Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Τα μωρά ξεσάλωσαν αυτές τις μέρες είχα και γενέθλια σήμερα και 2-3 φίλους για τούρτα και δεν πρόλαβα να μπω μετά τη συνάντηση!

Θελω να πω ότι χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, πέρασα πολύ ωραία, το μαγαζί καταπληκτικό, η περιπέτεια είχε κι αυτή το γέλιο της (εκτός από τη φάση που βράχνιασε η Σέβη :tongue:) και ελπίζω να το ξανακάνουμε για να γνωρίσουμε κι άλλες κοπέλες και να τα πούμε περισσότερο και με όσες δεν προλάβαμε! Επίσης ευχαριστώ πολύυυυ τη Σεβούλα για το πήγαινε έλα!!

Αυριο φεύγουμε για 4 μέρες που σας είχα πει. Θα πάμε Ναύπλιο τελικά. Οπότε να περνάτε καλά και μάλλον θα σας ξαναδιαβάσω την Παρασκευή!!

Πολλά φιλάκια!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Σεμιν καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!! Ωραια επιλογη το Ναυπλιο;)

Μας ξεχασα πριν να σου πω περαστικά:oops:

νακι κι εγω πρωταγωνιστες βλεπω... υπομονη με τα ξυπνηματα. Κι εγω ρε παιδι μου που ξυπναω συνεχεια σηκωνομαι κουρασμενη. Νομιζω αν λυσουμε αυτο θα μειωθει και η κουραση της μερας...Αλλά και πάλι αν ειναι δοντια τι μπορεις να κανεις?

περιμενουμε να δουμε κατασκευες!!

γυναικολογο νομιζω μετα απο κανα χρονο πρεπει να παμε ετσι δεν ειναι?? Ιδεα δεν εχω!

Στις ερωτησεις σου δεν μπορω να βοηθησω νομιζω... Για τα δοντια νομιζω οτι εχει περισσοτερη σημασια σ αυτη την ηλικια να αποκτησουν τη συνηθεια του πλυσιματος παρά το ιδιο το πλυσιμο. Δηλαδη με οτι και να το κανεις δεν εχει σημασια, αλλά να το κανεις ρουτινα πριν τον υπνο.

Το κινοα τι ειναι??? Και γτ η οδοντοκρεμα ειναι δηλητηριο??? και για μας ισχυει αυτο???

Ο καφες μετα απο τοοοοοοσο καιρο φανταζομαι πως σου φανηκε!!!! Σουπερ πάρτυ!! Το καλο που εχω δει αφου γεννησα ειναι οτι απολαμβανεις τη βολτα κυτταρο κυτταρο!!

εμεις σημερα πηγαμε σε παιδικο παρτυ...γλεντια λέμε:tongue:

Το μονο που με χαλασε ειναι οτι ξεφυγα με τα γλυκα γτ εφαγα και στην πεθερα μου, και στο παρτυ τουρτα, και τωρα το βραδυ μου εφερε η μαμα μου τσουρεκι τερκενλη και τριγωνα απο Θεσ/νικη που ειχε παει.. να μην τα τιμησω??:tongue::? εχω πει κυριακη θα τρωω το κατι τις παραπανω αλλά οχι κι ετσι...τεσπα αυριο ελπιζω να ερθει η μαμα για να παω γιογκα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοπέλες――

Είδα τα νέα μας για την έξοδο τα διαβάσατε, περάσαμε πολύ καλά π[ολύ μπίρι μπίρι!!! Αν και έχασα τη συνέχεια της περιπέτειας!!

Εύη, περαστικά στα μικρά σου και σε σένα. Σε νιώθω, πώς σε νιώθω! Εγώ είμαι ακόμα με βήχα και καταρροή, ο άντρας μου το ίδιο, τα μικρά ήταν μόνο με βήχα εδώ και 3 μέρες και ξαφνικά ο Μίλτος να το πάλι το 38αρι πρωί πρωί! Αυτή τη φορά πρέπει να ναι το εμβόλιο, πάνε 10 μέρες που το κάναμε το ΜΜR.

Βλέπω περάσατε πολύ καλά στην έξοδο σας και είχατε και περιπέτειες και ζηλεύω αφάνταστα. Την επόμενη φορά ίσως να προσπαθήσω κι εγώ να ρθω, να σας γνωρίσω από κοντα. Για πείτε και σε μένα την άσχετη τώρα που μπρείτε να μιλήσετε φανερά, σε ποιο μαγαζί πήγατε στη Ν. Ιωνία, να ξέρω εδώ στη γειτονιά μου αν υπάρχει κατι καλό;

Άνοιξες θέμα τώρα και σκεφτόμουν να το ρωτήσω. Θα στολίσετε όλες δέντρο όσες έχετε παιδιά στην ηλικία των δικών μου; Δεν θα το γκρεμίσουν και θα τα σπάσουν όλα; Το σκέφτομαι πολύ, θα είναι περίεργα τα Χριστούγεννα χωρίς καθόλου δέντρο αλλά δεν το βλέπω να επιβιώνει ούτε μέρα.

Οι παλιότερες, τι κάνατε σε αυτή τη φάση; Τα φώτα σας.

Εμείς είχαμε στολίσει απλά το είχαμε βάλει στη γωνία που κάνει ο καναπές με την μπερζέρα και δεν είχαν πρόσβαση πολύ. Οχι ότι δεν είχαμε επιθέσεις και απώλειες αλλά οκ!! Βάζουμε στολιδάκια που δε σπάνε!! Αλλά μπορείς να στολίσεις με λαμπάκια και τέτοια μπιχλιμπίδια!!

Φέτος θα είναι σούπερ!!!

Περαστικά στα μικρουλάκια!!

Θέλω να πω κι άλλα αλλά δεν την παλεύω ακόμα...πιο μετά!!

φιλιά πολλά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρα!!! η αποψινή ήταν μια δύσκολη νύχτα...με σήκωσαν από το κρεβάτι 10 φορές...ανα μισή με μία ώρα σηκωνόμουν...πιπίλα, τάισμα, κούνημα κ.ο.κ. ...βλέπω όμως οτι δεν είμαι η μόνη που "καλοπερνάω" και έτσι έχω παρηγοριά...

Κορίτσια, ψάχνω ένα παιχνιδάκι που να μπορεί να τα απασχολεί με ασφάλεια για τουλάχιστον 10 λεπτά μόνα τους! μέχρι στιγμής δεν κάθονται πουθενά μόνοι τους και όσα παιχνίδια έχουμε, τα έχουν βαρεθεί...το κακό είναι ότι δεν στέκονται ακόμη στον πωπό τους, ούτε μπουσουλάνε...οπότε το παιχνίδι πρεπει να τα στηρίζει ή να είναι ξάπλα...σκεφτομαι να τους παρω γυμναστήριο διαφορετικό από αυτό που έχουμε, αλλά φοβάμαι ότι θα το βαρεθούν αμέσως...επίσης, η παιδίατρος μας απαγόρεψε τη στράτα...κρίμα! και υπάρχουν κάποιες πολύ πολύ ωραίες που θα μπορούσαν να τα απασχολήσουν για λίγο...

Η νούφι βέβαια μου έλεγε τις προάλλες ότι σε λίγο που θα αρχίσουν να μπουσουλάνε και να στηρίζονται καλύτερα θα υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές στα παιχνίδια...αλλά πως θα τα βγάλω πέρα ως τότε? ούτε ένα πιάτο δεν μπορώ να πλύνω όταν είναι ξύπνιοι...για πείτε καμιά ιδέα...

Μου αρέσει που αρχίσατε να συζητάτε για τα Χριστούγεννα!!! τρελαίνομαι για αυτή τη γιορτή...είναι η αγαπημένη μου!!! ανυπομονώ να μεγαλώσουν λίγο τα μικρά για να αρχίσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα και παραμύθια, γιατί φέτος δε θα καταλαβαίνουν και πολλά!!! όμως θέλω να δω τι εντύπωση θα τους κάνει το δέντρο...το οποίο ακόμη δεν έχω σκεφτεί που και πως θα στολίσω, μιας και τότε παίζει να μπουσουλάνε και να πηγαίνουν να το κουνάνε...

Σεμινάκι, είχες γενέθλια??? έκλεισες τα 25? χρόνια πολλά!!! χιλιόχρονη!!! να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι όλους!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

κορες εχω ηδη καθυστερησει να παω στον γυναικολογο και δεν προβλεπεται να τα καταφερω αμεσα.Μαλλον κατα τα Χριστουγεννα με κοβω να πηγαινω.

Πειραζει????εννοω οτι μετα την γεννα πρεπει να ειμαστε πολυ τυπικες ή δεν βαριεσαι?(με ειχε δει μολις ειχα σαραντησει)

οσο για το δεντρο εμεις περυσι στολισαμε μετα τα χριστουγεννα(ναι,το καναμε και αυτο) και ελεγα φετος να στολισω νωρις για να βγαλω το αχτι μου αλλα πως θα μεινει το δεντρο σωο????

επισης πειτε καμια ιδεα για να σωσω την τηλεοραση!!!!ανεβαινουν στο επιπλο και επειδη ειναι πλασμα και ελαφρια την εχω προλαβει στο τσακ 2 φορες .

Να την κρεμασω δεν μπορω γιατι πισω εχω παραθυρο.Πως να την δεσω??

επιπλεον θελω ιδεες για το απογευματινο!!!δινω κρεμα(ακομα:|) ή γιαουρτι αλλα θελω κατι πιο υγειηνο απο τις κρεμες αλλα ακομα δεν μασαμε.Φοβεροι τεμπεληδες!!!!!!!!!!!λεω για κινοα αλλα δεν το εχω φαει ,δεν ξερω αν ειναι νοστιμο και δεν ξερω αν θελει αλεσμα(αν και δεν νομιζω).

τελευταια ερωτηση(υποσχομαι),με την καθαριοτητα των δοντιων τι κανετε?εμεις τιποτε ακομα αλλα κατι δεν πρεπει??

καλα οδοντοκρεμα θα φτιαξω εγω γιατι ο αδερφος μου μου απαγορευσε να δωσω εμποριου με φθοριο.Ειναι λεει δηλητηριο.Εκεινος παιρνει μια με αλοη,πολυ ωραια αλλα για τα μωρα ειπαμε να παμε σε κατι πιο φυσικο ακομα.

Αλλα να το κανουμε με οδοντοβουρτσα ή με γαζα??μηπως ειναι νωρις?

Λοιπόν εμάς την τηλεόραση την έσπασαν... Αρα απομάκρυνε την άμεσα! Εμείς το δέντρο το βάλαμε πέρυσι στο μπαλκόνι

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Χαίρομαι που διαβάζω τις ωραίες στιγμές της επεισοδιακής συνάντησής σας!!! Λίγο ακόμα και θα σας έδειχναν στις ειδήσεις!!!

Χριστούγεννα διαβάζω... και έλεγα... μόνο εγώ είμαι τόσο παλαβή που από τώρα τα σκέφτομαι??? :tongue:

Έχω όμως και 'γω τις ίδιες απορίες: θα μείνει το δέντρο όρθιο φέτος? το χωριό που φτιάχνει ο αντρούλης μου (με μινιατούρες σπιτάκια) θα αντέξει??? Πολύ φοβάμαι πως φέτος θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά από αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια...

Mash....εγώ ήδη τους έχω αρχίσει συλλογή από μπάλες/στολίδια! Πέρυσι τους πήρα εντελώς bebe μπάλες!!!! Τα περσινά Χριστούγεννα ήταν πολύ συγκινητικά! Μακάρι και τα φετινά να είναι το ίδιο!!!

Εμείς το ΣΚ είχαμε κόσμο, η κουμπάρα μου με τις κορούλες της, και περάσαμε πολύ ωραία. Ελάχιστα βγήκαμε από το σπίτι (ελεύθερα στον κήπο και περιορισμένα είναι πιο εύκολο για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες από το να τα κυνηγάμε μην πέσουν στη θάλασσα :tongue:) όμως το χαρήκαμε πάρα πολύ. Το δύσκολο μετά είναι το καθάρισμα του σπιτιού... :rolleyes:!

Αυτά τα ολίγα στα γρήγορα!

Καλη εβδομάδα να έχουμε!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Τετάρτη θα πάμε στην παιδοψυχίατρο να τα πούμε και απο κοντά. Μαζεύω απορίες.

1. Αν πρεπει να τα χωρίζω. πχ Ο ένας βόλτα με την γιαγιά η αλλη σπίτι ή κάπου αλλού.

2. Πότε να τα βάλω σε ξεχωριστά δωμάτια

3. Πως θα ξεκολίσω την μαμακίαση της μικρής

4. Διάφορα τετοια.. πείτε και εσέις τι άλλανα μάθω?? τι λεει η επιστήμη για τα δίδυμα!!

Καλησπερα!!

εριξε απιστευτη βροχη εδω το πρωι...το κακο ειναι οτι τωρα θα βαλει ζεστες παλι και θα ειμαστε ολο αρρωστιες...

joy τις πρωτες δυο ερωτησεις τις εχω σκεφτει κι εγω. ΕΠισης, αργει βεβαια ακομα, αλλά σκεφτομουν μηπως τα διδυμα καλο ειναι να τα πηγαινουμε σε διαφορετικες δραστηριοτητες για να αποφευγουμε τις συγκρισεις.

πηγα γιογκα παλι σημερα...νομιζω εχω φαει κολλημα, μου αρεσει πολύ!:P

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα!!

πολυ γεματο σκ, πτωμα ξεκινησα την εβδομαδα κ το ξενυχτι της παρασκευης με τη διδυμοπαρεα ακομη δε το ξεπερασα..

αλλα περασαμε πολυ ωραια οπως εγραψαν με λεπτομερεια οι προλαλησασες!!!

σεβη κ εγω ευχαριστω δημοσιως για τα πηγαινελα!

joy ρωτα ρωτα να μαθαινουμε κ εμεις!!!!

αναμενουμε νεα!!

βαζω κ αυτο

http://www.guardian.co.uk/science/2012/oct/14/childhood-stimulation-key-brain-development?CMP=twt_fd

33E7p2.png

Τετάρτη θα πάμε στην παιδοψυχίατρο να τα πούμε και απο κοντά. Μαζεύω απορίες.

1. Αν πρεπει να τα χωρίζω. πχ Ο ένας βόλτα με την γιαγιά η αλλη σπίτι ή κάπου αλλού.

2. Πότε να τα βάλω σε ξεχωριστά δωμάτια

3. Πως θα ξεκολίσω την μαμακίαση της μικρής

4. Διάφορα τετοια.. πείτε και εσέις τι άλλανα μάθω?? τι λεει η επιστήμη για τα δίδυμα!!

Εγω ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι μικρα ακομα για παιδοψυχολογο,βεβαια θα ρωτησω και εγω τον παιδοψυχολογο του σχολειου.Παντως για το 3 ερωτημα σου ειπε η παιδιατρος φαση είναι θα ξεκολλησει μεχρι τα 3,5:shock::shock:.

Διαφημίσεις

Βρε εμείς θα πάμε στην παιδοψυχίατρο όχι τα βεβε/..Αν και ένας ψυχίατρος και για μας δε θα ήταν άσχημα!!!

Βασικά ξεκίνησαν τα παρε δώσε τοτε που την συβουλευτηκαμε με τον παιδικό και τις ασχημες αντιδρασεις. Και τωρα είπαμε να πάμε απο κοντά να μας λύση απορίες..και να μας εξηγήση καλύτερα αυτα που έλεγε να τα χωρίζουμε σχολείο και τετοια..

Tζεμ όσο μπορείς να αποφεύγεις τους κλειστούς χώρους με συνωστισμό. Είναι πολύ μικρά τα δικά σου.

Στη Σύλια φτ, με είχε δεί στις 40 μέρες.

Στα δίδυμα κτ, στις 10 μέρες κ μετά στις σαράντα.

Μπούγος κανόνισε να σε διαβάσει ο νικ κ να με αρχίσει: ρώτα την πού είναι αυτ΄ο το μαγαζί να μην χρυσοπληρώνω την μπουτίκ της θρυλάρας!

Είναι μουρλός ο άνθρωπος λέμε!

Φρόσω κ εμένα βγάζουν σαν βαμβάκι στις άκρες, αν κ είναι μάλλινα μηχανής φλάτ κ όχι μαλλιαρά.

Μόνο τα άτομα της οικογένειας που πατάνε καθημερινά να μετρήσουμε, ε! είναι να μην βγάλει χνόύδι/βαμβάκι???

Μας δεν θα έχετε θέρμανση??? μη σου πώ κ φορμάκι με κλειστό πόδι καλτσάκι κ υπνόσακο θέλεις!

Νάκι έχασα πρωταγωνιστές γμτ! Δεν έχω φατσομούκ κ δεν μπορώ να δώ τις κατασκευές σου γμτ!

Η τιβι που λές είναι ψηλά στον τοίχο από εποχής Σύλιας. Το ίδιο κ δβσρικόρδερ.

Κινόα δεν κατέχω κ εγώ.

Κουάκερ, γλυκό με γάλα

Κουάκερ με βούτυρο κ λίγο τυρί.

Τραχανά με βούτυρο κ τυρί....

Δεν θυμάμαι πότε έδωσα οδοντόβουρτσα στη Σύλια. Στα 2 παρά? Κάπυ εκεί!

Στα δίδυμα πιό νωρίς. Σκέτη την οδοντόβουρτσα αρχικά, αλλά μετά της πήρα μια παιδική πάστα κ βάζω ελάχστη κ στα δίδυμα. Τα πλένουν όταν κάνουν μπάνιο, να μην μου βάζουν χέρια αλλού κ έχω άλλα στο κεφάλι μου.

Σεμίν καλά να περάσετε!

Έχεις γενέθλια? Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε! (25χρονών???? Θα παραθυροπηδηχτώ τώρα!)

Καλτσάκι έχει ένα παιχνίδι η φίσερ, μουσικό, με ψαράκια που κουνιούνται, νερό, μπουρμπουλίθρες κλπο... κρεμαστο στα κάγκελα της κούνιας πάει.

Ψάχνω ώρα να το βρώ στο σιτε τους, αλλά δεν το βρίσκω.

Κρεμαστό ενυδρείο είναι πάντως.

Τζο λογικά πρέπει να τα χωρίζεις κ να πέρνεις μια το ένα, μια το άλλο.

Εγώ αρκετές φορές που δεν μπορούσα το έκανα. Τώρα πχ στο κολυμπητήριο μια πέρνω το ένα, μια το άλλο.

Τα είχα χωρίσει από νωρίς δωμάτια.

Γιατί παιδοψυχίατρο? (οκ είπες για εσάς)

Μπούγος κ εγώ όταν είχα ρωτήσει τον ντοκ μας μου είχε πεί:

εσύ θες ψυχίατρο, όχι τα παιδιά ψυχολόγο!

Μήπως να σου δώσω ναρκωτικά που έχω εύκαιρα από το νοσοκομείο????

Πού είστε ρεεεεεε????

παπαγιαννόπουλος εδώ!

Σέβη όλα καλά? Λαέτρα???

Η σύλια αν κ είναι καλύτερα... δεν την άστειλα παιδικό.

Κάποια έλειπαν με πυρετό λέει κ φοβήθηκα.

Ντακ ούτε καν να προσεγγίσω δεν μπόρεσα, ούτε εμπορική, ούτε ετε λυκ.

Τςη παλαβής το κάγκελο έτσι?

Ειδικά εμπορική κάτι φτιάχνουν στο τετράγωνο του τσεβά κ δε έχουν μια ταμπέλα πιό πριν τα ζώα κ πας κ ξανακάνεις τον κύκλο σαν νύφη!

ΥΓ: φέτος το δέντρο θα μπεί πάνω στο τραπέζι. Τέλος!

Τί υπέροχη ιδέα αυτή με τα στολίδια Μαση κ ελίζα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...