Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ο γιατρός είναι ήσυχος γενικά, για τον τράχηλο ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο απ' ό,τι για μένα και τα μωρά μαζί :)

Κατά τα άλλα, υπολογίζω με βάση αυτά που μου είπες... Μάλλον σε 5 εβδομάδες (από την τελευταία τους μέτρηση) θα έχουν πάρει κι εμένα περίπου τόσο, ε; Ωραίαααα!

Και τώρα πρέπει να σας αφήσω, διότι όσο μένω συνδεδεμένη, παρασύρομαι και δεν δουλεύω και η ύλη μένει στη μέση!

Σας φιλώ, καλή δύναμη, καλή όρεξη!

Υπογραφή: Εγώ και η υπογραφή μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μας λυπούνται καθόλου.... Που τη βρίσκουν τόση ενέργεια με τόση ζέστη.... Αυτά θα κάνουν κα μετά;;;:P:p:p

agorakia, μια χαρά είναι τα μπεμπάκια σου μην ανησυχείς! Οπότε θα τα δεις σε 5 μέρες...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν μας λυπούνται καθόλου.... Που τη βρίσκουν τόση ενέργεια με τόση ζέστη.... Αυτά θα κάνουν κα μετά;;;:P:p:p

agorakia, μια χαρά είναι τα μπεμπάκια σου μην ανησυχείς! Οπότε θα τα δεις σε 5 μέρες...

Ναι, τα νινάκια μου...! Τα έχουμε επιθυμήσει ήδη, από την τελευταία φορά! Την έχουμε καταβρεί τώρα, κάθε δεκαπέντε μέρες να τα βλέπουμε!

Φιλιά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κιμά και σαλάτα... και μετά την τουρτίτσα!!!!!:D:D:D

Μου αρέσει η ψαρόσουπα.....

Σκετο κιμά? Κ εμένα μου αρέσει. Όση ψαρόσουπα δεν έφαγα όλα μου τα χρόνια την έχω φάει τώρα στην εγκυμοσύνη. Χι χιχιχιχιχιχιχι..................

Οι άλλες οι κοπέλες που χάθηκαν? nufi, nunu, joy, witch, melenia,.........τι γίνανε?:eek:

Σκετο κιμά? Κ εμένα μου αρέσει. Όση ψαρόσουπα δεν έφαγα όλα μου τα χρόνια την έχω φάει τώρα στην εγκυμοσύνη. Χι χιχιχιχιχιχιχι..................

Οι άλλες οι κοπέλες που χάθηκαν? nufi, nunu, joy, witch, melenia,.........τι γίνανε?:eek:

H nunu έχει πάει στο Κιάτο και δροσίζεται... και δεν μας πήρε και μας μαζί της:(

Οι άλλες θα εμφανιστούν αργότερα... αλλιώς να τις μαλώσουμε εμείς οι παλιές καραβάνες!!!!:P

Πάω να τσιμπίσω και επιστρέφω!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

H nunu έχει πάει στο Κιάτο και δροσίζεται... και δεν μας πήρε και μας μαζί της:(

Οι άλλες θα εμφανιστούν αργότερα... αλλιώς να τις μαλώσουμε εμείς οι παλιές καραβάνες!!!!:P

Πάω να τσιμπίσω και επιστρέφω!!!!

Ναι κι εγώ πάω να φάω λίγο κι έρχομαι κι εγώ. Υπολογιστής τηλεόραση αιρκοντίσιον και άγιος ο Θεός. Αντε καλή όρεξη...............:wink:

Ωραία η lemon τουρτίτσα? Πέτυχε η συνταγή? Εγώ έφαγα την σουπίτσα μου και περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να φάω και το γλυκάκι μου το τσιζκέικ. Έχω και μια σοκολατίνα αλλά δεν το τολμάω γιατί είναι πολύ πιο βαρύ. Στο μεταξύ έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες ότι όποτε τρώω τα μπεμπίνια μου δίνουν ρεσίτάλ. Πολύ χορό. Όχι ότι τις υπόλοιπες ώρες δεν κουνιούντα αλλά με το φαγητό γίνεται..................χαμός.:):):)

Σας λεω ενα γεια στα γρηγορα κι εξαφανιζομαι.το δωματιο με τον υπολογιστη ειναι σαουνα και δεν αντεχω να μεινω εδω μεσα!Σας διαβαζω ομως στα πεταχτα και χαιρομαι που ειστε ολες καλα.κι εγω εχθες κοιμηθηκα και σημερα ειμαι μια χαρα.

Σας φιλω!

age.png

Διαφημίσεις

Σας λεω ενα γεια στα γρηγορα κι εξαφανιζομαι.το δωματιο με τον υπολογιστη ειναι σαουνα και δεν αντεχω να μεινω εδω μεσα!Σας διαβαζω ομως στα πεταχτα και χαιρομαι που ειστε ολες καλα.κι εγω εχθες κοιμηθηκα και σημερα ειμαι μια χαρα.

Σας φιλω!

Γειαααααααααα. Που χάθηκες εσύ? Σε αναζητάγαμε......Κοιμήθηκες ε? Μπράβο. Ωραία.

Αχ βαχ εδω ειμαι κ γω...

Μ αυτη τη ζεστη δεν εχω κουραγιο ουτε να γραψω..Κ δε μ αρεσει το aircondition οποτε το αποφευγω..μονο για τον υπνο.

Ολα καλα κ σεις συντροφισσες διαβαζω..Απλως εξαφανιστηκαμε λογω..ζεστης!

33E7p2.png

Αχ βαχ εδω ειμαι κ γω...

Μ αυτη τη ζεστη δεν εχω κουραγιο ουτε να γραψω..Κ δε μ αρεσει το aircondition οποτε το αποφευγω..μονο για τον υπνο.

Ολα καλα κ σεις συντροφισσες διαβαζω..Απλως εξαφανιστηκαμε λογω..ζεστης!

Γεια.Τα χουμε παίξει όλες. Άστα. Και που είσαι ακόμη. Τι νέα εσύ?

κανενα νεο...αραχτη ολη μερα, δραστηριοτητα μηδενικη!

τα μικρα μονο κουνιουνται ωρες ωρες τοσο εντονα κ αποτομα, που προηγουμενως που ειχα γλαρωσει, νομισα οτι γινεται σεισμος!!!

εσυ?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...