Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ok το κανόνισα για αύριο.

είπα να μας βάλουν στο "καλό" δωμάτιο. Τώρα για το αν θα είναι κάποιος "οργανοπαίχτης" εκεί αύριο δεν ξέρουμε ..θα δούμε. Εκτός εάν κάποια από εσάς είναι κρυφό ταλέντο!

Φρόσω ΔΕΝ παίζεται μιλάμε το παιδί!!!!!!!!!!!!!

ΦΟβερόςςςςςςςςςςςς!!!!

Τζίνι..ζεν ζεν...

παρλε βου φρανσέ?:tongue::tongue::tongue::tongue:

γκουγκου ντου ντου κου κουβααααααααα

Τα λέμε αύριο από κοντά λοιπόν.

Πάω να μαζέψω τα ασυμάζευτα.

Έχω ένα σπίτι κ0λ05 !!!!

ΚΑι φαντάσου ακόμα τώρα πάνε 10μηνών!

και τρώνε μόνο ψωμί, παξιμάδια και μπανάνα μόνα τους

τώρα καταλαβαίνω τί περνάτε και τι μας περιμένει..

ευχάριστο μεν..βρωμερό δε....

φιλάκια

όποια θέλει να ρωτήσει κάτι

κινητο, ή

φεις

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

κοριτσακια ωραια γι αυριο!

λαερτα περαστικα κ ελπιζω να ειστε ολοι καλα κ να τα πουμε απο κοντα!

τζινι....δεν εχω λογια...ελπιζω να ηρεμησετε ......κ αλλο κακο να μη συμβει..

παπια ωραιο ακουγεται το κουτουκιον!

φροσω απαιχτος ο πιτσιρικος!!

σεβη κ twins μιλαμε αυριο για το αν θα παμε μαζι κτλ!

33E7p2.png

Τζίνι μου ηρεμία τώρα, πέρασε, πολύ πακετό, θα τα πούμε αύριο από κοντά.

Εγώ εντωμεταξύ ακόμα δεν το έχω πει στον σύζυξ, χοχο!!

duckface ευχαριστούμε που φρόντισες και τα κανόνιες!!!

της witch να πάρω!!

frosobal F1 ευχήθηκες του μικρού?:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλησπερα σας!

Τζινι τελος καλο ,ολα καλα.

λαερτα περαστικα σας!!

εμεις σημερα πηγαμε σε παιδικη χαρα,λιγο κουνια και λιγη τραμπαλα εκαναν και μετα κυνηγουσα το μεγαλο να μην φαει και να μην πεταξει σε αλλο παιδι το χαλικακι που ειχε κατω.

Μετα απο κανα μισαωρο φυγαμε.

ντακ σιγουρα θα με πειραζε να ελεγαν μαμα οποιονδηποτε αλλο,ακομα και τη μανα μου.Τωρα αν θα ηταν ενα ή 2 τσακ κατω τι να σου πω,μπορει και ναι,περισσοτερο γιατι με την πεθερα μου εχουμε εντελως διαφορετικες αποψεις σε σχεση με την διαπαιδαγωγηση των παιδιων και γενικα ξερω οτι αλλα λεω εγω και αλλα κανει εκεινη.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Λοιπόν, Σεμίν, τα κορίτσια σου είναι Υδροχόες με ωροσκόπο Ζυγό (3η μοίρα) και Σελήνη στον Τοξότη. Πρέπει να σου πώ ότι στην πραγματικότητα είναι στην 29η μοίρα Αιγόκερου και στην 1η μοίρα Υδροχόου ωστόσο αυτό θεωρείται Υδροχόος. Σαν χαρακτήρες θα είναι παρορμητικές, συχνά αναποφάσιστες και γενικώς θα διαχειρίζονται καταστάσεις με ευκολία, θα έχουν χιούμορ αλλά συχνά θα βγάζουν και γλώσσα. Το σημαντικό είναι όμως ότι θα είναι καλόκαρδες και αυτό θα είναι και το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο τους, θα κάνουν τα πάντα χωρίς πονηρή ατζέντα σαν να λέμε. Γενικώς θετικές και προσιτές και πάνω απ'ολα μεγάλες καταφερτζούδες! Επίσης, να σου πω ότι την ίδια μέρα με σας γεννήθηκαν οι Φεντερίκο Φελίνι και Ντέιβιντ Λιντς. Φαντάζομαι ξέρεις ποιοι είναι και τι έχουν προσφέρει στον πολιτισμό κι απο΄κει να καταλάβεις τι λαχείο σου'κατσε!!! :tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

και κοριτσια εχετε το νου σας στους λογαριασμους.

μετα την επισκεψη στην εφορια το χαρατσι μας επεσε περισσοτερο απο το μισο και αυριο θα μου πουν για τις χρεωσεις στο ρευμα,γιατι ελειπε ο υπευθυνος.

αντε να δουμε...

λαερτα τα βλεπεις σε καποιο σαιτ να δω για τους γιους μου.Θα δω εγω προκοπη μ'αυτα τα παιδια?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Δείτε το, ακούγεται ενδιαφέρον:

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231216968

Πολύ ωραίο αυτό Λα, θα προσπαθήσω να πάμε αύριο το απόγευμα!!!

Τα δικά μου είναι ζυγοί με ταύρο!!τι λες θα μου τη βγάλουν τη ψυχή?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Hello!!

μπαινω λιγο τελευταια και μετα δε θυμαμαι να σχολιάσω... κλασσικα.

Τωρα ξεθεωμενη θελω να παει 11 να ΞΑΝΑταισω και μα ξεραθω. ελπιζω να εχει την ιδια αποψη κι ο μικρος:rolleyes:

τζινι δε θεώ να φανταστω πως ενιωσες με τη Συλ. πραγματικα θα ειναι αυτο το "χανω τη ζωη κατω απ τα ποδια μου"

νακι μη στεναχωριεσαι, νομιζω ολες καποια στιγμη θα το περασουμε αυτο οπως ειπε και η παπιτσα νομιζω... Το φοβαμαι κι εγω οτι θα γινει με τη μαμα μου η οποια οταν ερχεται τους παιζει ολη την ωρα, μιλαμε για αστειρευτη φαντασια!! Σκεφτομαι ομως λογικά οτι ειναι ωραιο να βρισκονται με ατομα που τα αγαπανε, κι ας μην ειναι η μαμα τους και οτι ρολος της μητροτητας ειναι ΚΑΙ να τους λεει οχι κτλ για το δικο τους καλό, και φυσικα οτι μανα ειναι μονο μια:P... Και να ειδες σημερα η μερα θα ηταν καλύτερη ;)

λαερτα περαστικά σας! Μακαρι να πας κι εσυ πάντως στη συναντηση.

αγαπω υδροχοους, το χω πει?

Φροσω πολύ ετοιμολογο το παληκάρι μπραβο! Ειναι εμφυτο ή του το χεις καλλιεργήσει?

δε θυμαμαι τι αλλο.... α ναι, καλα να περασετε αυριο οι πρωτευουσιάνες!!:tongue: Να πιειτε κατι και για μας! μακαρι να κανονισουμε τπτ οταν ανεβουμε κι εμεις αθηνα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πολύ ωραίο αυτό Λα, θα προσπαθήσω να πάμε αύριο το απόγευμα!!!

Τα δικά μου είναι ζυγοί με ταύρο!!τι λες θα μου τη βγάλουν τη ψυχή?

για σένα, καρντιά μου, θα φτιάξω ειδικό χάρτη!!! :tongue::tongue::tongue:

Τζεμ, σ'ευχαριστώ πολύ!! Φιλάκια και καλή ξεκούραση!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν, Σεμίν, τα κορίτσια σου είναι Υδροχόες με ωροσκόπο Ζυγό (3η μοίρα) και Σελήνη στον Τοξότη. Πρέπει να σου πώ ότι στην πραγματικότητα είναι στην 29η μοίρα Αιγόκερου και στην 1η μοίρα Υδροχόου ωστόσο αυτό θεωρείται Υδροχόος. Σαν χαρακτήρες θα είναι παρορμητικές, συχνά αναποφάσιστες και γενικώς θα διαχειρίζονται καταστάσεις με ευκολία, θα έχουν χιούμορ αλλά συχνά θα βγάζουν και γλώσσα. Το σημαντικό είναι όμως ότι θα είναι καλόκαρδες και αυτό θα είναι και το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο τους, θα κάνουν τα πάντα χωρίς πονηρή ατζέντα σαν να λέμε. Γενικώς θετικές και προσιτές και πάνω απ'ολα μεγάλες καταφερτζούδες! Επίσης, να σου πω ότι την ίδια μέρα με σας γεννήθηκαν οι Φεντερίκο Φελίνι και Ντέιβιντ Λιντς. Φαντάζομαι ξέρεις ποιοι είναι και τι έχουν προσφέρει στον πολιτισμό κι απο΄κει να καταλάβεις τι λαχείο σου'κατσε!!! :tongue::tongue::tongue:

Ουάου!!! Είσαι φοβερή! Ευχαριστώ πολύ!! Αυτό που θα βγάζουν γλώσσα με τρομάζει γιατί συνήθως η μαμά τα λούζεται πρώτη αυτά τα ...προτερήματα! Κατά τ΄άλλα ήμουν που ήμουν κουκουβάγια με απόκαμες :-D:grin:!

Ήρθε η πεθερά σήμερα και κατάφερε να με συγχύσει στις 4 ώρες που κάθισε!! Θα έρθει και αύριο!!!

Ακολουθεί πάπλωμα σχετικό όποια θέλει το παραλείπει!!

Άφησε το μωρό να κοιμάται στον καναπέ και ήρθε αγκαλιά με το άλλο στην τραπεζαρία. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι την είχε αφήσει στον καναπέ, νόμιζα ότι την έβαλε στο πάρκο. Και κάποια στιγμή μου λέει "Πρέπει να πάω δίπλα στην άλλη στον καναπέ.." Και φρικάρω. Της λέω "Μην την αφήνετε γυρίζει στον ύπνο της!!" Ναι ,γι΄αυτό σ΄το λέω" μου λέει.... "Μου το λες αλλά είσαι εδώ 5 λεπτά τουλάχιστον" λέω απο μέσα μου :evil:!!!

Μετά ήθελε να κρατάει τη μία αγκαλιά και να έχει την άλλη, ξύπνια δίπλα της στον καναπέ. Ευτυχώς αυτό μου το είπε και της το ξέκοψα. Η μικρή είναι ζωηρή και πολύ κινητική θα 'τρωγε τούμπα πριν το καταλάβει.

Ρε κορίτσια, έχει να κάτσει με τα μωρά 2 μήνες περίπου στους οποίους έχουν εξελιχθεί πολύ κινητικά και είναι μες στην αυτοπεποίθηση. Ούτε ρωτάει, κάνει ό,τι της κατέβει!

Θα έρθει και αύριο να βοηθήσει το γιοκαρίνι της. Το οποίο τα άκουσε τώρα να μην την αφήνει από τα μάτια του και να μη χαλαρώνει μαζί της!! Ευτυχώς δεν έφερε αντίρρηση, θα τον καρύδωνα.

Μεγάλη η χάρη σας αυτό μόνο σας λέω :tongue::tongue::tongue:!!!

Τα είπα, ξεθύμανα και πάω να κοιμηθώ!!

Καληνύχτα!! Τα λέμε αύριο!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Ουάου!!! Είσαι φοβερή! Ευχαριστώ πολύ!! Αυτό που θα βγάζουν γλώσσα με τρομάζει γιατί συνήθως η μαμά τα λούζεται πρώτη αυτά τα ...προτερήματα! Κατά τ΄άλλα ήμουν που ήμουν κουκουβάγια με απόκαμες :-D:grin:!

Ήρθε η πεθερά σήμερα και κατάφερε να με συγχύσει στις 4 ώρες που κάθισε!! Θα έρθει και αύριο!!!

Ακολουθεί πάπλωμα σχετικό όποια θέλει το παραλείπει!!

Άφησε το μωρό να κοιμάται στον καναπέ και ήρθε αγκαλιά με το άλλο στην τραπεζαρία. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι την είχε αφήσει στον καναπέ, νόμιζα ότι την έβαλε στο πάρκο. Και κάποια στιγμή μου λέει "Πρέπει να πάω δίπλα στην άλλη στον καναπέ.." Και φρικάρω. Της λέω "Μην την αφήνετε γυρίζει στον ύπνο της!!" Ναι ,γι΄αυτό σ΄το λέω" μου λέει.... "Μου το λες αλλά είσαι εδώ 5 λεπτά τουλάχιστον" λέω απο μέσα μου :evil:!!!

Μετά ήθελε να κρατάει τη μία αγκαλιά και να έχει την άλλη, ξύπνια δίπλα της στον καναπέ. Ευτυχώς αυτό μου το είπε και της το ξέκοψα. Η μικρή είναι ζωηρή και πολύ κινητική θα 'τρωγε τούμπα πριν το καταλάβει.

Ρε κορίτσια, έχει να κάτσει με τα μωρά 2 μήνες περίπου στους οποίους έχουν εξελιχθεί πολύ κινητικά και είναι μες στην αυτοπεποίθηση. Ούτε ρωτάει, κάνει ό,τι της κατέβει!

Θα έρθει και αύριο να βοηθήσει το γιοκαρίνι της. Το οποίο τα άκουσε τώρα να μην την αφήνει από τα μάτια του και να μη χαλαρώνει μαζί της!! Ευτυχώς δεν έφερε αντίρρηση, θα τον καρύδωνα.

Μεγάλη η χάρη σας αυτό μόνο σας λέω :tongue::tongue::tongue:!!!

Τα είπα, ξεθύμανα και πάω να κοιμηθώ!!

Καληνύχτα!! Τα λέμε αύριο!

Τί να πώ?????

Μα πόσο κουτές μπορούν να γίνουν????

Έτσι άφησε την Σύλια στο μπαλκόνι η πεθερά μου, εγώ έφτιαχνα φρουτόκρεμα κ υπέθεσα οτι η πεθερά θα είναι με το παιδί.... αμ δε.

Κ ακούω ένα μπαμ, ποτήρια να σπάνε κλπο.

Είχε ανέβει στο τραπέζι η Σϋλια (μικρή τότε) να πάρει την πορτοκαλάδα της πεθεράς, της πέσανε κάτω κ έσκασε κ αυτή πάνω στα γυαλιά.

Ευτυχώς δεν κόπηκε πολύ.

Δεν φαντάστηκε καλέ η γυναίκα ότι το παιδί μπορεί να ανέβει στην καρέκλα κ από εκεί στο τραπέζι κ από εκεί κ πέρα..... ο θεός βοηθός!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τι λες ρε Τζίνι;;;; Αυτά τα κ@λοασανσέρ στο μολ πάντα κλείνουν πολύ γρήγορα!!! Εδώ εγώ φοβάμαι ότι θα μου κοπανήσουν το καρότσι ή ότι θα φάω τις πόρτες στη μούρη! Το καημένο το κοριτσάκι μπορώ να φανταστώ την τρομάρα του.. και τη δική σου!!

Αυτό διέκρινα κ εγώ κ μου το είπαν κ άλλοι εκεί αυτό!

Κ αν πώ οτι δεν έχω ξαναπάει????

Αλλά έπεσα κ σε βλαμένη!

Λοιπόν, μόλις με πήρε η παιδίατρος και μου είπε οτι κυκλοφορεί ίωση μιας ημέρας και οι μεγάλοι λέει την περνάνε πιο βαριά. Που μάλλον είναι αυτό που συνέβη και σε μας γιατί κι εγώ και η μάνα μου είχαμε και πυρετό ενώ τα μικρά ευτυχώς μόνο εμετό έκαναν. Παιδιά, τι φρίκη να βλέπεις τις ρουκέτες του μωρού!!! Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο εμετό να κάνουν και φρίκαρα και έβαλα τα κλάματα, νόμιζα ότι θα πνιγεί ο μικρός γιατι τρόμαξε κι αυτός επειδή δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει. Χαμός! Τη δεύτερη φορά έκανε στον ύπνο του και είχαμε άγιο! Τον άκουσα και έτρεξα και γλυτώσαμε στο τσακ. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Μέχρι να μεγαλώσουν θα έχω καταντήσει νευρασθενική...

Το έχω πάθει κ αυτό με τον εμετό στον ύπνο, αλλά ευτυχώς ήταν σε ηλικία τέτοια τα παιδιά που ξέραν να γυρίσουν κ να ανασάνουν.

Μούτσιος με μεταπτυχιακά λέμε είμαι!

Ρε παιδιά, σχετικά με αυτό που λες, Τζίνι, είναι κάτι κλώσσες/πατσαβούρες που είναι για άπειρες σφαλιάρες και μου έρχεται να τις πιάσω από το μαλλί και να τις κοπανάω μέχρι να έρθουν στα συγκαλά τους. Είδαμε προχτές στο πάρκο ένα δίχρονο που το έβγαλαν βόλτα παππούς 2 γιαγιάδες και η μαμά και τους έκανε ότι ήθελε. Πήγε έκλεψε την μπάλα από ένα κοριτσάκι και πήγε να τη ρίξει στα σκουπίδια. όταν η γιαγιά του κοριτσιού τον κυνήγησε και προσπάθησε η καημένη να του πάρει την μπάλα, αυτός αντιστάθηκε σθεναρά και οι παλιομπεκάτσες/σκρόφες της έβαλαν και τις φωνές!! Άκουσον, άκουσον!! Μετά άρπαξε το καρότσι μας και πήγε να ρίξει την τσάντα μας κάτω, τον κυνήγησε η μαμά του, αλλά ρε παιδιά, δεν τον μάλωσε!! Μου έκανε φοβερή εντύπωση!! Τον παρακαλούσε κι από πάνω! Δεν ξέρω πως αντιδράτε εσείς αλλά εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις τα παίρνω άγρια και δεν κατηγορώ τα παιδιά αλλά τους γονείς! Και άμα ήταν παιδί μου παίζει να το έβαζα να ζήταγε και συγνώμη στη γιαγιά μπροστά σε όλους όχι να την ξεφτιλίσω τη γυναίκα κι από πάνω, η οποία η καημένη αναστατώθηκε τόσο πολύ που πήρε το καρότσι με το μωρό και την έκανε εν ριπή οφθαλμού...

Σε τέτοιες φάσεις κάνω την κουκουρούκου κ πάντα τα αφήνω να παίξουν με τα δικά μας παιχνίδια. Η εμπειρία με έχει κάνει να πέρνω παραπάνω παιχνίδια κ κουβαδάκια κ για τα άλλα παιδιά για να αποφύγω τέτοιες καταστάσεις (δεν θα ξεχάσω την Σϋλια να μην έχει παιχνίδι κ να της έχουν πάρει τα δικά της άλλα παιδιά) αλλά δεν έχω πέσει σε τέτοιο σκηνικό με τέτοιο δύστροπο παιδί κ χαηδευοαυτάκιδες συγγενείς.

Επειδή βλέπω πως ο άλεξ κ έχει την τάση να πηγαίνει σε καρότσια, τον πέρνω κ πάμε παραπέρα. Δεν τον αφήνω να κάνει ότι θέλει.

Λαέρτα περαστικά σας! Η ιωση αυτή κυκλοφορεί πολύ εδώ και μια βδομάδα, στην τάξη μου μόνο μέσα την πέρασαν 6 παιδιά. Αντε να συνέλθετε και σεις και τα μωράκια σας, δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομερό απ΄το να τα ακούς και να πετάγεσαι γιατί πνίγονται. Μέχρι να δεις ότι είναι εντάξει έχεις χάσει χρόνια από τη ζωή σου.

Τζίνι, το κακόμοιρο το κορίτσι, λες και δεν έχει περάσει αρκετά τις τελευταίες μέρες. Ουτε που μπορώ να φανταστώ τον πανικό σου και τον τρόμο του παιδιού. Αγκαλίτσες πολλές κάντης μήπως και ηρεμήσει.

Σήμερα είναι η μερα των εμετών τελικά. Πρωι πρωί έκανε εμετό ο Μίλτος στο κρεβάτι μας από τον πολύ το βήχα. Δως του πλυντήρια ο άντρας μου. Τώρα μόλις έκανε πάλι εμετό στο σαλόνι πάλι απ΄το βήχα και έβγαλε το γιαούρτι του και το λίγο που είχε φάει το μεσημέρι. Μυρίζει ξινίλα τώρα το χαλάκι, θα κάτσω να το πλύνω αύριο γιατί τώρα πάει για βροχη.

Ασχετο, αλλά έβαλε καινούριες φωτο στο Φεισμπουκ να δείτε τα καμάρια μου που σκαρφαλώνουν παντού.

Μετά το σκηνικό του πνιγμού παιδιά δεν της έχω υψώσει φωνή κα θό λου.

Έκατσε κ αυτό τώρα..... Παίζει να είμαι η καλύυτερη μαμά του κόσμου σε αυτή τη φάση!

Εμετό κ εσείς? Κουράγιο κ περαστικά παιδιά!!!!!!

Απίστευτο εμετό έχω καθαρίσει, κ στα καπάκια ξανά εμε΄τό στα καθαρά σεντόνια......!

βρε κοριτσι μου δεν κανεις κανα ευχελαιο!!!τι γκαντεμια ειναι αυτη!!!

φανταζομαι το κοριτσακι τρομαρα που πηρε...η ψυχουλα!!!:cry:

Τώρα αν σου πώ οτι έχω αρχίσει κ το σκέφτομαι σοβαρά?

Τον παπά πέρνω τφ? Αλεύρι κ κεριά πρέπει να έχω κ μετά φτιάχνω κάτι με αυτό το αλέυρι κ το τρώμε?

Καλά τζινι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Εγώ πέρυσι που είχαμε συναντηθεί στο ρεντη στο εμπορικό και σε ένα δευτερολεπτο εχασα τον μικρό..εκεί να με δείς!!! Μέχρι να τον φέρει ο σεκιουριτας...χασαμε 5 χρονια απο τη ζωή μας!!!

Αρα κορίτσια να το κλείσουμε??αυριο στις 10? Για να κανονίσουμε με μπαμπα-γιαγια και τα σχετικα!!

Πώς????? Δεν θα ήθελα να βρεθώ τη θέση σου!

Ένας λόγος που δεν πάω σε τέτοια μεγάλα (τύπου αλλου φαν) είναι αυτός, Αλλά από αλλού μου ρθε!

Τζίνι έλα ρε η καημένη...

Πάντως να ξέρεις ότι όσο μεγαλώνουν τα μικρά θα είναι δύσκολο και επικίνδυνο να τα βγάζεις μόνη σου.

Εγώ δεν το τολμώ γιατί ο Αλέξ. φεύγει και τρέχει και τώρα αρχίσαν και οι μικροί να μην πιάνουν χέρι κτλ κτλ

Νάκι αυτό που συμβαίνει είναι φυσιολογικότατο.

Τα μωρά χρησιμοποιούν τη λέξη μαμά για γυναικείες φιγούρες και μπαμπά για ανδρικές. Δεν εννοούν την ουσία της λέξης.

Επίσης όταν έχουν μάθει να είναι με το γονιό και ξαφνικά λείπει του κρατάνε μούτρα όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο.

Πίστεψέ με ξέρουν πολύ καλά να μας πληγώνουν αλλά μην το παίρνεις τοις μετρητοίς.

Πού να ακούσεις τί μου λέει ο μεγάλος μου όταν είναι θυμωμένος.....:(

Το σκέφτομαι κ αυτό, αλλά προς στο παρόν σε μαλλ έχω τα μικρά μόνο στο καρότσι.

Ευελπιστώ στο μέλλον να είναι υπάκουα σαν τη Σύλια στη βόλτα, στο περπάτημα κλπο.

Ο Φίλιππος καίγεται εδώ και 3 μέρες με 39,5 πυρετό.

Ο Αλέξ. πάει στίβο, σας το έχω πει; Και πάω κι εγώ μαζί του και τρέχω όσο κάνει προπόνηση. Πάνε σφαίρα οι σπόροι :shock::confused:. Δεν πιάνονται λέμε και η γυμνάστριά τους από πίσω τρέχει με το ζόρι :rolleyes:.

Μόνο που ο δικός μου με έναν άλλον (που είναι και τα πιο μικρά) κάνουν όλο βλακείες.... Στο σκάμμα δε όταν πάνε πέφτουν με τα μούτρα μέσα στην άμμο κι αν δεν γίνουν εντελώς μαύροι δεν βγαίνουν.

Σήμερα με έπιασε κατούρ... και τον πήρα και φύγαμε στα μισά και του είπα πώς τον παίρνω γιατί δεν ακούει την κυρία και σε όοοοολο το δρόμο τσίριζε ότι είναι θυμωμένος και να του πάρω να φάει κάτι από το περίπτερο και ότι τα φαγητά μου είναι σκατούλες, μαγειρεύω απαίσια και μόνο ότι πουλάει το περίπτερο του αρέσει και αφού το διαπραγματευτήκαμε μισή ώρα περί υγιεινής διατροφής του απάντησα όταν δουλεύεις και βγάζεις λεφτά να ψωνίζεις μόνο από το περίπτερο ουφφφφ και σταμάτησε αφού είπε ότι έτσι θα κάνει και ότι στο αυτοκίνητό του θα βάζει μόνο ζουζούνια.

Και τότε του έδωσα μια ευχή μέσα από την καρδιά μου: σου εύχομαι μόλις πάρεις αμάξι αγόρι μου να ακούς μόνο ζουζούνια :D:D:rolleyes:

Περαστικά στον φιλ.

Ζουζούνια ποτέ στο αμάξι! Ποτέ όμως?

Μόνο πολύ παλιά στη Σύλια που φοβόταν όταν νύχτωνε.

υγ: σκατούλες το φαγητό της μανούλας??? Γιατί παιδί μου μιλάς έτσι στην μανούλα????

ok το κανόνισα για αύριο.

είπα να μας βάλουν στο "καλό" δωμάτιο. Τώρα για το αν θα είναι κάποιος "οργανοπαίχτης" εκεί αύριο δεν ξέρουμε ..θα δούμε. Εκτός εάν κάποια από εσάς είναι κρυφό ταλέντο!

Φρόσω ΔΕΝ παίζεται μιλάμε το παιδί!!!!!!!!!!!!!

ΦΟβερόςςςςςςςςςςςς!!!!

Τζίνι..ζεν ζεν...

παρλε βου φρανσέ?:tongue::tongue::tongue::tongue:

γκουγκου ντου ντου κου κουβααααααααα

Τα λέμε αύριο από κοντά λοιπόν.

Πάω να μαζέψω τα ασυμάζευτα.

Έχω ένα σπίτι κ0λ05 !!!!

ΚΑι φαντάσου ακόμα τώρα πάνε 10μηνών!

και τρώνε μόνο ψωμί, παξιμάδια και μπανάνα μόνα τους

τώρα καταλαβαίνω τί περνάτε και τι μας περιμένει..

ευχάριστο μεν..βρωμερό δε....

φιλάκια

όποια θέλει να ρωτήσει κάτι

κινητο, ή

φεις

Καπνίζουμε εκεί??? Ε??????

υγ: Το τοστ που έτρωγε όταν μιλάγαμε..... πάει στη λεκάνη κ αυτό!

Δείτε το, ακούγεται ενδιαφέρον:

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231216968

Καλό, αλλά δεν ξέρω πότε να την ξαναπάω στο συγκεκριμένο μαλλ πάλι.

¨η που θα την παώ σχεδόν αμέσως (σαν το ασανσερ στο σούπερ), ή που θα το αργήσω πάρα πολύ.

Τζίνι μου ηρεμία τώρα, πέρασε, πολύ πακετό, θα τα πούμε αύριο από κοντά.

Εγώ εντωμεταξύ ακόμα δεν το έχω πει στον σύζυξ, χοχο!!

duckface ευχαριστούμε που φρόντισες και τα κανόνιες!!!

της witch να πάρω!!

frosobal F1 ευχήθηκες του μικρού?:tongue::tongue:

Πολύ πιθανόν να σε κράξει χαλαρά κ θα έχει δίκιο.

καλησπερα σας!

Τζινι τελος καλο ,ολα καλα.

λαερτα περαστικα σας!!

εμεις σημερα πηγαμε σε παιδικη χαρα,λιγο κουνια και λιγη τραμπαλα εκαναν και μετα κυνηγουσα το μεγαλο να μην φαει και να μην πεταξει σε αλλο παιδι το χαλικακι που ειχε κατω.

Μετα απο κανα μισαωρο φυγαμε.

ντακ σιγουρα θα με πειραζε να ελεγαν μαμα οποιονδηποτε αλλο,ακομα και τη μανα μου.Τωρα αν θα ηταν ενα ή 2 τσακ κατω τι να σου πω,μπορει και ναι,περισσοτερο γιατι με την πεθερα μου εχουμε εντελως διαφορετικες αποψεις σε σχεση με την διαπαιδαγωγηση των παιδιων και γενικα ξερω οτι αλλα λεω εγω και αλλα κανει εκεινη.

Θα φάει κ αυτός χαλίκι από άλλους (να εισηγηθείτε αλλαγή στο δάπεδο στο δήμο σας).... Χώμα.... πουδραρισμένα θα τα γυρνάς σπίρι καλέ!

Κ να σας το αλλάξουν, όπου έχει χώμα... εκεί θα πάνε πάλι.

Hello!!

μπαινω λιγο τελευταια και μετα δε θυμαμαι να σχολιάσω... κλασσικα.

Τωρα ξεθεωμενη θελω να παει 11 να ΞΑΝΑταισω και μα ξεραθω. ελπιζω να εχει την ιδια αποψη κι ο μικρος:rolleyes:

τζινι δε θεώ να φανταστω πως ενιωσες με τη Συλ. πραγματικα θα ειναι αυτο το "χανω τη ζωη κατω απ τα ποδια μου"

νακι μη στεναχωριεσαι, νομιζω ολες καποια στιγμη θα το περασουμε αυτο οπως ειπε και η παπιτσα νομιζω... Το φοβαμαι κι εγω οτι θα γινει με τη μαμα μου η οποια οταν ερχεται τους παιζει ολη την ωρα, μιλαμε για αστειρευτη φαντασια!! Σκεφτομαι ομως λογικά οτι ειναι ωραιο να βρισκονται με ατομα που τα αγαπανε, κι ας μην ειναι η μαμα τους και οτι ρολος της μητροτητας ειναι ΚΑΙ να τους λεει οχι κτλ για το δικο τους καλό, και φυσικα οτι μανα ειναι μονο μια:P... Και να ειδες σημερα η μερα θα ηταν καλύτερη ;)

λαερτα περαστικά σας! Μακαρι να πας κι εσυ πάντως στη συναντηση.

αγαπω υδροχοους, το χω πει?

Φροσω πολύ ετοιμολογο το παληκάρι μπραβο! Ειναι εμφυτο ή του το χεις καλλιεργήσει?

δε θυμαμαι τι αλλο.... α ναι, καλα να περασετε αυριο οι πρωτευουσιάνες!!:tongue: Να πιειτε κατι και για μας! μακαρι να κανονισουμε τπτ οταν ανεβουμε κι εμεις αθηνα...

Εμ τι να σε κάνω που είσαι 1μιση ώρα δρόμο?

Πάμε κιάτο την άλλη φορά κορίτσια????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πήρα ντοκ κ με πήραν πίσω κ οι δύο βοηθοί κ ο ίδιος.

Μήπως δεν θέλει να με ανησυχεί? να ανησυχώ?

Με το χάος χτες στο ιατρείο δεν έθεσα σωστά τα ερωτήματα μου.

Ο εμετός από τον παρβοιό είναι λέει κ ίσως κάνει πυρετό καλό.

Τίποτα άλλο για να ανησυχώ, αλλά θέλει να τον πάρω αύριο το πρωί να του πώ πώς είναι.

Θεωρεί απίθανο να μην κολλήσουν τα αδέρφια (στενή επαφή), πολύ πιθανόν να έχουν ήδη κολλήσει κ να μην βγάζουν καθόλου σπυριά.

Κ εν τάχει το σκηνικό με την να μην την πώ στο μαλλ.

Καλώ το ασανσέρ.... έρχεται.

Εγώ πίσω από το καρότσι, η Σύλια δεξιά κ δίπλα στο καρότσι.

Βγαίνει μια γιαγιά με ένα μονό καρότσι, μου δίνει προτεραιότητα ένα ζευγάρι πίσω μου.(δεν είχε άλλο κόσμο μέσα)

Λεω: μπαίνουμε Σύλια

Κ πετάγεται ανάμεσα κ διαγώνια στο δικό μας καρότσι κ στη Σϋλια που έχει ήδη προχωρήσει μπροστά, η μάνα του παιδιού (που σέρνει η γιαγιά στο μονό καρότσι), η οποία μάνα είχε γυρισμένη την πλάτη στην πόρτα κ κάτι κοίταγε (τα μούτρα της, τη μύτη της? Κάτι) λέγοντας: εδώ είμαστε?!

Κ μπαμ κλείνει η πόρτα.

Μια φωνή ακούστηκε αρχικά, έκανα να ανοίξω την πόρτα, έσπασα νύχια κ πάταγα οτι κουμπί έβρισκα μπροστά μου: το παιδί μου..... βοήθεια το παιδί μου!

Κόσμος χαμός από φωνές στην άλλη μάνα (όχι από εμένα, άλλο με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή εμένα)

Τίποτα άλλο παραπάνω...

κ πολύ μα πάρα πολύ τυχερή η τύπισσα.(άσε που δεν είχα καμία απολύτω όρεξη να της τα χώσω)

Έιχε ήδη φύγει όταν βρήκα το παιδί μου.

Αυτά για σήμερα κ να ευχηθώ για την οικογένειά μου αυτή τη φορά...

Αύριο να μας πάει καλύτερα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Bre ΚΟρίτσια σας παρακαλώ.

Θυμάστε κάποια πότε είδα τελευταία φορά την αδερφή μου την έγκυο?

Είναι πολύ επικίνδυνο για την εγκυμοσύνη. Δεν θυμάμαι να μου είπε κάτι ο παιδίατρος.

Κ ήθελε να έρθει να μας δεί την μέρα της μέρκελ!

Ευτυχώς δεν την άφησα να έρθει, της είπα να ξεκουραστεί.

Δυσκολέυομαι πάρα μα πάρα πολύ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου αυτή τη στιγμή.

κάτι ψιλά διάβασα, αλλά νόημα δεν βγάζω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...