Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λαέρτα περαστικά σας!! Πολλή ταλαιπωρία η γαστρεντερίτιδα ε;;

Κοριτσάκια, προσωπικά, θα ήθελα να συναντηθούμε αύριο γιατί πιστεύω ότι πάντα θα είναι δύσκολο να μπορούμε όλες όπως έγραψε και η πάπια.

Επίσης θα το "χρωστάμε" στη Λαέρτα κι έτσι θα το ξανακανονίσουμε σύντομα (άλλο που δεν θέλουμε να βγαίνουμε μια φορά το μήνα ;)). Από την άλλη αν προτιμάτε να το αναβάλλουμε, ok. Να πω πως την άλλη βδομάδα θα λείπω 15-19/10 οπότε αν το κανονίσετε για τότε θα "χρωστάτε" σε μένα και δεν θα σας αφήσω ήσυχες μέχρι να συναντηθούμε :tongue::mrgreen::tongue:! Οπότε νο προβλεμ, που θα έγραφε και η τζίνι!!!

Άσχετο: Το τικεράκι μου έχει κολλήσει. Εδώ και κάτι μέρες λέει το ίδιο. Ξέρει καμία πώς ξεκολλάει;;;

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Να βρεθείτε αύριο αλλά να ξαναβρεθείτε και κάποια άλλη φορά που θα έχω κανονίσει και 'γω να έρθω Αθήνα...!!!!! :tongue:

Ναι????

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Περαστικά σε όλους σας λαέρτα!

Γίνε καλά άυριο, γιατί κ εγώ αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, δεν θα μπορέσω να κάτσω πάνω από μια ώρα.

ΥΓ: δεν κολλάει σε αυτή τη φάση που είναι ο παρβοϊός κ περιμένω εκ νέου απάντηση από τον ντοκ.

Σήμερα πραγματικά έχασα τη μισή μου ζωή στο μαλλ.

Έπαθα κυριολεκτικά πανικό.

έζησα μεγάλες στιγμές με μια εντελώς ανεγκέφαλη μάνα με μωρό σε καρότσι κ την μάνα της (είναι τυχερές που δεν ασχολήθηκα παραπάνω με την πάρτη τους, ούτε εγώ, αλλά ούτε κ ο σεκιουριτάς. Αρκέστηκαν στο γιουχάρισμα από τον κόσμο κ έφυγαν άρον άρον απλά!)

Μου κλείστηκε η Σύλια στο ασανσερ ΜΟΝΗ της κ εγώ απ έξω με τα δίδυμα!

Θα σας πώ αργότερα κάποια στιγμή, δεν έχω καθόλου διάθεση κ εύχομαι να μην τύχει ποτέ μα ποτέ σε καμία σας.

Το χειρότερο ήταν οτι τρόμαξε πάρα πολύ το κοριτσάκι μου :(

Με το που γυρίσαμε έχει κάνει 3-4 φορές εμετό?

Η μία στο σούπερ κ άλλη μια στο αμάξι κ η τελευταία στο σπίτι στο μπάνιο κατάχαμα.

Τρείς έχει κάνει, οκ!

Έχω χάσει τη μπάλα λέμε.

Τί γκαντεμιά είναι αυτή γμτ?

Λαέρτα-Χορταρέα μου τί σκτά λένε τα άστρα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λαερτα μου περαστικα σας!!! Δεν ηξερα οτι ησασταν τοσο αρρωστουλια!

Να ερθεις αυριο.....ε ε ε;

Να εισαι καλα!

Τζινιω κατι γινεται με σας!!!!!!!! δεν θελω καν να σκεφτω πως ενιωσε το παιδι....:( εδω εγω κ καμια φορα με πιανει κλειστοφοβια εαν ειμαι μονη μου!

Λαερτα μου περαστικα σας!!! Δεν ηξερα οτι ησασταν τοσο αρρωστουλια!

Να ερθεις αυριο.....ε ε ε;

Να εισαι καλα!

Τζινιω κατι γινεται με σας!!!!!!!! δεν θελω καν να σκεφτω πως ενιωσε το παιδι....:( εδω εγω κ καμια φορα με πιανει κλειστοφοβια εαν ειμαι μονη μου!

Έτρεμε φίλε.

Έπαθε σοκ.

Χάσε με σου λώ πραγματικά.

Ούτε στον εχρθό μου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κ είναι σύνηθες στο μαλλ λέει.

Ένα θα σας πώ.

Πρέπει να έκανα το γρηγορότερο ανέβα κατέβα στους ορόφους κ να ακούστηκα σε ΟΛΟ το μαλλ/ μαρούσι.

Το τί μου πέρασε δε από το μυαλό μέχρι να τη βρώ.........

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τι λες ρε Τζίνι;;;; Αυτά τα κ@λοασανσέρ στο μολ πάντα κλείνουν πολύ γρήγορα!!! Εδώ εγώ φοβάμαι ότι θα μου κοπανήσουν το καρότσι ή ότι θα φάω τις πόρτες στη μούρη! Το καημένο το κοριτσάκι μπορώ να φανταστώ την τρομάρα του.. και τη δική σου!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Λοιπόν, μόλις με πήρε η παιδίατρος και μου είπε οτι κυκλοφορεί ίωση μιας ημέρας και οι μεγάλοι λέει την περνάνε πιο βαριά. Που μάλλον είναι αυτό που συνέβη και σε μας γιατί κι εγώ και η μάνα μου είχαμε και πυρετό ενώ τα μικρά ευτυχώς μόνο εμετό έκαναν. Παιδιά, τι φρίκη να βλέπεις τις ρουκέτες του μωρού!!! Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο εμετό να κάνουν και φρίκαρα και έβαλα τα κλάματα, νόμιζα ότι θα πνιγεί ο μικρός γιατι τρόμαξε κι αυτός επειδή δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει. Χαμός! Τη δεύτερη φορά έκανε στον ύπνο του και είχαμε άγιο! Τον άκουσα και έτρεξα και γλυτώσαμε στο τσακ. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Μέχρι να μεγαλώσουν θα έχω καταντήσει νευρασθενική...

120247mcv711uxx1.gif

Ρε παιδιά, σχετικά με αυτό που λες, Τζίνι, είναι κάτι κλώσσες/πατσαβούρες που είναι για άπειρες σφαλιάρες και μου έρχεται να τις πιάσω από το μαλλί και να τις κοπανάω μέχρι να έρθουν στα συγκαλά τους. Είδαμε προχτές στο πάρκο ένα δίχρονο που το έβγαλαν βόλτα παππούς 2 γιαγιάδες και η μαμά και τους έκανε ότι ήθελε. Πήγε έκλεψε την μπάλα από ένα κοριτσάκι και πήγε να τη ρίξει στα σκουπίδια. όταν η γιαγιά του κοριτσιού τον κυνήγησε και προσπάθησε η καημένη να του πάρει την μπάλα, αυτός αντιστάθηκε σθεναρά και οι παλιομπεκάτσες/σκρόφες της έβαλαν και τις φωνές!! Άκουσον, άκουσον!! Μετά άρπαξε το καρότσι μας και πήγε να ρίξει την τσάντα μας κάτω, τον κυνήγησε η μαμά του, αλλά ρε παιδιά, δεν τον μάλωσε!! Μου έκανε φοβερή εντύπωση!! Τον παρακαλούσε κι από πάνω! Δεν ξέρω πως αντιδράτε εσείς αλλά εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις τα παίρνω άγρια και δεν κατηγορώ τα παιδιά αλλά τους γονείς! Και άμα ήταν παιδί μου παίζει να το έβαζα να ζήταγε και συγνώμη στη γιαγιά μπροστά σε όλους όχι να την ξεφτιλίσω τη γυναίκα κι από πάνω, η οποία η καημένη αναστατώθηκε τόσο πολύ που πήρε το καρότσι με το μωρό και την έκανε εν ριπή οφθαλμού...

120247mcv711uxx1.gif

Λαέρτα περαστικά σας! Η ιωση αυτή κυκλοφορεί πολύ εδώ και μια βδομάδα, στην τάξη μου μόνο μέσα την πέρασαν 6 παιδιά. Αντε να συνέλθετε και σεις και τα μωράκια σας, δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομερό απ΄το να τα ακούς και να πετάγεσαι γιατί πνίγονται. Μέχρι να δεις ότι είναι εντάξει έχεις χάσει χρόνια από τη ζωή σου.

Τζίνι, το κακόμοιρο το κορίτσι, λες και δεν έχει περάσει αρκετά τις τελευταίες μέρες. Ουτε που μπορώ να φανταστώ τον πανικό σου και τον τρόμο του παιδιού. Αγκαλίτσες πολλές κάντης μήπως και ηρεμήσει.

Σήμερα είναι η μερα των εμετών τελικά. Πρωι πρωί έκανε εμετό ο Μίλτος στο κρεβάτι μας από τον πολύ το βήχα. Δως του πλυντήρια ο άντρας μου. Τώρα μόλις έκανε πάλι εμετό στο σαλόνι πάλι απ΄το βήχα και έβγαλε το γιαούρτι του και το λίγο που είχε φάει το μεσημέρι. Μυρίζει ξινίλα τώρα το χαλάκι, θα κάτσω να το πλύνω αύριο γιατί τώρα πάει για βροχη.

Ασχετο, αλλά έβαλε καινούριες φωτο στο Φεισμπουκ να δείτε τα καμάρια μου που σκαρφαλώνουν παντού.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Περαστικά σε όλους σας λαέρτα!

Σήμερα πραγματικά έχασα τη μισή μου ζωή στο μαλλ.

Έπαθα κυριολεκτικά πανικό.

Μου κλείστηκε η Σύλια στο ασανσερ ΜΟΝΗ της κ εγώ απ έξω με τα δίδυμα!

Θα σας πώ αργότερα κάποια στιγμή, δεν έχω καθόλου διάθεση κ εύχομαι να μην τύχει ποτέ μα ποτέ σε καμία σας.

Το χειρότερο ήταν οτι τρόμαξε πάρα πολύ το κοριτσάκι μου :(

Με το που γυρίσαμε έχει κάνει 3-4 φορές εμετό?

Η μία στο σούπερ κ άλλη μια στο αμάξι κ η τελευταία στο σπίτι στο μπάνιο κατάχαμα.

Τρείς έχει κάνει, οκ!

Έχω χάσει τη μπάλα λέμε.

Τί γκαντεμιά είναι αυτή γμτ?

Λαέρτα-Χορταρέα μου τί σκτά λένε τα άστρα?

βρε κοριτσι μου δεν κανεις κανα ευχελαιο!!!τι γκαντεμια ειναι αυτη!!!

φανταζομαι το κοριτσακι τρομαρα που πηρε...η ψυχουλα!!!:cry:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλά τζινι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Εγώ πέρυσι που είχαμε συναντηθεί στο ρεντη στο εμπορικό και σε ένα δευτερολεπτο εχασα τον μικρό..εκεί να με δείς!!! Μέχρι να τον φέρει ο σεκιουριτας...χασαμε 5 χρονια απο τη ζωή μας!!!

Αρα κορίτσια να το κλείσουμε??αυριο στις 10? Για να κανονίσουμε με μπαμπα-γιαγια και τα σχετικα!!

Τζίνι έλα ρε η καημένη...

Πάντως να ξέρεις ότι όσο μεγαλώνουν τα μικρά θα είναι δύσκολο και επικίνδυνο να τα βγάζεις μόνη σου.

Εγώ δεν το τολμώ γιατί ο Αλέξ. φεύγει και τρέχει και τώρα αρχίσαν και οι μικροί να μην πιάνουν χέρι κτλ κτλ

Νάκι αυτό που συμβαίνει είναι φυσιολογικότατο.

Τα μωρά χρησιμοποιούν τη λέξη μαμά για γυναικείες φιγούρες και μπαμπά για ανδρικές. Δεν εννοούν την ουσία της λέξης.

Επίσης όταν έχουν μάθει να είναι με το γονιό και ξαφνικά λείπει του κρατάνε μούτρα όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο.

Πίστεψέ με ξέρουν πολύ καλά να μας πληγώνουν αλλά μην το παίρνεις τοις μετρητοίς.

Πού να ακούσεις τί μου λέει ο μεγάλος μου όταν είναι θυμωμένος.....:(

Ο Φίλιππος καίγεται εδώ και 3 μέρες με 39,5 πυρετό.

Ο Αλέξ. πάει στίβο, σας το έχω πει; Και πάω κι εγώ μαζί του και τρέχω όσο κάνει προπόνηση. Πάνε σφαίρα οι σπόροι :shock::confused:. Δεν πιάνονται λέμε και η γυμνάστριά τους από πίσω τρέχει με το ζόρι :rolleyes:.

Μόνο που ο δικός μου με έναν άλλον (που είναι και τα πιο μικρά) κάνουν όλο βλακείες.... Στο σκάμμα δε όταν πάνε πέφτουν με τα μούτρα μέσα στην άμμο κι αν δεν γίνουν εντελώς μαύροι δεν βγαίνουν.

Σήμερα με έπιασε κατούρ... και τον πήρα και φύγαμε στα μισά και του είπα πώς τον παίρνω γιατί δεν ακούει την κυρία και σε όοοοολο το δρόμο τσίριζε ότι είναι θυμωμένος και να του πάρω να φάει κάτι από το περίπτερο και ότι τα φαγητά μου είναι σκατούλες, μαγειρεύω απαίσια και μόνο ότι πουλάει το περίπτερο του αρέσει και αφού το διαπραγματευτήκαμε μισή ώρα περί υγιεινής διατροφής του απάντησα όταν δουλεύεις και βγάζεις λεφτά να ψωνίζεις μόνο από το περίπτερο ουφφφφ και σταμάτησε αφού είπε ότι έτσι θα κάνει και ότι στο αυτοκίνητό του θα βάζει μόνο ζουζούνια.

Και τότε του έδωσα μια ευχή μέσα από την καρδιά μου: σου εύχομαι μόλις πάρεις αμάξι αγόρι μου να ακούς μόνο ζουζούνια :D:D:rolleyes:

Ο Φίλιππος καίγεται εδώ και 3 μέρες με 39,5 πυρετό.

Ο Αλέξ. πάει στίβο, σας το έχω πει; Και πάω κι εγώ μαζί του και τρέχω όσο κάνει προπόνηση. Πάνε σφαίρα οι σπόροι :shock::confused:. Δεν πιάνονται λέμε και η γυμνάστριά τους από πίσω τρέχει με το ζόρι :rolleyes:.

Μόνο που ο δικός μου με έναν άλλον (που είναι και τα πιο μικρά) κάνουν όλο βλακείες.... Στο σκάμμα δε όταν πάνε πέφτουν με τα μούτρα μέσα στην άμμο κι αν δεν γίνουν εντελώς μαύροι δεν βγαίνουν.

Σήμερα με έπιασε κατούρ... και τον πήρα και φύγαμε στα μισά και του είπα πώς τον παίρνω γιατί δεν ακούει την κυρία και σε όοοοολο το δρόμο τσίριζε ότι είναι θυμωμένος και να του πάρω να φάει κάτι από το περίπτερο και ότι τα φαγητά μου είναι σκατούλες, μαγειρεύω απαίσια και μόνο ότι πουλάει το περίπτερο του αρέσει και αφού το διαπραγματευτήκαμε μισή ώρα περί υγιεινής διατροφής του απάντησα όταν δουλεύεις και βγάζεις λεφτά να ψωνίζεις μόνο από το περίπτερο ουφφφφ και σταμάτησε αφού είπε ότι έτσι θα κάνει και ότι στο αυτοκίνητό του θα βάζει μόνο ζουζούνια.

Και τότε του έδωσα μια ευχή μέσα από την καρδιά μου: σου εύχομαι μόλις πάρεις αμάξι αγόρι μου να ακούς μόνο ζουζούνια :D:D:rolleyes:

φοβερος ο γιος. να τον χαιρεσαι.... ανυπομονω να φτασουμε σε αυτο το σημειο.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...