Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κι όμως μόνοι τους τα λένε...

Ειδικά ο μεγάλος τα είπαμε...δεν παίζεται το άτομο :?

Αν ευχηθείς και πιάσει θα στη φέρω εκεί σαν νονά, πνευματική μαμά, να την μεγαλώσεις κιόλας χαχαχαα όχι τίποτα άλλο αλλά εδώ κινδυνεύει.

Α έβαλα στο φβ ένα βίντεο με τον Αλέξ.

Διαφημίσεις

Παπιτσα μου κ εγω κοριτσακι ηθελα αλλα δεν το αλλαζω το ατιμουλι!!!

Δεν χρειαζεται να παντρεψεις για να βαφτισεις.....;):P

Φροσω τι ωραιους γιους εχεις;;; σε στεναχωρησαν;

Τζεμ εαν περιμενεις απο αλλη,σωθηκες!!!:tongue:

Να ερθετε,θα περασετε φανταστικα!!!!!!!

Να το ξαναπω οτι νυσταζω; Ν Υ Σ Τ Α Ζ Ω........

Πιστευω καμια ωριτσα να την πεσω....τετοια υπερενταση εχθες δεν την περιμενα..αγχωθηκα ετσι οπως φυγαμε! πηγε να μου κλεισει η φωνη στο αμαξι...ευτυχως οταν αφησα τα κοριτσια στα σπιτια τους κ οταν ανεβαινα την Μεσογειων δεν πετυχα φαναρι κοκκινο....:tongue:

Τρελοκοριτσο οταν φτασαμε εχθες στο μαγαζακι βλεπω μια σκαλα σαν αυτη που ανεβηκαμε στο αλλο.....λεω τρομαγμενη "εαν ειναι να ανεβουμε εδω,εγω φευγω".....ευτυχως δεν ανεβηκαμε!:tongue:

Καλημέρες!!! Ναι βγήκαμε!!! τΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ που λεει και η Ντορα!!! Τελικά μαζευτήκαμε 10!!Και κλείσαμε όλα τα μαγαζιά στο πέρασμα μας!!! Μέχρι και την λάμπα της ΔΕΗ!

Aυτό έχει αρχίσει κ με ενοχλεί! Την επόμενη σε κλαμπ παρακαλώ!

Καλημερα!!

Βροχερος καιρος σημερα, τι ωραία!! Μακαρι να μην ειχαμε και δουλειες....

Για πειτε ρε κοριτσια, πως τα περασατε χτες?? Θελω γλαφυροτατη περιγραφη!!

Ούτε στάλα εδώ σήμερα, αλλά ψες βράδυ όταβ βγήκαμε από το μαγκαζί, είχε ρίξει.

Τελικά η ιστορια με τον κοκκινο μύλο ειναι αληθινη. Το διαβαζα στο νετ το πρωι

Μα λέω κ εγώ.... δεν μπορεί να μας κάνει πλάκα ο αλλήθωρος για να κλείσει, αν κ θυμάμαι από παλιά οτι έκλεινε πιό αργά (αλλά πρό κρίσης)

Ευτυχώς που ο ροχάμης είναι οκ τώρα κ ο μαρτιν λείπει.

Τώρα να σας πώ αν πέφταμε στον , πως τον λένε εκείνον τον ρομπέν των δασών από τα τρίκαλα??? Θα τον έκρυβα!

http://www.zougla.gr/greece/article/epi8esi-me-kalasnikof-kata-astinomikon-tis-omadas-dias

Εμεις πηγαμε για γλυκο στην Ν.Φιλαδελφεια κ δειτε γιατι φυγαμε!!!

Ειχε γινει νωριτερα!

Τελικά όμως πού τους είχαν κλείσει? Στο διάζωμα πιό πάνω που έλεγε ο αλλήθωρ, ή στον άγιο κοσμά?

Είδες που εντέλει, δεν ήταν μόνο από ποδηλάτες αυτά τα φωτάκια που έβλεπα στον καθρέφτη όταν σε περίμενα.

Μωρέ καλά είδα πολλά φωτάκια στον ανήφορο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρες..νυσταγμένες...

τα παπιά χθες ξεσαλώσανε όσο έλειπε η μαμά..

αλλά συνέχισαν και μετά βεβαίως βεβαίως (χειρότερο το βράδυ από το προχθεσινό..μα πόσα δόντια μαζί πια?:confused:- το βιβλίο με τα δίδυμα πάντως λέει να μην τα αποδίδουμε όλα στα δόντια..:rolleyes:)

φυσικά αφήσαν τη μανούλα να κοιμηθεί ένα σερύ 4παρά με 5.10 !!!!!!!!

Διάλλειμα μέχρι 5.30 και μετά από τις 6.30 στο πόδι όλα!!!!

Τώρα κοιμούνται μα θα τα αφήσω κανά 50λεπτο μαχ, για να κοιμηθούν το μεσημέρι..

Μπαίνω κι εγώ στο καφέ και βλέπω sevi-gio εδώ, sevi-gio εκεί...

νυστάζουμε νυστάζουμε αλλά το μπλα μπλα ..μπλά...:tongue::tongue::tongue:

απορρώ πώς έκανες και γενική......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(αποφάσισα σήμερα να πειράζω εσένα από ό,τι κατάλαβες..;):D)

Κορίτσια νομίζω ότι όσο κοιμήθηκα κοιμήθηκα με τα παιά και ήμουν τυχερή ως τώρα..

τώρα θεωρώ ότι είμαστε σε ένα άλλο έρα, μπήκαμε σε μια άλλη εποχή.. :?

ΥΓ. Πάλι καλά που σκεφτήκαν να μου αφήσουν τη μία και μοναδική :evil: κάψουλα εσπρέσσο (ρίβις και μάμη μου) :cool::cool:

δεν ανοίγει το μάτι με μία μόνο .... (ήταν να μην αρχίσω τους καφέδες..)

οιμέ κι αμάν αμάν, για αύριο δεν έχω..και δεν προβλέπεται σούπερ μάρκετ σήμερα :?

Γάλα θέλει ξανά ή δεν ηρεμεί κ με αυτό?

Αν μπορέσεις/αντέχεις κ του κόψεις το τελευταίο χούι θα ξανακοιμηθείς.

Αν ο ρίβης δεν αντέχει πάρτου ωτασπίδες κ πάλεψε μόνη σου 3-4 βράδια!

Άσε με τις κάψουλες κ δεν έχω αξιωθεί να πάω να πάρω. Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος... εγώ που τον άφησα να πάρει νεσπρέσο!

τελικά καλά έκανα και ήρθα !! :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Είδες? Να σου πώ την αλήθεια δεν περίμενα να έρθεις.

Λοιπόν μόλις το παρατήρησα.

Δείχνει 25 οC. Μέχρι πριν 5μέρες τα είχα με tshirt και πάνα. Τώρα έχω προσθέσει και κοντό μακό παντελονάκι μαλακό και κολάν κάπρι για τη μικρή. Βάζω και αραχνούφαντη κουβερτούλα (ξέρετε την τρυπητή από μοδερκαρε) αλλά την πετάνε, ο ανήρ κυρίως!

Μάλλον είμαι πολύ κοολ και θα την πατήσω καμιά ώρα..

γιατί μετά τις 2-3 το βράδυ πέφτει αισθητά η θερμοκρασία..

αλλά πιο πριν γμτ κάνει ζέστη..

λέω να πάρω κι εγώ τους υπνόσακους..

πιστεύω να έχει ωραίους και καλούς και βολικούς το μοδερκαρε εεε?

Μοδερ μόδερ. Έχει πολύ καλά.

Φρόσω πού είναι το στοκ τους? Εσύ δεν είχες πάει???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Παπιτσα.....παπιτσα μου!!!!!!! Κ εγω σ'αγαπω!

Θελετε αναφορα;ωραια!!!

Λοιπον εγω πηγα παρειτσα με την Chemin κ με την Nufi....παρκαραμε αμεσως κ πολυ κοντα,φτασαμε 21:55,εκει βρηκαμε την Celestine......μπιρι-μπιρι!

Ηρθε το Φροσακι με την Joy....μετα ηρθε η Nunu με την Mpougos.....

Εδω ειχαμε παραγγειλει κ τρωγαμε οι γουρουνες εν τω μεταξυ!

Στις 11 παρα ηρθε η Παπιτσα μας κ 11 με 11+ η Τζινιω....τελευταια αγχωμενη,καταιδρωμενη,νευριασμενη επειδη ειχε κανει κοτσανα με το τουτου.....περιττο να σας πω οτι ηρθε στη πενα φτιαγμενη,μαλλι κομμωτηριου!!!

Φαγαμε,φαγαμε,φαγαμε......ηπιανε,μιλαγαμε μονο για τα μωρα,τις πεθερες τις αγαπημενες,εεεε κ λιγο για τους αντρες μας!!!

Κατα τις 1 με πιανει λιγουριτσα,λεω κοριτσια να φαμε γλυκακι....ειχα δει νωριτερα στο καταλογο.....αμ δε!!! η κουζινα κλειστη μας λεει!

Λεω δεν γινεται να μεινουμε ετσι.....αφου φυγαμε 2+ γιατι πλεον μας ειχαν κλεισει την μουσικη,αποφασιζουμε να παμε για γλυκο οι 7 απο τις 10....

2. Αφου ειχαμε πει να δωσουμε ραντεβου με τα τουτου μας μην χαθουμε,μας αφησαν κ εφυγαν οι κυριες!!!

Μετα απο καμποσα τηλ/τα φτασαμε για γλυκακι.....

Εγω πηρα καταιφι με παγωτο....το ζηλεψα απο την Τζινιω......το φαγαμε ολες,μπιρι-μπιρι παλι......βγαινει ο μαγαζατορας αφου ειχε κλεισει τα φωτα κ αυτος.....κ μας λεει για τους τυπους που κυνηγαει η αστυνομια κ ειχαν κλεισει δρομους!!!

Εκει εσβησε η κολωνα της Δεη....μαυρα σκοταδια!

Τα ποδια στις πλατες κ οπου φυγει-φυγει!!!!

Εφτασα 4 η ωρα στο σπιτι,κοιμηθηκα στις 5......ειχαμε κουνουπι κ βζουν-βζουν.....

Τα μωρα μεχρι τις 4 παρα ξυπνια,μια ο ενας-μια ο αλλος!!! καλοπερασε ο καλος μου!!!

Ξυπνησα στις 9 αφου τα ειχε ταισει-αλλαξει.....

Αυτα.....κ τωρα νυσταζω.......δεν ειμαι για ξενυχτια!!! εχω μια υπεροχη γλυκητατη φωνουλα!!!

λάθος στα λέει τζεμ.

1. Πριν φύγω μου ζήταγε η Σύλια το αυτοκόλλητο που έχασε κ ξαγρυπνά..... Έρχεται η χρύσα κ την βγάζω μπαλκόνι με τσιγαρέτα κ της δίνω σαφέσαστες οδηγίες να μην βγάλει άχνα.....

Φεύγω με τα πολλά.... βγαίνω ηρακλείου για ταξί..... Δεν περνά στο πεντάλεπτο κ έχει κ κάτι ζώα σε ένα μαγκαζί στη γωνία κ γενικώς περνάνε ζώα.... φεύγω, γυρνάω σπίτι πέρνω αμάξι φεύγω οριστικά από το σπίτι.....

Φτάνω στο σημείο τζι, βλέπω αμάξια παρκαρισμένα με αλλαρμ απ έξω στον κεντρικό.... λέω οι κλώσσες είναι.... Μπιπ μπιπ κορνάρω..... ΟΚ, πάμε παρακάτω.

Κάνω κύκλο (με χαλαβαδιάζει ένα πακιστανό εν κινήσει μή χέθω την τύχη μου)

κ βρίσκω στον παράλληλο απο το μαγαζί. Έχω ανοίξει το πισω αριστερά παράθυρο στη διαδρομή για να μην γίνει Χώλος το μαλλί (το οποίο μαλλί καμία σχέση με κομμώ που λέει, μόνη μου το έφτιαξα. Το δε νύχι, από την τελευταία φορά που τα είχα φτιάξει με μετάξι θυμάσαι? Κράταγε, αν εξαιρέσεις τα δύο σπασμένα νύχια στο δεξί Χωλοδάχτυλο κ διπλανό).....

κ όταν έκλεισα το αμάξι κούνησα καταλάθος το τιμόνι γερά κ κλείδωσε! κ να μην μπορώ/ θυμάμαι να το ξεκλειδώσω (μου έχει τύχει άλλη μια με το μάζντα σπίτι κ άλλη μια με το άτος παλιά όταν το είχα πρωταπάρει κ είχε πάει στην ίδια περιοχή που ήμασταν χτες)

Η ώρα ήταν περίεργη για να πάρω αντιπροσωπείες κ καλώ παπί ώστε να μου δώσει οδηγίες ο ριβ καθώτι ανήρ, αλλά για άλλη μια φορά η μια μηχανανικός του καφέ μας έβγαλέ νοκ άουτ τους άντρες!

2. Ιγκώ έκανα συνιάλα στην πάπια, αλλά υπέθεσα οτι είχε γιανεί εκ νέου συνεννοήση..... πρώτη αρβίλα.

Μετά αφού με καλεί η σεβ.... λέω οκ έγινε μακακία, σταματάω κ την περιμένω σε ένα φανάρι (εκεί είδα κ τα φωτάκια από ποδηλάτες κ δίας)

Δεύτερη αρβίλα: Κ ενώ της λέω στο φανάρι που θα βρείς αριστερά..... κάνει δεξά η ξανθιά μαντάμ!!!!! Κ βλέπω τα φωτάκια να πλησιάζουν δραματικά κ μου λέει η σεβ είναι ποδηλάτες.... έχει τύχει να πάω καροτσάδα με ποδηλάτες στην παραλιακή κ λέω έλαν πιό κάτω θα μας δείς παρκαρισμένες.

Εγώ φταίω?? ζερβά είπα, δεξά πήγε!

Τρίτη αρβίλα: Σε κάποιο σημείο αντί να πάρω τη σεβ, πέρνω τη σίστερ ρ.... στις 2 το βράδυ!

Ακόμα δεν έχει δεί την κλήση η σίστερ διότι για καλή μου τύχη το σήκωσε ο βρικόλακας ανηψιός μου. Θα δείξει στην πορεία της ημέρας τί θα ακούσω!

Κ τέλος, Είσαι τυχερή που έχεις τέτοιο διαμάντι άντρα!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σεξουαλική μπάσα φωνή.. Νομίζω ότι μοιάζει η βραχνάδα της χροιάς σου με της Άννας Παναγιωτοπούλου..με μια ελαφριά μίξη της Ζουμπουλίας..

---

ευτυχώς που κράτησες και τπτ κρυφό..δηλαδή να ξέρει ο ρίβις και τί ώρα κλ@σαμε..!:rolleyes:

για το πιπίνι το ζαχαρωτό ευτυχώς δεν είπες λεπτομέρειες..:tongue::tongue:

(είχε μπάλα τελικά χθες ρε ..την εθνική..)

Εγώ δεν θα πώ τπτ για τον ποδηλάτη κ για τα πιπίνια που νομίζαν οτι κάναμε μπάτσελορ.... άλλωστε παντρέυομαι σήμερα.

ε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλά νούφι...μόλις ρίχνω ματιά στα χαλιά....

είναι απλά ... ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ !!!!!!!!

Με βγάζουν λίγο εκτός μπάτζετ βέβαια γιατί θέλω μεγάλες διαστάσεις..που από ό,τι βλέπω δε θαβρω πουθενά..

αλλά αξίζει νομίζω πολύ..

πρέπει να το ντύσω όλο? μάλλον ναι..

να κάνω συνδυασμό αφρώδους με χαλί..

και οι κούνιες μπορούν να πατάνε επάνω στο αφρώδες?

αλλιώς δε λέει να κρύβεται το χαλί...

πιφ......δύσκολα πράγματα..

Αν βρείς σφύρα κ από εδώ.

Δεν βρήκα διαστάσεις που ήθελα κ εγώ, πιάσαν τα κρύα, σε μοκετά δεν πήγα.... άκουσα απίστευτες τιμές! Για κόψιμο μόνο (μοκέτας κόψιμο λέω) 10 ευρώ το τμ, πλας την αξίας ανά τμ της εκάστοτε μοκέτας. 30 στο νερό (κ σε Τιμή στοκ η μοκέτα) το τμ για μοκέτα.

Βρε άι σα πέρα κ σε κείθε!

:D περάσαμε πολύ όμορφα εχθές. Η Σέβη τα είπε όλα!

Πέρασα από ανάκριση από τους γιους μου σήμερα.

Πού πήγες, γιατί πήγες, πότε γύρισες, με ποιον πήγες, γιατί δεν πήρες κι εμάς; Τί μέρος ήταν αυτό πού ήταν μόνο για μεγάλους; Αλέξ. Κι εγώ μεγάλος είμαι γιατί δεν με πήρες; Γιατί δεν πήρες τον μπαμπά δεν τον αγαπάς;

Άλλη φορά δεν θα πας μόνη σου γιατί εμείς θα κλαίμε :confused::rolleyes:

Δασκαλεμένα μου ακούγονται!;)

Παπίτσα θα βαπτίσεις τη δική μου κόρη εντάξει;:tongue:

Βρε κάτσε στα αυγά σου κ πιάσε τοίχο σου λέεεεεω!

ευχαριστουμε για το ραπόρτο!! Εισαι καλή εσυ!!:tongue:

Μπραβο κοριτσια μου, να στε καλα να ξαναπάτε! Και ποτακι και φαγάκι και γλυκάκι??? Μμμμ!! Ειναι δελεαρ να ερθουμε κ εμεις απο μακρια καμια φορά!;)

Καλές βολτες τωρα το Σ/Κ. Οσο εχει καλο καιρο ακομα πρεπει να τον εκμεταλλευτούμε!!

Στου σπιτιού μας την αυλή την βγάλαμε σήμερα κ περάσαμε ζάχαρη!

Αύριο τί θα τα κάνω?/???

Κι όμως μόνοι τους τα λένε...

Ειδικά ο μεγάλος τα είπαμε...δεν παίζεται το άτομο :?

Αν ευχηθείς και πιάσει θα στη φέρω εκεί σαν νονά, πνευματική μαμά, να την μεγαλώσεις κιόλας χαχαχαα όχι τίποτα άλλο αλλά εδώ κινδυνεύει.

Α έβαλα στο φβ ένα βίντεο με τον Αλέξ.

Έτσι κάνω κ εγώ 5!

Παπιτσα μου κ εγω κοριτσακι ηθελα αλλα δεν το αλλαζω το ατιμουλι!!!

Δεν χρειαζεται να παντρεψεις για να βαφτισεις.....;):P

Φροσω τι ωραιους γιους εχεις;;; σε στεναχωρησαν;

Τζεμ εαν περιμενεις απο αλλη,σωθηκες!!!:tongue:

Να ερθετε,θα περασετε φανταστικα!!!!!!!

Να το ξαναπω οτι νυσταζω; Ν Υ Σ Τ Α Ζ Ω........

Πιστευω καμια ωριτσα να την πεσω....τετοια υπερενταση εχθες δεν την περιμενα..αγχωθηκα ετσι οπως φυγαμε! πηγε να μου κλεισει η φωνη στο αμαξι...ευτυχως οταν αφησα τα κοριτσια στα σπιτια τους κ οταν ανεβαινα την Μεσογειων δεν πετυχα φαναρι κοκκινο....:tongue:

Δεν θα κοιμηθώ καθόλου.

Καθάρισα κάτι ανεμιστήρες δαπέδου, έβγαλα κάτι συμπράγκαλα από πατάρι γαι σίστερ γκαστρούλα, ανέβασα αυτά τα συμπρ στης μάδας..... τα παιδιά μόλις τώρα κοιήθηκαν (έγραφα κ τα άκουγα κ με άκουσαν αρκετά καλά κ αυτά)

Τρελοκοριτσο οταν φτασαμε εχθες στο μαγαζακι βλεπω μια σκαλα σαν αυτη που ανεβηκαμε στο αλλο.....λεω τρομαγμενη "εαν ειναι να ανεβουμε εδω,εγω φευγω".....ευτυχως δεν ανεβηκαμε!:tongue:

Το είδα κ εγώ κ δεν το πίστευα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας κορίτσια! Μπαίνω να διαβάσω και να γράψω αλλα δεν τα καταφερνω....δεν ξέρω τι φταίει, τα άστρα, ο καιρός, κανένας αναδρομος, αλλα τα μικρά έχουν σεληνιαστει. Ολημερις γκρινιάζουν! Τη μέρα κοιμούνται ελάχιστα και μια ο ένας γαρ μια η άλλη γουρ, μου φαίνεται μάθανε την αγκαλιά :oops: μόνο τη νύχτα κοιμούνται χωρίς γκρίνια αλλα για να κοιμηθούν παει η ώρα 11-12! Αναρωτιέμαι πως θα τα καταφέρω να τους βάλω στο δωμάτιο τους:confused:

Τελικά βγήκατε χτες και απ΄οτι καταλαβα περασατε ωραία! Μάλλον θα περάσει καιροοοος για να βγω βράδυ! Λες και βγαίνω μέρα αλλα λέμε τώρα. Πολλά πρόλαβα και έγραψα! Αρχισε η γουρ, παω

p1Utp3.png

Τρελοκοριτσο μου πως ειστε σημερα; καλυτερα;

καλυτερα είμαστε, μια χαρά θα έλεγα! Τώρα τσακίζω κάτι σοκολατένια γλυκά για να παρηγορηθώ που έχασα τέτοια περιπέτεια με καταδίωξη και τα ρέστα της!!!

Λαέρτα καλύτερα ? ?

δεν τη γλυτώνεις την επόμενη φορά...

που φυσικά και θα είναι εντός του 2012 !!! (και πριν τη προφητεία των μάγια!)

Το σημειώνω και το κρατάω και το συνταιριάζω με την πρόταση της Τζίνι για το κλαμπ!!! Και που'στε??? Μακριά απο πιπίνια, ρεεεεεεεε!!!! Μη μας κυνηγάνε μετά οι άντρες σας!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ok tzini καταλαβα...θα σταθω μονο στα πιπινια που νομιζαν οτι κανετε μπατσελορ!! Φανταζομαι τι κεφι θα ειχατε ενω σωρο κουκλες μαζεμενες εκει περα!!!:P Αντε και στα δικά μας οι λευτερες!!:tongue:

μοριτσα δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινουμε ολες εδω μεσα... Εγω νομιζω θα ειχα σαλταρει διαφορετικά. Κανε υπομονη παντως, οσο μεγαλωνουν ειναι...χμμ...καπως καλύτερα!

Κοιμηθηκαν τι ωραια!!!!!!!!! Να δουμε ποσες φορες θα ξυπνησουν παλι για γαλα...ειναι τοσες πολλες που πλεον δεν τις θυμαμαι το πρωι:rolleyes:

Α! Σημερα ο αντρας μου εφερε την καινουρια μερεντα-ταμερέ!! Βασικά ιδια με την παλια μου φαινεται, αλλά δε μ αρεσει το κριτσι κριτσι που κανουν τα φουντουκια... Οχι οτι με χαλαει φυσικά!;) Τρωω ομως με ρεγουλο...σας ειπα οτι εχασα κανα 3αρι κιλα?? Και μαλιστα χωρις πολλες στερησεις. Τελικα γυμνασηριο ηθελα,να ξεκουνηθω λιγο και να ρθω στα ισα μου. Εχουμε ομως δρομο ακομα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δασκαλεμένα μου ακούγονται!;)

Όχι ρε πότε τα δασκάλεψε; Όταν έφυγα κοιμούνταν και το πρωί ο άνδρας δούλευε. Φεύγει 5 το πρωί.;)

Μορίτσα υπομονή...θα συνηθίσεις....

Λαέρτα κρίμα πού δεν ήρθες αλλά το σημαντικό είναι ότι είστε καλά!

Πού είναι βρε παιδιά τα χαλιά που λέτε;;;;;

Α! Σημερα ο αντρας μου εφερε την καινουρια μερεντα-ταμερέ!! Βασικά ιδια με την παλια μου φαινεται, αλλά δε μ αρεσει το κριτσι κριτσι που κανουν τα φουντουκια... Οχι οτι με χαλαει φυσικά!;) Τρωω ομως με ρεγουλο...σας ειπα οτι εχασα κανα 3αρι κιλα?? Και μαλιστα χωρις πολλες στερησεις. Τελικα γυμνασηριο ηθελα,να ξεκουνηθω λιγο και να ρθω στα ισα μου. Εχουμε ομως δρομο ακομα!!

Μπράβο κοριτσάκι σούπερ!

Αυτή τη μερέντα δεν την έχω δοκιμάσει.

Πόσες ώρες κάνεις μαθήματα την εβδομάδα;

Ο ένας κοιμήθηκε η άλλη ακόμα κλαίει, την ανέλαβε ο πατέρας της γιατί έφτασα και γω στα όρια μου. Τι στο καλό φταίει???? αγκαλιά και στο στήθος ηρεμει,μόλις την βάζεις κάτω κλάμα.

Ερωτηση,Υπάρχει όριο στο γάλα που πρέπει να δίνουμε? την Τετάρτη που θα παμε στη γιατρό θα την ρωτήσω

Τζεμινι συγχαρητήρια για το 3 κιλό! απορώ πως αντεχεις με το θηλασμο και το γυμναστήριο!

p1Utp3.png

Ο ένας κοιμήθηκε η άλλη ακόμα κλαίει, την ανέλαβε ο πατέρας της γιατί έφτασα και γω στα όρια μου. Τι στο καλό φταίει???? αγκαλιά και στο στήθος ηρεμει,μόλις την βάζεις κάτω κλάμα.

Ερωτηση,Υπάρχει όριο στο γάλα που πρέπει να δίνουμε? την Τετάρτη που θα παμε στη γιατρό θα την ρωτήσω

Τζεμινι συγχαρητήρια για το 3 κιλό! απορώ πως αντεχεις με το θηλασμο και το γυμναστήριο!

Απλά θέλει μανούλα. Αυτό φταίει :D Επίσης μπορεί να κάνει άλμα ανάπτυξης και να τραβάει κι άλλο γάλα.

Θηλάζεις απευθείας πλέον;;;

Όριο στο θηλασμό δεν υπάρχει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...