Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νάκι

όλα αυτά τα συναισθήματα που γράφεις όλες τα έχουν γευτεί.

Κ όσες δε τα έχουν γευτεί ακόμα, σίγουρα θα τα γευτούν στο μέλλον. (ή δεν έχουν αφήσει ποτέ τα παιδιά τους αλλού, σε άτομο στενό κ οικείο θέλω να πώ)

Εμένα πιά όταν έρχεται η μπιγκ σίστερ είναι η καλύτερή μου!

Τα δίδυμα πάνω της πάνε. Κ η Συλια όταν ήταν μικρότερη δεν την άφηνε.... Λούλα λούλα η Σϋλια τότε, τα δίδυμα τώρα Λίιιιλα Λιιιιίλα!

Κ όταν παραπονιέται της λέω: καλά να πάθεις, σύ τα έμαθες έτσι!

Λογικό δεν είναι εμείς σαν γονείς να μην τους κάνουμε όλα τα χατίρια?

Για άστα 15 μέρες σερί στη μάνα σου κ σου λέω εγώ την αδυναμία που θα τους έχει μετά (η μαμά σου)!

Θυμάμαι τον νικ πώς στράβωνε! Είδα κ έπαθα να τον συνεφέρω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

αχ και να ερχομουν και εγω ρε κοριτσια!

απο το απογευμα κλαιω..

χθες οταν γυρισαμε ανοιξα την πορτα,τα μωρα ηταν ακομα ξυπνια και τους φωναξα να ερθουν,εκαναν μια κινηση να ερθουν προς τα εμενα αλλα τελικα πηγαν στην τσαντα μου,που την ειχα αφησει κατω.Οταν τους ειπα οτι δεν εφερα τιποτα,εφυγαν και πηγαν κοντα στην πεθερα μου,και την φωναξαν μαμα(πραγμα που ειχε γινει αλλη μια στο παρελθον).Μεχρι να πανε στο κρεβατι δεν μου εδωσαν καμια σημασια.

Λεω οκ,ετυχε.

Σημερα εφυγα για δουλεια,τους αφησα παλι στην πεθερα και ελειψα 2 ωρες ακριβως.Γυριζω παλι και ουτε να με φτυσουν!!!!

παιδια,δεν γυρισαν ουτε να με κοιταξουν,τους μιλουσα και σαν να μην ημουν εκει.

η στεναχωρια που εχω παρει δεν περιγραφεται.Δεν με θελουν?????

ειναι δυνατον??

επειδη τα μαλωνω??επειδη δεν παιζουμε συνεχεια,γιατι πρεπει και να μαζεψω και να καθαρισω κλπ κλπ??τι σκατα?????

και μου τα'λεγε η μανα μου(πριν κανω παιδια) οτι τα παιδια ειναι αχαριστα,αλλα εγω εκει!!να κανω παιδια.

εσας εχουν αντιδρασει ετσι ποτε??

μα,ουτε να με κοιταξουν??:cry::cry:

Επίσης

1. κάποιες φορές μπερδέυονται τα μικρά (κάποιον είχαν πεί μαμά τα δίδυμα, αλλά δεν θυμάμαι καλά.. νομίζω ο άλεξ την μπιγκ σίστερ στο σούπερ μαρκετ που τον είχε πάει)

2. μήπως της έλεγαν με τον δικό τους τρόπο οτι ήρθε η μαμά?

ΦΕΥΓΩ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

έκλεισα τα φαγητά

μπήκα να ρίξω μια τελευταία ματιά και να ξεραθώ.

Νάκι μου......

μόλις διάβασα το μήνυμά σου, και στεναχωρήθηκα πολύ :cry::cry:

με επηρρέσε

να ξέρεις έφαγα 4 coockies για τα οποία θα έχω τρελές τύψεις αύριο.....

τέτοια βλέπω και μου φαίνεται ότι δε θα θέλω με τίποτα να πάω δουλειά μετά.....

θα αρρωστήσω λέμε και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι ανάλογο..και πολύ φοβάμαι ότι από ό,τι λέτε είναι συνηθισμένο και θα συμβεί...

γμτ!~

έχω και ψυχολογικά επί τούτου..

όταν ήμουν μικρή η μαμά μου έπρεπε να πάει για δουλειά μόλις σαράντισε (τότε δεν υπήρχα οι άδειες αυτές που έχουμε τώρα κτλ) και με κρατούσε μέχρι να σχολάσει η γιαγιά μου-η μαμά της δηλαδή.

Εεεε, να όταν γύρναγε από δουλειά, εγώ δεν της πολύ-έδινα σημασία και ήθελα τη γιαγιά μου, την οποία και φώναζα μαμά.:?

Φοβάμαι ρε γμτ μην έχει ο καιρός γυρίσματα.......

Νάκι να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα? Ψιλο-ρητορικό και νομίζω πως ξέρω την απάντηση, αλλά θα την κάνω την ερώτηση για να αναρρωτηθούμε και οι υπόλοιπες..

Εάν συνέβαινε αυτό με τη μαμά σου και όχι με την πεθερά σου..μήπως θα σε πείραζε ένα-δυο τόνους λιγότερο?? γιατί ότι θα σε πείραζε θα σε πείραζε πιστεύω αυτό δεν αλλάζει..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Αχ ρε Τζίνι, τι γκαντεμιά είναι αυτή που σας κυνηγάει; Κανά ευχελαιο κάνατε; καναν εξορκισμο; Περαστικά στη μικρή σου και για το έγκαυμα και για τον ιό αυτό τον περίεργο. Και μένα η πρώτη μου σκέψη ο παιδικός θα ήταν, είναι δυνατόν να σου κρύβει κάτι η δασκάλα εκει;

Νάκι, όλες τα περνάμε αυτά. Τα παιδιά μπερδεύονται, τα παιδιά ξεχνιούνται κάποιες φορες. Είναι μικρά ακόμα, μην το αφήνεις να σε πάρει απο κάτω. Εμένα κάνουν τρελές χαρές όταν δουν τη μάνα μου που έρχεται μια φορά τη βδομάδα. Έχουν τρελό έρωτα με τον πατέρα τους, με εμένα είναι πιο χλιαρά. Γυρίζω απ΄τη δουλειά και δεν μου έρχονται στην πόρτα. Μη σου πω οτι με βλέπουν και βάζουν και τα κλάματα κάποιες φορές, ενώ μεχρι τότε ήταν ήρεμα.

Νέα Ιωνία ή Ηράκλειο ακούω για τη συνάντηση σας και ζηλεύω, στη γειτονιά μου θα΄στε. Ετσι μου ρχεται να πω ότι θα ΄ρθω και γω να σας γνωρίσω από κοντά αλλά είμαι φουλ κρυωμένη και ο άντρας μου δουλεύει μέχρι αργά, οπότε... καλά να περάσετε.

Εμένα τα μωρά είναι απύρετα δυο μέρες τώρα αλλά τους έχει πιάσει καταρροη και βήχας. Τους έχει κοπεί η όρεξη τελειως, εκεί που ο Μίλτος έπινε 300αρια γάλα για πλάκα τώρα δεν πίνει ούτε 100. Παροδικό είναι αυτό, έτσι; Κι έχουν και το άλλο, δυο βράδια τώρα ξυπνάνε και οι δύο κλαίγοντας απαρηγόρητα κάθε 20 ή 30 λεπτά και δε σταματάνε με τίποτα, θέλουν αγκαλιές και ντάντεμα Ακόμα και ο μικρός, που μέχρι τώρα κοιμόταν τέλεια. Να ναι η αρρώστια ακόμα, που είναι μπουκωμένα; Να ναι τα δόντια που τους πονάνε; Πείτε μου πως δεν θα τους μείνει αυτό οι πιο παλιές, ξεχάσαμε και τον λίγο ύπνο που κάναμε.

Πολλές καλημέρες σε όλες σας, πάω να τοιμαστώ για τη δουλειά σε λίγο. Έχει κλείσει ο λαιμός μου τελείως, να δω πως θα τη βγαλω τη μέρα στην τάξη.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα κοπέλες!!!!!

Τζίνι τι να πώ; Εμένα μου φαίνεται κουλό για παρβοϊό και κάνει λάθος ο ντοκ!!! ε ε πως με ακούς; Όσο για το αμάξι μην σκιάζεσαι κουβαδάκια είναι δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο, αφού δεν τη πλήρωσες χωρίς να φταις και φτιάχτηκε το αμάξι όλα οκ. Έχεις και εναλλακτική, παίρνεις το μάζντα!!! Περαστικά στο Συλάκι, να μας δείξεις και τη λαβή του πνιγμού.

Νάκι καλά όταν θα μπω στο σπίτι το μεσημέρι (τις φορές που δεν κοιμούντε) ίσα που γυρίζουν και με κοιτάνε και τρέχω και τα βουτάω εγώ!!! είναι απασχολημένα τα καμάρια μου, παιχνίδι με την πεθερά...επίσης ο Κων μου τις έχει τρελή αδυναμία και γω τρελαίνομαι αλλά είναι πολύ λογικό. Αν κάποιος δεν τα μαλώνει, τις ώρες που είναι μαζί τους δεν έχει άλλα πράγματα να κάνει κ παίζει συνέχεια, τους δίνει και τρώνε ότι σαβούρα της κατέβει στο κεφάλι, τους βάζει όση τηλεόραση θέλουν για πες μου εσύ σαν παιδί τι θα επέλεγες; Φυσικά θα είμαστε και αχάριστες και παλαβές αν τα εκθέσουμε αυτά κάπου αλλά η αλήθεια είναι αυτή. Σίγουρα το ότι είναι η πεθερά τσούζει ένα τσακ παραπάνω...και τι κάνουμε; εγώ έπεσα στο παράπτωμα να κάνω κάποιες υποχωρήσεις γιατί μου κλαίγανε συνέχεια το απόγευμα ειδικά για την τηλεόραση, επίσης έχω σταματήσει να προσπαθώ να κάνω δουλειές όταν είναι ξύπνια και να βάζω κάποιο όριο χρόνου...θα κάτσω μια ώρα τον κ...ο μου κάτω και θα παίξω μαζί τους χωρίς να σκέφτομαι τα πλυντήρια, το σκούπισμα μισή ώρα δουλίτσες 1 ώρα κ...ς κάτω. Άμα σκεφτείς κάτι καλύτερο πες. Πάντως τα παιδάκια σου σ αγαπάνε και να ξέρεις ακόμα και των παιδιών που οι μανάδες τους δεν είναι σωστές πάλι τις αγαπάνε. Οπότε εμείς είμαστε οι μεγάλοι και εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να καταπνίξουμε αυτά τα συναισθήματα που μας πληγώνουν και να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτερες.

Για το σημείο εξόδου εγώ είμαι μέσα και με την τιμή πιστεύω θα τα βρούμε και λιγουλάκι πιο κάτω που λέει και η Φροσού δε θα ταν κακό.

Η Λαέρτα που ρωτάτε είναι άρρωστη οικογενειακώς και ελπίζω να τη δούμε την Παρασκευή.

Mash λογικό από την ίωση να μην έχουν επανέρθει για το θέμα της ποσότητας γάλακτος αλλά με το θέμα του ύπνου μην το αφήσεις πολύ να συμβαίνει γιατί τρεχάτε ποδαράκια μου μετά.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSS; που είσαι;

φιλάκια πρέπει να την κάνω...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!

tzini μου τι να πω περστικα σας για ολα!!!

naki μου,το ξερω νιωθεις ασχημα και στεναχωριεσαι αλλα φαση ειναι και θα περασει!!!

την μαμα τους την εχουν πανω απο ολα και θα στο δειχνουν στην πορει καθε μερα!!!

μακαρι ναμουν κοντα και να ερχομουν και εγω στην συναντηση σας....:cry:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα σε ολες!!

tzini μου τι να πω περστικα σας για ολα!!!

naki μου,το ξερω νιωθεις ασχημα και στεναχωριεσαι αλλα φαση ειναι και θα περασει!!!

την μαμα τους την εχουν πανω απο ολα και θα στο δειχνουν στην πορει καθε μερα!!!

μακαρι ναμουν κοντα και να ερχομουν και εγω στην συναντηση σας....:cry:

Καλημέρα!!

Ναι κρίμα εσείς που μένετε μακρυά από Αθήνα, πότε θα σας δούμε άραγε;

Θα έρθουμε καλοκαιρινές διακοπές!!!!;);):D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!

Ναι κρίμα εσείς που μένετε μακρυά από Αθήνα, πότε θα σας δούμε άραγε;

Θα έρθουμε καλοκαιρινές διακοπές!!!!;);):D

οποτε θελετε!!!παντως και εμεις το εχουμε στα σχεδια να ερθουμε αθηνα για το γαμο ενος πολυ καλου φιλου!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα....

%25CE%25A8%25CE%2599%25CE%259B%25CE%2597+%25CE%2592%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A7%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%2591+-+%25CE%25A6%25CE%2598%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F+%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%2599%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591+3.JPG

Σήμερα είμαστε κάπου ανάμεσα στις δύο πρώτες φωτό...!!!!

Τζίνι... φρίκαρα με τα όσα πέρασες και περνάς!!! Περαστικά σας βρε κορίτσι!!!

Και 'γω ζηλεύω βρε κορίτσιαααα...!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

επανόρθωσα και για την Εύη μας!

1000 συγνώμη..

γουιτς? γουιλ γιου τζοιν ας ?

μπουγος?

μοριτσα?

αλλες?

δεν πειραζει καλε!!! τελευταια και καλυτερη. χαχα.

η αληθεια ειναι οτι μου πεφτει λιγο μακρια η ν.ιωνια αλλα θελω πολυ να σας γνωρισω οποτε θα κανω οτι καλυτερο μπορω για να ερθω... ειναι καμμια σας προς καλλιθεα η εκει γυρω για να ανεβουμε παρεουλα;

4o4op3.png

Καλημέρα!!

Τζίνι, παιδί μου, πολλά ευχέλαια επειγόντως! Τι ειν΄τούτο μαζί σου;; Περαστικά στη Σύλια και εύχομαι να μην είναι τίποτα αυτό που έχει!

Νάκι, αυτός είναι ένας από τους φόβους μου όταν πάω στη δουλειά. Η πεθερά μου δε, δεν είναι καθόλου διακριτικός άνθρωπος. Aν γίνει κάτι τέτοιο θα το πανηγυρίσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Tο ΄χε κάνει η άλλη της εγγονή και το λεγε παντού γεμάτη περηφάνια :mad:. Ένας ακόμα λόγος που δεν θέλω να κάτσει αυτή με τα παιδιά (υπάρχουν και άλλοι σοβαρότεροι). Πάντως μην ανησυχείς σίγουρα τα παιδιά ξέρουν ποια είναι η μαμά τους και την αγαπάνε πιο πολύ από όλους. Ίσως σου κάνουν και μουτράκια επειδή τους έλειψες.

Ελίζα ήθελα να σου γράψω και χτες! Τι όμορφα που είναι όλα αυτά που περιέγραψες! να τα χαίρεσαι τα αγοράκια σου!!

Την περιοχή εκεί που θα πάμε δεν την ξέρω καθόλου. Σε ποια να στείλω τα στοιχεία μου και να μου στείλει τα δικά της αν σας χάσω;; Εκτός από τη συμπεθέρα δεν ξέρω καμία άλλη.

Σελεστίν βολεύει να συναντηθούμε στο μετρό εκεί;

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημέρες!

Κορίτσια τί να κάνουμε? να προβώ στην κράτηση για αύριο ή να το αφήσουμε για άλλη μέρα ώστε να μην έχουμε αρρρωστούλες και αρρωστούλικα??

Σόρρυ που σας βάζω αυτό το ερώτημα στο παρα πέντε, δε σας πετάω το μπαλάκι. Εγώ παίρνω θέση και λέω ότι το φερ πλέυ επειδή είχε ξεκινήσει τη συνάντηση η Λαέρτα είναι να την περιμένουμε να γίνει καλά.

Από την άλλη βέβαια ο αντίλογος είναι ότι είμαστε πολλές και πολλά μωρά και ειδικά τώρα που χειμωνιάζει θα τα έχουμε αυτά και σπάνια θα βρεθούν μέρες οκ για όλες μας..

Είναι και που η Τζίνι πάει την κουμπάρα όλο και παραπέρα σε συνάντηση :tongue:

Δεν ξέρω.

Είναι πολύ ωραίο να σε υπολογίζουν, όμως ξέρει ότι την αγαπάμε και πιστεύω ότι δε θα την πειράξει εάν τελικά συνεχίσουμε για αύριο, παρά μόνο που δε θα είναι εκεί να πιει μια κούπα μαζί μας και να φουμάρει παρεϊστικα.

Λαέρτα σόρρυ που υποθέτω για σένα, αλλά πήρα το θάρρος ως αε μου.

Κι γενικά ελπίζω να έγινα κατανοητή με το σκεπτικό μου, γιατί καμιά φορά ο γραπτός λόγος είναι επικίνδυνος για παρανόηση.

Να ξέρω πώς θα κινηθώ μέχρι σήμερα νωρίς το βραδάκυ (κρατηση ή όχι κτλ)

ΥΓ. η νουφι πού ειναι????????

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Συμφωνώ με όλα. Να βρεθούμε και κανονίζουμε μετά πάλι να πάμε προς Πειραιά να βολέψουμε και τα δυτικά- νότια προάστια.

Δηλαδή για να ανακεφαλαιώσω: Παρασκευή 22.00 στο ¨φγδσφβ¨ ????

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Τις προηγούμενες τρεις μέρες ήμασταν με γαστρεντερίτιδα (μάλλον) αλλά σήμερα είμαστε καλύτερα. Και βέβαια θέλω πολύ να έρθω αλλά αν δεν πάρω το ΟΚ από γιατρό ότι δεν είμαι δημόσιος κίνδυνος δεν το διακινδυνεύω!!! Οπότε, αν μου επιτρέπετε κι εσείς, να δούμε πως θα πάει η μέρα σήμερα και να επιβεβαιώσω αύριο το πρωί, έχει καλώς αλλιώς δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω την επόμενη φορά.

Να ξέρετε ότι εκτιμώ πολύ που με σκεφτήκατε και με αναζητήσατε και πραγματικά νιώθω πολύ δεμένη με όλη την παρέα μας και σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους κι ας μιλάμε μόνο γραπτώς.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...