Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια δεν με βλεπω να ερχομαι. ανεβασε η μικρη πυρετο και ειμαστε μες την γκρινια. φοβαμαι μην την αρπαξει κ ο μικρος... και εγω καπως αισθανομαι ποναει η πλατη, το κεφαλι μου, με γρατζουναει ο λαιμος και δεν θελω να κυλησω τωρα που θα φυγει και ο συζυγος ταξιδι. φευγει για 7 μερες!!! το πρωτο απο πολλα:(

λυπαμαι πολυ που δεν θα σας δω, ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω. ισως στη συναντηση με ολα τα μικρα που λεγαμε; οποια παντως μενει προς νοτια η δουλευει κεντρο ας μου στειλει μην θα χαρω να τη δω!!! και τις υπολοιπες φυσικα. συγγνωμη κοριτσακια.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

η παπια που ειναι???

εδώ είμαι μαρή...

και κλαίω τη μοίρα μου...:cry:

τί ανησυχείς καλέ?

αφού σας είπα fully fixed όλα!

Θα έχετε και ειδική περιποίηση..

κι αν είστε καλά κορίτσια θα σας κάνω δώρο και ένα μαλε στριπτ σόου αργότερα :tongue::tongue::tongue:

μπάτσελορ θα σας το κάνω απόψε.....

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

κοριτσια πηρα τα πμ.Ευχαριστω,θα ερθω!!! φιλακια θα τα πουμε απο κοντα,αν εχετε κλεισει σε καποιο ονομα το τραπεζι στειλτε μου πμ (ελπιζω να μην δημιουργησω θεμα στο τραπεζι με τον αριθμο ατομων που εχετε κανονισει..)

κοριτσια πηρα τα πμ.Ευχαριστω,θα ερθω!!! φιλακια θα τα πουμε απο κοντα,αν εχετε κλεισει σε καποιο ονομα το τραπεζι στειλτε μου πμ (ελπιζω να μην δημιουργησω θεμα στο τραπεζι με τον αριθμο ατομων που εχετε κανονισει..)

Εχεις πμ....φιλακια!!! θα τα πουμε απο κοντα...

Καλημέρες!!! Ναι βγήκαμε!!! τΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ που λεει και η Ντορα!!! Τελικά μαζευτήκαμε 10!!Και κλείσαμε όλα τα μαγαζιά στο πέρασμα μας!!! Μέχρι και την λάμπα της ΔΕΗ!

Διαφημίσεις

Καλημέρες..νυσταγμένες...

τα παπιά χθες ξεσαλώσανε όσο έλειπε η μαμά..

αλλά συνέχισαν και μετά βεβαίως βεβαίως (χειρότερο το βράδυ από το προχθεσινό..μα πόσα δόντια μαζί πια?:confused:- το βιβλίο με τα δίδυμα πάντως λέει να μην τα αποδίδουμε όλα στα δόντια..:rolleyes:)

φυσικά αφήσαν τη μανούλα να κοιμηθεί ένα σερύ 4παρά με 5.10 !!!!!!!!

Διάλλειμα μέχρι 5.30 και μετά από τις 6.30 στο πόδι όλα!!!!

Τώρα κοιμούνται μα θα τα αφήσω κανά 50λεπτο μαχ, για να κοιμηθούν το μεσημέρι..

Μπαίνω κι εγώ στο καφέ και βλέπω sevi-gio εδώ, sevi-gio εκεί...

νυστάζουμε νυστάζουμε αλλά το μπλα μπλα ..μπλά...:tongue::tongue::tongue:

απορρώ πώς έκανες και γενική......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(αποφάσισα σήμερα να πειράζω εσένα από ό,τι κατάλαβες..;):D)

Κορίτσια νομίζω ότι όσο κοιμήθηκα κοιμήθηκα με τα παιά και ήμουν τυχερή ως τώρα..

τώρα θεωρώ ότι είμαστε σε ένα άλλο έρα, μπήκαμε σε μια άλλη εποχή.. :?

ΥΓ. Πάλι καλά που σκεφτήκαν να μου αφήσουν τη μία και μοναδική :evil: κάψουλα εσπρέσσο (ρίβις και μάμη μου) :cool::cool:

δεν ανοίγει το μάτι με μία μόνο .... (ήταν να μην αρχίσω τους καφέδες..)

οιμέ κι αμάν αμάν, για αύριο δεν έχω..και δεν προβλέπεται σούπερ μάρκετ σήμερα :?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...