Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και επίσης, και κλείνω μ' αυτό, από χθες το βράδυ έχω δύσπνοια, αλλά όχι περιστασιακά, όπως συνήθως. Πιο συχνά. Τρεις φορές ξύπνησα το βράδυ (παρά το κλιματιστικό) και εξακολουθεί και σήμερα. Τα αγόρια μου έχουν γίνει πολύ ζωηρά, νομίζω! Όλο κάτι, που δεν πρέπει, πιέζουν!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε twins? το ριξαμε στα γλυκακια? Κι εμένα σήμερα πέρασσε η μαμά μου από εδώ και μου έφερε τσιζκέικ. Έτοιμο. Μην φανταστείς. Αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Αλλά κι ένα lemon pie (όχι αυτό με την μαρέγκα όμως, αυτό δεν μ ΄αρεσει καθόλου) θα το χτύπαγα. Στα Hondos center έχει φοβερό.

Όσο για την ηπαρίνη είναι ενεσούλες που κάνω για να μην πήξει το αίμα όπως λέει και η αγαπητή Όλγα. Εσύ δεν έκανες καθόλου? Ούτε στην αρχή?

Agorakia άστα να πάνε με τις δύσπνοιες? Πίκρα η υπόθεση..........

Κορίτσια τελικά κοιμήθηκα κατά τις 6 το πρωί και 8 σηκώθηκα για να παω για τις εξετάσεις. Μου πήραν αίμα, έδωσα ούρα, μου έκαναν καρδιογράφημα και με εξέτασε καρδιολόγος. Πάνω κάτω τους ορόφους με είχαν, κουράστηκα, ήμουν και σαν ζόμπι από την νύστα!!

Μετά πήγα και σούπες και πήρα pampers new baby Νο1 (2-5kgr) και χαμομήλι για μωρά. Πήρα και μπισκότα και κρέμα και ζελέ sweet & balance να κάνω ένα γλυκό όταν έχω το κουράγιο! Ζήλεψα κι εγώ από την twins :) :)

Θα δω την ζωή της άλλης και θα πεσω για ύπνο!!

RKdwp3.png

Agorakia, η δύσπνοια είναι συνηθισμένο φαινόμενο.... και μάλιστα τώρα με τη ζέστη... ακόμα χειρότερα.

Λοιπόν, έλα να φτιάξουμε το τικεράκι σου. κάνε κλικ στο τικερ μου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σου glorr. Ηπαρίνη, όχι δεν έκανα καθόλου. Μάλλον δεν χρειαζόνταν. Πάντως, συμφωνώ με αυτό που λες για τη μαρέγκα... τη μισώ! Δεν μου αρέσει καθόλου.... το τουρτάκι μου είναι ελαφρύ σαν πούπουλο χωρίς αυτό το πράγμα!!!!!:P

Jasmini, θα προσπαθήσουμε να μη σε ταράξουμε πάλι στις ερωτήσεις... τουλάχιστον πάντως δεν έχει κάτι το τρομακτικό στον έλεγχο. Από αίμα- ούρα σου κάνουν τα κλασικά που κάνουμε κάθε μήνα ή έχει και κάτι το διαφορετικό;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε στειλε κ εδω ενα κομματακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......................... Εχεις κ εσυ δυσπνοιες ε? Ειδικα οταν πεταγονται εξω τα μπεμπε.

Jasminaki σε ταλαιπωρησανε ε? Κουραγιο κοριτσακι.

Αααααααααααααααααα! Γιούπι, τα κατάφερα! Τα κατάφερα, έχω κι εγώ υπογραφή επιτέλους! Λίγο τσουρούτικη, βέβαια, αλλά το να την κάνω πιο large θα είναι το μάθημα μιας άλλης μέρας!

Twins ευχαριστώ πολύ. Είχα μπει και χθες σε αυτό το site αλλά κάτι λάθος έκανα! Και τώρα πρέπει να επιστρέψω στην εργασία μου και στα μουστοκούλουρα, που έφερα μαζί, για να βουτάω στον καφέ!

rPPrp3.png

Ευχαρίστως.... αν μείνει φυσικά... Αλλά όπως έχω ξαναπεί, ξαναφτιάχνω και κερνάω!!!!! :P:p:p:p

Με τις δύσποιες έχω το εξής περίεργο πρόβλημα.... Εγώ δεν νιώθω ότι έχω κανένα πρόβλημα (ως γνωστόν). Παρ' αυτά, όλοι μου λένε ότι έχει αλλάξει η φωνή μου και όταν μιλάω είναι σαν να αγκομαχώ.... δεν βρίσκω άκρη......

Όσο βλέπω την κοιλιά μου να κινείται ακατάπαυστα, μου θυμίζει μιά παλιά ταινία, τα gremlins, που όταν το μάνγκουαι (το αρκουδάκι) ήταν έγκυος, άρχιζαν να μετακινούνται κάτι μπαλίτσες στην κοιλιά του και μετά πετάχτηκαν έξω!!!!! Έτσι πετάγεται και η δική μου!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σου glorr. Ηπαρίνη, όχι δεν έκανα καθόλου. Μάλλον δεν χρειαζόνταν. Πάντως, συμφωνώ με αυτό που λες για τη μαρέγκα... τη μισώ! Δεν μου αρέσει καθόλου.... το τουρτάκι μου είναι ελαφρύ σαν πούπουλο χωρίς αυτό το πράγμα!!!!!:P

Jasmini, θα προσπαθήσουμε να μη σε ταράξουμε πάλι στις ερωτήσεις... τουλάχιστον πάντως δεν έχει κάτι το τρομακτικό στον έλεγχο. Από αίμα- ούρα σου κάνουν τα κλασικά που κάνουμε κάθε μήνα ή έχει και κάτι το διαφορετικό;

Α δεν με πειράζουν καθόλου οι ερωτήσεις!! :)

Τα κλασικά, αίμα και ούρα, ένα απλό καρδιογράφημα που κράτησε 1 λεπτό και συζήτηση με τον καρδιολόγο για το ιστορικό μου!! Απλά πράγματα, μόνο η ταλαιπωρία ήταν...πάνω-κάτω!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αχ και εσένα twins κουνιέται η κοιλιά σου ε? Και εμένα δεν κάνει αλλη δουλειά. Καλά δεν υποτίθεται ότι όσο μεγαλώνουν δεν έχουν χώρο να κουνηθούν και ως αποτέλεσμα δεν τα ακούμε τόσο πολύ? Εδώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Τι γίνεται? Ή στις επομενες εβδομάδες θα γίνει αυτό? Εσείς από βάρος πως πάτε? τα μωρά εννοώ

Θέλω και εγώ μουστοκούλουρα... και καφέ!!!!!

Που μας είπες ότι γεννάς agorakia;

ΙΑΣΩ. Εσείς;

Τα μωρά μου νομίζω δεν είναι πολύ μεγάλα, έχω σύμπλεγμα με αυτό (δεν ξέρω πού πάνε τα 12................ κιλά, που έχω πάρει). Στις 7.6.10, ο επάνω ήταν 950 γρ. και ο κάτω 750. Πόσο ήταν τα δικά σας την αντίστοιχη εβδομάδα;

Θα τους ξαναδούμε στις 21.6 (κάθε δεκαπέντε μέρες κάνουμε υπέρηχο, αυτό θα κρατήσει μέχρι την 30ή εβδομάδα - αρχίσαμε στην 24η).

rPPrp3.png

Αχ και εσένα twins κουνιέται η κοιλιά σου ε? Και εμένα δεν κάνει αλλη δουλειά. Καλά δεν υποτίθεται ότι όσο μεγαλώνουν δεν έχουν χώρο να κουνηθούν και ως αποτέλεσμα δεν τα ακούμε τόσο πολύ? Εδώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Τι γίνεται? Ή στις επομενες εβδομάδες θα γίνει αυτό? Εσείς από βάρος πως πάτε? τα μωρά εννοώ

Είναι ακριβώς όπως το λες... η κινητικότητα στο φούλ. Όσο μεγαλώνουν, λες και αποκτάνε περισσότερη δύναμη και πρέπει να την επιδείξει το ένα στο άλλο... κλωτσιές, κουτουλιές και άλλο τίποτα. 1700 γραμμάρια πλάσματα με προσωπικότητα :P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΙΑΣΩ. Εσείς;

Τα μωρά μου νομίζω δεν είναι πολύ μεγάλα, έχω σύμπλεγμα με αυτό (δεν ξέρω πού πάνε τα 12................ κιλά, που έχω πάρει). Στις 7.6.10, ο επάνω ήταν 950 γρ. και ο κάτω 750. Πόσο ήταν τα δικά σας την αντίστοιχη εβδομάδα;

Θα τους ξαναδούμε στις 21.6 (κάθε δεκαπέντε μέρες κάνουμε υπέρηχο, αυτό θα κρατήσει μέχρι την 30ή εβδομάδα - αρχίσαμε στην 24η).

Εμένα στην 30η βδομάδα στις 2 Ιουνίου που είχα πάει γιατρό ήταν 1400 και 1250 γρ. αντίστοιχα. Έλα βρε μια χαρά είναι τα μωράκια σου. Μην ανησυχείς. Ο γιατρός τι σουείπε? Δεν είναι ικανοποιητικό το βάρος τους? Εγώ agorakia γεννάω στο ΓΑΙΑ.

Αχ ναι βρε Twins πολύ κλωτσομπουνίδι ρε παιδί μου. Που θα πάει αυτήη βαλίτσα? ε? ε? ε? λυπηθείτε τις μαμάδες σας βρε μπεμπέκιααααααα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...