) ρεβύθια!!!! Τα οποία έχουν γίνει ένα όόόόλα μαζί!! μμμμ... αυτό δεν είναι καλό ε??? :rolleyes:

Ευτυχώς εγώ θα φάω μακαρόνια!!! :tongue::tongue::tongue:

δεν είχατε όρεξη εχθές το βράδυ. Λίγα γράψατε...

Τζίνι... την οδοντόπαστα, τη φτύνουν μετά?? Πως τους το έμαθες??? μόνο αν δεν θέλουν το φαγητό τους φτύνουν εμένα...

Nunu...ας μη χαλάσει ακόμα ο καιρός. Δεν έχω τελειώσει με τα ρούχα των παιδιών και φυσικά δεν έχω κάνει τίποτα για τα δικά μας... Άσε που όταν τα κλείνουμε μέσα γίνεται το έλα να δεις... υπομονή να έχεις...

Αυτά τα ολίγα... μουντός καιρός, μουντή διάθεση...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

καλημέρα!!! στα γρήγορα τα νέα μας...πρέπει να κάνω στον μικρό τρίπλεξ καρδιάς και ακτινογραφία θώρακα...μας τα έγραψε η παιδίατρος γιατί έχει ταχύπνοια, η οποία στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να οφείλεται στην παλινδρόμηση...το ελπίζω δηλαδή για να μην έχουμε τίποτα χειρότερο...θεώρησα κανονικά τις εξετάσεις και παίρνω στο μητέρα που είναι συμβεβλημένο με το ταμείο μας για να κλείσω ραντεβού...μου λένε "εδώ και μια εβδομάδα δεν το καλυπτουμε το ταμείο σας, γιατί δεν έχετε μπει στον ΕΟΠΠΥ"...Παίρνω ξανά στο ταμείο και μου λένε ότι πρέπει να μας καλύψουν γιατί δεν έχει καταγγελθεί η σύμβασή μας και άρα έχουν υποχρέωση, ακόμη και αν δεν είμαστε στον ΕΟΠΠΥ"...Ξαναπαίρνω στο Μητέρα και συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι...ρωτάω για το κόστος των εξετάσεων και είναι κοντά στα 200 ευρώ που αδυνατώ να δώσω αυτή τη στιγμή!!! Τώρα περιμένω να με πάρει καποια υπεύθυνη του λογιστηρίου να με ενημερώσει και το βλέπω να πλακώνομαι...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί πληρώνουμε κάθε χρόνο τόσα λεφτά σε εισφορές? για να μην έχουμε κάλυψη να κάνουμε μια εξέταση στο παιδί μας? αν είναι δυνατόν...τα έχω πάρει, γιατί ξέρω πως σε αυτή τη χώρα δεν θα μπορέσεις ποτέ να βρεις το δίκιο σου...στην τελική ας τα κλείσουν τα ταμεία και ας πληρώνουμε όλοι τα λεφτά αυτά σε ιδιωτική ασφάλιση να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!:(:(:(

Τζίνι, καλη η ιδέα σου για ενυδρείο...φαντάζομαι θα τους αρέσει...θα το ψάξω!!!

Ανθή, είδα ένα πολύ ωραίο τραπεζάκι δραστηριοτήτων στο early learning, αλλά μου είπαν ότι και αυτό θεωρείται στράτα κι ας μην έχει ροδάκια, γιατί το παιδί μπαίνει μέσα και πατάει κάτω με τις μύτες των ποδιών...αυτός ήταν και ο λόγος που μας απαγόρεψε την στράτα η παιδίατρος, γιατί λέει ότι μαθαίνουν να πατανε στις μύτες και όχι σε ολόκληρο το πέλμα και μετά λέει πάνε σαν μπαλαρίνες και μπορεί να χρειαστούν φυσικοθεραπεία για να περπατήσουν κανονικά...την βρίσκω λίγο υπερβολική γιατί ξέρω πολύ κόσμο που τα έβαζε σε στράτα και μια χαρά περπάτησαν μετά...αλλά πως να τα βάλεις με την επιστήμη? να κάνω του κεφαλιού μου και μετά να έχω τύψεις?:confused:

Όύτε και γω θέλω να χειμωνιάσει, γιατί θα κλειστούμε μέσα και δε θα την παλεύω με τίποτα...τώρα τα βγάζουμε και καμιά βόλτα και περνάει η ώρα...μέσα στο σπίτι βαριούνται πολύ...τα δικά μου είναι μικρά ακόμη για παιδότοπο...αλήθεια από ποια ηλικία και ύστερα μπορώ να τα πηγαίνω και να μπορούν να παίξουν? φαντάζομαι όμως ότι θα πρέπει να περπατάνε!

Α...Και το ευχάριστο...ο μεγάλος θα πετάξει δοντάκι αυτες τις μέρες!!! το πρώτο μας!!! έχει σκιστεί το ούλο του, οπότε εεερχεται!!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

γεια σας κοριτσια. εμεις ειμαστε καλυτερα ευτυχως. ο συζυγος λειπει:( και εμεις παλευουμε πισω με τα θηριακια. εχουν πολυ πλακα ομως τα σκασμενα και γελαω πολυ.

celestine. περαστικα να ειναι βρε κοριτσακι και οσο για τα ταμεια συμφωνω. μαλακες!!! σε ιδιωτικη ασφαλεια καλυτερα θα ημασταν. τσαμπα κρατησεις εχουμε εφοσον ουτε μια εξεταση δεν μπορουμε να κανουμε. οσα χρονια ειμαι στην αθηνα δεν ειχα ξαναπαει στο ικα ωσπου εμεινα εγκυος που χρειαστικε για τις αδειες. αμα εισαι αρρωστος και θελεις τωρα γιατρο που να περιμενεις μια εβδομαδα να βρεις ραντεβου.

ανθη, τα βιβλια οποτε τους δινω να τα κρατησουν τα τρωνε οποτε τα βαζω στα καθομαι μπροστα τους και τους ξεφυλιζω τις σελιδες και διαβαζω το παραμυθι. σιγα σιγα συμμετεχουν κι αυτα. τους λεω τι εκανε ο κακος ο λυκος στο σπιτι;;; φουυυυ μου κανουν. πολυ γελιο... δοκιμασε και τα βιβλια απο υφασμα που δεν μπορουν να χτυπησουν και θα εξικιωθουν σιγα σιγα.

εμεις στρατα πηραμε. ο γιατρος μας ειπε οτι ο μονος φοβος ειναι οι σκαλες και εαν τραβηξουν κανενα τραπεζομαντηλο και τους ερθει τπτ στο κεφαλι. τα δικα μου τα βοηθησε η στρατα πολυ παντως.

τους εχω παρει επισης κατι μικρα πιανακια και ειναι το καλυτερο παιχνιδι τους, ακομη και οταν δεν σηκωνοντουσαν τους τα εβαζα στα ποδαρακια τους στα ριλαξ, χτυπουσαν τα πληκτρα και απασχολιοντουσαν για λιγο.

4o4op3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!

Τι κανετε?

Evizogr πολύ μ αρεσει το χριστουγεννοτικερακι!!! Στο ξαναπα αλλά δεν πειραζει, μου φτιαχνει τη διαθεση!!

Κ εγω νομιζω η περπατουρα βοηθαει πιο πολύ το γονιο παρα το παιδι!!:tongue: Με την ευκαιρια θα ρωτησω κι εγω τον ντοκ την επομενη εβδομαδα να μου πει...

Σελστιν αστα με την ασφαλιση μας τα χω παρει κι εγω. Μας κανουν καλά καλά ενα σωρο κρατησεις και μετα μην τον ειδατε!! Θελω εναν οφθαλμιατρο να μετρησω τη μυωπια (μετα απο πολυυυυυυυ καιρο) Και μου λενε ειναι ολα τα ραντεβου κλειστα και πρεπει να τηλ καθε πρωτη του μηνα πρωι πρωι γτ μετα κλεινουν ολα τα ραντεβου (πλαφον).

Τεσπα, ελπιζω να βρειτε ακρη και να ησυχασει πλεον ο μικρουλης... αντε και σε λιγο θα σου πουμε μεγεια το δοντι!!

νουνουκα τι εγινε με τη δουλεια, δε γραφεις τωρα αρκετα το πρωι...

εγω πηγα γυμναστηριο ευτυχως γτ ξεδινω λιγακι. Γενικα ομως πολύ χαλια.

ουτε κ εγω δεν ξερω ποσες φορες ξυπναω τα βραδια... Χτες καθε μια ωρα γτ πεινουσαν εναλλαξ. Μετα τις 6:30 κοιμηθηκα σερι μεχρι τις 8. Και οπως καταλαβαινετε μετα ολη μερα σερνομαι. Και πειναω! Τωρα τα κρατησε λιγο ο αντρας μου και κοιμηθηκα μιση ωρα και νομιζω οτι ημουν σ αλλο κόσμο!:shock:

Σημερα λεω να δωσω ξενο τη νυχτα κατα τις 12 να δω μηπως τα βαρυνει και κοιμηθουνε. Εχω τυψεις αλλά θελω να το κανω μια φορα στο τοσο για να κοιμαμαι κι εγω... Και παλι ξυπνησανε και ηθελαν να φανε στο 2ωρο. Ουφ!:? Αντε να παμε στο γιατρο να τα πω να δουμε τι θα κανουμε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο σε αυτες που προλαβαινετε να πατε γυμναστηριο,εγω μπανιο θελω να κανω και πρεπει να παρω εγκριση συζυγου,να ενημερωσω τουλαχιστον 15΄πριν για να προλαβει να κανει τσιγαρο στο μπαλκονι πριν την φυλαξη!!!!

καλησπερα!τι κανετε ολες??

εμεις ειμαστε αρρωστοι:(

δεν εχουμε πυρετο ευτυχως αλλα εχουμε βηχα και λιγο μπουκωμενη μυτη.

Εν τω μεταξυ βηχουν μονο οταν τους βαζω για υπνο.Περιεργο δεν ειναι??

Παντως αυριο θα παμε στην παιδιατρο να τους ακροαστει και ελπιζω να την βγαλουμε μονο με ορο, αντε και λιγο οτριβιν.

εγω σημερα ξεπατωθηκα στις δουλειες και παλι δεν τελειωσα και τωρα πρεπει να σιδερωσω 2 πλυντηρια γιατι εχω αλλα 2 απλωμενα και θα βαλω κι αλλο αυριο.Ημαρτον δηλαδη!!!

προσπαθω να τους φτιαξω και τα ρουχα αλλα αυτος ο καιρος δεν βοηθαει,πανω που ελεγα να τους μαζεψω τα κοντομανικα μπλουζακια ,αντε παλι σκαει ο τζιτζικας.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

σελεστιν καλο κουραγιο με τα ταμεια,αυτο σου λεω μονο!!δεν εχουμε καλυψη ,μην την ψαχνεις.Εμεις δεν φανταζεσαι τι τραβηξαμε για να βγαλουμε ακρη με το ικα.Ασε που επρεπε να τα προπληρωσουμε ολα και μετα να τα παρουμε απο το ταμειο(οχι ολα τα χρηματα βεβαια),και μιλαμε για λεφτα.Να φανταστεις μονο για το νοσοκομειο μεσα επρεπε να προμηθευτουμε ιατρικο εξοπλισμο που δεν μπορουσε να παρεχει το νοσοκομειο, και πληρωσαμε πανω απο 10.000 (δεν εχω κανει λαθος τα μηδενικα).

Ασε.......αφου δεν τρελαθηκα τοτε.

Και ξερεις ποτε ξεκαθαρισαμε με το ταμειο????πριν 1 μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και φυσικα οι περισσοτεροι που νοσηλευομασταν μαζι δεν μπορουσαν να τα πληρωσουν ολα αυτα,αλλα τα ταμεια στον κοσμο τους.....

gemini το φθοριο ειναι γενικα "δηλητηριο".Κατι κανει στον εγκεφαλο,αλλα δεν θυμαμαι τι.

Προσπαθω κι εγω να αλλαξω τον τροπο διατροφης αλλα δεν τα καταφερνω και πολυ καλα,θελει πολυ πειθαρχια την οποια δεν διαθετω.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε? καλα ειπα εγω πως κατι φταιει αφου τα περισσοτερα μπεμπε εχουν ξεσαλωσει, κουραγιο στις μανουλες ;) θα ερθουν καλυτερες μερες!!! :P

Μετα απο πολυ καιρο τα μικρα μου κοιμουνται απο τις 9!!!! Αυριο εχουμε το πρωτο μας εμβολιο (pentavac) και οπως καταλαβαινεται θα πεσει κλαμα. Πηγαμε και στον οφθαλμιατρο για βυθοσκοπηση, ευτυχως ολα καλα, σε ενα χρονο παλι εξεταση. Εννοειται πως πληρωσαμε γιατι δεν καλυπτει το ταμειο. Τελικα το ταμειο ειναι για να το πληρωνουμε εμεις μου φαινεται. Καλα που καλυψε τις θερμοκοιτιδες!! να κανουμε και το σταυρο μας!! Δυστυχως στο κρατος που ζουμε επικρατει το μπαχαλο.

Περαστικα στα αρρωστουλικα και γρηγορη αναρρωση!

Αυτος ο καιρος ειναι υπουλος. Σ-Κ η θερμοκρασια θα φτασει τους 35!!

p1Utp3.png

μπραβο σε αυτες που προλαβαινετε να πατε γυμναστηριο,εγω μπανιο θελω να κανω και πρεπει να παρω εγκριση συζυγου,να ενημερωσω τουλαχιστον 15΄πριν για να προλαβει να κανει τσιγαρο στο μπαλκονι πριν την φυλαξη!!!!

Μια απο τα ίδια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...