Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Επιμένει ο ντοκ για παρβοϊο; μα τι κουλό είναι αυτό. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο σχόλιο για το πότε ήρθε η αδερφή σου στο σπίτι αλλά να σου πω μην τρελαίνεσαι είναι πολύ τραβηγμένο. ξουτ ξουτ

Ο σύζυγος ενημερώθηκε και δεν φρίκαρε παραδόξως, παρόλο που είχα βγει και τη Δευτέρα, χοχο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Παπίτσα έκλεισες?? Είμαστε έτοιμες κόρες???

Εγώ είμαι πολύ ενθουσιαζμένη με την έξοδο μας!! Μου έχετε λείψει!!

Nunu θα πάω με Φρόσω λέμε. Εσύ θα έρθεις μαζί??

καλημερα! Παρασκευη σημερα:P:p Κι εσεις εχετε και τη μεγαλη εξοδο!! Αντε να πατε και μετα να μας πειτε λεπτομερειες κτλ κτλ και να ειναι σα να ημασταν κι εμεις...

εμεις τα ιδια, συνεχεια ξυπνημα το βραδυ, εχει γινει ρουτινα πια...

νουνου νομιζω πεινανε γτ 1ον) δεν τους βαζω κατευθειαν στο στηθος, τους βαζω πιπιλα και τους χαιδευω λιγο πλατουλα. στον μεγαλο επιαε χτες μια φορα, τις αλλες οχι. Και 2ον) οταν τους βαζω καταπινουν γκλουκ γκλουκ που αυτο το κανουν βασικα οταν πεινανε...

αστερι ο συζυγος, δεν το συζητω!!!

τζινι ελατε ελάτε!!

για τον ντοκ δεν ξερω...μη φρικαρεις ομως χωρις λογο...η αρνητικη σκεψη μονο κακο φερνει. σκεψου οτι οι γκαντεμιες σου αναλωθηκαν στο τρακο και στο ασανσερ...και τωρα τελος...ποσο πια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

Τζίνι... δε θα σχολιάσω! ανατρίχιασα μόνο που διάβασα τί περάσατε... και πως πήγες και την βρήκες?? φαντάζομαι να τρέχεις με ένα διδυμοκάροτσο δεν είναι ότι πιο γρήγορο... βγήκε μόνη της τελικά από το ασανσέρ ή την έβγαλαν? Ρε κορίτσι... όντως τον τελευταίο καιρό σας έχουν συμβεί τα χίλια μύρια... Ο εμετός της Σύλιας είναι λες από την τρομάρα που πήρε?? Ψυχούλα μου....

Λαέρτα μου... περαστικά σας! Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να βγεις και 'συ με τα κορίτσια...

Μετά θέλουμε πλήρη περιγραφή οι υπόλοιπες, ναι????

Νυστάάάάζωωωω.....

Κρύωνα πάρα πολύ ρε κορίτσια απόψε... τα αγόρια κοιμούνται με φορμάκι κοντομάνικο και σεντόνι (και πάλι ο Φίλιππος ξυπνάει υδρωμένος) και 'γω: χειμωνιάτικη μπιζάμα + σεντόνι + διπλά διπλωμένο κάλυμμα κρεβατιού!

Αν τα μωρά δεν ξυπνάνε το βράδυ (μα καθόλου όμως... :tongue: - άσχετο) και δεν κλαίνε, λέτε να κρυώνουν????

Κάθε φορά που λέω στον πατέρα τους μήπως να τους φορέσω κάτι για τα πόδια και μακρυμάνικο με λέει υπερβολική... Αφήνω και το παράθυρο ανοιχτό (με κλειστή όμως σχεδόν πόρτα)...

Δε θέλω να τα υπερφορτώνω όμως δε θα ήθελα να τα αφήνω να νοιώθουν κρύο....

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημέρα!! Παπίτσα έκλεισες?? Είμαστε έτοιμες κόρες???

Εγώ είμαι πολύ ενθουσιαζμένη με την έξοδο μας!! Μου έχετε λείψει!!

Nunu θα πάω με Φρόσω λέμε. Εσύ θα έρθεις μαζί??

θα σου στείλω και μήνυμα, νομίζω θα έρθω μόνη μου γιατί λόγω δουλειάς του σύζυξ θα πρέπει να έρθω λίγο αργότερα εγώ.

10:00 δεν είπαμε στο μαγαζί;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τζίνι... δε θα σχολιάσω! ανατρίχιασα μόνο που διάβασα τί περάσατε... και πως πήγες και την βρήκες?? φαντάζομαι να τρέχεις με ένα διδυμοκάροτσο δεν είναι ότι πιο γρήγορο... βγήκε μόνη της τελικά από το ασανσέρ ή την έβγαλαν? Ρε κορίτσι... όντως τον τελευταίο καιρό σας έχουν συμβεί τα χίλια μύρια... Ο εμετός της Σύλιας είναι λες από την τρομάρα που πήρε?? Ψυχούλα μου....

Λαέρτα μου... περαστικά σας! Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να βγεις και 'συ με τα κορίτσια...

Μετά θέλουμε πλήρη περιγραφή οι υπόλοιπες, ναι????

Νυστάάάάζωωωω.....

Κρύωνα πάρα πολύ ρε κορίτσια απόψε... τα αγόρια κοιμούνται με φορμάκι κοντομάνικο και σεντόνι (και πάλι ο Φίλιππος ξυπνάει υδρωμένος) και 'γω: χειμωνιάτικη μπιζάμα + σεντόνι + διπλά διπλωμένο κάλυμμα κρεβατιού!

Αν τα μωρά δεν ξυπνάνε το βράδυ (μα καθόλου όμως... :tongue: - άσχετο) και δεν κλαίνε, λέτε να κρυώνουν????

Κάθε φορά που λέω στον πατέρα τους μήπως να τους φορέσω κάτι για τα πόδια και μακρυμάνικο με λέει υπερβολική... Αφήνω και το παράθυρο ανοιχτό (με κλειστή όμως σχεδόν πόρτα)...

Δε θέλω να τα υπερφορτώνω όμως δε θα ήθελα να τα αφήνω να νοιώθουν κρύο....

και γω δεν τα ντύνω πολύ ρε συ και απορώ αν κάνω ξκαλά. Ακόμα με φανελάκι και σεντονάκι τους έχω με κλειστή την πόρτα. Η Νικόλ μου ζητάει την πικέ αλλά νομίζω λόγω σχεδίου όχι λόγω κρύου. Το βράδυ τα πετάνε όλα. Κοίτα να σου πω από τη στιγμή που δεν αρρωσταίνουν μάλλον καλά το πάμε. Η άλλη λύση είναι να βάλεις ένα θερμόμετρο στο δωμάτιο τους και να έχεις μια πιο χειροπιαστή εικόνα και να πράξεις. 25 βαθμοί δεν είναι η ιδανική θ ή λέω χαζομάρα; για διορθώστε με κόρες!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

και γω δεν τα ντύνω πολύ ρε συ και απορώ αν κάνω ξκαλά. Ακόμα με φανελάκι και σεντονάκι τους έχω με κλειστή την πόρτα. Η Νικόλ μου ζητάει την πικέ αλλά νομίζω λόγω σχεδίου όχι λόγω κρύου. Το βράδυ τα πετάνε όλα. Κοίτα να σου πω από τη στιγμή που δεν αρρωσταίνουν μάλλον καλά το πάμε. Η άλλη λύση είναι να βάλεις ένα θερμόμετρο στο δωμάτιο τους και να έχεις μια πιο χειροπιαστή εικόνα και να πράξεις. 25 βαθμοί δεν είναι η ιδανική θ ή λέω χαζομάρα; για διορθώστε με κόρες!!!

καλημερα και απο μενα!!!εμεις κοιμομαστε με πυτζαμουλες αλλα εδω το βραδυ εχουμε κρυουλακι και τους ριχνω μια πικε απο πανω(δεν την κρατανε σχεδον ποτε ολο ξεσκεπαστα ειναι).

νομιζω οτι η ιδανικη θεμμοκρασια ειναι γυρω στους 20 βαθμους.

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ιδανική θερμοκρασία τί σημαίνει??? Με αυτή τη θερμοκρασία δεν κρυώνουν και άρα με φανελάκι?

Αν πχ είναι 25 και έχει το δωμάτιο 25, πως πρέπει να είναι???

Nunu... πόσο χαίρομαι που τελικά δεν είμαι η μόνη με τέτοιου είδους ίσως "χαζές" απορίες... Είναι τόσο απλά πράγματα και όμως... δεν έχω ιδέα του τί πρέπει να κάνουμε και εάν αυτό που κάνουμε είναι το σωστό...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημερα!!!!!!!

Εμεις εχουμε 22 με 23 βαθμους,οποτε τους φοραω ολοσωμο φορμακι(πιτζαμακι) λεπτο με μακρυ μανικακι κ απο μεσα εσωρουχακι αμανικο+σεντονι με φλις κουβερτουλα....δεν ξεσκεπαζονται!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!

Εμεις εχουμε 22 με 23 βαθμους,οποτε τους φοραω ολοσωμο φορμακι(πιτζαμακι) λεπτο με μακρυ μανικακι κ απο μεσα εσωρουχακι αμανικο+σεντονι με φλις κουβερτουλα....δεν ξεσκεπαζονται!!!

τι λες τώρα, και φλις και δεν ξεσκεπάζονται; τι να πω....

ναι εγώ εννούσα 25 και ελαφρύ ντύσιμο ελίζα

αλλά άμα δεις ότι η θ είναι κάτω των 25 χωρις θερμαντικά μέσα αρχίζεις και ντύνεις.

Εγώ τελικά καταλήγω στη λύση της πυτζάμας υπνόσακου για τον χειμώνα και ησυχάζω, τώρα το ενδιάμεσο είναι μπέρδεμα.

Η witch παιδιά Παρασκευές δεν μπορεί. Η επόμένη συνάντηση να γίνει Σαββατο παρακαλώ. Παρασκευή έχει μαθήματα μέχρι αργά και Σάββατο πρωϊ πάλι.

Πάντως να είμαστε καλά πρέπει να κάνουμε καταμέτρηση μια μέρα, είμαστε πολλές και χάνουμε το μέτρημα!

Στέλνω και στην mpougos...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα και απο εμένα! Προσπαθώ να βάλω σε σειρά το σπίτι.. δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ;)

Εμείς κοιμόμαστε με πιτζάμα μακρυμάνικη, κάλτσες και κουβερτούλα. Δεν το συζητώ, παράθυρο κλειστό. Βέβαια είμαστε πολύ πιο βόρεια απο εσάς και έχουμε περισσότερο κρύο.

Τζίνι, περαστικά στην μικρούλα σου! Φαντάζομαι τι τρομάρα θα πήρε... Μερικοί άνθρωποι ρε παιδί μου είναι πολύ αναίσθητοι... Τι να πω... Όσο για τον παρβοιό, κάπου διάβασα οτι αναφέρθηκε γάτα. Μήπως είχαν κανένα γατί στον παιδικό; Ή κόλλησε απο άλλο παιδάκι; Ελπίζω να μην κολλήσουν και τα δίδυμα... Ουφφφφ νομίζω πως πρέπει να κάνεις κανένα ευχέλαιο...

Περαστικά και στα Λαερτάκια (και στην μαμά και την γιαγιά τους) και τα Μασάκια (ελπίζω να τελείωσαν οι εμετοί). Πω, δεν τον παλεύω τον εμετό, το χειρότερο μου...

Χθες μετά απο πολλά, πάρα πολλά βράδια κοιμήθηκαν σαν τούβλα. Ο μικρός κοιμήθηκε απο τις 9:30 το βράδυ μέχρι τις 9:30 το πρωί σερί. Μάλλον αυτό θα το ξαναδούμε του χρόνου πάλι, χαχαχαχαχ... Απόψε προετοιμάζομαι για γερό ξενύχτι, ο ένας βήχει συνέχεια και ο άλλος φτερνίζεται. Και γκρίνια φουλ! Ξεκουράστηκαν καλά και γκρινιάζουν με όρεξη ;)

Όσο για πεθερές αυτό το ξαναείπαμε.. καλύτερα να μην σχολιάσω η πεθεροκαμμένη....

Καλά να περάσετε σήμερα στην συνάντηση σας! Αχ, μακάρι να ήμασταν πιο κοντά να ερχόμουν και εγώ!!!! (Ακόμα την θυμάμαι την βόλτα που έχασα το περασμένο Σάββατο γκρρρρ)

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...