Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

τελικά καλά έκανα και ήρθα !! :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!

Εμεις εχουμε 22 με 23 βαθμους,οποτε τους φοραω ολοσωμο φορμακι(πιτζαμακι) λεπτο με μακρυ μανικακι κ απο μεσα εσωρουχακι αμανικο+σεντονι με φλις κουβερτουλα....δεν ξεσκεπαζονται!!!

Λοιπόν μόλις το παρατήρησα.

Δείχνει 25 οC. Μέχρι πριν 5μέρες τα είχα με tshirt και πάνα. Τώρα έχω προσθέσει και κοντό μακό παντελονάκι μαλακό και κολάν κάπρι για τη μικρή. Βάζω και αραχνούφαντη κουβερτούλα (ξέρετε την τρυπητή από μοδερκαρε) αλλά την πετάνε, ο ανήρ κυρίως!

Μάλλον είμαι πολύ κοολ και θα την πατήσω καμιά ώρα..

γιατί μετά τις 2-3 το βράδυ πέφτει αισθητά η θερμοκρασία..

αλλά πιο πριν γμτ κάνει ζέστη..

λέω να πάρω κι εγώ τους υπνόσακους..

πιστεύω να έχει ωραίους και καλούς και βολικούς το μοδερκαρε εεε?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Παπιτσα.....παπιτσα μου!!!!!!! Κ εγω σ'αγαπω!

Θελετε αναφορα;ωραια!!!

Λοιπον εγω πηγα παρειτσα με την Chemin κ με την Nufi....παρκαραμε αμεσως κ πολυ κοντα,φτασαμε 21:55,εκει βρηκαμε την Celestine......μπιρι-μπιρι!

Ηρθε το Φροσακι με την Joy....μετα ηρθε η Nunu με την Mpougos.....

Εδω ειχαμε παραγγειλει κ τρωγαμε οι γουρουνες εν τω μεταξυ!

Στις 11 παρα ηρθε η Παπιτσα μας κ 11 με 11+ η Τζινιω....τελευταια αγχωμενη,καταιδρωμενη,νευριασμενη επειδη ειχε κανει κοτσανα με το τουτου.....περιττο να σας πω οτι ηρθε στη πενα φτιαγμενη,μαλλι κομμωτηριου!!!

Φαγαμε,φαγαμε,φαγαμε......ηπιανε,μιλαγαμε μονο για τα μωρα,τις πεθερες τις αγαπημενες,εεεε κ λιγο για τους αντρες μας!!!

Κατα τις 1 με πιανει λιγουριτσα,λεω κοριτσια να φαμε γλυκακι....ειχα δει νωριτερα στο καταλογο.....αμ δε!!! η κουζινα κλειστη μας λεει!

Λεω δεν γινεται να μεινουμε ετσι.....αφου φυγαμε 2+ γιατι πλεον μας ειχαν κλεισει την μουσικη,αποφασιζουμε να παμε για γλυκο οι 7 απο τις 10....

Αφου ειχαμε πει να δωσουμε ραντεβου με τα τουτου μας μην χαθουμε,μας αφησαν κ εφυγαν οι κυριες!!!

Μετα απο καμποσα τηλ/τα φτασαμε για γλυκακι.....

Εγω πηρα καταιφι με παγωτο....το ζηλεψα απο την Τζινιω......το φαγαμε ολες,μπιρι-μπιρι παλι......βγαινει ο μαγαζατορας αφου ειχε κλεισει τα φωτα κ αυτος.....κ μας λεει για τους τυπους που κυνηγαει η αστυνομια κ ειχαν κλεισει δρομους!!!

Εκει εσβησε η κολωνα της Δεη....μαυρα σκοταδια!

Τα ποδια στις πλατες κ οπου φυγει-φυγει!!!!

Εφτασα 4 η ωρα στο σπιτι,κοιμηθηκα στις 5......ειχαμε κουνουπι κ βζουν-βζουν.....

Τα μωρα μεχρι τις 4 παρα ξυπνια,μια ο ενας-μια ο αλλος!!! καλοπερασε ο καλος μου!!!

Ξυπνησα στις 9 αφου τα ειχε ταισει-αλλαξει.....

Αυτα.....κ τωρα νυσταζω.......δεν ειμαι για ξενυχτια!!! εχω μια υπεροχη γλυκητατη φωνουλα!!!

Λοιπόν μόλις το παρατήρησα.

Δείχνει 25 οC. Μέχρι πριν 5μέρες τα είχα με tshirt και πάνα. Τώρα έχω προσθέσει και κοντό μακό παντελονάκι μαλακό και κολάν κάπρι για τη μικρή. Βάζω και αραχνούφαντη κουβερτούλα (ξέρετε την τρυπητή από μοδερκαρε) αλλά την πετάνε, ο ανήρ κυρίως!

Μάλλον είμαι πολύ κοολ και θα την πατήσω καμιά ώρα..

γιατί μετά τις 2-3 το βράδυ πέφτει αισθητά η θερμοκρασία..

αλλά πιο πριν γμτ κάνει ζέστη..

λέω να πάρω κι εγώ τους υπνόσακους..

πιστεύω να έχει ωραίους και καλούς και βολικούς το μοδερκαρε εεε?

Εμενα μου εκανε περυσι δωρο η κουμπαρα μου υπνοσακο-κουβερτα αλλα δεν ξερω εαν θα μπουνε φετος η δεν θα θελουν!

Το βραδυ που τους ειδα σκεπασμενοι οι δικοι μου.....

Θελετε αναφορα;ωραια!!!

Λοιπον εγω πηγα παρειτσα με την Chemin κ με την Nufi....παρκαραμε αμεσως κ πολυ κοντα,φτασαμε 21:55,εκει βρηκαμε την Celestine......μπιρι-μπιρι!

Στις 11 παρα ηρθε η Παπιτσα μας κ 11 με 11+ η Τζινιω....τελευταια (μετά από 10 λεπτά από μένα ήρθε καλέ )αγχωμενη,καταιδρωμενη,νευριασμενη επειδη ειχε κανει κοτσανα με το τουτου.....περιττο να σας πω οτι ηρθε στη πενα φτιαγμενη,μαλλι κομμωτηριου!!!

Φαγαμε,φαγαμε,φαγαμε......ηπιανε,μιλαγαμε μονο για τα μωρα,τις πεθερες τις αγαπημενες,εεεε κ λιγο για τους αντρες μας!!!( τους γιούς μας εννοεί.. ;))

Κατα τις 1 με πιανει λιγουριτσα,λεω κοριτσια να φαμε γλυκακι....ειχα δει νωριτερα στο καταλογο.....αμ δε!!! η κουζινα κλειστη μας λεει!

Λεω δεν γινεται να μεινουμε ετσι.....αφου φυγαμε 2+ γιατι πλεον μας ειχαν κλεισει την μουσικη,αποφασιζουμε να παμε για γλυκο οι 7 απο τις 10....

Αφου ειχαμε πει να δωσουμε ραντεβου με τα τουτου μας μην χαθουμε,μας αφησαν κ εφυγαν οι κυριες!!! εγώε΄γω!. Λέω κάτσε να τις ξεφορτωθώ ευγενικά, αλλά γμτ δεν έπιασε..

Εγω πηρα καταιφι με παγωτο....το ζηλεψα απο την Τζινιω......το φαγαμε ολες,μπιρι-μπιρι παλι......βγαινει ο μαγαζατορας αφου ειχε κλεισει τα φωτα κ αυτος.....κ μας λεει για τους τυπους που κυνηγαει η αστυνομια κ ειχαν κλεισει δρομους!!! Καλά εγώ αυτόν δεν τον πίστευα το αλήθωρο..

Εκει εσβησε η κολωνα της Δεη....μαυρα σκοταδια! καλά εγώ γιατί δεν πήρα χαμπάρι?? μάλλον θα νόμιζα ότι εγώ κατέβασα ρολλά..:tongue:

Εφτασα 4 η ωρα στο σπιτι,κοιμηθηκα στις 5......ειχαμε κουνουπι κ βζουν-βζουν.....

Τα μωρα μεχρι τις 4 παρα ξυπνια,μια ο ενας-μια ο αλλος!!! καλοπερασε ο καλος μου!!!

Ξυπνησα στις 9 αφου τα ειχε ταισει-αλλαξει.....πολύ ωραίος ρε! εμένα μια ανάλογη φορά που είχε χεστ3ί ο γιώργος περίμενε μέχρι να γκρινιάξει το παιδί για να με ξυπνήσει να το αλλάξω..:rolleyes:

Αυτα.....κ τωρα νυσταζω.......δεν ειμαι για ξενυχτια!!! εχω μια υπεροχη γλυκητατη φωνουλα!!!

Σεξουαλική μπάσα φωνή.. Νομίζω ότι μοιάζει η βραχνάδα της χροιάς σου με της Άννας Παναγιωτοπούλου..με μια ελαφριά μίξη της Ζουμπουλίας..

---

ευτυχώς που κράτησες και τπτ κρυφό..δηλαδή να ξέρει ο ρίβις και τί ώρα κλ@σαμε..!:rolleyes:

για το πιπίνι το ζαχαρωτό ευτυχώς δεν είπες λεπτομέρειες..:tongue::tongue:

(είχε μπάλα τελικά χθες ρε ..την εθνική..)

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Σεξουαλική μπάσα φωνή.. Νομίζω ότι μοιάζει η βραχνάδα της χροιάς σου με της Άννας Παναγιωτοπούλου..με μια ελαφριά μίξη της Ζουμπουλίας..

---

ευτυχώς που κράτησες και τπτ κρυφό..δηλαδή να ξέρει ο ρίβις και τί ώρα κλ@σαμε..!:rolleyes:

για το πιπίνι το ζαχαρωτό ευτυχώς δεν είπες λεπτομέρειες..:tongue::tongue:

(είχε μπάλα τελικά χθες ρε ..την εθνική..)

Μοιαζω η φωνουλα μου με της Ζουμπις...........ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............

Δεν μου ηρθε μυρωδια,αλλιως θα το ελεγα κ αυτο!

Ποιο πιπινι καλε; το χασα εγω αυτο!

Εγω τον πιστεψα τον αληθωρο γιατι πρωτα μιλησε με τον γνωστο του!!!

Καλά νούφι...μόλις ρίχνω ματιά στα χαλιά....

είναι απλά ... ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ !!!!!!!!

Με βγάζουν λίγο εκτός μπάτζετ βέβαια γιατί θέλω μεγάλες διαστάσεις..που από ό,τι βλέπω δε θαβρω πουθενά..

αλλά αξίζει νομίζω πολύ..

πρέπει να το ντύσω όλο? μάλλον ναι..

να κάνω συνδυασμό αφρώδους με χαλί..

και οι κούνιες μπορούν να πατάνε επάνω στο αφρώδες?

αλλιώς δε λέει να κρύβεται το χαλί...

πιφ......δύσκολα πράγματα..

Paulo Coelho

Το απογευμα εχουμε να παμε στο βαφτιστηρι μου......κ μενουν εκει κοντα με τον αληθωρο!!!!!:tongue:

Αυριο εχουμε βαφτιση στη Καστελλα κ μετα θα παμε για καφεδακι με τα μωρα κ με μια φιλη μας με διδυμοκοριτσακια!!!

Ε ε ε;;;; η που δεν θα πηγαινουμε πουθενα η που δεν θα βαζουμε κ@λο κατω...:tongue:

καλά κάνετε, να βγαίνετε! εμείς από τη Δευτέρα που μας πέρασε μέχρι χθες..που ήρθα ήμασταν μέσα και ελάλησα!

Καστέλλα διαβάζω..και ζουλεύω.. καλά να περάσετε!

Τυχερή έχεις βαφτιστήρι! Θέλω κι εγώ βαφτιστήρι!!!!!!!!! Κατά προτίμηση κοριτσάκιιιιιιι! Αλλά δεν έχω παντρέψει κιόλας ακόμα..πρέπει να τα κάνω με τη σειρά? φέξε μου και γλύστρισα.. δε θέλω να γίνω νονά στα 40! Θέλω να είμαι νέα νονά να με χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο το βαφτιστήρι μου και να είμαι δίπλα του..

Λαέρτα καλύτερα ? ?

δεν τη γλυτώνεις την επόμενη φορά...

που φυσικά και θα είναι εντός του 2012 !!! (και πριν τη προφητεία των μάγια!)

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

:D περάσαμε πολύ όμορφα εχθές. Η Σέβη τα είπε όλα!

Πέρασα από ανάκριση από τους γιους μου σήμερα.

Πού πήγες, γιατί πήγες, πότε γύρισες, με ποιον πήγες, γιατί δεν πήρες κι εμάς; Τί μέρος ήταν αυτό πού ήταν μόνο για μεγάλους; Αλέξ. Κι εγώ μεγάλος είμαι γιατί δεν με πήρες; Γιατί δεν πήρες τον μπαμπά δεν τον αγαπάς;

Άλλη φορά δεν θα πας μόνη σου γιατί εμείς θα κλαίμε :confused::rolleyes:

καλά κάνετε, να βγαίνετε! εμείς από τη Δευτέρα που μας πέρασε μέχρι χθες..που ήρθα ήμασταν μέσα και ελάλησα!

Καστέλλα διαβάζω..και ζουλεύω.. καλά να περάσετε!

Τυχερή έχεις βαφτιστήρι! Θέλω κι εγώ βαφτιστήρι!!!!!!!!! Κατά προτίμηση κοριτσάκιιιιιιι! Αλλά δεν έχω παντρέψει κιόλας ακόμα..πρέπει να τα κάνω με τη σειρά? φέξε μου και γλύστρισα.. δε θέλω να γίνω νονά στα 40! Θέλω να είμαι νέα νονά να με χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο το βαφτιστήρι μου και να είμαι δίπλα του..

Λαέρτα καλύτερα ? ?

δεν τη γλυτώνεις την επόμενη φορά...

που φυσικά και θα είναι εντός του 2012 !!! (και πριν τη προφητεία των μάγια!)

Παπίτσα θα βαπτίσεις τη δική μου κόρη εντάξει;:tongue:

Θελετε αναφορα;ωραια!!!

Στις 11 παρα ηρθε η Παπιτσα μας κ 11 με 11+ η Τζινιω....τελευταια αγχωμενη,καταιδρωμενη,νευριασμενη επειδη ειχε κανει κοτσανα με το τουτου.....περιττο να σας πω οτι ηρθε στη πενα φτιαγμενη,μαλλι κομμωτηριου!!!

Φαγαμε,φαγαμε,φαγαμε......ηπιανε,μιλαγαμε μονο για τα μωρα,τις πεθερες τις αγαπημενες,εεεε κ λιγο για τους αντρες μας!!!

Αφου ειχαμε πει να δωσουμε ραντεβου με τα τουτου μας μην χαθουμε,μας αφησαν κ εφυγαν οι κυριες!!!

Εγω πηρα καταιφι με παγωτο....το ζηλεψα απο την Τζινιω......το φαγαμε ολες,μπιρι-μπιρι παλι......βγαινει ο μαγαζατορας αφου ειχε κλεισει τα φωτα κ αυτος.....κ μας λεει για τους τυπους που κυνηγαει η αστυνομια κ ειχαν κλεισει δρομους!!!

Εκει εσβησε η κολωνα της Δεη....μαυρα σκοταδια!

Ξυπνησα στις 9 αφου τα ειχε ταισει-αλλαξει.....

ευχαριστουμε για το ραπόρτο!! Εισαι καλή εσυ!!:tongue:

Μπραβο κοριτσια μου, να στε καλα να ξαναπάτε! Και ποτακι και φαγάκι και γλυκάκι??? Μμμμ!! Ειναι δελεαρ να ερθουμε κ εμεις απο μακρια καμια φορά!;)

Καλές βολτες τωρα το Σ/Κ. Οσο εχει καλο καιρο ακομα πρεπει να τον εκμεταλλευτούμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:D περάσαμε πολύ όμορφα εχθές. Η Σέβη τα είπε όλα!

Πέρασα από ανάκριση από τους γιους μου σήμερα.

Πού πήγες, γιατί πήγες, πότε γύρισες, με ποιον πήγες, γιατί δεν πήρες κι εμάς; Τί μέρος ήταν αυτό πού ήταν μόνο για μεγάλους; Αλέξ. Κι εγώ μεγάλος είμαι γιατί δεν με πήρες; Γιατί δεν πήρες τον μπαμπά δεν τον αγαπάς;

Άλλη φορά δεν θα πας μόνη σου γιατί εμείς θα κλαίμε :confused::rolleyes:

εμ εχεις και 4 αντρες εσυ, οχι αστεια!! Σε βλεπω να τους εχεις σωματοφυλακες στο εξης!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Παπίτσα θα βαπτίσεις τη δική μου κόρη εντάξει;:tongue:

φροσάκι ..

άμα με κάνεις και το πιστέψω και ευχηθώ μπορεί και να πιάσει..

για αυτό πρόσεχε..

και μετά ξέρεις...no way back..

PS. μα καλά σοβαρά σου είπαν τέτοια πράγματα ? από μόνοι τους? ή "έπεσε" ελαφρύ brain washing λες το βράδυ..?:rolleyes::rolleyes:

μου κάνει τρομερή εντύπωση!!!!!

Μα πώς μπορούν ώρες ώρες να σε αιφνιδιάσουν τα παιδιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(εσύ προφανώς έχεις συνηθίσει κι από τ ο σχολείο..εμένα μου φαίνονται τόσο φοβερά όλα αυτά!!!!)

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...