Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι οτι σήμερα είχαμε κανονίσει να βρεθούμε στον παιδότοπο! Μόλις μου είπε για τον ιο σκιάχτηκα!!! Λέω να κρατήσουμε αποστάσεις γιατι αυτό μου έλειπε τώρα!!

Εννοείται κ δεν θα τα έφερνα κοντά. γι αυτό κ στο είπα στο τφ, αλλά τσίριζε όταν της είπα οτι δεν θα πάμε παιδότοπο ξανά......

Κ στην άλλη μαμά που ήταν κάτω με το μικρό, της είπα οτι έχουμε κάτι περιέργα σπυράκια στη μεγάλη κ είχα κ το τζελ μαζί.

Στο σταθμό τπτ πάντως λέει η δασκάλα.

Τί στο δία άλλο μπορεί να είναι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Δε φαίνεται με εξετάσεις αίματος?? Παίζει εμβόλιο για να μην κολλήσουν τα άλλα 2? Τι σου είπε να της δίνεις ο γιατρος??

Λοιπόν για το θέμα παρκινγκ όντως θα δυσκολευτούμε γιαυτο θα πρεπει να οργανωθούμε να πάμε αρκετές μαζί!!

Εννοείται κ δεν θα τα έφερνα κοντά. γι αυτό κ στο είπα στο τφ, αλλά τσίριζε όταν της είπα οτι δεν θα πάμε παιδότοπο ξανά......

Κ στην άλλη μαμά που ήταν κάτω με το μικρό, της είπα οτι έχουμε κάτι περιέργα σπυράκια στη μεγάλη κ είχα κ το τζελ μαζί.

Στο σταθμό τπτ πάντως λέει η δασκάλα.

Τί στο δία άλλο μπορεί να είναι?

Και απο που το κολλάς αυτό??? Και το έχει μόνο η σύλια? και δεν υπάρχουν άλλα κρούσματα στον παιδικό?? Παραξενο. Μπας και είναι καμιά αλεργία?? Αλλά για να το πει ο doctor κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Διαφημίσεις

Ρε συ πάντως πως την παλεύεις με 3 μόνη σου!! Θα το λέω συνεχως! Εγώ σπίτι με τα δίδυμα χωρίς παρέα αντεχω μαξ 3 ώρες μαζί με την dora!!

Εσύ 3 και τόσες δουλείες!! Όνομα και πράμα!!

Αν θέλω ας κάνω κ αλλιώς.

Κ αύριο κ μεθαύριο εδώ θα είναι.

Σας είπα πώς κάηκε ο οισοφάγος της???

Το ξέχασα!

Προχτές, τη σκατοδευτέρα κόντεψε να μου πνιγεί κ τα είδα όλα!

Γυρνάμε από κολύμπι κ μου λέει: θέλω πεινιρλί.

Σταματάω σε ένα καλό φούρνο στον άγιο στέφανο κ πέρνω 2 ( να φάει κ η ελπίδα).

Τρώει από λίγο σύλια κ άλεξ στο αμάξι.

Ερχόμαστε σπίτι κ έιχαν κρυώσει!

Το βάζω μιρκόκυμάτων κ το πιάνω από την άκρη της βαρκούλας.

Κ μου ανοίγει η Σϋλια το στόμα, σαν τα δελφίνια σε πάρκο? ΈΤΣΙ!

Το βάζω πάνω από το στόμα της.... Κ φεύγει μπεσαμέλ που είχαν μέσα κ το τυρί παρέα κ πέφτουν νταν στον οισοφάγο ρε παδιά. Κ έκαιγε, αλλά εγώ επειδή έπιανα από την άκρη του ψωμιού η ηλίθια δεν το κατάλααβ οτι έκαιγε τόσο πολύ!

Κ όπως κάηκε πέρνει ανάσα κ πνίγηκε!!!!!!!

Να τη χτυπάω γκουχ γκουχ το κορίτσι

Βάζω χέρια νύχια μέσα της βουτάω κ το λαιμό.... να το βγάλω το μαμημένο!

Το έβγαλα, αλλά είχε ήδη καεί.

Κ μετά να κλαίει γιατί την έδειρα κιόλας!:shock:

Πήρα ντοκ κ μου λέει: νερό καταπίνει?

Ναί του λέω.

ΟΚ, είμαστε σε καλό δρόμο, θα περάσει μην ανησυχείς.

Αν δεν τρώει αύριο (δηλ. χτες) φέρτη στο νοσοκομείο να τη δώ, Αλλιώς με το εμβόλιο θα τη δώ. Μην αρρωστήσει πρόσεξε.

Μου έδειξε κ μια λαβή σήμερα για πνιγμό κ να μην ξαναβάλω χέρι λέει μέσα.

Αυτά τα πολύ ωραία δεν σας τα είπα την δευτέρα?!

Τόσο σκατά ήμουν?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Δε φαίνεται με εξετάσεις αίματος?? Παίζει εμβόλιο για να μην κολλήσουν τα άλλα 2? Τι σου είπε να της δίνεις ο γιατρος??

Λοιπόν για το θέμα παρκινγκ όντως θα δυσκολευτούμε γιαυτο θα πρεπει να οργανωθούμε να πάμε αρκετές μαζί!!

τπτ δεν θα της δώσω. Θα φύγει είπε μόνο του.

Εκεί που είναι το μαγαζί δε βρίσκεις ούτε για μισπο αυτοκίνητο πάρκινγ, όχι για ολόκληρο. (κ δεν θυμάμαι να παίζει επί πληρωμής πάρκινγ)

Και απο που το κολλάς αυτό??? Και το έχει μόνο η σύλια? και δεν υπάρχουν άλλα κρούσματα στον παιδικό?? Παραξενο. Μπας και είναι καμιά αλεργία?? Αλλά για να το πει ο doctor κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Δεν μου είπε τπτ. Αλλά με ρώτησε αν ήταν άρρωστη πιό πριν, κ ήταν όντως, αλλά ξαβαλέω δεν είναι σαν τα άλλα σπυράκια που έχει βγάλει δυό τρείς φορές μετά από ιώσεις.

ΑΥτό το τελευταίο: για να στο λέει ο ντοκ κάτι ξέρει παραπάνω, είναι που με ανησυχεί πιό πολύ, γιατί συνήθως πέφτει μέσα.

Ρε μπας κ έπαθε κανένα σοκ από το έγκαυμα το παιδί?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

cool παρκαρουμε ανετα επι της κεντρικης οδού!!!!!!

ναι εχεις δικιο τζινι οτι εκει δε βρισκεις ουτε για πλακα, αλλα τη μερα,

με ανοιχτα τα μαγαζια,εμεις μετα τις 21.00 δε θα παμε?

θα ειναι κοολ μην ανησυχεις!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

τι ειναι ολα αυτα καλε με τη Σύλια?????? :confused:

καλά δεν έχω διαβάσει τίποτα λέμε αυτές τις μέρες!!!

έχω χάσει επεισόδια!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

cool παρκαρουμε ανετα επι της κεντρικης οδού!!!!!!

ναι εχεις δικιο τζινι οτι εκει δε βρισκεις ουτε για πλακα, αλλα τη μερα,

με ανοιχτα τα μαγαζια,εμεις μετα τις 21.00 δε θα παμε?

θα ειναι κοολ μην ανησυχεις!

Σωστή σε βρίσκω! Αλλα τη μαούνα εγώ εκεί δεν την βάζω.

Ξέχασα να το γράψω ρε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Το αμάκι κώλος έτσι? (αμάξι θελω να πώ)

Με πήρα τφ σήμερα ο μάστορης κ άλλαξε άξονα στις ρόδες (ειχε πάρει λέει)

Δίσκο, κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι (ρώτα τον ρίβι ντακ τί σκτά είναι εκεί κοντά κ το άλλαξε κ αυτό, σε γαλλικά νομίζω μου το είπε)

Το έβαλε ευθυγράμμιση πάλι κ είναι οκ.

Κ επίσης ένα ανταλλακτικό έρχεται από γαλλία by truck κ έχω άλλες 10 μέρες στο τσεπάκι μου. (έσπασε ένα μέρος του πορτ παγκαζ κάτω χαμηλά- πλαστικό)

Τί καλά τί καλά, σκίζει η βάρκα τα νερά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αχ και να ερχομουν και εγω ρε κοριτσια!

απο το απογευμα κλαιω..

χθες οταν γυρισαμε ανοιξα την πορτα,τα μωρα ηταν ακομα ξυπνια και τους φωναξα να ερθουν,εκαναν μια κινηση να ερθουν προς τα εμενα αλλα τελικα πηγαν στην τσαντα μου,που την ειχα αφησει κατω.Οταν τους ειπα οτι δεν εφερα τιποτα,εφυγαν και πηγαν κοντα στην πεθερα μου,και την φωναξαν μαμα(πραγμα που ειχε γινει αλλη μια στο παρελθον).Μεχρι να πανε στο κρεβατι δεν μου εδωσαν καμια σημασια.

Λεω οκ,ετυχε.

Σημερα εφυγα για δουλεια,τους αφησα παλι στην πεθερα και ελειψα 2 ωρες ακριβως.Γυριζω παλι και ουτε να με φτυσουν!!!!

παιδια,δεν γυρισαν ουτε να με κοιταξουν,τους μιλουσα και σαν να μην ημουν εκει.

η στεναχωρια που εχω παρει δεν περιγραφεται.Δεν με θελουν?????

ειναι δυνατον??

επειδη τα μαλωνω??επειδη δεν παιζουμε συνεχεια,γιατι πρεπει και να μαζεψω και να καθαρισω κλπ κλπ??τι σκατα?????

και μου τα'λεγε η μανα μου(πριν κανω παιδια) οτι τα παιδια ειναι αχαριστα,αλλα εγω εκει!!να κανω παιδια.

εσας εχουν αντιδρασει ετσι ποτε??

μα,ουτε να με κοιταξουν??:cry::cry:

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Το αμάκι κώλος έτσι? (αμάξι θελω να πώ)

Με πήρα τφ σήμερα ο μάστορης κ άλλαξε άξονα στις ρόδες (ειχε πάρει λέει)

Δίσκο, κ κάτι άλλο που δεν θυμάμαι (ρώτα τον ρίβι ντακ τί σκτά είναι εκεί κοντά κ το άλλαξε κ αυτό, σε γαλλικά νομίζω μου το είπε)

Το έβαλε ευθυγράμμιση πάλι κ είναι οκ.

Κ επίσης ένα ανταλλακτικό έρχεται από γαλλία by truck κ έχω άλλες 10 μέρες στο τσεπάκι μου. (έσπασε ένα μέρος του πορτ παγκαζ κάτω χαμηλά- πλαστικό)

Τί καλά τί καλά, σκίζει η βάρκα τα νερά!

ολα αυτα εγιναν στο καινουργιο??και τον αφησες να φυγει ζωντανος??

και η Συλια??τι ηταν αυτο παλι ρε συ??

γκαντεμομαγνητη κι εσυ τελευταια βλεπω.

χεσε μεσα Πολυχρονη ,ειμαστε ολοι.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...