Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας!! περαστικά σε όλα τα άρρωστα μπεμπάκια και στα Μασμουσάκια και στα Σελεστινάκια και στη Συλού μας και σε όλες τις μανούλες που ταλαιπωρούνται εύχομαι κουράγιο! Προβλέπεται δύσκολος χειμώνας, αυτό το ξέραμε!

Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα. Δεν το ρισκάρω να πιώ ακόμα και έτσι θα τη βγάλω στο σπίτι. Better safe than sorry. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εσείς να περάσετε καλά και να πιείτε και στην υγειά μας και να μας υποσχεθείτε ότι θα ξαναβγούμε πριν μπει το 2013. Ας το ελπίσουμε.

Φτιάχνω κουσκουσάκι να φάω κι εγώ και τα μωρά και το απόγευμα έχουμε σουπίτσα με κεφτεδάκια! Φιλάκια!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια. εγω πτωμα στον καναπε προσπαθω να τα κοιμησω. τους φοραω ολοσομα φορμακια με μακρυ μανικι και πατζακια και ειμαστε μια χαρα. χωρις σεντονι γιατι ξεσκεπαζονται κ τυλιγονται. εσημερα θελω να δω για υπνοσκους που πολυ με ειχα βολεψει περισυ.

να σας πω καλε. δεν μου στελνει καμμια το τηλεφωνο της μηπως τυχει τιποτα το βραδυ κ χαθω;;;; η δεν σας βρισκω; καμμια προς τα κατω θα ανεβει με τρενο; μηπως ανεβουμε παρειτσα; για πειτε.

4o4op3.png

Ax.. Εύη μου... (evizogr.. Εύη δεν είσαι???)... μέχρι πριν από δύο μήνες θα σου έστελνα το τηλέφωνό μου και θα πηγαίναμε μαζί!!!!

Συνονόματη... τον Ιούνιο 'γραφαμε" μήπως πηγαίναμε μαζί στην προηγούμενη συνάντηση, τώρα...ούτε εσύ, ούτε εγώ δε θα είμαστε!!! Άντε... την επόμενη φορά!!!!!!!

Διδυμομανούλες μου.......

HAVEFUN.gif

...απόψε!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Ax.. Εύη μου... (evizogr.. Εύη δεν είσαι???)... μέχρι πριν από δύο μήνες θα σου έστελνα το τηλέφωνό μου και θα πηγαίναμε μαζί!!!!

Συνονόματη... τον Ιούνιο 'γραφαμε" μήπως πηγαίναμε μαζί στην προηγούμενη συνάντηση, τώρα...ούτε εσύ, ούτε εγώ δε θα είμαστε!!! Άντε... την επόμενη φορά!!!!!!!

Διδυμομανούλες μου.......

HAVEFUN.gif

...απόψε!!!

Ελα Αθηνα.....2 βηματα εισαι!!!:P

Rε παιδιά από μακριά θα σας έχω αν θέλετε να έρθω.

Δεν θα κάνω ούτε χειραψία.

Καλημέρα κορίτσια!

Επιμένει ο ντοκ για παρβοϊο; μα τι κουλό είναι αυτό. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο σχόλιο για το πότε ήρθε η αδερφή σου στο σπίτι αλλά να σου πω μην τρελαίνεσαι είναι πολύ τραβηγμένο. ξουτ ξουτ

Ο σύζυγος ενημερώθηκε και δεν φρίκαρε παραδόξως, παρόλο που είχα βγει και τη Δευτέρα, χοχο!!

Την πήρα το πρωί κ τη ρώτησα.

Τρείς βδομάδες λέει έχει να έρθει. Δεν φρίκαρε.

Για 15 μέρες (κονανικά μια βδομάδα) μακριά κ αγαπημένοι λένε οι ντοκ.

Γενικά πάντως πρέπει να προσέχουμε κ μελλοντικά, γιατί έχουμε κ τον παιδικό κ θα είναι κ μικρούλα η μπέμπα.

Καλημέρα!

Τζίνι... δε θα σχολιάσω! ανατρίχιασα μόνο που διάβασα τί περάσατε... και πως πήγες και την βρήκες?? φαντάζομαι να τρέχεις με ένα διδυμοκάροτσο δεν είναι ότι πιο γρήγορο... βγήκε μόνη της τελικά από το ασανσέρ ή την έβγαλαν? Ρε κορίτσι... όντως τον τελευταίο καιρό σας έχουν συμβεί τα χίλια μύρια... Ο εμετός της Σύλιας είναι λες από την τρομάρα που πήρε?? Ψυχούλα μου....

Λαέρτα μου... περαστικά σας! Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να βγεις και 'συ με τα κορίτσια...

Μετά θέλουμε πλήρη περιγραφή οι υπόλοιπες, ναι????

Νυστάάάάζωωωω.....

Κρύωνα πάρα πολύ ρε κορίτσια απόψε... τα αγόρια κοιμούνται με φορμάκι κοντομάνικο και σεντόνι (και πάλι ο Φίλιππος ξυπνάει υδρωμένος) και 'γω: χειμωνιάτικη μπιζάμα + σεντόνι + διπλά διπλωμένο κάλυμμα κρεβατιού!

Αν τα μωρά δεν ξυπνάνε το βράδυ (μα καθόλου όμως... :tongue: - άσχετο) και δεν κλαίνε, λέτε να κρυώνουν????

Κάθε φορά που λέω στον πατέρα τους μήπως να τους φορέσω κάτι για τα πόδια και μακρυμάνικο με λέει υπερβολική... Αφήνω και το παράθυρο ανοιχτό (με κλειστή όμως σχεδόν πόρτα)...

Δε θέλω να τα υπερφορτώνω όμως δε θα ήθελα να τα αφήνω να νοιώθουν κρύο....

Μακρυμάνικο πιτζαμοφρμάκι με κλειστό πόδι.

Κάποιες φορές έβαζα κ αμάνικο εσώρουχο από μέσα το βράδυ.

Ήρθαν τα παιδιά που με εξηπυρέτησαν από τον γερμανό που φώναξαν την ασφάλεια αμέσως κ κράτησαν τα δίδυμα (μαζί με ασφάλεια πάλι). Μόνη μου έμπαινα στο διπλανό ασανσέρ κ ρώταγα κάθε φορά αυτούς που έβρισκα απ έξω αν την είδαν κ να μου φωνάξουν πολύ δυνατά αν την βρήκαν. Πίου πίου τα αλλαρμ.....

Μπλόκαραν το ασανσερ να μην ανοίξουν οι πόρτες στο κάθε σταμάτημα του κ το ξανατράβηξαν στον όροφο που είχε μπεί.

Ο ντοκ λέει πως ο εμετός είναι απο τον παρβοιό.

Κ σήμερα νωρίς το πρωί είχε τάση για αναγούλα, αλλά δεν έκανε τελικά.

Είναι ελαφρώς υποτονική, αλλά σε έναν άδειο παιδότοπο που τα πήγα βρήκε το κέφι της!

Καλημερα!!!!!!!

Εμεις εχουμε 22 με 23 βαθμους,οποτε τους φοραω ολοσωμο φορμακι(πιτζαμακι) λεπτο με μακρυ μανικακι κ απο μεσα εσωρουχακι αμανικο+σεντονι με φλις κουβερτουλα....δεν ξεσκεπαζονται!!!

Κ δεν σκάνε???!

Τφ με όταν μπορέσεις σπίτι. (πριν τις 21.00)

Ποιά θα πάει στην ώρα μας? 10 δηλ? Γιατί εγώ 10μισή θα είμαι το πολύ.

Ξαναλέω αν δεν φοβόσαστε κ θέλετε να έρθω.

Θα είμαι καλό παιδί ρε.

Πάω να ξυπνήσω για να κοιμηθούν νωρίς.

Με σπασμένα νύχια θα έρθω σίγουρα.... αλλά να προλάβω να νυφτώ ρε παιδιά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ελα Αθηνα.....2 βηματα εισαι!!!:P

Ναι... όντως... θα πρέπει όμως να φύγω αφού τα βάλω και 'γω για ύπνο και τα δύο βήματα είναι ... 2 ώρες!!!!

Δεν είναι πολύ, δεν το λες όμως και λίγο .... (και δεν νομίζω να αντέξετε ως τις πολύ πρωινές ώρες ή μήπως αντέξετε ??? :tongue::tongue:)

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Ναι... όντως... θα πρέπει όμως να φύγω αφού τα βάλω και 'γω για ύπνο και τα δύο βήματα είναι ... 2 ώρες!!!!

Δεν είναι πολύ, δεν το λες όμως και λίγο .... (και δεν νομίζω να αντέξετε ως τις πολύ πρωινές ώρες ή μήπως αντέξετε ??? :tongue::tongue:)

Να κανονισουμε στην επομενη να εισαι Αθηνα....το ξερω οτι εισαι λιγακι μακρια μας!!! αλλα θα μας σκεφτεσαι την ωρα που θα χλαπακιαζουμε....:tongue:

αχ, μόλις έκατσα...τι κούραση...έχω τη μαμά μου εδώ σήμερα και προσπαθώ να συμμαζεψω το σπίτι ...πλυντήρια, σιδερώματα, ξεσκονίσματα, μαγειρέματα κλπ...όλα μαζί όμως!!! το θετικό είναι ότι το βράδυ έχουμε έξοδο και η σκέψη αυτή με ξεκουράζει!!!

χτες ήρθε η παιδίατρος και βρήκε ότι ο μικρός αναπνέει πολύ γρήγορα, σαν να κάνει ταχύπνοιες...πράγμα που εγώ έχω διαπιστώσει εδώ και μήνες και της το έχω πει, αλλά δεν πολυέδινε σημασία μέχρι τώρα...τώρα βέβαια μπορεί και να έχει επιδεινωθεί λόγω βήχα...μου εγραψε φυσικά ένα σωρό εξετάσεις μεταξύ των οποίων και ακτινογραφία θώρακα και τρίπλεξ καρδιάς, για να αποκλείσουμε τέτοια θέματα ...και να είμαστε σίγουροι ότι οφείλεται στην παλινδρόμηση...και φυσικά πρέπει και να δούμε πνευμονολόγο...επίσης μας σύστησε να κάνουμε όλοι το εμβόλιο της γρίπης...

Τζίνι, ελπίζω να ήταν η τελευταία τέτοια τρομακτική εμπειρία που έζησες!!!

διαβάζω ότι τελευταία δεν έχεις περάσει και λίγα...να είναι περαστικά εύχομαι...

Σεμινάκι, ανυπομονώ να σε δω!!!μου έλειψες ρε!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

γεια σας κοριτσια...

ελπιζω να ειστε ολες καλα...

εγω φουσκωνω... οι μπεμπηδες ειναι γυρω στα 300 γραμμαρια ο καθενας.. και ολα πανε καλα...

ερωτηση:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΦΚ TWINNER DUO ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ???

ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ..

το βρηκαμε σε γερμανικο σαιτ 585 ευρω... σκεφτηκαμε λοιπον αν το παρουμε μεταχειρισμενο θα ειναι ποιο φθηνο..

οποια δεν το θελει αλλο εδω ειμαι εγω...

φιλια πολλα!!!!

Σελεστίνιους κι εμένα μου έλειψες, βρε!!!! Ελπίζω όλα να είναι καλά με το μικρούλη σου!

Εμένα σήμερα έχουν ξεσαλώσει. Δεν κοιμήθηκαν το μεσημέρι πάνω από 20 λεπτά η καθεμία. Ελπίζω να κοιμηθούν σε λίγο γιατί αλλιώς θα τους βασανίσουν τους της βραδυνής βάρδιας :rolleyes:!

Τα λέμε!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Celestine μου κανε τις εξετασεις κ ολα καλα θα ειναι!!!

Ταχυπνοιες ειχε οταν γεννηθηκε;

Chemin εμενα κοιμηθηκαν τα παλικαρια μου σημερα....κοιμηθηκα κ εγω μια ωρα να αντεξω....:shock::oops:

Τα λεμε το βραδακυ....!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...