Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αααα σας ειπα που περιμενω πως και πως τα χριστουγεννα; να παρω αδεια καμμια εβδομαδα και να γυρναμε βολτουλες με την οικογενεια... να στολισουμε δεντρο με τα μικρα, να ανοιγουμε τα δωρα τους; αντε γιατι περισυ ημαστα μικρουλακια κ δεν καναμε και πολλα πραγματα.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εύη, περαστικά στα μικρά σου και σε σένα. Σε νιώθω, πώς σε νιώθω! Εγώ είμαι ακόμα με βήχα και καταρροή, ο άντρας μου το ίδιο, τα μικρά ήταν μόνο με βήχα εδώ και 3 μέρες και ξαφνικά ο Μίλτος να το πάλι το 38αρι πρωί πρωί! Αυτή τη φορά πρέπει να ναι το εμβόλιο, πάνε 10 μέρες που το κάναμε το ΜΜR.

Βλέπω περάσατε πολύ καλά στην έξοδο σας και είχατε και περιπέτειες και ζηλεύω αφάνταστα. Την επόμενη φορά ίσως να προσπαθήσω κι εγώ να ρθω, να σας γνωρίσω από κοντα. Για πείτε και σε μένα την άσχετη τώρα που μπρείτε να μιλήσετε φανερά, σε ποιο μαγαζί πήγατε στη Ν. Ιωνία, να ξέρω εδώ στη γειτονιά μου αν υπάρχει κατι καλό;

αααα σας ειπα που περιμενω πως και πως τα χριστουγεννα; να παρω αδεια καμμια εβδομαδα και να γυρναμε βολτουλες με την οικογενεια... να στολισουμε δεντρο με τα μικρα, να ανοιγουμε τα δωρα τους; αντε γιατι περισυ ημαστα μικρουλακια κ δεν καναμε και πολλα πραγματα.

Άνοιξες θέμα τώρα και σκεφτόμουν να το ρωτήσω. Θα στολίσετε όλες δέντρο όσες έχετε παιδιά στην ηλικία των δικών μου; Δεν θα το γκρεμίσουν και θα τα σπάσουν όλα; Το σκέφτομαι πολύ, θα είναι περίεργα τα Χριστούγεννα χωρίς καθόλου δέντρο αλλά δεν το βλέπω να επιβιώνει ούτε μέρα.

Οι παλιότερες, τι κάνατε σε αυτή τη φάση; Τα φώτα σας.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα είπα; Δεν είπα. Καλή Κυριακή να χουμε. Το βλέπω να πάει για βροχή και θέλω να βάλω πλυντήρια σήμερα... Καλά που τα βγάλαμε τα παιδιά βόλτα χτες το απόγευμα, θα δούμε τι θα κάνουμε σήμερα. Εστω και λίγο καλό θα τους κάνει, όλη τη βδομάδα είναι κλεισμένα μέσα.

καλημερα σε ολες!!απο οτι καταλαβα τα περασετε τελεια!!!:Dτι καλα να μου να κοντα και ναρχομουνα και εγω!!!

evizorg,περαστικα σας!!!

εμενα κοιμουνται ακομη...πινω το καφεδακι μου και περιμενουν να ξυπνησουν για να αρχισει η μερα και να παμε εκκλησια!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα βιετναμέζες φίλες μου!

Περαστικά στα άρρωστα μας κ εύη.

Εμείς είχαμε μια ρουκέτα στις 1.00 από τη μεγάλη, ευτυχώς στο μπάνιο.

Δέντρο απο την αρχή που είχα μπεμπέ στόλιζα, αλλά κάτω κάτω δεν ΄βαζα πολλές μπάλες. Δεν έχω γυάλινες μπάλες, αλλά πλαστικές που μοιάζουν με γυάλινες κ έχω χαλαρά/μπόσικα τα σκηνάκια.

Φέτος αμφιβάλω αν θα επιβιώσει.....

Αρχικά το κοιτάνε καλά καλά κ επεξεργάζονται από απόσταση ασφαλείας( μερικά φοβούνται πολύ)

Μετά ξανοίγονται κ πιάνουν μπάλες. Ο άλεξ πήγαινε κ τις έπιανε κ έλεγε μπάλα μπάλα...... Πήγε να του ρθει κ μια δυό τρείς φορές? Το δέντρο στο κεφάλι.

μοδερ στοκ τί έχει? Φορμάκια, ή κ ρούχα?

Φρόσω δεν θυμάμαι τώρα το σιτε με τα χαλιά. μου το είχε πεί το παπί κ το ξέχασα!

Βιοκαρπέτ πήγαινε μια βόλτα. (αλλά δεν είδα αν έχει παιδικά)

Επίσης τα παιδιά που μου φέραν τα χαλιά, ξέρεις τί μου είπαν?

Ακριβώς ίδια ποιότητα τρίχας έχουν τα των γύφτων με των μαγκαζιών. (εκτός αν είναι μετάξι, ή μάλλινο)

Μας δεξιά κ πίσω από το τετράγωνο του οτε/εθνικής πήγαμε.

Πριν τα ελτα στο στενό δεξιά.

Μουρίτσα πομονή, θα ρθουν καλύτερες μέρες. Πάλι καλά που κοιμόυνται 11-12 να λές. Υπάρχουν άλλα που δεν κοιμούνται πριν τις 2.00-3.00!

Λαέρτα ψάχνε από τώρα πού θα πάμε νεξτ τιμε.

υγ: δεν μιλάγαμε μόνο για μπεμπέ καλέ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες, καλημέρα!!! μπήκα στα πολύ πεταχτά να πω και γω ότι συνάντηση ήταν σούπερ!!! ωραίο φαγητό, καλή μουσικούλα και φυσικά η καλύτερη παρέα!!! μπράβο στην παπίτσα για την επιλογή μαγαζιού!!! τρέχω τώρα γιατί έχουμε να πάμε σε βάφτιση σε λίγο!!! φιλιά!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλημερα κοριτσια. για τα χριστουγεννα περισυ ειχα παρει ενα μικρο δεντρο ενος μετρου περιιπου γιατι με τα καθισματακια φαγητου, τα ριλαξ και τα παρκα δεν χωρουσε το μεγαλο που εχω. μαλλον αυτο θα βαλω παλι οποτε και να το ριξουν δεν με νοιαζει. ειχα στολισει ομως με αλλα διαφορα διακοσμητικα το χωρο στεφανακια, καλτσες στο τζακι κλπ οποτε ηταν πολυ ωραια. εγω περιμενω πως κ πως τα δωρα τωρα που καταλαβαινουν τη χαρα που θα παρουν!

το στοκ των μοδερ εχει αρκετα πραγματακια φορμακια, πιτζαμουλες, φορεματακια, καλτσακια, σκουφακια. εχει αρκετα, απλα τελειωνουν γρηγορα τα νουμερα. συμφερει αρκετα.

4o4op3.png

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα! Καλη κυριακη να εχουμε! ΅

Εδω εχει μια ηλιο, μια συννεφα...

evizogr περαστικά σας!!

Ασχετο, δοκιμασε να βαλεις κενο αναμεσα στις υπογραφες-τικερακια στο προφιλ σου για να μην τα βγαζει ολα στη σειρα και μεγα΄λώνει η σελιδα. Δεν ξερω αν πιανει βεβαια...

Κι εγω θελω πολυ Χριστουγεννα, ειμαι φανατική με τα στολιδια κτλ, λατερνα το εκανα το σπιτι ως τωρα:tongue: Κοντευουν αν το καλοσκεφτεις...

Καλές βολτες σε ολες!!! Εμεις θα φαμε στην πεθερα μου και μετα θα παμε σε παιδικο παρτυ... Να ρωτησω, γενικα τα παιδικα παρτυ πρεπει να τα αποφευγουμε στο εξης στους κλειστούς χωρους??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kαλημέρα και απο μένα. Εμείς εχουμε ερθει στα πεθερικά μου απο χτες. Σήμερα θα πάμε σε παιδική χαρά. Χτες πήγαμε παιδότοπο..Και το μεσημερι επιστροφή στο σπιτι!!!

καλημεριζω! Χθες δεν προλαβα να μπω,χαρηκα πολυ που σας γνωρισα κοριτσια,ελπιζω στην επομενη συναντηση να είμαι παλι εκει και να αντεξει παλι ο συζυξ με τα ταλιμπανακια μου!!:P

Οσο για υπνοσακους αν ενδιαφερεστε ξερω μαγαζι (θα ψαξω και να σας γραψω και το σιτε αν θελετε) που ειχα παρει περσυ υπνοσακους με 25ε,μαλιστα φτιαχνει υπνοσακους με το σημα ολυμπιακου (τα φτιαχνει για το καταστημα του ολυμπιακου),απλα το φερμουαρ φτανει εως την κοιλια.φετος εγω θα ψαξω να βρω με φερμουαρ να ανοιγει μεχρι τον αστραγαλο στο ένα ποδι γιατι με βολευει καλυτερα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Δουλειές σήμερα....περιμένω να στεγνώσει το πάτωμα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ηλικία των δικών σας εμείς στολίσαμε στη βεράντα. Τραβούσαμε και την κουρτίνα να το βλέπουμε και ήταν πολύ ωραίο!

Περαστικά σας Εύη και Μας !:)

Ο Αλέξ. έχει να κάνει τώρα τη δεύτερη δόση του μμρ.

Ο Χριστ. μετά το μμρ (το αντίστοιχο) μου νόσησε κανονικά από ερυθρά αλλά σε πάρα πολύ ελαφριά μορφή: λίγα σπιθουράκια και δέκατα για 3 μέρες.

Η μάνα μου έφερε το πρωί πίτα που μόλις είχε βγάλει από το φούρνο και μου λέει ο Φίλ. Δεν τώω γιατί έχει θεμόμετο (θερμόμετρο) χαχαχαχαααα επειδή του βάζαμε όταν είχε πυρετό το συνέδεσε με καυτά πράγματα. Μάλλον θα καιγόταν ο καψερός.

Τζίνι για το σαλόνι θέλω χαλιά γιατί έχω μαλλιαρά και έχουμε τρελαθεί στην τρίχα. Τα έχω από το 2004 και ακόμα βγάζουν πολύ και δεν πλένονται και με το λάστιχα και θέλω 100ευρώ κάθε χρόνο μόνο για πλύσιμο.

Δεν ξέρω καλέ κορίτσια, το φοβάμαι να στολίσω δέντρο, θα το διαλύσουν. Στην οικογένεια του άντρα μου έχουν μια φανταστική παράδοση, κάθε χρόνο της ζωής του οι γονείς κάνουν δώρο στο παιδί ένα στολίδι για το δέντρο, με γραμμένη ανεξίτηλη την ημερομηνία από πίσω. Το στολίδι μπορεί να ναι από κάτι αστείο και φτηνό, ή χειροποιήτο μέχρι ακριβό κρύσταλλο, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ποικιλία βρίσκεις πανεύκολα στην Αμερική. Ο άντρας μου έχει όλα τα στολίδια του από τότε που γεννήθηκε και από τότε που γνωριστήκαμε η πεθερά μου στέλνει και σε μένα κάθε χρόνο, και τώρα και στα παιδιά. Είπαμε θα το κάνουμε και μεις για τα παιδιά μας έτσι ώστε αργότερα να έχουν μια μοναδική συλλογή και πολλές αναμνήσεις. Το θέμα είναι ότι αν πάρουν τα στολίδια στα χέρια τους τα αγόρια μου δεν θα μείνει τίποτα. Να κοιτάξουμε να αγοράσουμε μόνο πλαστικές μπάλες φτηνές για να στολίσουμε δεν θα είναι το ίδιο... Δεν ξέρω. Εννοείται ότι θα στολίσουμε το τζάκι και ότι άλλο μπορούμε αλλά το δέντρο δίνει άλλη ατμόσφαιρα. Μέχρι και που σκέφτηκα αντί να βάλουμε το δέντρο το τεράστιο που έχουμε να βρούμε ένα παλιό και να το βάλουμε μέσα στο πάρκο! Η βεράντα δεν παίζει γιατί είναι ακάλυπτη και αν βρέξει θα γίνουν όλα χάλια.

Δεν ξέρω, θα μου πεις δεν έχω τι άλλο να ασχοληθώ και ανησυχω για το δέντρο;

Ο Μίλτος απύρετος απο το πρωί και ανέβασε πάλι μόλις πριν λίγο πυρετο. Να ναι δόντια; Και ήθελα η ερημη μια ήρεμη νύχτα, τώρα έχει γκρίνια ατελείωτη.

Για τον ύπνο που λέγατε, εμείς τα κοιμήζουμε προς το παρόν με φορμάκι κοντομάνικο και παντελονάκι πιτζάμας. Σκεπάσματα ούτε που θέλουν να τα δουν. Πέρσι είχαμε υπνόσακους που ήταν σαν σάκοι, χωρίς πόδια, φέτος ούτε που θα τους θέλουν γιατί δεν θα μπορούν να σηκωθούν. Μπούγος, εσύ μιλάς για υπνόσακους με πόδια, σωστα; Ισως να πρεπει να το ψάξω, το σπίτι θα είναι παγωμένο το χειμώνα και από θέρμανση η πολυκατοικία γιοκ.

Φρόσω, τα παιδιά σου είναι όλα τα λεφτά, τι απίθανα πράγματα σου λένε; Αχ, να έρθει η ώρα να λένε και τα δικά μας τέτοιες κουβεντούλες, λιώνω.

Καλό βράδυ μανούλες, ελπίζω να περνάτε καλά.

ναι με ποδια εννοω,χωρις ποδια πηρα περσυ αλλα ουτε συζητηση,το φορεσαν για 10΄ και τα βγαλανε.Απλα θελω να βρω φερμουαρ μεχρι κατω στο ποδι.Αν θες διευθυνση στειλε πμ να σου γραψω.Πρεναταλ πηγα και δεν είχαν.

τι κανετε κοπελιες???

ξεσαλωσατε την παρασκευη ε???αντε και την επομενη φορα να ερθουμε κι εμεις!!!

εγω κουτουλαω αλλα περιμενω να δω τους πρωταγωνιστες,αλλωστε ειμαστε σε ετοιμοτητα γιατι 2 νυχτες τωρα ειναι μαρτυριο!!!!!!!!!!!!

τα μωρα εχουν ΤΗΝ γκρινια,ειναι λιγο μπουκωμενα να πω?λιγο (πολυ λιγο) τρεχει η μυτη και δεν ξερω αν κρυωσαν ή παιζει να ειναι και δοντια.Δεν ξερω αλλα μιλαμε με σταυρωνουν:|Να φανταστειτε χθες οοολη νυχτα,εκλαιγαν ξαφνικα,ετρεχα να τους ηρεμησω και αφου ξανακοιμοντουσαν ,την επεφτα και εγω αλλα μετα απο 20 λεπτα,το πολυ μιση ωρα παλι τα ιδια.Δεν κοιμηθηκα καθολου πανω απο μιση ωρα.Μαρτυρησα!!!!!!

ελπιζω να ειναι καλυτερη η νυχτα σημερα(αν και δεν εχουμε ξεκινησει καλα),αλλα πριν κανα 20λεπτο και αφου ο μεγαλος ειχε ξυπνησει ηδη 5 φορες απο τις 9.30 που κοιμηθηκε του εδωσα ντεπον ,μπας και την παλεψουμε.

αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ξυπνανε μονο το βραδυ,στο μεσημεριανο υπνο δεν εχουν θεμα με το μπουκωμα κλπ.

να ειναι τιποτε αλλο?

θα ετοιμασω σελιδα στο φεις για να βαζω τις κατασκευες μου:D

μολις με αφησουν οι ταλιμπαν να την φτιαξω θα σας πω.

α!σημερα μολις κοιμηθηκαν το μεσημερι πηγαμε για καφε!!!!!!!!!!απιστευτο!!!!!!!!

ειχα να βγω απο τις 30/8(να μου στριψει κοντεψε).

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κορες εχω ηδη καθυστερησει να παω στον γυναικολογο και δεν προβλεπεται να τα καταφερω αμεσα.Μαλλον κατα τα Χριστουγεννα με κοβω να πηγαινω.

Πειραζει????εννοω οτι μετα την γεννα πρεπει να ειμαστε πολυ τυπικες ή δεν βαριεσαι?(με ειχε δει μολις ειχα σαραντησει)

οσο για το δεντρο εμεις περυσι στολισαμε μετα τα χριστουγεννα(ναι,το καναμε και αυτο) και ελεγα φετος να στολισω νωρις για να βγαλω το αχτι μου αλλα πως θα μεινει το δεντρο σωο????

επισης πειτε καμια ιδεα για να σωσω την τηλεοραση!!!!ανεβαινουν στο επιπλο και επειδη ειναι πλασμα και ελαφρια την εχω προλαβει στο τσακ 2 φορες .

Να την κρεμασω δεν μπορω γιατι πισω εχω παραθυρο.Πως να την δεσω??

επιπλεον θελω ιδεες για το απογευματινο!!!δινω κρεμα(ακομα:|) ή γιαουρτι αλλα θελω κατι πιο υγειηνο απο τις κρεμες αλλα ακομα δεν μασαμε.Φοβεροι τεμπεληδες!!!!!!!!!!!λεω για κινοα αλλα δεν το εχω φαει ,δεν ξερω αν ειναι νοστιμο και δεν ξερω αν θελει αλεσμα(αν και δεν νομιζω).

τελευταια ερωτηση(υποσχομαι),με την καθαριοτητα των δοντιων τι κανετε?εμεις τιποτε ακομα αλλα κατι δεν πρεπει??

καλα οδοντοκρεμα θα φτιαξω εγω γιατι ο αδερφος μου μου απαγορευσε να δωσω εμποριου με φθοριο.Ειναι λεει δηλητηριο.Εκεινος παιρνει μια με αλοη,πολυ ωραια αλλα για τα μωρα ειπαμε να παμε σε κατι πιο φυσικο ακομα.

Αλλα να το κανουμε με οδοντοβουρτσα ή με γαζα??μηπως ειναι νωρις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...