Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπράβο κοριτσάκι σούπερ!

Αυτή τη μερέντα δεν την έχω δοκιμάσει.

Πόσες ώρες κάνεις μαθήματα την εβδομάδα;

Ειχαμε συζητηση γι αυτη τη μερεντα τις προαλλες, γι αυτο το ανεφερα...

μαθηματα εννοεις στο γυμναστηριο?? Παω 3 φορες/εβοδμαδα στανταρ και αν δεν παω κανω 50λεπτα πιλατες σπιτι με ενα dvd. μου αρεσει πολύ! αν και αεροβια αεροβια ειναι μονο 1/εβδομαδα, οι αλλες ειναι yoga΄ή ενα αλλο με μπαρες. λες να σφιξω ετσι γεματουλα και να γινω νταρντανουλα?? Δεν ψηνομαι:? αλλά και πάλι θελω να κανω τη γυμναστικη που μου αρεσει και οχι καταπιεστικα...δεν το χω με την καταπιεση βλεπεις, θα τσινισω και θα γινω ενα με τον καναπε πάλι...

αν εννοεις για ιδιαιτερα κανω 4 ωρες/εβδομαδα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Απλά θέλει μανούλα. Αυτό φταίει :D Επίσης μπορεί να κάνει άλμα ανάπτυξης και να τραβάει κι άλλο γάλα.

Θηλάζεις απευθείας πλέον;;;

Όριο στο θηλασμό δεν υπάρχει.

Το θηλαστρο το έχω καταργήσει. Τους βάζω στήθος και δίνω στο καπάκι μπιμπερο 170μλ και μερικες φορες συμπληρωνω με εξτρα 30μλ. το δικο μου το εχουν για σφηνακι. πόσο παραπάνω να φάνε?

p1Utp3.png

Ο ένας κοιμήθηκε η άλλη ακόμα κλαίει, την ανέλαβε ο πατέρας της γιατί έφτασα και γω στα όρια μου. Τι στο καλό φταίει???? αγκαλιά και στο στήθος ηρεμει,μόλις την βάζεις κάτω κλάμα.

Ερωτηση,Υπάρχει όριο στο γάλα που πρέπει να δίνουμε? την Τετάρτη που θα παμε στη γιατρό θα την ρωτήσω

Τζεμινι συγχαρητήρια για το 3 κιλό! απορώ πως αντεχεις με το θηλασμο και το γυμναστήριο!

Δεν καταλαβα δινεις και στηθος και φορμουλα? Η επαφη με το στηθος ειναι και η επαφη με τη μητερα για τα μωρα. Επισης οπως ειπε η φροσω, παιζουν και τα αλματα αναπτυξης, δηλ τ προσπαθουν να σου αυξησουν την παραγωγη. Κανε υπομονη! Πρωτα να θηλαζεις και μετα να δινεις ξενο ΑΝ το θελει... Αν θηλαζει πολύ μπορει και να μη χρειαζεται τελικά αλλο γαλα. αλλά στο θηλασμο δνε μπορεις να βαλεις φρενο.

Πως αντεχω?? Δεν ξερω αν αντεχω...μηχανικά πάω. Και το γυμναστηριο ηταν το βημα πριν το ψυχιατρειο!! Σου λεω μου αρεσει πολύ, ηρθα στα φυσιολογικά μου, Δεν ειναι οτι τωρα μου ηρθε, παντα εκανα αλλά οχι οργανα, πιο χορευτικα πραγματα... Μια ωρα τη μερα ειναι, κι εχω δει διαφορα ήδη. αλλά διαιτα γιοκ! Ενα περιορισμο μονο κανω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Για τα ιδιαίτερα ρωτούσα αλλά κάθε πληροφορία είναι δεκτή!

Καλά κάνεις και προσέχεις τον εαυτό σου.

Αυτό εγώ το κατάλαβα κατόπιν εορτής....

α οκ! ναι κανω 2 2ωρα και ηδη μού φαινεται πολύ. Παω λαχα λαχα γτ πρεπει να γυρισω να θηλασω. Και τα χρηματα μη νομιζεις πλεον δεν ειναι καλά...

Τελικα η γυμναστικη οχι αεροβια παιζει να σφιξει τα κιλά πάνω μου? Εγω ξερω οτι απλα με την αεροβια καις πιο γρηγορα λιπος, αλλά ετσι κι αλλιως το λιπος ειναι λιπος και δε γινεται να "σφιξει"/γινει μυς πανω σου...:rolleyes:

Το θηλαστρο το έχω καταργήσει. Τους βάζω στήθος και δίνω στο καπάκι μπιμπερο 170μλ και μερικες φορες συμπληρωνω με εξτρα 30μλ. το δικο μου το εχουν για σφηνακι. πόσο παραπάνω να φάνε?

α οκ, μετα ειδα την απαντηση. Ποση ωρα τους αφηνεις στο στηθος. Αν σου πινουν τοσο πολύ τοτε θα το θελουν , αλλα μου κανει εντυπωση... Αν δεν τους δωσεις δηλ κλαινε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Το λίπος δεν σφίγγει ούτε γίνεται μυς.

Απλά "καίγεται" κι επειδή γυμνάζεσαι τονώνεις το μυικό σου σύστημα.

Γι'αυτό συνέχιζε ακάθεκτη!

Με την αερόβια είναι αλήθεια πώς καις περισσότερο λίπος και θερμίδες.

Με την αναερόβια γυμνάζεις πιο πολύ τους μυς. Όσο όμως πιο τονωμένο μυικό σύστημα έχεις τόσο πιο καλό μεταβολισμό επίσης έχεις.

Τελικά την πήρα και την εχω στο στήθος.αντε να δούμε στο τέλος θα φάνε και μένα!

Τζεμινι αν κλαίνε???δεν σταματούν αν δεν μπει μπιμπερο.

Καλά κανείς και πας γυμναστήριο απλά που βρίσκεις αντοχές!

p1Utp3.png

Τελικά την πήρα και την εχω στο στήθος.αντε να δούμε στο τέλος θα φάνε και μένα!

Τζεμινι αν κλαίνε???δεν σταματούν αν δεν μπει μπιμπερο.

Καλά κανείς και πας γυμναστήριο απλά που βρίσκεις αντοχές!

Κοιτα υπηρχαν μερες που μου ρχοταν να βαλω τα κλαματα...που δε φορουσα ουτε μπλουζα στο σπιτι γτ ηθελαν συνεχεια και επειδη δεν εδινα ξενο δεν μπορουσα να κανω διαφορετικά. Αυτο ευτυχως κρατουσε λιγες μερες και τα επαιρνα κουραγιο και πάλι απ την αρχη. Θα δεις στρωνουν τα πραγματα. Αφου δινεις στηθος ειναι πολυ καλο για την παραγωγη σου, μην το συζητας. Θα ερθουν καλυτερες μερες...;) Κι εμενα τωρα πάλι πεινανε, το χωνευουν γρηγορα πλεον εχω καταλαβει, μαλλον θελουν τις κρεμουλες τους σιγα σιγα!!!

φροσω thanx

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοιτα υπηρχαν μερες που μου ρχοταν να βαλω τα κλαματα...που δε φορουσα ουτε μπλουζα στο σπιτι γτ ηθελαν συνεχεια και επειδη δεν εδινα ξενο δεν μπορουσα να κανω διαφορετικά. Αυτο ευτυχως κρατουσε λιγες μερες και τα επαιρνα κουραγιο και πάλι απ την αρχη. Θα δεις στρωνουν τα πραγματα. Αφου δινεις στηθος ειναι πολυ καλο για την παραγωγη σου, μην το συζητας. Θα ερθουν καλυτερες μερες...;) Κι εμενα τωρα πάλι πεινανε, το χωνευουν γρηγορα πλεον εχω καταλαβει, μαλλον θελουν τις κρεμουλες τους σιγα σιγα!!!

φροσω thanx

Οι κρέμες ποτέ αρχίζουν? στον 6? ποσά κιλά είναι τώρα τα αγόρια σου?

p1Utp3.png

Οι κρέμες ποτέ αρχίζουν? στον 6? ποσά κιλά είναι τώρα τα αγόρια σου?

στους 5,5 μηνες νομιζω βαζεις ρυζαλευρο και μετα το αντικαθιστας με φρουτοκρεμα. Βασικα στις 22/10 θα παμε στο γιατρο και θα μαθω λεπτομερειες. ανυπομονω παντως για να ξελαφρωσω λιγο απ το θηλασμο. Δηλ να νιωθω λιγο πιο ανεξαρτητη οτι μπορει να τα ταισει και κανας αλλος αν χρειαστει. Βαρος δεν ξερω τωρα. Πριν ενα μηνα ακριβως που του ειχε μετρησει ο γιατρος ηταν 6,600γρ και 6,000 ο μικρος.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εφόσον θηλάζεις αποκλειστικά καλό θα ήταν να μην βιαστείς με τις κρέμες.

Εμείς αρχίσαμε 6-6,5 μηνών με κρέμα βανίλια.

Μετά ένα ένα τα φρούτα μην τυχόν είχαν κάποια αλλεργία.

Λίγο αργότερα χορτόσουπα, μοσχαράκι και κοτόπουλο.

Επίσης κρέμες αρχίζουν γρήγορα τα μωρά που έχουν θέμα με το βάρος τους αλλά οι δικοί σου είναι πολύ καλοί.

Εφόσον θηλάζεις αποκλειστικά καλό θα ήταν να μην βιαστείς με τις κρέμες.

Εμείς αρχίσαμε 6-6,5 μηνών με κρέμα βανίλια.

Μετά ένα ένα τα φρούτα μην τυχόν είχαν κάποια αλλεργία.

Λίγο αργότερα χορτόσουπα, μοσχαράκι και κοτόπουλο.

Επίσης κρέμες αρχίζουν γρήγορα τα μωρά που έχουν θέμα με το βάρος τους αλλά οι δικοί σου είναι πολύ καλοί.

μου το ειχε πει ο γιατρος απ εξω απ εξω οτι αν παει καλα ο θηλασμος καθυστρουν την κρεμα λιγο ακομα, αλλά δε νομιζω να αντεξω αλλον ενα μηνα ετσι:rolleyes:

Καληνυχτα κι απο μενα! Το ριξα εξω σημερα με το ξενυχτι....και σε λιγο παλι ξυπνια θα μαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωχ με έπιασε το δασκαλίστικό μου σήμερα χαχαχαχαχαα

Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!:D

Μας ενημερωνεις καλε!

Τζενινι μια χαρα τα αγορακια σου! σουπερ γαλα :D

Καλό βράδυ και από μένα, πάω να φτιάξω γάλα μπας και κοιμηθούμε και μεις!!!

p1Utp3.png

γεια σας κοριτσια... εμεις χαλια ειμαστε οικογενειακως. την εχουν αρπαξει το μικρα, εγω με λαιμο και βηχα και ο αντρας μου φευγει αυριο για ταξιδι... το μονο παρηγορο ειναι οτι ερχεται η μαμα μου αυριο για ενισχυσεις. μου δηλωσε μην σιδερωνεις τπτ θα στα κανω ολα εγω! μια χαρα μου ακουγεται.

ζηλευω για χθες γαμωτο ηθελαν πολυ να ερθω. περιπετειωδης μου ακουγεται η συναντηση. ακου εκει μπατσελορ! το ριξατε εξω...

μοριτσα υπομονη. βαστα γερα! ειναι η φαση που φτανεις στα ορια, που δεν ξερεις ακριβως τι θελουν και ερχεται σε συνδιασμο με το ξενυχτι και σαλταρεις!

gemini τα δικα μου με τις στερεες που αρχισαμε στον 6ο περιπου χαλαρωσαν λιγακι. χορταιναν καλυτερα και δεν ειχαμε το νιαρ νιαρ ολη την ωρα. μπραβο για το γυμναστηριο, ξεφευγεις λιγακι. εγω που εχω διαδρομο και το wi fit με τη σανιδα, παρακαλω, στο σπιτι κ δεν το εκμεταλευομαι; απαραδεκτη!

το στοκ των μοδερ τζινι ειναι στον ταυρο αλλα δεν εχει ποικιλια σε υπνοσακους. εχω να παω κανενα μηνα βεβαια κ δεν ξερω τι εχουν φερει τωρα. αμα ερθεις προς τα εδω στειλε μου μην και παμε κ παρεα. γενικα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη. μιση τιμη τα εχει ολα.

πειτε μου κι εμενα για τα χαλια. θελω κι εγω μοκετα για το δωματιο των μικρων.

σας ειπα που περπατανε; η μικρη πιο σταθερη και εχει κολημα τρελο με το πλυντηριο. ολο εκει παει και τσιριζει απο τη χαρα της και γενικα ξεπερασαμε το σταδιο που φοβομασταν σκουπα, μουλτι, χυτρα κλπ. ο μικρος βιαζεται και ειναι λιγακι πιο ασταθης. τρελαινονται να τους διαβαζω παραμυθια. οταν τελειωνουμε κλαινε και ξανα απο την αρχη. ευτυχως εχω ακρη απο τη δουλεια και τα βρισκω φτηνα γιατι εχουμε γεμισει με βιβλια.

αυτα....

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...